20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Προτείνω να κλειδωθεί το τοπικ. Είναι πολύ άβολο να βλέπουμε όλα αυτά που γράφονται για το Βιερι... επίσης , τυπικά , ο παίκτης δεν ανήκει στο ροστερ άρα δε χρειάζεται να έχουμε ανοικτό τοπικ.
Είναι πραγματική αμαρτία , ακόμα κι αν υπάρχουν εκατέρωθεν λάθη , να μαυρίζουμε τις αναμνήσεις που έχουμε από αυτόν. Για πολλούς από μας , σηματοδοτούσε πολλά παραπάνω από τα προφανή.
Είναι πραγματική αμαρτία , ακόμα κι αν υπάρχουν εκατέρωθεν λάθη , να μαυρίζουμε τις αναμνήσεις που έχουμε από αυτόν. Για πολλούς από μας , σηματοδοτούσε πολλά παραπάνω από τα προφανή.
- bersekeros
Ούτε κι εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα,
η σκληρή κριτική εναντίον του Βιερίνια, αλλά από την άλλη, όσο η ίδια η ΠΑΕ τον έχει στο site της στο ρόστερ...
το κλειδώνεις το τόπικ ή όχι...
Ας αυτοπεριοριστεί ο καθένας,
αν θέλει.. Καλά ειπώθηκε ότι και η σιωπή ενίοτε, είναι χρυσός.
η σκληρή κριτική εναντίον του Βιερίνια, αλλά από την άλλη, όσο η ίδια η ΠΑΕ τον έχει στο site της στο ρόστερ...
το κλειδώνεις το τόπικ ή όχι...
Ας αυτοπεριοριστεί ο καθένας,
αν θέλει.. Καλά ειπώθηκε ότι και η σιωπή ενίοτε, είναι χρυσός.
Και κακό να του κάναν ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν, ο προπονητης ακόμη κι εμεις οι ίδιοι......Ο μέχρι πριν ένα μηνα αρχηγος κάτι για τους συμπαίκτες του δε βρήκε να πει;invincible έγραψε:Εντάξει έναν τον είπαν να κλάσει και αυτός χέστηκε... Μέχρι ο Ολιβέρια, Μπερμπατοφ, Μουσλι μέχρι νεκροί και ζωντανοί και ζόμποι και αλλόθρησκοι πριν ή και μετά το παιχνίδι είπαν τα προβλεπόμενα ...εσύ λες και σου καταστρέψαμε την καριέρα ένα πράγμα τόσο κακό σε έχει κάνει ο ΠΑΟΚ σου μαύρισε την καρδιά... ΕΛΕΟΣ . Δώστε του τον πορτοφολά 100 ευρώ να κάνει ένα στορυ να ηρεμήσουν τα παιδιά
Μηπως τους πηρε και τους 18 τηλέφωνο απ τη Χαλκιδική.
Δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι δεν του αρεσε το αποτελεσμα απο πολλες απόψεις. Παρα πολλές
δεν κατάλαβα, για ποιον λόγο οφείλει να γράψει κάτι στο ίνσταγκραμ και το όποιο ίνσταγκραμ? Χάρηκε, μπορεί να τα είπε ιδιαιτέρως με τους συμπαίκτες, τώρα οι απαιτήσεις για ποστ και στόρι, συγγνώμη κιόλας, αλλά μου φαίνονται γελοίες. Όπως θέλει απολαμβάνει τη χαρά του ο καθένας χωρίς να τη μοιράζεται απαραίτητα με όλο τον κόσμο. Κι ένας άνθρωπος όπως ο αντρέ που έχει δείξει ότι δεν γουστάρει τη μόστρα και τη βιτρίνα, φαντάζομαι δε θα έκανε ούτε ποστ, ούτε επικοινωνιακές κινήσεις τέτοιου είδους.
Εν κατακλείδι, όσο κι αν με ξενερώνει η όλη φάση με την πάρτη του και την ομάδα, η λογική "κράζω γιατί δεν ευχήθηκε" είναι λανθασμένη. Από κει και πέρα, ας σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ και να τελειώνουν το θέμα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, αλλά ό,τι και να γίνει, σεβασμός στον αρχηγό.
Εν κατακλείδι, όσο κι αν με ξενερώνει η όλη φάση με την πάρτη του και την ομάδα, η λογική "κράζω γιατί δεν ευχήθηκε" είναι λανθασμένη. Από κει και πέρα, ας σοβαρευτούν εκεί στην ΠΑΕ και να τελειώνουν το θέμα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, αλλά ό,τι και να γίνει, σεβασμός στον αρχηγό.
Μα εκανε στόρι , με τον ποπό της γυναικας του και το διφορούμενο , φιλοσοφικό , αινιγματικό και ξυπνητζηδικο, περί σιωπής....
Αυτό δεν ηταν για μόστρα;;;
Αν δε γινόταν θα καταλαβαινα τι εννοείς
Αυτό δεν ηταν για μόστρα;;;
Αν δε γινόταν θα καταλαβαινα τι εννοείς
Η ΠΑΕ εχει κανει συγκεκριμενη προταση στον ποδοσφαιριστη την οποια δεν αποδεχθηκε γιατι συζητάμε? Δεν θα μπω στην παραφιλολογια..καλη κακη μετρια όπως θελεται πεστε την αυτή είναι..
Σωστος ουτε βγαζω φωτο τον κωλο της γυναικας μου σκεπασμενοQuefor έγραψε:δεν κατάλαβα, για ποιον λόγο οφείλει να γράψει κάτι στο ίνσταγκραμ και το όποιο ίνσταγκραμ? Χάρηκε, μπορεί να τα είπε ιδιαιτέρως με τους συμπαίκτες, τώρα οι απαιτήσεις για ποστ και στόρι, συγγνώμη κιόλας, αλλά μου φαίνονται γελοίες. Όπως θέλει απολαμβάνει τη χαρά του ο καθένας χωρίς να τη μοιράζεται απαραίτητα με όλο τον κόσμο. Κι ένας άνθρωπος όπως ο αντρέ που έχει δείξει ότι δεν γουστάρει τη μόστρα και τη βιτρίνα, φαντάζομαι δε θα έκανε ούτε ποστ, ούτε επικοινωνιακές κινήσεις τέτοιου είδους.
ρε παιδια
γιατι διυλιζεται τον κωνωπα,χωρις καν να εχετε κωνωπα?
αφου δεν γνωριζετε το τι και πως
καθεστε και γραφετε σεντονακια και αντιπαραθεσεις
απλά και μονο γιατι καποιος ειπε,ακουστηκε,θεωρω οτι.....και και και
αν ξερει εστω και ενας εδω μεσα,να βγει και να πει οτι θελει
αλλά να πει και πως το γνωριζει
ΥΓ εγω ας πουμε οτι ξερω, αλλά το κραταω για την παρτυ μου
γιατι μου αρεσει να βλεπω να κυματιζουν ψηλα οι σημαιες
γιατι διυλιζεται τον κωνωπα,χωρις καν να εχετε κωνωπα?
αφου δεν γνωριζετε το τι και πως
καθεστε και γραφετε σεντονακια και αντιπαραθεσεις
απλά και μονο γιατι καποιος ειπε,ακουστηκε,θεωρω οτι.....και και και
αν ξερει εστω και ενας εδω μεσα,να βγει και να πει οτι θελει
αλλά να πει και πως το γνωριζει
- paok_athens_g4
Απογοήτευση.....τελευταιος αρχηγός με κακαλα ο Πάμπλο.... ΤΕΛΟΣ....ευχαριστούμε για όλα Αντελίνο καλές διακοπές κ καλή σταδιοδρομία στην επόμενη "εταιρεία" σου....
- sourmenetes
- Moderator
Ποια ήταν η τελευταία φορά που ο αντελινο ενώ δεν ήταν παίκτης έκανε ποστ ή ότι άλλο θέλετε για τον ΠΑΟΚ;;
Γιατι να κάνει κάτι τέτοιο τώρα;;
Από κει κρίνεται ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ;;
Γιατι μικραινεται τον ΠΑΟΚ, τον Αντελινο, τη ζωή σας την ίδια;;
Εάν εσάς η γκόμενα σας, σας βγάζει 10 φορες τη μέρα στο ινστα ή στο φβ είστε πιο ικανοποιημένοι;;
Ξεκολληστε λίγο παίδες.
Σοβαρός, μετρημένος χαρακτήρας ήταν πάντα. Ουτε ξεφτιλικια ούτε τπτ.
Όταν ήταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΎΨΩΣΕ ΤΟ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΊΔΗ ΤΌΤΕ ΜΕ ΧΆΡΤΙΝΗ, ΤΙ ΛΈΓΑΤΕ;;;
Εκεί φαίνεται το επίπεδο και όχι στα ποστ.
Αν δε συμφώνησαν για τον οποιονδήποτε λόγο, τέλος, πάμε παρακάτω.
Έστω ότι είναι φίλο χρήματος ή οτιδήποτε άλλο.
Πρόσφερε 2 νταμπλ;;
Έφερε άλλο επίπεδο στην ομάδα;;
Έπαιζε σαν τρελός ακόμα και μετα σοβαρους τραυματισμους για τον ΠΑΟΚ;;
Οπότε χρειάστηκε έκανε το κάτι παραπάνω;;
Αυτά να βλέπουμε.
Το αν πήρε τον πελκα ή το μικρό Σαββίδη και έδωσε συγχαρητήρια το ξέρουμε;;
Θα ήταν πιο ωραίο αν εγλυφε με ένα ποστ δηλαδή;;
Γιατι ρε παλληκάρια ψάχνουμε για όλα να βρούμε κάτι;;
Ήθελε παραπάνω;; δεν ξέρω και γω τι;;
Σημαίνει ότι πέφτει στα μάτια μας;; αν και δε θεωρώ ότι θέμα είναι οικονομικό. Χαλαρώστε λίγο και δείτε τι δίνει ο καθένας όσο είναι στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι να κάνει κάτι τέτοιο τώρα;;
Από κει κρίνεται ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ;;
Γιατι μικραινεται τον ΠΑΟΚ, τον Αντελινο, τη ζωή σας την ίδια;;
Εάν εσάς η γκόμενα σας, σας βγάζει 10 φορες τη μέρα στο ινστα ή στο φβ είστε πιο ικανοποιημένοι;;
Ξεκολληστε λίγο παίδες.
Σοβαρός, μετρημένος χαρακτήρας ήταν πάντα. Ουτε ξεφτιλικια ούτε τπτ.
Όταν ήταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΎΨΩΣΕ ΤΟ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΊΔΗ ΤΌΤΕ ΜΕ ΧΆΡΤΙΝΗ, ΤΙ ΛΈΓΑΤΕ;;;
Εκεί φαίνεται το επίπεδο και όχι στα ποστ.
Αν δε συμφώνησαν για τον οποιονδήποτε λόγο, τέλος, πάμε παρακάτω.
Έστω ότι είναι φίλο χρήματος ή οτιδήποτε άλλο.
Πρόσφερε 2 νταμπλ;;
Έφερε άλλο επίπεδο στην ομάδα;;
Έπαιζε σαν τρελός ακόμα και μετα σοβαρους τραυματισμους για τον ΠΑΟΚ;;
Οπότε χρειάστηκε έκανε το κάτι παραπάνω;;
Αυτά να βλέπουμε.
Το αν πήρε τον πελκα ή το μικρό Σαββίδη και έδωσε συγχαρητήρια το ξέρουμε;;
Θα ήταν πιο ωραίο αν εγλυφε με ένα ποστ δηλαδή;;
Γιατι ρε παλληκάρια ψάχνουμε για όλα να βρούμε κάτι;;
Ήθελε παραπάνω;; δεν ξέρω και γω τι;;
Σημαίνει ότι πέφτει στα μάτια μας;; αν και δε θεωρώ ότι θέμα είναι οικονομικό. Χαλαρώστε λίγο και δείτε τι δίνει ο καθένας όσο είναι στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Ο καθένας έχει πλάσει μια φανταστική ιστορία μέσα στο μυαλό του, πείθει τον εαυτό του ότι τα φανταστικά αυτά γεγονότα είναι αληθινά και πάνω σε αυτά γράφει βιβλία.
Εδώ οι νέοι j.j. Abrams
Εδώ οι νέοι j.j. Abrams

+4renegade έγραψε:Ο καθένας έχει πλάσει μια φανταστική ιστορία μέσα στο μυαλό του, πείθει τον εαυτό του ότι τα φανταστικά αυτά γεγονότα είναι αληθινά και πάνω σε αυτά γράφει βιβλία.
Εδώ οι νέοι j.j. Abrams
Ο παπάς είναι πιο κοντά στην αλήθεια πάντως...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
prist64 έγραψε:
οπως λεει και ο συριγος...
ασε μας ρε ΠΑΠΑ
και εκεινο που λεει για τις....καμπαρτινες...και οποιος εχει δυο να δινει την μια??
ΠΑΠΑ ε ΠΑΠΑ