Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Α, τώρα είσαι με την εκκλησία ε; Δεν σου δίνω παπά να σκάσειςbarlow4 έγραψε:Γαμω την καταδικη μου.Εναν παπα μωρε.Τι σας ζηταμε.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στο ινστα λενε ξανα για τσολακ...αυτοι παιρνουν τις ειδησεις απο σιτες αλλα δεν βρισκω απο ποιο
Εχω την αισθηση πως ο Ρεμπε θα συνεχισει οπως ξεκινησε. Αθορυβα μεθοδικα, με πλανο και σε σχετικα καλους χρονους!
Θα ειναι κριμα αν καταφερουμε να ζησουμε ακομη μια χρονια σε επιπεδο μεταγραφων οπως οι προηγουμενες "Ειχαμε παιχτες κλεισμενους, μετα περασαμε στην επομενη φαση και ειπαμε να χτυπησουμε ακομη πιο πανω ραφι, αλλα χασαμε τους ηδη κλεισμενους, και δεν ηρθε ουτε το πανω ραφι."
Τελος αν πωληθει ο Γιαννουλης, ο ατραυματιστος, και φερουμε για αντικαταστατη τον Σταφυ που ειναι επιρρεπής σε τραυματισμους θα ειναι μεγα εγκλημα!
Ας απογαλακτιστουμε απο τα πρωην ΠΑΟΚτσακια που κουβαλανε ενα σκασμο τραυματισμους και ας κοιταξουμε παιχτες που δεν πεφτουν κατω ουτε με αιτηση!
Θα ειναι κριμα αν καταφερουμε να ζησουμε ακομη μια χρονια σε επιπεδο μεταγραφων οπως οι προηγουμενες "Ειχαμε παιχτες κλεισμενους, μετα περασαμε στην επομενη φαση και ειπαμε να χτυπησουμε ακομη πιο πανω ραφι, αλλα χασαμε τους ηδη κλεισμενους, και δεν ηρθε ουτε το πανω ραφι."
Τελος αν πωληθει ο Γιαννουλης, ο ατραυματιστος, και φερουμε για αντικαταστατη τον Σταφυ που ειναι επιρρεπής σε τραυματισμους θα ειναι μεγα εγκλημα!
Ας απογαλακτιστουμε απο τα πρωην ΠΑΟΚτσακια που κουβαλανε ενα σκασμο τραυματισμους και ας κοιταξουμε παιχτες που δεν πεφτουν κατω ουτε με αιτηση!
Μη φοβάσαι Κεν, μέχρι το βράδυ θα έχει βγεί κάποιος τερματάς.barlow4 έγραψε:Γαμω την καταδικη μου.Εναν παπα μωρε.Τι σας ζηταμε.
Ηδη κάποια σάιτ γράφουν για εξτρέμ και τερματοφύλακα. Αρα ... κανένα χάφ θα φέρει ο Ρέμπε.
-
ron-swanson
- sourmenetes
- Moderator
Ο ρεμπε αν δεν τελειώσει η υπόθεση δε βγάζει τπτ.
Επίσης ο Γεωργιανός χαφ νομίζω θα υπολογιστεί σαν κανονική μεταγραφή και όχι σαν μια επένδυση μελλοντικού τύπου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης ο Γεωργιανός χαφ νομίζω θα υπολογιστεί σαν κανονική μεταγραφή και όχι σαν μια επένδυση μελλοντικού τύπου.
Ο Γεωργιανος ομως δεν δειχνει να εχει τα χαρακτηριστικα που ψαχνουμε απεγνωσμενα!
Ενα ταχυδυναμικο 6αρο 8αρι!
Δεν λεω, μπορει να ειναι παιχταρα ο Γεωργιανος, αλλα η ομαδα εχει αναγκη εναν παιχταρα στα χαφ ταχυδυναμικο!
Δεν λεω, μπορει να ειναι παιχταρα ο Γεωργιανος, αλλα η ομαδα εχει αναγκη εναν παιχταρα στα χαφ ταχυδυναμικο!
https://www.transfermarkt.com/stanislav ... eler/98547
Ελεύθερος με πέρασμα από Πορτογαλία. Εδώ παπάς εκεί παπάς που ναι ο παπάς;
Ελεύθερος με πέρασμα από Πορτογαλία. Εδώ παπάς εκεί παπάς που ναι ο παπάς;
- sourmenetes
- Moderator
Από που φάνηκε αυτό;;;Gospi έγραψε:Ο Γεωργιανος ομως δεν δειχνει να εχει τα χαρακτηριστικα που ψαχνουμε απεγνωσμενα!
Και ο μισιτς από τα video ένα σαπακι φαινότανε.
Ας τους δούμε πρωτα.
Θεωρώ ότι σιγουρα θα αποκτηθεί ένα χαφ ακόμα συν έναν μέσο επιθετικό ανεξάρτητα αν θα φύγει κάποιος.
Μα ουτε ο Μισιτς ειναι ταχυδυναμικος. Ειναι πιο γρηγορος απο τους υπολοιπους, και κυριως σε σκεψη, αλλα δεν νομιζω πως εντασσεται στην κατηγορια των ταχυδυναμικων 6αριων, που ξερουν και μπαλα...
Εγω εναν πιο τεχνικο Βιτολο θα ηθελα, ή εναν πιο τολμηρο στην προωθηση του παιχνιδιου Τσιμιροτ
Εγω εναν πιο τεχνικο Βιτολο θα ηθελα, ή εναν πιο τολμηρο στην προωθηση του παιχνιδιου Τσιμιροτ
-
makispaspartou
Ακούστηκε ότι ίσως η nova κάνει πρόταση κοντά στα 7 εκ για τηλεοπτικά. Να το έχουμε και αυτό κατά νου σε πιθανά έσοδα.
Στις μεταγραφές ελεύθεροι ή δανεικοί και πωλήσεις ...
Κρίτσιουκ τερματάς ρώσος μια χαρά λύση στα 29 αν πωληθεί ο Πασχαλάκης
Eξτρέμ αριστεροπόδαρο που είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο και μπορεί να αναγεννηθεί σε εμάς ο Zivkovic
Εξτρέμ δεξιοποδαρο ο Tankovic
Δανεικός ο Eduardo Henrique που έχει ακριβώς τα στοιχεία που μας λείπουν στα χαφ
Ελ Καντούρι πώληση ή παραμονή με μείωση αποδοχών και παράλληλη επέκταση συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο.
Εσίτι δανεισμός ή μεταγραφή
Γιαννούλης μακάρι να μην πωληθεί προς το παρόν.
Αν δεν κάτσει πάντως η Μπενφίκα παίζουμε με Δυναμό και Γάνδη. Αν κάτσει η μπίλια έλυσες το πρόβλημα με FFP. Μακάρι τώρα που πάμε χωρίς άγχος να μας βγει σε καλό και να πάρουμε τα 15 εκ από CHL!
Στις μεταγραφές ελεύθεροι ή δανεικοί και πωλήσεις ...
Κρίτσιουκ τερματάς ρώσος μια χαρά λύση στα 29 αν πωληθεί ο Πασχαλάκης
Eξτρέμ αριστεροπόδαρο που είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο και μπορεί να αναγεννηθεί σε εμάς ο Zivkovic
Εξτρέμ δεξιοποδαρο ο Tankovic
Δανεικός ο Eduardo Henrique που έχει ακριβώς τα στοιχεία που μας λείπουν στα χαφ
Ελ Καντούρι πώληση ή παραμονή με μείωση αποδοχών και παράλληλη επέκταση συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο.
Εσίτι δανεισμός ή μεταγραφή
Γιαννούλης μακάρι να μην πωληθεί προς το παρόν.
Αν δεν κάτσει πάντως η Μπενφίκα παίζουμε με Δυναμό και Γάνδη. Αν κάτσει η μπίλια έλυσες το πρόβλημα με FFP. Μακάρι τώρα που πάμε χωρίς άγχος να μας βγει σε καλό και να πάρουμε τα 15 εκ από CHL!
Τόλμη έχει και ο Esiti αποτελεσματικότητα θέλουμε !Gospi έγραψε:Μα ουτε ο Μισιτς ειναι ταχυδυναμικος. Ειναι πιο γρηγορος απο τους υπολοιπους, και κυριως σε σκεψη, αλλα δεν νομιζω πως εντασσεται στην κατηγορια των ταχυδυναμικων 6αριων, που ξερουν και μπαλα...
Εγώ συνεχίζω να είμαι κολλημένος ( και αισιόδοξος ) με τον Εντουάρτο της Σπόρτινγκ .
Όσο δεν κλείνει κάπου αλλού έχω ελπίδες .
Και ποιος ειναι ο ρεμπε που θα μας αλλαξει τις συνηθειεςsourmenetes έγραψε:Ο ρεμπε αν δεν τελειώσει η υπόθεση δε βγάζει τπτ.