Olaf Rebbe
- bersekeros
Re: Olaf Rebbe
Μείωση ρίσκου είναι αυτό;kos έγραψε:Μείωσε το ρίσκο και ανανέωσε τον απκομ.
Χωρίς ειρωνια
Όλες οι μεταγραφές περιέχουν ρίσκο. Δες τις περσινές μας....rainmaker έγραψε:Μείωση ρίσκου είναι αυτό;kos έγραψε:Μείωσε το ρίσκο και ανανέωσε τον απκομ.
Χωρίς ειρωνια
Όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη με αυτά τα προσόντα σε αυτή την ηλικία, ναι είναι μείωση ρίσκου η ανανέωση.
Γιατί αν δεν σου βγει η μεταγραφική θα τραβάς τα βυζιά σου.
Εμενα το αυτι μ πηρε οτι δωσαμε 850.000 αποζημιωση, γλιτωσαμε δλδ το μισο συμβολαιο, και ο παιχτης συμφωνησε ετησιο 300 χιλιαδες με την Γκετεμποργκ.ron-swanson έγραψε:Η Φόρτσα λέει ότι ο Στοχ έφυγε χωρίς αποζημίωση ενώ ο Βερνμπλουμ πήρε μια πολύ μικρή αποζημίωση από το 1,7εκ.(!) που είχε να παίρνει για την σεζόν που έρχεται. Και αν η Γκέτεμποργκ πετύχει κάποιους στόχους θα μας δώσει μέχρι 300 χιλιάρικα!!
Οκ σου βγάζω το καπέλο Όλαφ!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ακομη και να θες να τον πουλησεις τον Ακπομ, πρωτα τον ανανεωνεις, εκτος αν κλωτσαει ο ιδιος/οι μανατζερ του.
Δεν νομιζω πως θελει να ανανεωσει ο Ακπομ...
Εμενα εξ αρχης μου εδινε την αισθηση του παιχτη που ηρθε εδω για να κανει νουμερα και να φυγει!
Γ αυτο και η τοση ενταση σε καθε χαμενη ευκαιρια, γ αυτο και η πεσμενη ψυχολογια κλπ.
Κριμα γτ ειναι καλος παιχτης και ταιριαζει εξαιρετικα σ αυτο το συστημα!
Αν βεβαια καταφερει ο Ρεμπε και τον ανανεωσει τοτε πιστευω οτι με ενα χρονο ευρωπαικη παρουσια θα γινει περιζητητος του χρονου!
Εμενα εξ αρχης μου εδινε την αισθηση του παιχτη που ηρθε εδω για να κανει νουμερα και να φυγει!
Γ αυτο και η τοση ενταση σε καθε χαμενη ευκαιρια, γ αυτο και η πεσμενη ψυχολογια κλπ.
Κριμα γτ ειναι καλος παιχτης και ταιριαζει εξαιρετικα σ αυτο το συστημα!
Αν βεβαια καταφερει ο Ρεμπε και τον ανανεωσει τοτε πιστευω οτι με ενα χρονο ευρωπαικη παρουσια θα γινει περιζητητος του χρονου!
-
Δεν νομιζω πως ειναι οικονομικο το θεμα του...
Μαλλον ειναι ο κλασικος αγγλος με συνδρομο αδικημενου παιχτη στην αγγλια και με απωθημενο να επιστρεψει και να τους δειξει οτι τον αδικησαν...
Μαλλον ειναι ο κλασικος αγγλος με συνδρομο αδικημενου παιχτη στην αγγλια και με απωθημενο να επιστρεψει και να τους δειξει οτι τον αδικησαν...
-
Ναι σιγουρα, απλα το ειπα με την εννοια οτι ποσα παραπανω να βρει στην αγορα; Αντε σε καμια Τουρκια να βρει παραπανω.
Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα εξ αρχής.
Πρόκειται για ένα παίκτη που αναγκάστηκε να πάει σε μικρότερες λίγκες της Ευρώπης γιατί δεν του βγήκε η πορεία στην Αγγλία, για να γράψει νούμερα, πιθανώς τίτλους κλπ.
Από εκεί και πέρα άμα είναι να τον ανανεώσουμε ΚΑΙ να φέρουμε ένα έξτρα παίκτη στην επίθεση για βασικό, τότε δεν έχω αντίρρηση.
Το να μείνουμε με Ακπομ επειδή ΠΑΛΙ θα λέμε οτι είναι πρότζεκτ και ίσως βγει και βελτιωθεί, τότε σόρρυ αλλά δεν θα πάρω.
Άλλο η κίνηση στρατηγικής, να ανανεώσεις για να έχεις θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις πώλησης.
Πρόκειται για ένα παίκτη που αναγκάστηκε να πάει σε μικρότερες λίγκες της Ευρώπης γιατί δεν του βγήκε η πορεία στην Αγγλία, για να γράψει νούμερα, πιθανώς τίτλους κλπ.
Από εκεί και πέρα άμα είναι να τον ανανεώσουμε ΚΑΙ να φέρουμε ένα έξτρα παίκτη στην επίθεση για βασικό, τότε δεν έχω αντίρρηση.
Το να μείνουμε με Ακπομ επειδή ΠΑΛΙ θα λέμε οτι είναι πρότζεκτ και ίσως βγει και βελτιωθεί, τότε σόρρυ αλλά δεν θα πάρω.
Άλλο η κίνηση στρατηγικής, να ανανεώσεις για να έχεις θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις πώλησης.
Πραγματικα αυτο το ειμαστε μια χαρα με ακπομ γιατι ΑΜΑ πιασει το 100% του potential του ειναι παικταρας δε το καταλαβαινω. ΑΜΑ πιασει το 100% του ποτενσιαλ ο Ακπομ και ο σβιντε, και ΑΜΑ δεν κοιματε ο Μπισε και ΑΜΑ το ταδε προτζεκτ και το δεινα ειμαστε καλα αρα να μη παρουμε παικτες γιατι θα τους απαξιωσουμε.
Το θεμα ειναι να εχεις παικτες που δεν θα παρακαλας να ξυπνησουν με καλη διαθεση καθε μερα.
Το θεμα ειναι να εχεις παικτες που δεν θα παρακαλας να ξυπνησουν με καλη διαθεση καθε μερα.
- kataramenos5
Τι ν αφτα ρε λεφτα πειραται δε πειραται?
Περασαν και η 48 κρυσιμες ορες. Ακομα?
Κουνισου γερμαναρα.
Αντε να πουμαι να πουμαι.
Περασαν και η 48 κρυσιμες ορες. Ακομα?
Κουνισου γερμαναρα.
Αντε να πουμαι να πουμαι.