Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει οκ Αποστολη ολοι χαιρονται με τα παιδια των ακαδημιων αλλα οι πιθανοτητες να βγουν πανω απο 3-4 παικτες προερχομενοι απο κοντινες χρονιες ειναι σχεδον ελαχιστες,οσο καλες και αν ειναι αυτες.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

sourmenetes έγραψε:
invincible έγραψε:Γιατί μου σβήνεται συνέχεια μηνύματα χωρίς προειδοποίηση και χωρίς διευκρίνηση ποιος το κάνεις αυτό? Επειδή είπα παλτο τον Σταφ τι σας πειράζει ? έχετε μια επιλεκτική ευτηξία μαζί μου? σας αφήνω να μην σας κουράζω άλλο να μην σβήνεται αλλά μηνύματα.... εσύ ανώνυμε που σβήνεις μηνύματα μου γεια σου ... φεύγω μην αγχώνεσαι... πέτυχες αυτό που ήθελες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΑΡΆΔΕΧΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ. :(
Όταν γράφεις ένα κάρο μνμ οφτοπικ δε χρειάζεται πλέον να γίνεται προειδοποίηση.

Γινανε την προηγούμενη βδομάδα 3 βαριές προειδοποιησεις!

Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι εδώ είναι το καφενείο της γειτονιάς τους.

Είναι ντροπή του φορουμ που σβήνει τα εντελώς άσχετα ποστ και δεν είναι ντροπή δική σας που μας γράφετε στα τέτοια σας;;

Απαράδεκτος είσαι εσύ που μας προσβάλλεις!!

Μάθε να λειτουργείς όσο γίνεται με τους κανόνες του φόρουμ.
Δε σβήνονται μόνο σε εσένα ποστ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α εσύ και εγώ λεω ποιος άλλος ... πουλάκι μου... νόμιζα είναι άλλος ... ε εσύ σε ξέρω εντάξει... έχει λαήσενς το ντελιτ... οι άλλοι μαλώνουν βρίζονται δεν σβήνεις τίποτα κανένας παίρνουμε κιόλας ποκκορν τρώμε όλα εντάξει... ο άλλος γράφει έρχεται Ιμπίσεβιτς κτλ. ολα καλά... ο άλλος φανταστικές ενδεκάδες όλα καλά...και εγώ απάντησα με χιουμορ για Σταφ ένα που έχει σχέση με μεταγραφές με έσβησες κόκκινη κάρτα μου έδωσες ... όχι δεν είσαι δίκαιος... δεν λέω ότι σβήνεις μόνο εμένα αλλά είσαι ο Κομμινης των moderator! μπορεί να σβήσεις τα πταίσματα που κάνει ένας μία φορά... αλλά αν ένας '''δικός σου'''' κάνει ακρότητες εδώ μέσα εσύ είσαι απών. Αστο δεν πείθεις... Ειχα πληροφορίες για μεταγραφές αλλά επειδή μου φέρθηκες για πολλοστή φορά άδικα δεν συμμετέχω θα το μάθετε όταν ανακοινωθεί. Είσαι άδικος σε πολλά παιδιά εδώ μέσα αλλά έμαθα είσαι καλό παιδί απλά είσαι μπερδεμένος άλλα διαβάζεις άλλα σβήνεις αλλά κάνεις τα στραβά μάτια .... ;)
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Στο ματς με τους τουρκους η αληθεια ειναι οτι οταν βρεθηκαν αυτοι μετα το 30, που ειναι φυσιολογικος χρονος για ασυδετες ομαδες (το εχουμε παθει και εμεις στην τουμπα πολακις οταν κατεβαζαμε 11αδα ασυνδετη) μας πιεσαν καλυτερα. Συν το γεγονος οτι μετα το τρελο τρεξιμο μας στην αρχη μετα σκασαμε. Εκει λοιπον ηθελε φρεσκαρισμα στα χαφ. Αλλα δεν ειχαμε να βαλουμε αλλον πλην του Εσιτι που αποδιδει οταν η ομαδα ειναι σε πιεση στην αμυνα μας. Εκει ειναι υποφερτος. Αμα περιμενεις ομως να κρατησει μπαλα και να την βγαλει σωστα μπροστα τοτε δεν φταιει ο παικτης. Αφου δεν το εχει.
Οποτε θελουμε γρηγορα και εμπειρα χαφ. :)
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Μενσά εμένα μου άρεσε...
μακάρι να κάτσει του Eduardo Henrique.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο ΠΑΟΚ μιλάει με δύο πορτιέρο, έναν έμπειρο και έναν ταλαντούχο νεαρό που μπορεί να παίξει βασικός. Αμφότεροι έχουν απαντήσει θετικά, με τους «ασπρόμαυρους» να αποφασίζουν τα επόμενα 24ωρα στην απόκτηση ποιανού εκ των δύο θα προχωρήσουν.

Sportime
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

6 βδομαδες εξω ο Σοαρες...
Ο Ματος με αδεια στην βραζιλια...
Επειγοντως δεξι μπακ χαφ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Και μένα μου άρεσε και ο Με σα αλλά και ο .Λαριν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν όταν σταματήσαμε τα τρεξίματα.

Είναι φυσικό να κουραστούνε οι παίκτες μετά από αυτό το τρομερό πρέσινγκ. Οντως είμαστε αργοί στον άξονα αλλά γενικά και στις αντοχές υπάρχει πρόβλημα προς το τέλος των ημιχρόνων. Εγώ θα επέμενα για παίκτη σαν τον Τσιγγάρα να τρέχει στο κέντρο και να κλείνει τρύπες, όχι Εσίτι. Βασικά τέτοια μεταγραφή θέλουμε που να έχει και ποιότητα στο κράτημα μπάλας.

Μία μεταγραφή λοιπόν σε αυτή την θέση θα βοηθούσε σημαντικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Gospi έγραψε:6 βδομαδες εξω ο Σοαρες...
Ο Ματος με αδεια στην βραζιλια...
Επειγοντως δεξι μπακ χαφ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είχαμε τον Βιερίνια θα ήταν διαφορετικά
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

invincible έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
invincible έγραψε:Γιατί μου σβήνεται συνέχεια μηνύματα χωρίς προειδοποίηση και χωρίς διευκρίνηση ποιος το κάνεις αυτό? Επειδή είπα παλτο τον Σταφ τι σας πειράζει ? έχετε μια επιλεκτική ευτηξία μαζί μου? σας αφήνω να μην σας κουράζω άλλο να μην σβήνεται αλλά μηνύματα.... εσύ ανώνυμε που σβήνεις μηνύματα μου γεια σου ... φεύγω μην αγχώνεσαι... πέτυχες αυτό που ήθελες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΑΡΆΔΕΧΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ. :(
Όταν γράφεις ένα κάρο μνμ οφτοπικ δε χρειάζεται πλέον να γίνεται προειδοποίηση.

Γινανε την προηγούμενη βδομάδα 3 βαριές προειδοποιησεις!

Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι εδώ είναι το καφενείο της γειτονιάς τους.

Είναι ντροπή του φορουμ που σβήνει τα εντελώς άσχετα ποστ και δεν είναι ντροπή δική σας που μας γράφετε στα τέτοια σας;;

Απαράδεκτος είσαι εσύ που μας προσβάλλεις!!

Μάθε να λειτουργείς όσο γίνεται με τους κανόνες του φόρουμ.
Δε σβήνονται μόνο σε εσένα ποστ!

Α εσύ και εγώ λεω ποιος άλλος ... πουλάκι μου... νόμιζα είναι άλλος ... ε εσύ σε ξέρω εντάξει... έχει λαήσενς το ντελιτ... οι άλλοι μαλώνουν βρίζονται δεν σβήνεις τίποτα κανένας παίρνουμε κιόλας ποκκορν τρώμε όλα εντάξει... ο άλλος γράφει έρχεται Ιμπίσεβιτς κτλ. ολα καλά... ο άλλος φανταστικές ενδεκάδες όλα καλά...και εγώ απάντησα με χιουμορ για Σταφ ένα που έχει σχέση με μεταγραφές με έσβησες κόκκινη κάρτα μου έδωσες ... όχι δεν είσαι δίκαιος... δεν λέω ότι σβήνεις μόνο εμένα αλλά είσαι ο Κομμινης των moderator! μπορεί να σβήσεις τα πταίσματα που κάνει ένας μία φορά... αλλά αν ένας '''δικός σου'''' κάνει ακρότητες εδώ μέσα εσύ είσαι απών. Αστο δεν πείθεις... Ειχα πληροφορίες για μεταγραφές αλλά επειδή μου φέρθηκες για πολλοστή φορά άδικα δεν συμμετέχω θα το μάθετε όταν ανακοινωθεί. Είσαι άδικος σε πολλά παιδιά εδώ μέσα αλλά έμαθα είσαι καλό παιδί απλά είσαι μπερδεμένος άλλα διαβάζεις άλλα σβήνεις αλλά κάνεις τα στραβά μάτια .... ;)
Ναι είμαι μπερδεμένος...

Όταν ξεμπερδέψω θα είμαι πιο δικαιος

Πες σε αυτούς που στα είπανε να μη σουλατσαρουν όλη μέρα εδώ μέσα..

Δεν είναι για το επίπεδο τους...
Είναι ανώτεροι αυτοί!!

Το ποιος είμαι το αποδεικνύω 11+ χρόνια.

Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

sourme, VAR εχετε στο moderation ή ειστε τιποτα δευτερες; :mrgreen:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για να αναδειχθούν οι παίκτες από τις ακαδημίες, που όντως δεν μπορεί να είναι πάνω από τέσσερις, άντε πέντε από κάθε φουρνιά, πρέπει να πλαισιωθούν από παίκτες με προσωπικότητα και πάθος που θα τους βοηθούν και θα τους εμπνέουν. Παίκτες που δεν θέλουν να χάνουν. Μόνο έτσι πάνε και οι μικροί και η ομάδα μπροστά.
Για τον άξονα τα είπαμε πολλοί και πολλές φορές. Χωρίς ταχυδύναμη και αντοχή, στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν έχει η ομάδα προκοπή. Η Μπεσίκτας, χωρίς τον κορυφαίο της τον Λιάιτς με δύο γρήγορους μας δημιουργούσε προβλήματα στο αμυντικό μας transition και φάσεις, παρά τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς στα μετόπισθέν μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να υποθεσουμε πως Ματος τελος? Δινεις 1 εβδομαδα αδεια σε παικτη ενω εχει τραυματιστει το ζευγαρι του και εχεις αγωνα φωτια μπροστα σου?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

makispaspartou έγραψε:Δανεισμός Eduardo Henrique, μεταγραφή ως ελεύθερος το ΠΑΟΚτσάκι Παρτιζάνος Andrija Ζivkovic και πώληση Esiti.
Αυτά για την ώρα. Κληρώνεσαι με Γάνδη, περνάς και μετά πας για διπλούς αγώνες με Δυναμό Κιέβου. Εκεί αν περάσεις ομίλους CHl κρατάς Γιαννούλη, πουλάς Ελ Καντουρί και παίρνεις άλλο ένα 8άρι στυλ Ολιβέιρα. Και είσαι κομπλέ.
Eduardo zivkovic πολύ ποιοτικές κινήσεις αν γίνουν μακάρι να ισχύει
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το αστείο είναι οτι στην τελευταία του συμμετοχή στο φιλικό με τον Βόλο ήταν ο καλύτερος παίκτης. Εσπευσμένα πίσω,οτιδήποτε άλλο είναι ερασιτεχνισμός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”