Εεε.. Είμαστε γελοίοι εμείς και εσύ είσαι ο έξυπνος.Obdulio έγραψε:Γελάω όταν ακούω για προσωπικότητες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εεε.. Είμαστε γελοίοι εμείς και εσύ είσαι ο έξυπνος.Obdulio έγραψε:Γελάω όταν ακούω για προσωπικότητες
Σίγουρα θα παρθούν παίκτες. Απλά περίμεναν για να δουν τι θα γίνει.PAOKevolution έγραψε:Σουρμε μπορείς να επιβεβαιώσεις αυτά τα περί προχωρημενων επαφών;;
Ο Γκαρσια καπου διαβαζει και γελαει με τυπους σαν εσεναObdulio έγραψε:Γελάω όταν ακούω για προσωπικότητες
Από ένα ματς έκρινες τον παίκτη;;soflodoras έγραψε:Ναι φιλε. Θυμαμαι το τελευταιο ματς με την κουλα στην τουμπα. Αυτο που χασαμε στα πλει οφ. Ποσο καλα κρατουσε ο μαου την μπαλα και δεν περασαμε το κεντρο.sourmenetes έγραψε:Ο ματος με την εμπειρία για πλάκα θα έπαιζε ποιοτικά 45-60 λεπτά.Gospi έγραψε:Ο Ματος δεν ξερω αν μπορει να καλυψει την πλευρα. Ειναι μεν εμπειρος αλλα η θεση του φουλ μπακ ειναι πολυ απαιτητικη...
Αν δεν εχει επιστροφες τι να το κανω?
Και οχι ο Μαου δεν θα εδινε τπτ περισσοτερο.
Επιτρεψε μου να θεωρω ευλογια την απομακρυνση του Μαου.
Δεν μου άρεσε ποτε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν έχανες την. Μπάλα και δεν μπορούσες να κρατήσεις ούτε μισο λεπτό, θεωρώ, θα σε βοηθούσε ο μαου.
Τεσπα..
Να έρθουν καλύτεροι
Αυτό.obanebane έγραψε:Όλα αυτά που γράφτηκαν περί ρυθμού,ε λοιπον αυτο το πραγμα θα εκανε ο Μαουρισιο,θα έμπαινε γύρω στο 60' θα πάγωνε τον ρυθμό και πάπαλα.
Γι'αυτό τον ήθελε η τωρινή ομάδα,προφανώς ήταν πολλά αυτά που ζήταγε για αυτά που θέλαμε να μας δώσει,γι'αυτό τον αφήσαμε να πάει στο καλό.
Ας έρθει λοιπόν τώρα ένας παιχταρας από Γερμανία μεριά να γουστάρουμε λίγο.
Θα μας το κάνει το κέφι ο Ρεμπε;
Εγώ ανέλυσα στο τοπικ τι ειδαsoflodoras έγραψε:Εγω ειδα μια πολυ καλη ομαδα σημερα και γουσταρα , εσυ σουρμενετε ειδες την ελλειψη του πρωην ποδοσφαιριστη μας. Αυτη ειναι η διαφορα μας . Οχι αν εδινε «κατι» ο παικτης
Θα κοιμηθει στη συνταξη! Εδω ειναι ΠΑΟΚ! Θελουμε παιχταραδες χθες!sourmenetes έγραψε:Άσε τον άνθρωπο να κοιμηθεί....
Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα...
Χαχαχαχσ