Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DOUBLE

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από DOUBLE »

Μου θυμίζει εκείνο του μπάσκετ : "Στην Αμερική ο Σταυρόπουλος για λαυράκια".

Και τελικά καταλήγαμε σε πλανόδιους απ'την Τσιμισκή που τους δηλώναμε μπάσκετμπολίστες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δεν ξέρουν τι να γράψουν τα 'αρδοσάιτ' και πετάνε σαν τον Μουστάκια στο sfina ότι τους κ@υλώσει επειδή δεν ξέρουν μιλάω για εμάς..!

Πάντως δεν ακούγεται τίποτα για προσθαφαιρέσεις 'σιγή'.. ούτε για Warda(έγγραφαν τα αρδοσάιτ για ενδιαφέρον του Βάζελου 'αν μείνει ελεύθερος' μήπως θέλουν να τους πληρώσουμε κιόλας να τον πάρουν;'

όπως σιωπή εντελώς και για τον Mihojevic(τι περιμένουν ελεύθερο να φύγει;) 23-24 είναι με καλές χρονιές ανανεώστετον και στείλτε τον δανεικό μυαλό θέλει; ο Ξανθόμπάμπουρας ο Moulin (τι γίνεται με αυτόν; ακόμα να βρει ομάδα να φύγει στο ρόστερ μας τον έχει ακόμα το transfermarkt).
Μόνο από αυτούς τα συμβόλαια Warda/Moulin/Mihojevic είναι 1 μεταγραφή :idea:

Ο Πασχαλάκης που τον έχουμε φευγάτο γράφουν οι αρδ υπάρχει πρόταση άλλο σάιτ λεεί περιμένουν 'στην ομάδα πρόταση' ' :arrow: Άντε βγάλε άκρη...!

Για Akpom έλεγαν πως υπάρχει είναι θέμα χρόνου να πάει στην Besiktas(που την πιτσιλίξαμε) απέσυραν το ενδιαφέρον τους;

Άντε να δούμε..!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

σφινα

Δεδομένη θα πρέπει να αποτελείται η επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος έχει ήδη προχωρήσει τις περιπτώσεις που έχουν επιλεγεί και βρίσκεται σε φάση οριστικής συμφωνία με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές. Έτσι, ακόμα και εντός των επόμενων ωρών δεν αποκλείεται στο φως της δημοσιότητας να βγουν και ονόματα, προκειμένου οι υποθέσεις να κλείσουν την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο θα έχει και τη βοήθεια του Νινούα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για τον αγώνα με την Μπεσίκτας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντί να εκτιμήσετε τη σφήνα που έχει την ευθιξία να βγάζει μεταγραφικές αερολογιες για να σπάσει τη βαρεμάρα που μας προκαλεί η ΠΑΕ, εσείς την κατακρίνετε κιολας.

Αλήτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύμφωνα μα την σφίνα λοιπόν, εφόσον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην οριστική συμφωνία με τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται, αλλά δεν γίνεται μνεία για τις ομάδες τους σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι (;).
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν θα σε έπαιρναν σε καμία περίπτωση για ΑΡΔ. Αυτά που γράφεις ισχύουν μόνο στην πράξη και στην ουσία. Η ουσία όμως ποτέ δεν πούλησε.
Καλημέρα
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Ένα γ*****νο πρωί να σηκωθώ και να δω 2-3 ονόματα έτσι για το χαζι. Να θυμηθώ τα παλιά, που σηκωνομουν το πρωί και έτρεχα στο περίπτερο να διαβάσω στις εφημερίδες ποιον θέλουμε (εποχές τεράστιων παπάδων). Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσέλιδο για Ζαμορανο όπως και για Ζαλαγετα και φονσεκα :mrgreen:
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα μα την σφίνα λοιπόν, εφόσον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην οριστική συμφωνία με τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται, αλλά δεν γίνεται μνεία για τις ομάδες τους σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι (;).
Αν κάνεις αυτήν την ερώτηση στον τύπο που έγραψε το άρθρο θα βγάλει μπλε οθόνη όπως συμβαίνει στους υπολογιστές όταν κολλάνε.
Δεν θα μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός οτι κάποιος διάβασε το άρθρο του και προσπάθησε να εξάγει λογικά συμπεράσματα :D :D
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ισως η καλυτερη λύση για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι, (δηλαδή και ποιοτικη αναβαθμιση του ροστερ νωρίς, αλλά και χωρίς μεγάλη δεσμευση μπατζετ),να ειναι η περίπτωση δανεικών τύπου Ολιβέιρα.

Δηλαδη παιχτών απο καλά πρωταθληματα που για οποιοδήποτε λογο δεν βλέπουν ενδεκάδα.
Με μια ρητρα αγορας 3-4 μυριων, του χρόνου το καλοκαιρι, ανάλογα τα έσοδα και την πορεία του παίχτη,να ειναι κάτι εφικτό.

Δεν χρειάζεται να ξοδεψουμε για να έχουμε...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

θα σας γράψω κάτι που μόλις άκουσα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια βέβαια αλλά βγαίνει από Αθηνά αυτή η φήμη. Υπάρχει έντονη βρώμα και δυσωδία από καφενειακούς μανατζερεους.

Λένε φεύγει Πασχαλάκης Ισπανία και έρχεται Διούδης με έμψυχα ανταλλάγματα Ουαρντα και Ρει πληρωμένο από εμάς για ένα χρόνο! Μην το δέσετε φήμη είναι... μένει να δούμε αλλά εμένα μου άρεσε!!!

Τέλος άκουσα επίσης ότι υπάρχει εντολή ο Ιβαν θέλει οι ενδεκαδάτοι εθνικής Ελλάδας όταν φεύγουν να έρχονται μόνο ενδεκαδάτοι εθνικής Ελλάδας για αντικαταστάτες.

Αυτή την στιγμή Έλληνες φουλ μπακ αριστεροί έχουμε μόνο τρεις Γιαννουλης, Τσιμικας και o Κυριακόπουλος της Σασουόλο! O Κυριακόπουλος έχει ίδιο στυλ Τσιμίκα ... Εγώ θα τον ήθελα γιατί μου άρεσε πριν φύγει Ιταλία πολύ ταχυδυναμικός παίχτης ;)

Μένει να δούμε αν βγούνε αλήθεια αυτά που άκουσα και τα μοιράζομαι ελευθερα μαζί σας.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πρέπει να καταλάβουμε ότι άλλο είναι να έχεις έναν στρωμένο κορμό και να ψάχνεις δύο παίκτες να βάλεις στο σύνολο και άλλο το χτίσιμο μιας νέας ομάδας.
Απαιτεί προσοχή για να μην γίνουν λάθη και σίγουρα περισσότερο χρόνο. Σε συνδιασμό με το ότι μπορεί και να αργήσεις να πουλήσεις, πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Προς το παρόν βλέπω ότι δεν αγοράζει κανείς. Από εμάς τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

invincible έγραψε:θα σας γράψω κάτι που μόλις άκουσα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια βέβαια αλλά βγαίνει από Αθηνά αυτή η φήμη. Υπάρχει έντονη βρώμα και δυσωδία από καφενειακούς μανατζερεους.

Λένε φεύγει Πασχαλάκης Ισπανία και έρχεται Διούδης με έμψυχα ανταλλάγματα Ουαρντα και Ρει πληρωμένο από εμάς για ένα χρόνο! Μην το δέσετε φήμη είναι... μένει να δούμε αλλά εμένα μου άρεσε!!!

Τέλος άκουσα επίσης ότι υπάρχει εντολή ο Ιβαν θέλει οι ενδεκαδάτοι εθνικής Ελλάδας όταν φεύγουν να έρχονται μόνο ενδεκαδάτοι εθνικής Ελλάδας για αντικαταστάτες.

Αυτή την στιγμή Έλληνες φουλ μπακ αριστεροί έχουμε μόνο τρεις Γιαννουλης, Τσιμικας και o Κυριακόπουλος της Σασουόλο! O Κυριακόπουλος έχει ίδιο στυλ Τσιμίκα ... Εγώ θα τον ήθελα γιατί μου άρεσε πριν φύγει Ιταλία πολύ ταχυδυναμικός παίχτης ;)

Μένει να δούμε αν βγούνε αλήθεια αυτά που άκουσα και τα μοιράζομαι ελευθερα μαζί σας.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Τι να περιμένουμε ούτε 0,1% ισχύει αυτό το σενάριο μόνο αν γυρίζανε ταινία τον Warda τον θέλουν ελεύθερο 'αν μείνει' από ότι γράφουν αρδοσάιτ και Αθήνα που ακούγεται που ακούω και στα radio και όχι ΠΑΟΚτσίδικα αλλά και Αθηναικά να δω τι λένε από περιέρεια!

*Όσο αφορά τον Κυριακόπουλο ενεργοποίησε τη ρήτρα η sassuolo 1,2χαρτιά και δεν τον δίνουν γιατί παίζει εκεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 28 Αύγ 2020, 10:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Invincible
H livesport έχει στο εξώφυλλο... ότι οι Βάσκοι της Αλαβές, ενδιαφέρονται για Πασχαλάκη.

Για το ενδιαφέρον του βάζελου για Warda, το γράφουν και άλλες εφημερίδες...γι'αυτό και αυτός έβγαινε χτες με φανέλα Boston Celtics φωτογραφία στο insta. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 28 Αύγ 2020, 10:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

invincible έγραψε:θα σας γράψω κάτι που μόλις άκουσα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια βέβαια αλλά βγαίνει από Αθηνά αυτή η φήμη. Υπάρχει έντονη βρώμα και δυσωδία από καφενειακούς μανατζερεους.

Για τις φήμες ότι ο γάβρος καταδικάστηκε για τα στημένα αλλά δεν τολμούν να το βγάλουν δέν σου είπανε; Αληθεύει ότι ακούγεται αυτό; Σόρρυ για το οφφ τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

bersekeros έγραψε:Invincible
H livesport έχει στο εξώφυλλο... ότι οι Βάσκοι της Αλαβές, ενδιαφέρονται για Πασχαλάκη.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Για δανεικό λένε με option δεν δίνουν ούτε 1Ε για μεταγραφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”