Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:τα αυτονοητα γραφει η FORZA σε οτι αφορα το FFP. τα λεγαμε χτες. λογιστικα ειμαστε ακομη μεσα, αρκετα μεσα. αυτη τη στιγμη οχι προσθηκες, αλλα η διατηρηση του τωρινου ροστερ ειναι υπερβαση με βαση τα τωρινα οικονομικα δεδομενα και θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο την τρυπα με οτι αυτο σημαινει για τους μελλοντικους ελεγχους και πιθανες τιμωριες.

ας προσγειωθουμε λιγακι στις απαιτησεις μας θα πω εγω και ας ανοιξουμε αυτακια/ματακια να ακουσουμε/δουμε το μεγεθος του προβληματος.

Το ακριβές μέγεθος του προβλήματος,το επικοινώνησαν ποτέ στον κόσμο;
Και δεν μιλάω να μας πουν νούμερα, τι ακριβώς συμβαίνει να μας πουν,είναι τραγική η κατάσταση;
Γιατί όταν βγήκε προς τα έξω το πρόβλημα με το ffp,μας είπαν ότι είναι ελεγχόμενο.
Τώρα μετά τις τόσες αποχωρήσεις βαριών συμβολαίων,την εξασφάλιση των +8 μυρίων,ακόμα είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια μεγαλη ενσταση εχω διαχρονικα οσον αφορα τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ,την ελλειψη σχεδιου οσον αφορα την καταρτιση του ροστερ.Μοιαζει παντα να αποκτουμε παικτες οχι για να καλυψουμε κενα αλλα γιατι αυτους βρηκαμε διαθεσιμους.Ακομα θυμαμαι την αγωνια μου οταν αποκτουσαμε Μαουριτσιο και Ελ Καντουρι για το αν μπορουν να αγωνιστουν μαζι στον αξονα,2 παικτες με συμβολαια εκατομμυριου.Τελικα δεν τους ειδαμε ποτε μαζι αλλα ειδαμε τον Μαροκινο να αγωνιζεται κυριως ως εξτρεμ και καποιους να επιμενουν οτι ΔΕΝ ειναι 8ρι ο Ελ Καντουρι,τους ιδιους κατα συμπτωση που τωρα φωναζουν πως επιτελους αγωνιζεται στη θεση του...Καπως ετσι και τωρα ενω αποφασιζουμε να αφησουμε τον Μαουριτσιο σε κατασταση σφιχτων οικονομικων και περιορισμου στη δυνατοτητα αποκτησης παικτων, αντι να παρουμε 6ρι να πλαισιωσει τον Ελ Καντουρι πηραμε αλλα 2 8ρια με αποτελεσμα να εγκλωβιστουμε και παλι σε μια υπεραριθμια στα χαφ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ κενα.Εγω αυτο το λεω παραλογισμο.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το οτι το λες εσυ ομως και ισως και μερικοι αλλοι εδω, δε σημαινει οτι ειναι. Καλο ειναι ο καθενας μας να εχει την αποψη του, αλλα το να θεωρει οτι ειναι παγκοσμια σταθερα ειναι κατι διαφορετικο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

soflodoras,δε συνεννοούμαστε φίλε μου.
Καλή καρδιά,ότι καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:τα αυτονοητα γραφει η FORZA σε οτι αφορα το FFP. τα λεγαμε χτες. λογιστικα ειμαστε ακομη μεσα, αρκετα μεσα. αυτη τη στιγμη οχι προσθηκες, αλλα η διατηρηση του τωρινου ροστερ ειναι υπερβαση με βαση τα τωρινα οικονομικα δεδομενα και θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο την τρυπα με οτι αυτο σημαινει για τους μελλοντικους ελεγχους και πιθανες τιμωριες.

ας προσγειωθουμε λιγακι στις απαιτησεις μας θα πω εγω και ας ανοιξουμε αυτακια/ματακια να ακουσουμε/δουμε το μεγεθος του προβληματος.

Το ακριβές μέγεθος του προβλήματος,το επικοινώνησαν ποτέ στον κόσμο;
Και δεν μιλάω να μας πουν νούμερα, τι ακριβώς συμβαίνει να μας πουν,είναι τραγική η κατάσταση;
Γιατί όταν βγήκε προς τα έξω το πρόβλημα με το ffp,μας είπαν ότι είναι ελεγχόμενο.
Τώρα μετά τις τόσες αποχωρήσεις βαριών συμβολαίων,την εξασφάλιση των +8 μυρίων,ακόμα είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο;
να βγουν και να πουν τι ρε συ μπανε; οτι κανουμε κρα για ρευστο; και μετα να βγουν να πουλησουν; ποια εταιρεια το κανει αυτο; ας δειξουμε λιγη εμπιστοσυνη. μπορουμε χοντρικα να μετρησουμε χαμενα εσοδα/μειωμενα εξοδα και να καταλαβουμε και μονοι μας. μεγαλα παιδια ειμαστε.

φιλε laska4 νομιζω στο ιδιο πνευμα ηταν και το δικο σου σχολιο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αναδημοσίευση από μκδ:
Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη παίζει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές χώρες, ωστόσο η πρόκριση επί της Μπεσίκτας, που έδωσε μια βαθιά οικονομική ανάσα, βοηθά τον ΠΑΟΚ να παίξει με τους δικούς του όρους σε αυτό το παιχνίδι.

Όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται για τον Έλληνα μπακ, η οποία προσφέρει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η προσφορά της Μαρσέιγ κυμαίνεται σε παρόμοια ποσά.

Είναι σαφές πως αυτά τα ποσά δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του Γιαννούλη, ωστόσο οι ομάδες ξεκινάνε από χαμηλά για να φτάσουν εκεί που θέλουν.

Ο αέρας που δίνει στον ΠΑΟΚ η σιγουριά των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, τον κάνει να είναι πιο σκληρός στις διαπραγματεύσεις για τον Γιαννούλη, και δόθηκε μήνυμα στην αγορά πως στην Τούμπα δεν συζητάνε για τον Γιαννούλη με πόσα κάτω των 8 εκατομμυρίων.

Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ζωτικής σημασίας η πώληση του Έλληνα αμυντικού, οπότε δεν πρόκειται να πέσει από τα χρήματα με τα οποία τον κοστολογεί.

Πέρα του ενδιαφέροντος από την Νιούκαστλ, που είναι πολύ ζωηρό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ την καλύτερη πρόταση την περιμένει από άλλη χώρα, με πρώτη ύποπτη την Ιταλία.
Παράκληση από εμένα:
Παλικάρια μην ΤΟ Γ@ΜΑΤΕ με τα OFF-TOPIC, συνεχίστε αν θέλετε τη συζήτηση στο topic ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

zarathustra79 έγραψε:Το οτι το λες εσυ ομως και ισως και μερικοι αλλοι εδω, δε σημαινει οτι ειναι. Καλο ειναι ο καθενας μας να εχει την αποψη του, αλλα το να θεωρει οτι ειναι παγκοσμια σταθερα ειναι κατι διαφορετικο.
Τι ακριβως απο το ΕΓΩ θεωρω παραλογισμο δεν καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:Μια μεγαλη ενσταση εχω διαχρονικα οσον αφορα τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ,την ελλειψη σχεδιου οσον αφορα την καταρτιση του ροστερ.Μοιαζει παντα να αποκτουμε παικτες οχι για να καλυψουμε κενα αλλα γιατι αυτους βρηκαμε διαθεσιμους.Ακομα θυμαμαι την αγωνια μου οταν αποκτουσαμε Μαουριτσιο και Ελ Καντουρι για το αν μπορουν να αγωνιστουν μαζι στον αξονα,2 παικτες με συμβολαια εκατομμυριου.Τελικα δεν τους ειδαμε ποτε μαζι αλλα ειδαμε τον Μαροκινο να αγωνιζεται κυριως ως εξτρεμ και καποιους να επιμενουν οτι ΔΕΝ ειναι 8ρι ο Ελ Καντουρι,τους ιδιους κατα συμπτωση που τωρα φωναζουν πως επιτελους αγωνιζεται στη θεση του...Καπως ετσι και τωρα ενω αποφασιζουμε να αφησουμε τον Μαουριτσιο σε κατασταση σφιχτων οικονομικων και περιορισμου στη δυνατοτητα αποκτησης παικτων, αντι να παρουμε 6ρι να πλαισιωσει τον Ελ Καντουρι πηραμε αλλα 2 8ρια με αποτελεσμα να εγκλωβιστουμε και παλι σε μια υπεραριθμια στα χαφ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ κενα.Εγω αυτο το λεω παραλογισμο.

Τις ιδιες αγωνιες εχουμε ολοι. Ακομα και οι γεσμεν. Αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ακριβως αυτο. Αλλες χρονιες κανεις ακρως πετυχημενες μεταγραφες και καποιες αλλες ακρως αποτυχημενες. Οταν η Ιντερ εκανε το θαυμα του τσαμπιονς λιγκ ρωτηθηκε ο μουρινια ποιο ηταν το μυστικο και απαντησε πως απο τις 11 μεταγραφες βγηκαν οι 9.

Επισης το να θεωρεις πως σε μια ΑΕ που διαχειριζεται εκατομμυρια υπαρχει ερασιτεχνισμος ειναι παραλογο. Ατυχια ή κακες επιλογες το δεχομαι , αλλα ερασιτεχνισμος δεν μπορω.

Επισης τι πιστευεις; Πως οι καλοι παικτες κανουν ουρα εξω απο την τουμπα; Εμεις παλευουμε διαχρονικα με σφεντονες και οι αντιπαλοι με καλασνικοφ.

Και τελος, αν δεις τη συνεντευξη του Αγγελου Αναστασιαδη στο Μακεδονια τιβι (νομιζω) θα καταλαβεις ποσο σημαντικη για τους παικτες ειναι η περιρρεουσα ατομοσφαιρα. Και η πιεση που δεχονται απο τους οπαδους. Και μην νομιζεις πως δεν ψαχνουν να δουν τι λενε οι οπαδοι για αυτους. Ολη μερα με ενα κινητο στο χερι ειναι
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτό το μκδ πως το λένε; Να ξέρουμε ποιος δημοσιεύει τι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομίζω οτι η πρόκριση επί της Besiktas δεν έφερε καμία αγορά παίκτη, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να μην αναγκαστεί η παε να σκοτώσει το γιαννούλη. Πιθανότατα ο αποκλεισμός θα είχε φέρει μια πώληση του παίκτη κοντά στα 5Μ, ισως και πιο κατω. Τώρα που πήραμε την ανάσα με τα 8Μ καβάτζα, υπάρχει στον ορίζοντα και η παραμονή του παίκτη στην περίπτωση που δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Αυτό το μκδ πως το λένε; Να ξέρουμε ποιος δημοσιεύει τι εδώ μέσα.
Στείλε mail εσύ ή άλλος admin/mod να σου πω ευχαρίστως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 29 Αύγ 2020, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

zarathustra79 έγραψε:Νομίζω οτι η πρόκριση επί της Besiktas δεν έφερε καμία αγορά παίκτη, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να μην αναγκαστεί η παε να σκοτώσει το γιαννούλη. Πιθανότατα ο αποκλεισμός θα είχε φέρει μια πώληση του παίκτη κοντά στα 5Μ, ισως και πιο κατω. Τώρα που πήραμε την ανάσα με τα 8Μ καβάτζα, υπάρχει στον ορίζοντα και η παραμονή του παίκτη στην περίπτωση που δεν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.
Σωστά. Αυτο ειναι το ευχαριστο της υποθεσης.
Να μην χασεις το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο για τιμή "σκότωμα".

Εχουμε ακομα μέρες για ενίσχυση του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αυτό που σας είπε ο Seaman είναι αλήθεια. Τον Εντουαρντο της Σπορτινγκ δεν τον δίνουν δανεικό αλλά μόνο τον πουλάνε το έβγαλε και η ABOLA χθες. Γιατί ? Μυστήριο. Λένε ότι είναι παλτο οι οπαδοί της Σπορτινκ !! βέβαια τα ίδια λέγανε και για άλλους παίχτες που μόλις φύγανε από την Σπορτινκ τσάμπα σε άλλα πρωταθλήματα βγάλανε μάτια και πουλήθηκαν με τρελά ποσά. ;)

Εγώ βλέπω όλες οι ομάδες στην Ελλάδα Παναθηνακοποιούνται και Αλαφοζοποιούνται! Οπότε συνηθίστε το.

Ο Ελ Καντουρί αυτά τα λεφτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ τον χρόνο δεν θα τα δει στην Ιταλία αλλιώς και αυτός και ο μανατζερ του θα φεύγανε νύχτα χθες... Τέλος δεν ξέρω που θα βρεις καλύτερο παίχτη με τα λεφτά που δίνουμε εμείς. Οπότε κράτα τον έναν τελευταίο χρόνο.

Δεν ξέρω τι πλάνο υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλος λέει περιμένουν την κλήρωση άλλος λέει περιμένουν να δουν αν θα συνεχίσουν στο τσουλου και άλλος λέει πάμε για Αλαφοζοποιηση όλοι. Θα φανεί.

Προτάσεις δικές μου που θα ήθελα:

Τέρμα : Διούδης

Αρ.Μπακ: Haitam Aleesami-Κυριακόπουλος (full back)

Δ.Μπακ: Julian Korb

Χαφ: Pajtim Kasami-(Jailson ανταλαγή με Λημνιό)

Επιθετικός: Shon Weissman
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

obanebane έγραψε:soflodoras,δε συνεννοούμαστε φίλε μου.
Καλή καρδιά,ότι καταλαβαίνεις.
Ναι φιλε. Καλη καρδυα. Και συνεχισε ετσι.θα συνηθισουμε τους χαρακτηρισμους εμεις οι γραφικοι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από Ιταλία μεριά πρόταση καλή για Γιαννούλη μπορεί να έρθει ίσως μόνο από την Αταλάντα η οποία αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται και αντιμετωπίζει την πρόκληση της άμεσης αποχώρησης (έχει προτάσεις) με εξαιρετικά λεφτά (άνω των 30 εκ.) του βασικού τους LB, Robin Gosens.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”