Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις παίκτες άνω των 30. Βλέπε Μάνταλο... Μπορείς να τους πληρώσεις για να φύγουν.

Επίσης είναι δύσκολο να φέρεις σοβαρό παίκτη σε καλή ηλικία να παίξει στην Σούπερλίγκα. Γι᾽αυτό και πιστεύω ότι είμαστε υπεραισιόδοξοι στο να περιμένουμε κάποια καλά ονόματα να έρθουν εδώ. Πχ ο Εντουάρντο ΔΕΝ θέλει να έρθει (από όσα ακούγονται), άρα ο μόνος τρόπος είναι να ανεβάσεις το συμβόλαιο. Κάτι όμως που όλοι λέμε ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αλλάξει.

Δέν είναι τόσο εύκολο λοιπόν όσο νομίζουμε και φυσικά θα πρέπει να είμαστε τυχεροί να βρούμε τίποτα Μίσιτς σαν δανεικούς και να τους πείσουμε να έρθουν, ή τίποτα ελεύθερους όπως τότε με τον Μάτος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος απο Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία κλπ, θέλει να φύγει απο κεί και να έρθει να παίξει στην Λίγδα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Magpies4 έγραψε:Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις παίκτες άνω των 30. Βλέπε Μάνταλο... Μπορείς να τους πληρώσεις για να φύγουν.

Επίσης είναι δύσκολο να φέρεις σοβαρό παίκτη σε καλή ηλικία να παίξει στην Σούπερλίγκα. Γι᾽αυτό και πιστεύω ότι είμαστε υπεραισιόδοξοι στο να περιμένουμε κάποια καλά ονόματα να έρθουν εδώ. Πχ ο Εντουάρντο ΔΕΝ θέλει να έρθει (από όσα ακούγονται), άρα ο μόνος τρόπος είναι να ανεβάσεις το συμβόλαιο. Κάτι όμως που όλοι λέμε ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αλλάξει.

Δέν είναι τόσο εύκολο λοιπόν όσο νομίζουμε και φυσικά θα πρέπει να είμαστε τυχεροί να βρούμε τίποτα Μίσιτς σαν δανεικούς και να τους πείσουμε να έρθουν, ή τίποτα ελεύθερους όπως τότε με τον Μάτος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος απο Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία κλπ, θέλει να φύγει απο κεί και να έρθει να παίξει στην Λίγδα.
Η ευρωπαϊκή παρουσία είναι ένα μεγάλο δέλεαρ όμως
και όχι τόσο η σούπα λίγδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι παντως πως κατι περιμεναμε να σκασει σημερα...Μια φορα ειχε βασιμες ελπιδες ο Πορκυ να βγει αληθινος αλλα δεν εκατσε ουτε τωρα... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Magpies4 έγραψε:Υπάρχει φυσικά και το ακραίο σενάριο ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές και οι τρύπες θα καλυφθούν όλες από τις ακαδημίες μας. Πχ στα χάφ υπάρχουν Χατζηστραβός Τσιγγάρας. Στα αριστερά ο Μπαλογιάννης. Στα φόρ ο Κούτσιας, κλπ κλπ.

Οι Σαββιδαίοι είναι των άκρων και δεν ξέρουμε τί οδηγίες έχουν δώσει στον Ρέμπε. Εγώ αν δεν δώ μεταγραφές πριν το επόμενο μάτς θα αρχίσω να πιστεύω πιό πολύ σε αυτό το σενάριο. Φυσικά εξαιρούνται κινήσεις με πολύ νέους (σαν τον Γεωργιανό). Αυτές θα γίνονται όταν βρίσκονται οι παίκτες.
Ενδιαφέρον σκεπτικό. Κάνεις τσέπη το περισσότερο μαρούλι επενδύοντας στις ακαδημίες και ταυτόχρονα υποστηρίζεις την επένδυση σου δίνοντας το κουμάντο στον υπεύθυνο αυτού του πρότζεκτ. Ένα κομμάτι του μαρουλιού φεύγει ως αποζημίωση για την αλλαγή προπονητή. Ψήνομαι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:
barlow4 έγραψε:Γαμω την καταδικη μου.Εναν παπα μωρε.Τι σας ζηταμε.
Α, τώρα είσαι με την εκκλησία ε; Δεν σου δίνω παπά να σκάσεις
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

bersekeros έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις παίκτες άνω των 30. Βλέπε Μάνταλο... Μπορείς να τους πληρώσεις για να φύγουν.

Η ευρωπαϊκή παρουσία είναι ένα μεγάλο δέλεαρ όμως
και όχι τόσο η σούπα λίγδα.
Όντως και είχα (έχω) την ελπίδα ότι παίκτες σαν τον Εντουάρντο θα δούν την ευκαιρία να παίξουν Ευρώπη αντί να πάνε στην Αλαβές και να παλεύουν για σωτηρία στην Πριμέρα. Δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά αν ήμουν στη θέση τους θα είχα διλήμματα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρεί παίκτες με την νοοτροπία του Schwab ή του Μάτος που θέλουν κάτι να αποδείξουν και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τους καλύπτει. Δύσκολο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

soflodoras έγραψε:
Gospi έγραψε:Ο Γεωργιανος ομως δεν δειχνει να εχει τα χαρακτηριστικα που ψαχνουμε απεγνωσμενα!
Ενα ταχυδυναμικο 6αρο 8αρι!
Δεν λεω, μπορει να ειναι παιχταρα ο Γεωργιανος, αλλα η ομαδα εχει αναγκη εναν παιχταρα στα χαφ ταχυδυναμικο!
Απο που η πληροφορηση;

Επισης , οσοι ονειρευεστε αποχωρηση του Εσιτι , πιστευω οτι πλαναστε πλανην οικτραν. Ξερω δεν ειναι ο φαντεζι Που θελετε ή ο μποξ του μποξ που ειδατε καπου γραμμενο ή η μετεμψυχωση του γκαρσια και δεν παταει περιοχη, αλλα τετοιο εργαλειο για ροτεισον δεν εχει υπαρξει ξανα στην Ελλαδα. Ο τυπος ειναι βουνο. Τρομερος κοφτης. Ασχετως αν παιρνει ευκολα καρτες (οι περισσοτερες αδικως). Ο μοναδικος που εχουμε που μπορει να θωρακησει το κεντρο απο μονος του , ο μοναδικος που μπορει να κρατησει με πλατη την μπαλα (ναι την εχασε δυο φορες με την μπεσικτας, αλλα και τις δυο με φαουλ) . Ο μονος τροπος για να φυγει, ειναι να ερθει ενας πανομοιοτυπος παικτης. Πιο φθηνος ομως , μιας και για παικτης παγκου παιρνει καπως πολλα. Στα συν του , η αξιοπρεπης 30αρα μπαλια. Σε ματς με ολυμπιακο στην Αθηνα , στο οποιο εχεις προηγηθει και πιεζεσαι απο το γαυρο, τον πετας μεσα και εχει καταπιει φορτουνηδες και φουρτουνακηδες. Ποιος αλλος μπορει να το κανει αυτο στην ομαδα;
Όλα αυτά ο Εσίτι?? Μάλλον άλλον παίκτη εννοούμε όλοι οι υπόλοιποι! Φίλε μου ο τύπος δεν ξέρει τακτικά πού να σταθεί... προχθές είχε λάθος τοποθετήσεις σε όλες μα όλες τις φάσεις... Εν τω μεταξύ αν είχε μία αξιοπρεπή τεχνική να κλέβει την μπάλα και να τη δίνει με τη μία σωστά, μία κοντινή μεταβίβαση δηλαδή ακριβείας, θα έλεγα ότι μπορεί να σταθεί.. αλλά ούτε αυτό έχει.. τρέχει στο χώρο χωρίς να ξέρει τι να κάνει την μπάλα.. άκου τριαντάρα μπαλιά ο Εσίτι.. ούτε πεντάρα δεν έχει..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ο ρεμπε αν δεν τελειώσει η υπόθεση δε βγάζει τπτ.

Επίσης ο Γεωργιανός χαφ νομίζω θα υπολογιστεί σαν κανονική μεταγραφή και όχι σαν μια επένδυση μελλοντικού τύπου.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ποιος ειναι ο ρεμπε που θα μας αλλαξει τις συνηθειες
Έλα μου ντε....

Χαχαχαχα.,

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

Gospi έγραψε:Καμια απολυτως πληροφορηση. Καθησα ειδα ενα ματς του και τα χαιλαιτ του, και εβγαλα τα συμεπρασματα μου. Σωστα ή λαθος, θα φανει στο χορταρι.
Οσο για αυτα που λες για τον Εσιτι, μαλλον μιλας για καποιον αλλον! Δεν παιζει να χεις δει τον Εσιτι που παιζει στον ΠΑΟΚ και να εβγαλες αυτα τα συμπερασματα!
Ο τυπος ειναι μονιμη πηγη κινδυνου. Μπηκε μεσα προχθες και εδωσε αερα 2 επιθεσεις στους Τουρκους με δικα του λαθη.
Ενας ατεχνος ξυλοκοπος ειναι που φανταζει ιδανικος για ομαδες οπως ο Λεβαδειακος η Λαρισα και η Ξανθη!
Μακαρι να στραβωθει καμια ομαδα να δωσει κανα φραγκο να τον ξεφορτωθουμε, και να παρουμε κανα κανονικο ποδοσφαιριστη στη θεση του...
o ανθρωποφαγος που μαλλον ειναι vegan . οτι χειροτερο εχουμε δει απ την εποχη του βουλινου , οι τσουκαλας ηλιαδης μουμιν μπαλαφας πολυ καλυτεροι. το ακουσαμε και αυτο και συμφωνω μαζι σου αδερφε.
Τρομερα μειονεκτηματα : πεφτει παντα δευτερος στη μπαλλα με αποτελεσμα ...φαουλ ( βλεπε αγιαξ εκει μεσα που κατεληξε σε γκολ παραδειγμα) . Αργος οχι μονο στην εκρηξη αλλα και στη σκεψη. Παιχνιδι παντα προς τα πισω ποτε μπροστα , Καμια σχεση με κοφτη με τετοια σωματοδομη επρεπε να θεριζει αλλα ειναι λαιτ ο τυπος και ειναι περιεργο αυτο!!! παιζει τη μπαλλα μονο κοντα στα 5 μετρα πασσα και την κραταει πολυ!!! βλεπε βαζελο εκει μεσα!!
δεν μιλαμε φυσικα για καποιο σουτ απο μακρια η κεφαλια η κατι αλλο ..δεν υπαρχουν αυτα!! και ολα αυτα με 3.5 μυρρια και 500.000 συμβολαιο!!!!!!!! ακουσον ακουσον!!! εγω ας πουμε αν ειμουνα σβαμπ πχ θα ζητουσα αυξηση την πρωτη μερα αν επαιρνα 400.000!! θα εκανα απεργια πεινας!! μηπως καποιοι συνοπαδοι φανταζονται τον ΠΟΓΚΜΠΑ??? anyway ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩς ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ)...
makispaspartou

Συμφωνώ.. να φύγει κι ας μην πάρουμε άλλον..ας παίζει ο Τσιγγάρας. Στα αρνητικά του ανθρωποφάγου με την κτιστή γάμπα ξέχασα να πω ότι με τέτοια σωματοδομή δεν πηδαει εφημερίδα και δεν παίρνει κεφαλιά ούτε για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στα χαφ τα πράγματα είναι πολύ περίεργα..
Από την μια έχουμε πολλούς παίχτες, απ' την άλλη μας λείπουν κάποια στοιχεία όπως η ταχύτητα..
Από τους υπάρχοντες έχεις αρχικά τους 3 "δικούς μας" Μπαλογιαννη, Τσιγγάρα, Χατζηστραβο.
Πρέπει να αποφασίσουν αν θα παραμείνει κάποιος από αυτούς ή αν θα ξαναφύγουν δανεικοί.
Μετά έχουμε τους νεοαποκτηθέντες Σβαμπ, Νινουα.
Ο πρώτος έχει τα φόντα να γίνει βασικό μας γρανάζι φέτος, ο δεύτερος θα είναι λογικά μέρος του ροτεισον.
Έχουμε 2 τραυματίες Ντουγκλας, Μισιτς με άγνωστες ημερομηνίες επιστροφής..
Και τέλος μένουν οι Ελ Καντουρι και Εσιτι.
Και οι θεωρώ πως πρέπει να πωληθούν..
Του πρώτου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου και καλό θα ήταν να πωληθεί πριν την κάνει τζάμπα και ο Εσιτι είναι κίνδυνος θάνατος όποτε ακουμπα μπάλα..

Έναν χαφ με περισσότερη ταχύτητα και σιγουριά στις μεταβιβάσεις τον χρειαζόμαστε σίγουρα, το θέμα είναι να βρεθεί χώρος με τους υπάρχοντες..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσο γρήγορα ξεχνάτε εμφανίσεις στα πλέι οφ...
Προχτές τί δεν έκανε καλά; Ρώτησα και στου αγώνα, ουδείς απάντησε...

Με το που μπήκε οι άλλοι εφτυναν αίμα να κατέβουν από το κέντρο...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Όλα λάθος τα έκανε.. Δες το ματς pilotos και θα καταλάβεις ότι σε όλες μα όλες τις φάσεις είχε λάθος τοποθετήσεις. Για το κουσούρι να τρέχει με τη μπάλα χωρίς να ξέρει τι θα την κάνει δεν σχολιάζω καν.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

[quote="Mitsospaoki4"]Στα χαφ τα πράγματα είναι πολύ περίεργα..
Από την μια έχουμε πολλούς παίχτες, απ' την άλλη μας λείπουν κάποια στοιχεία όπως η ταχύτητα..
Από τους υπάρχοντες έχεις αρχικά τους 3 "δικούς μας" Μπαλογιαννη, Τσιγγάρα, Χατζηστραβο.
Πρέπει να αποφασίσουν αν θα παραμείνει κάποιος από αυτούς ή αν θα ξαναφύγουν δανεικοί.
Μετά έχουμε τους νεοαποκτηθέντες Σβαμπ, Νινουα.
Ο πρώτος έχει τα φόντα να γίνει βασικό μας γρανάζι φέτος, ο δεύτερος θα είναι λογικά μέρος του ροτεισον.
Έχουμε 2 τραυματίες Ντουγκλας, Μισιτς με άγνωστες ημερομηνίες επιστροφής..
Και τέλος μένουν οι Ελ Καντουρι και Εσιτι.
Και οι θεωρώ πως πρέπει να πωληθούν..
Του πρώτου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου και καλό θα ήταν να πωληθεί πριν την κάνει τζάμπα και ο Εσιτι είναι κίνδυνος θάνατος όποτε ακουμπα μπάλα..

Έναν χαφ με περισσότερη ταχύτητα και σιγουριά στις μεταβιβάσεις τον χρειαζόμαστε σίγουρα, το θέμα είναι να βρεθεί χώρος με τους υπάρχοντες..[/quote

Συμφωνώ σε όλα
Εκτός από το ότι ο Εσιτι, πρςπει να κριθεί από το χθεσινό παιχνίδι
Δυστυχώς στα πλέι οφ ήταν στους διακριθεντες
Δυστυχώς,διότι αυτό κι καταδεικνυει την ποιότητα που διαθέτουμε στο κέντρο
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

makispaspartou έγραψε:Συμφωνώ.. να φύγει κι ας μην πάρουμε άλλον..ας παίζει ο Τσιγγάρας. Στα αρνητικά του ανθρωποφάγου με την κτιστή γάμπα ξέχασα να πω ότι με τέτοια σωματοδομή δεν πηδαει εφημερίδα και δεν παίρνει κεφαλιά ούτε για πλάκα.
Όπως ο Λεμπρόν και ο Αντετοκούνμπο που δεν πηδανε εφημερίδα κι αυτοί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”