Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Το γεγονος ειναι οτι αν ο σαββιδης ππυλουσε μετα απο καθε τιτλο οτι παικτη ειχε προταση με καλα λεφτα οπως κανει ο γαβρος θα ειχαμε σαλονικη επανασταση
Σορρυ για τη μορφη και το κατεβατο το γραφω απο κινητό.
Εγω θα αντικαταστουσα τους παρακατω παικτες.
- Πασχαλακη
- Γιαννουλη
- Ματος με δεξι μπακ χαφ
- Λημνιου με αριστερό μπακ χαφ
- Εσιτι
- Καντουρι
- Μπισε
- Ακπομ
Παραλληλα με πωλησεις / αποδεσμευσεις των:
- Ρευ
- Μιχογεβιτς
- Μουλεν
- Ουαρντα
- Μελετιδη
- Γαιτανιδη
Και δανεισμους:
- Τσαουση
- Λυρατζη
- Μπαλογιαννη
- εναν εκ των Βρακα/Χατζηστραβου
Το τελικο ροστερ:
1. Μεταγραφη / Πασχαλακης
2. Ζιφκοβιτς
3. Ταχλιμανιδης
4. Ροντρικο
5. Μεταγραφη / Ματος
6. Μεταγραφη / Γιαννουλης
7. Μεταγραφη / Λημνιος
8. Βαρελα
9. Μιχαι
10. Μιχαηλιδης
11. Κρεσπο
12. Ινγκασον
13. Τσιγγαρας
14. Μεταγραφη / Εσιτι
15. Μεταγραφη / Καντουρι
16. Σβαμπ
17. Νινουα
18. Πελκας
19. Τζολης
20. Μεταγραφη / Μπισε
21. Ζαμπα
22. Μεταγραφη / Ακπομ
23. Σβιντερσκι
24. Κουτσιας
25. Ντουγκλας
26. Μισιτς
27. Βρακας / Χατζηστραβος
8 μεταγραφες δηλαδη. Αλλα και λιγοτερες να ειναι, πιστευω πως ετσι καθαριζει αρκετά το ροστερ. 27 παικτες, λιγοι δανεισμοι.
Ξενοι: Ροντριγκο, Ζαμπα, Ντουγκλας
Ενω διαφωνω με τον joker ως προς τους κεντρικους αμυντικους, συμφωνω για τα φουλ μπακ.
Πιστευω πως εκει θα γινει ανανεωση, γιατι ο Γιαννουλης θα φυγει, ενω Ματος και Λημνιος ειναι σε περιεργη φαση εδω και καιρο. Αν ερθουν εκει μηχανακια, τοτε μπορει να δουμε ωραια πραγματα.
Εγω θα αντικαταστουσα τους παρακατω παικτες.
- Πασχαλακη
- Γιαννουλη
- Ματος με δεξι μπακ χαφ
- Λημνιου με αριστερό μπακ χαφ
- Εσιτι
- Καντουρι
- Μπισε
- Ακπομ
Παραλληλα με πωλησεις / αποδεσμευσεις των:
- Ρευ
- Μιχογεβιτς
- Μουλεν
- Ουαρντα
- Μελετιδη
- Γαιτανιδη
Και δανεισμους:
- Τσαουση
- Λυρατζη
- Μπαλογιαννη
- εναν εκ των Βρακα/Χατζηστραβου
Το τελικο ροστερ:
1. Μεταγραφη / Πασχαλακης
2. Ζιφκοβιτς
3. Ταχλιμανιδης
4. Ροντρικο
5. Μεταγραφη / Ματος
6. Μεταγραφη / Γιαννουλης
7. Μεταγραφη / Λημνιος
8. Βαρελα
9. Μιχαι
10. Μιχαηλιδης
11. Κρεσπο
12. Ινγκασον
13. Τσιγγαρας
14. Μεταγραφη / Εσιτι
15. Μεταγραφη / Καντουρι
16. Σβαμπ
17. Νινουα
18. Πελκας
19. Τζολης
20. Μεταγραφη / Μπισε
21. Ζαμπα
22. Μεταγραφη / Ακπομ
23. Σβιντερσκι
24. Κουτσιας
25. Ντουγκλας
26. Μισιτς
27. Βρακας / Χατζηστραβος
8 μεταγραφες δηλαδη. Αλλα και λιγοτερες να ειναι, πιστευω πως ετσι καθαριζει αρκετά το ροστερ. 27 παικτες, λιγοι δανεισμοι.
Ξενοι: Ροντριγκο, Ζαμπα, Ντουγκλας
Ενω διαφωνω με τον joker ως προς τους κεντρικους αμυντικους, συμφωνω για τα φουλ μπακ.
Πιστευω πως εκει θα γινει ανανεωση, γιατι ο Γιαννουλης θα φυγει, ενω Ματος και Λημνιος ειναι σε περιεργη φαση εδω και καιρο. Αν ερθουν εκει μηχανακια, τοτε μπορει να δουμε ωραια πραγματα.
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του. Για μερικούς είναι ο πιο άμπαλος παίκτης του ΠΑΟΚ για κάποιου άλλους (μεταξύ των οποίων κι εγώ) έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από τους υπόλοιπους παίκτες μας.makispaspartou έγραψε:Όλα λάθος τα έκανε.. Δες το ματς pilotos και θα καταλάβεις ότι σε όλες μα όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθετήσεις. Για το κουσούρι να τρέχει με τη μπάλα χωρίς να ξέρει τι θα την κάνει δεν σχολιάζω καν.
Ρε συ Μπανε πληρες το ροστερ με 3 χαφ?obanebane έγραψε:Το σωστότερο για να είμαστε ακριβείς,αν δεν υπάρξουν αναχωρήσεις δεν θα υπάρξουν και αφίξεις.
Δε βλέπω δηλαδή πως θα γίνουν,μόνο προσθήκες.
Στην πραγματικότητα,ποσοτικά το ροστερ είναι πλήρες, ποιοτικά υστερεί ή αν θέλετε αλλιώς χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση.
Εκτος αν μετραμε τον Νινουα π ακομη δεν τον ειδαμε και τον Τσιγγαρα για χαφ. Ή ακομη χειροτερα τον Αουγκουστο π παιζει να επανελθει σε κανα διμηνο πληρως...
Αυτη τη στιγμη αν Θεος φυλαξοι τραυματιστει ενας εκ των Σβαμπ Καντουρι, θα εχουμε τραγικό θεμα στο κεντρο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτη φορα κανουμε παντως τοσο νωρις μεταγραφες και μαλιστα ενδεκαδατες και ...διεθνεις ! Λενε οτι εχουμε κι αλλους τετοιους στα υποψιν ....Τοσα χρονια το λεγαμε ,επιτελους εγινε πραγματικοτητα !
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον μέχρι τώρα ακολουθήσαμε την στρατηγική του: "πρώτα εξασφαλίζω τους ομίλους (έσοδα) και μετά κάνω μεταγραφές", την οποία δεν ενστερνίζομαι, προτείνω να μην κάνουμε μεταγραφές μέχρι να αποκλειστούμε από τους ομίλους Ch.L. ή να προκριθούμε σε αυτούς.
Γιατί, άλλες μεταγραφικές κινήσεις θα κάνουμε αν περάσουμε στο Ch.L. και άλλες αν θα μείνουμε στο E.L.
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Γιατί, άλλες μεταγραφικές κινήσεις θα κάνουμε αν περάσουμε στο Ch.L. και άλλες αν θα μείνουμε στο E.L.
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Θα διαφωνήσω με τον συνοπαδό. 3 χαφ είναι υπεραρκετά όταν περιμένεις Μίσιτς και Αγκούστο σε 2 μήνες.Gospi έγραψε:Ρε συ Μπανε πληρες το ροστερ με 3 χαφ?obanebane έγραψε:Το σωστότερο για να είμαστε ακριβείς,αν δεν υπάρξουν αναχωρήσεις δεν θα υπάρξουν και αφίξεις.
Στην πραγματικότητα,ποσοτικά το ροστερ είναι πλήρες, ποιοτικά υστερεί ή αν θέλετε αλλιώς χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση.
Εκτος αν μετραμε τον Νινουα π ακομη δεν τον ειδαμε και τον Τσιγγαρα για χαφ. Ή ακομη χειροτερα τον Αουγκουστο π παιζει να επανελθει σε κανα διμηνο πληρως...
Αυτη τη στιγμη αν Θεος φυλαξοι τραυματιστει ενας εκ των Σβαμπ Καντουρι, θα εχουμε τραγικό θεμα στο κεντρο.
Τσιγγάρας και Νίνουα είναι μέλη του ρόστερ. Σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος εκ των υπολοίπων θα ενεργοποιηθούν.
Προσωπικά ο Εσίτι δεν με πείθει. Βλέπω πρόβλημα στο έξι και πιστεύω πως χρειαζόμαστε ένα "Τσίμιροτ". Ο Νίνουα μάλλον είναι πιο πολύ οχτάρι. Ο Τσιγγάρας δεν γνωρίζω αν μπορεί να ανταποκριθεί στο έξι.
Gospi έγραψε:Ρε συ Μπανε πληρες το ροστερ με 3 χαφ?obanebane έγραψε:Το σωστότερο για να είμαστε ακριβείς,αν δεν υπάρξουν αναχωρήσεις δεν θα υπάρξουν και αφίξεις.
Ποσοτικά έγραψα,ποσους ακόμα να χωρέσεις αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις;
Δεν εχει καμια σχεση το που θα περασουμε με τις μεταγραφες.Το κλαμπ κανει συμμαζεμα και αυτο δεν μπορει να εξαρταται απο το που θα παιζουμε.Αν ειμαστε τυχεροι και περασουμε στο ΤσΛ τα λεφτα μπορουν να καθαρισουν μια και καλη το προβλημα με το ffp και υπαρχει και ενα γηπεδο στα σκαρια.Αλωστε νομιζω οι μεταγραφες τελειωνουν πριν τελειωσουν τα προκριματικα του ΤσΛ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 27 Αύγ 2020, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Αποστόλη εγώ γράφω ένα γεγονός. Δες εσύ το ματς και πες μου αν είχε σωστές τοποθετήσεις. Δεν έχει σχέση αυτό που λες. Αλλά μιας και το πιάνεις το θέμα έχουν αναλυθεί τα θετικα και τα αρνητικά του Εσίτι πολλάκις εδώ μέσα.. Καλώς ή κακώς υπερτερούν τα αρνητικά.. Οπότε το τελικό συμπέρασμα για τον παίκτη είναι ότι δεν κάνει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο καθένας έχεις τις απόψεις του. Για μερικούς είναι ο πιο άμπαλος παίκτης του ΠΑΟΚ για κάποιου άλλους (μεταξύ των οποίων κι εγώ) έχει χαρακτηριστικά που λείπουν από τους υπόλοιπους παίκτες μας.makispaspartou έγραψε:Όλα λάθος τα έκανε.. Δες το ματς pilotos και θα καταλάβεις ότι σε όλες μα όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθετήσεις. Για το κουσούρι να τρέχει με τη μπάλα χωρίς να ξέρει τι θα την κάνει δεν σχολιάζω καν.
να δω σε τρεις διοργανωσεις πως θα τα βγαλουμε περα θελει πολυ πραμα διωξουμε ειδικα να φερουμε
θα συμφωνουσα εαν ειχαμε τον Μισιτς ....τωρα ενα χαφαρο τον χρειαζομαστε σε οποιους ομιλους κι αν ειμαστε για να μαζεψουμε βαθμους ,γιατι ουτε στον Μπισε μπορεις να βασιστεις , αλλα ειναι και κριμα να μην εξαντλησεις τις πιθανοτητες σου για το τσου λου ...
κανα τσαμπουκα με πορτογαλια δεν γινεται να κανουμε να βαλουν κλειδαριθμο με Μπενφικα ???
κανα τσαμπουκα με πορτογαλια δεν γινεται να κανουμε να βαλουν κλειδαριθμο με Μπενφικα ???
Πρέπει να έχει ξαναειπωθεί από άλλον εδώ άλλα νομίζω ότι το στεφάνι και τα γλυκόλογα στην κηδεία του μπάρμπα στόχο είχαν το καλόπιασμα του Τέο για Καλή κλήρωση. Know your enemies avoid them when you can . . .
Ναπολιτανε,συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου και πιστεύω λίγο πολύ το ίδιο σκεφτόμαστε όλοι άλλα και οι της ομάδας.
Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί σε μια μεταγραφική περίοδο.
Τον μόνο που θα προσπαθούσα να κρατήσω αν και ξέρω ότι δύσκολα θα δεχόταν, είναι τον Γιαννούλη ( ο οποίος μην ξεχνάμε έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο,άρα έχουμε το επάνω χέρι στην περίπτωση του) με επέκταση δύο χρόνων και ρητρα 15 μύρια, ο παίχτης δεν υστερεί σε σχέση με τον Τσιμικα,απλά χρειάζεται να τον δουν περισσότερα μάτια σε ευρωπαϊκούς θεσμούς και άνετα μπορούμε να πάρουμε 10 εκατομμύρια από αυτόν και να μην χρειαστεί να τον ξεπουλήσουν τώρα,με προτάσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μύρια.
Όπως έγραψα και στο τοπικ του παίχτη,για κανένα λόγο δεν πρέπει να φύγει μέχρι να ολοκληρώσει η ομάδα τα προκριματικά παιχνίδια.
Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί σε μια μεταγραφική περίοδο.
Τον μόνο που θα προσπαθούσα να κρατήσω αν και ξέρω ότι δύσκολα θα δεχόταν, είναι τον Γιαννούλη ( ο οποίος μην ξεχνάμε έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο,άρα έχουμε το επάνω χέρι στην περίπτωση του) με επέκταση δύο χρόνων και ρητρα 15 μύρια, ο παίχτης δεν υστερεί σε σχέση με τον Τσιμικα,απλά χρειάζεται να τον δουν περισσότερα μάτια σε ευρωπαϊκούς θεσμούς και άνετα μπορούμε να πάρουμε 10 εκατομμύρια από αυτόν και να μην χρειαστεί να τον ξεπουλήσουν τώρα,με προτάσεις που δεν θα ξεπερνούν τα 5 μύρια.
Όπως έγραψα και στο τοπικ του παίχτη,για κανένα λόγο δεν πρέπει να φύγει μέχρι να ολοκληρώσει η ομάδα τα προκριματικά παιχνίδια.
-
makispaspartou
Στα χαφ:
Mίσιτς εκτός, Ντάγκλας εκτός
Ελ Καντουρί, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1εκ, δεδομένα θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία όπου είναι η οικογένειά του και υπάρχει ενδιαφέρον από εκεί. Άρα έχουμε δύο επιλογές.. είτε να μείνει με μειωμένες αποδοχές, π.χ. 1,5 εκ για δύο χρόνια αντί 1εκ για ένα χρόνο είτε να πωληθεί.
Νινούα
Σβαμπ
Εσίτι, έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, δεν πείθει, ξοδεύτηκαν γι'αυτόν περίπου 3,5 εκ , οπότε αν πιστεύουμε ότι θα πάρει υπεραξία στα ευρωπαικά ματς τον κρατάμε, αλλιως ένας δανεισμός με ρήτρα ή πώληση έστω και με λιγότερα είναι μονόδρομος.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε έναν αμυντικό χαφ με τα χαρακτηριστικά του Εντουάρντο αν όχι τον ίδιο και έναν ποιοτικό χαφ ακόμη εφόσον πωληθεί ο Καντουρί, κατά προτίμηση δεξιοπόδαρο.
Mίσιτς εκτός, Ντάγκλας εκτός
Ελ Καντουρί, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1εκ, δεδομένα θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία όπου είναι η οικογένειά του και υπάρχει ενδιαφέρον από εκεί. Άρα έχουμε δύο επιλογές.. είτε να μείνει με μειωμένες αποδοχές, π.χ. 1,5 εκ για δύο χρόνια αντί 1εκ για ένα χρόνο είτε να πωληθεί.
Νινούα
Σβαμπ
Εσίτι, έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο, δεν πείθει, ξοδεύτηκαν γι'αυτόν περίπου 3,5 εκ , οπότε αν πιστεύουμε ότι θα πάρει υπεραξία στα ευρωπαικά ματς τον κρατάμε, αλλιως ένας δανεισμός με ρήτρα ή πώληση έστω και με λιγότερα είναι μονόδρομος.
Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε έναν αμυντικό χαφ με τα χαρακτηριστικά του Εντουάρντο αν όχι τον ίδιο και έναν ποιοτικό χαφ ακόμη εφόσον πωληθεί ο Καντουρί, κατά προτίμηση δεξιοπόδαρο.