Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από pegasos650 »

Μπραβο στο Καραγεωργιου εκανε το καθηκον του απενατι στην πιο ευνοημενη ομαδα φετος,Τωρα για τα play off θελει νικες στην Τουμπα ενα ματσ να μην χασουμε στην Αθηνα και νικη στην Λαρισα
http://www.indianbet.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

μην ξεχνατε οτι ολοι πρεπει να μας περασουν στην βαθμολογια σε πιθανες ισοβαθμιες υπερτερουμε με ολους λογω της θεσης στην κανονικη περιοδο οποτε ο βαζελος πρεπει να παρει 2 βαθμους πανω απο εμας η αεκ 3 και η λαρσα 4 οποτε ουσιαστικα εχουμε εναν αορατο βαθμο αβανταζ ακομα απο ολους αυτο για να μην ξεχνιομαστε.
Άβαταρ μέλους
Kokkini_Sta_Penalti

Δημοσίευση από Kokkini_Sta_Penalti »

Καλησπερα αδερφια .
Με τα φετινα play-off συμβαινει κατι απιθανο .
Καταρχην αν δουμε λιγο μακροπροθεσμα η δευτερη θεση , θα ειναι πραγματικος καλοκαιρινος μπελας για οποιον και αν τη κατακτησει .
Οδηγει απ' ευθειας στον δευτερο προκριματικο γυρο και αν ειμαστε εμεις θα τοποθετηθουμε 2 γυρους στους ομιλους των αδυνατων .
Αρα πλην Παναθηναικου , ο οποιος θα τοποθετηθει στον ομιλο των ισχυρων, ολοι οι υπολοιποι που συμμετεχουν γνωριζουν εξ αρχης οτι αν προκριθουν θα πρεπει μεχρι τον Ιουλιο να εχουν ολοκληρωσει μεταγραφες και μεχρι τον Αυγουστο να μπορουν να παρουσιασουν μια μονταρισμενη ομαδα , ωστε να μην την πατησουν οταν ερθει η κρισιμη ωρα.
Για τα play off πιστευω οτι οι ακολουθοι συνδιασμοι μας βγαζουν πρωτους
4 νικες - 1 ισοπαλια - 1 ηττα (ανεξαρτητως αντιπαλου)
4 νικες - 2 ηττες ( πλην Βαζελου )
3 νικες - 3 ισοπαλιες
3 νικες - 2 ισοπαλιες - 1 ηττα ( ανεξαρτητως αντιπαλου)
3 νικες - 1 ισοπαλια - 2 ηττες ( οχι απο Βαζελο )
2 νικες - 4 ισοπαλιες
2 νικες - 3 ισοπαλιες - 1 ηττα
Το τελευταιο σεναριο φανταζει και το πλεον λογικο στα play off .
Κοινως αν δε χασουμε στη Τουμπα και κανουμε 2 νικες με Λαρισα μας λειπει μονο μια ισοπαλια στην Αθηνα. Εκτος και αν ο Βαζελος κερδισει ολους τους υπολοιπους μεσα - εξω και μας πεσουν τα μαλλια...
Ειμαστε οντως underdog ?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Λάθος αδερφέ.
Σε ισοβαυμία μετράνε οι μεταξύ μας αγώνες στα πλέι οφ και αν και εκεί είναι ίσα τα πράγματα τότε μετράει η τελική κατάταξη στην κανονική περίοδο. Προσοχή, αλλά αυτά τα ξέρουν στην ομάδα.
1 βαθμός δεν είναι τίποτα αλλά είναι και πολλά. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

εισαι σιγουρος γιαυτο που λες? εγω δεν ειμαι σιγουρος και ισως να εχεις δικιο αλλα αν ειναι ετσι τοτε απλα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα για την πρωτη θεση αλλα θα ερθει οπως και να εχει το πραγμα. και αυτο ειπαμε το υπογραφω εγω ο μπανε.αντε να δουμε και την κληρωση εγω θελω να ξεκινησουμε με αεκ στην τουμπα παντως
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

obanebane έγραψε:και η λαρισα θα κερδισει και ο εργοτελης θα κοψει βαθμους απο την αεκ που παρεπιπτοντως τι κωλοχανειο εχει γινει αυτη η ομαδα ρε παιδια?παλι τσακωθηκε σημερα ο μπαγεβιτς με τον τσεμπουρ και καλα οι τσακωμοι ολες αυτες οι διαροες στον τυπο τι γινετε ολα φατσα φορα βγαινουν.και για να τελειωσω η βαθμολογια θα ειναι

ΠΑΟΚ 3
βαζελος 2
αεκ 1
λαρσα 0
6 νουμερακια μπορεις να μου πεις ως το 49?Λεω να παιξω κανα Λοττο...μισα μισα τα κερδη :)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Οι κάτοχοι θα έχουμε προτεραιότητα?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Σε περιπτωση ισοβαθμιας στα πλει οφ ΔΕΝ μετρανε τα μεταξυ μας ματς στα πλει οφ αλλα η τελικη καταληξη στην κανονικη σεζον...μεγαλο πλεονεκτημα για τον ΠΑΟΚ αυτο...σε καθε μορφη ισοβαθμιας στα πλει οφ υπερτερουμε
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ναι sid απο 29/04 εως 06/05 πρεπει να ανανεωσεις...

νομιζα οτι αυριο γινεται η κληρωση αλλα θα γινει την τριτη στις 13.00

πρωτο ματς θα ηθελα λαρισα μεσα...και να σκοτωθουν οι κατω με ενα ωραιο χιναρι και μετα ποιος μας πιανει :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

axl4 έγραψε:ναι sid απο 29/04 εως 06/05 πρεπει να ανανεωσεις...

νομιζα οτι αυριο γινεται η κληρωση αλλα θα γινει την τριτη στις 13.00

πρωτο ματς θα ηθελα λαρισα μεσα...και να σκοτωθουν οι κατω με ενα ωραιο χιναρι και μετα ποιος μας πιανει :) :) :) :)
με άσσο με λάρισσα εντός θα πάμε στους 6 και με χ όπως λες στους άλλους δύο,κατά προτίμηση παο-αεκ44, πάνε στους 3 και 2 αντίστοιχα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

φιλε μακαρι να ηξερα τα νουμερα του λοττο αλλα τουλαχιστον τα νουμερα για 1000 κληρωσεις για να επερνα τον ΠΑΟΚ και να τον εκανα μπαρτσελονα μετα ας σταματαγε η εμπνευση δε γαμεις χαχα!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

axl4 κάτι ακόμη για τα διαρκείας....Δικαιούμαι ένα το δικό μου ή μπορώ να πάρω ακόμη ένα?Αν δεν δικαιούμαι,ένα φιλαράκι μπορεί να πάρει γι αυτόν και για ακόμη έναν μετά τις 6/5?
Άβαταρ μέλους
Kokkini_Sta_Penalti

Δημοσίευση από Kokkini_Sta_Penalti »

Αν ηταν στο χερι μου να διαλεξω κληρωση θα προτιμουσα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ( Οπως μου ρχονται μουδιασμενοι να τους αποτελειωσω )
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ ( Δε μου γλυτωνεις με τιποτα !!!!)
ΠΑΟΚ - Λαρισα ( Θα ειναι ως τοτε ενδιαφερομενη αλλα ουτε αυτη γλυτωνει στη Τουμπα )

Το παραπανω σχημα πιστευω οτι μου δινει σιγουρα τη μια ισοπαλια που ψαχνω στην Αθηνα αλλα και τον τελευταιο αγωνα μεσα στην αδιαφορη ως τοτε Λαρισα...με 15.000 κανιβαλους μεσα στο γηπεδο και αλλες 15.000 χιλιαδες εξω απο αυτο ....
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

sidpanos έγραψε:axl4 κάτι ακόμη για τα διαρκείας....Δικαιούμαι ένα το δικό μου ή μπορώ να πάρω ακόμη ένα?Αν δεν δικαιούμαι,ένα φιλαράκι μπορεί να πάρει γι αυτόν και για ακόμη έναν μετά τις 6/5?
απο 29/04-06/05...
εσυ ανανεωνεις και εισαι κομπλε...και οι μη κατοχοι μπορουν να αγορασουν απο τις θεσεις που δεν ειχαν αγοραστει διαρκειας.

απο 07/05 και μετα αγοραζουν ολοι οσα εμειναν απο τα παραπανω

για λοιπα...
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =143H7I4V8
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και αυτό που διαδίδουν τα ΜΜΜ είναι ότι ο ΠΑΟΚ και η χανούμισα δεν τους ενδιαφέρει το C.L και συνεπώς ο παο έχει εύκολο έργο.
Το σίγουρο είναι ότι καλό θα είναι να ήμαστε σοβαροί.
Το +1 ίσον τίποτα.
+2 με το χανούμι ίσον τίποτα.
+3 απο τυρί επίσης ίσον τίποτα.
Εδώ τερματίσαμε με + 20 απο τυρί +10 απο χανούμι και όλα τα μηδενίσανε και ο Γάβρος δεν είναι μέσα στα πλέι οφ με το +8 απο εμάς να είναι μόνο στο +2 και να δεις μετά τι έχει να γίνει.
Μοναδικά πράγματα ηλιθιότητας που τα χουμε ξαναπεί.

Πάμε με ΝΤΟΥ αγωνιστικό και ότι βγει και να μην ακούω παπαριές μας συμφέρει να μην βγούμε στο C.L και πάθω κανά εγκεφαλικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”