6. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Είναι υποψήφιος για το δίδυμο των χαφ μας μπροστά από τα στόπερς (6-8ρια) μαζί με τον Schwab. Στη θέση αυτή υπάρχουν επίσης, αυτή τη στιγμή και οι Kaddouri, Esiti και Μπαλογιάννης.
-
-
βεβαιως φιλε μου!ηταν το πουλεν μου μαζι με κωστικο και αλαβαντα!prist64 έγραψε:τον προλαβες?
εισαι στο κλαμπ των τυχερων,γιατι ειδες και τους υπολοιπους
- ΑποστόληςΑ
Αδικείται σαν αριστερό στόπερ. Θεωρώ ότι είναι από τα πλέον ελπιδοφόρα 6-8ρια μας.
Θα συμφωνήσω Αποστόλη πιστεύω επειδή είναι αριστεροποδαρος και το πλήθος που έχουμε El-Kaddouri/Esiti/Schwab/Augusto τώρα θα 'ρθει και ο Γεωργιανός φοβάται να τον βάλει εκεί και τον βάζει αρ.μπακ όπως τον Μιχαηλίδη.
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι είναι αριστεροπόδαρος ο Θεοχάρης.

Καμία φορά μπερδευομαστε εδώ στο φόρουμ κι νομίζουμε ότι μιλάμε με ανθρώπους που έχουν σώνει κι καλά την ίδια ηλικία με εμαςkostas.doumpis έγραψε:βεβαιως φιλε μου!ηταν το πουλεν μου μαζι με κωστικο και αλαβαντα!prist64 έγραψε:τον προλαβες?
εισαι στο κλαμπ των τυχερων,γιατι ειδες και τους υπολοιπους

- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Για τους νεότερους η ομοιότητα αφορά τον Τσιγγάρα και τον Γιάννη Δαμανάκη.Andrew R έγραψε:Καμία φορά μπερδευομαστε εδώ στο φόρουμ κι νομίζουμε ότι μιλάμε με ανθρώπους που έχουν σώνει κι καλά την ίδια ηλικία με εμαςkostas.doumpis έγραψε:βεβαιως φιλε μου!ηταν το πουλεν μου μαζι με κωστικο και αλαβαντα!prist64 έγραψε:τον προλαβες?
εισαι στο κλαμπ των τυχερων,γιατι ειδες και τους υπολοιπους![]()
Η φωτογραφία είναι από το 1985 και εκείνη την ημέρα ήμουν 8 χρονών και ήμουν μέσα μαζί με τον πατέρα μου στη Θύρα 4 (4Β τότε, περίπου εκεί που χωροταξικά είναι σήμερα η ΝΕΑΠΟΛΗ, οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ κλπ).

Κάποιος να μου εξηγήσει που υστερεί έναντι του εσιτι.
Δηλαδή πως την έχει δει ο Πορτογάλος

- bersekeros
Μυριζομαι πωληση/δανεισμος Εσιτιkos έγραψε:Κάποιος να μου εξηγήσει που υστερεί έναντι του εσιτι.