Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από renegade »

Πλάκα κάνεις φαντάζομαι
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Μαουρίσιο θα σε κατέστρεφε όλες τις αντεπιθέσεις θα γυρνούσε την μπάλα πίσω ... όχι αυτό που θέλει ο Αμπελ με την μία γρήγορα μπροστά και να βγαίνουν κρυφοί από πίσω στην επίθεση ο Μαουρίσιο όχι δεν μπορεί να το παίξει και όυτε θέλει βασικά... :mrgreen: Δεν θέλει κράτημα μπάλας το παιχνίδι αυτό του Αμπελ ούτε κατοχή χωρίς λόγο άσκοπα να ζαλίζεις την μπάλα. Κάνεις άμυνα κλείνεις τις γραμμές και πας για κλέψιμο και αντεπίθεση. Κάνεις μετά λιγο τακτική την πας στα πλάγια και τέλος.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ΠΑΟΚ: Έρχονται μεταγραφικές «βόμβες»!

Ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις δύο μεταγραφές πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας καθώς δεν μπορούσε να ξοδέψει άλλα χρήματα λόγω του προβλήματος που έχει με το Financial Fair Play, πλέον όμως τα δεδομένα αλλάζουν.
Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εξασφάλισαν με την πρόκριση τα εκατομμύρια από τους ομίλους του Europa League και κυνηγούν και ακόμη περισσότερα.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε, έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Αμπέλ
Αυτό που περίμενε ο Γερμανός ήταν η ομάδα να πάρει την πρόκριση ομάδα επί της Μπεσίκτας έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και τους είχε stand by!

Έτσι, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική κινητικότητα του Δικεφάλου έτσι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις, που πονάει και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικό up

Sportime
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τρί 25 Αύγ 2020, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδή ο. Ματος σήμερα θα σου έδινε λιγότερα από το. Λημνιο;;;

Ο μαου θα σου κράταγε μπάλα που είχες φανερο πρόβλημα;;

Φέρε καλύτερους και ασε έξω τους μεγάλους. Προς το παρόν έχεις έλλειψη.

Αυτό λέω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολους αυτούς δεν τους θέλει ο προπονητής, είτε κάνουν είτε όχι.
Ο Πεπ δεν ηθελε να βλέπει τον Ιμπρα, δεν έπαιζε παρόλο π ήταν ο καλύτερος επιθετικός τους.
Εμείς διαλέξαμε το προπονητή.
Προχωράμε με βαση τις επιθυμίες του.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

tad έγραψε:Αδιόρθωτοι είστε ρε μπαγάσηδες ...
Ακόμα και σήμερα μετά από τέτοια νίκη μεταγραφές ξένων ψάχνετε. Ότι τους πατήσανε τα παοκτσακια τίποτα δεν σας λέει.

Χαλαρώστε και απολαύστε ...

Καλύτερα φορ και παίχτες πίσω από τον φορ από αυτούς που έχουμε χρειάζονται πολλά χρήματα ... όλα θα γίνουν αν δείξουμε υπομονή και πίεση στην σωστή κατεύθυνση

Α ρε ΠΑΟΚαρα μου ... μακάρι να ειμασταν εκεί σήμερα
Τραγικη κατασταση φιλε αστο. Μια ομαδα που μοσχοβολουσε νιατα και παθος & νικουσε 3-0 απο το 30. Ο αλλος ζηταει εμπειρια σε αυτην την ομαδα. Και αναπολουσε μαλιστα και τον Μαουρισιο ... Ειδαμε και τον Βαρελα σημερα ποσα παραπανω εδωσε. Δεν καταλαβαινω πραγματικα τι θα ικανοποιουσε αυτους τους οπαδους.
Δειξτε λιγο ελεος πια
Τελικα τι μεταγραφες να κανουμε ρε παιδια. Μεγαλους, μικρους, ωριμους , με κινητρο, με εμπειρια , με μεταπωλιτικη αξια; Τι ακριβως θελετε;

Σβαμπ εξαιρετικες πασες αλλα εμοιαζε σα γερος σε αμυντικους σχηματισμους σημερα. Δεν κερδισε ουτε μιση μονομαχια. Ελπιζω να δουλευτει η φυσικη του κατασταση , γιατι το ποδαρι του και οι καθετες του ηταν κατι παραπανω απο φανταστικες. Νομιζω πολυ πετυχημενη ομως η μεταγραφη. Εστω και σα ρολιστας στην ομαδα. Σε ματς με πιο επιθετικους προσανατολισμους. Οπως ο Εσιτι που μπηκε και επεσε ολος ο ρυθμος του αντιπαλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τρί 25 Αύγ 2020, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δηλαδή ο. Ματος σήμερα θα σου έδινε λιγότερα από το. Λημνιο;;;

Αυτό λέω.

Ο Ματος δεν ξερω αν μπορει να καλυψει την πλευρα. Ειναι μεν εμπειρος αλλα η θεση του φουλ μπακ ειναι πολυ απαιτητικη...
Αν δεν εχει επιστροφες τι να το κανω?
Και οχι ο Μαου δεν θα εδινε τπτ περισσοτερο.
Επιτρεψε μου να θεωρω ευλογια την απομακρυνση του Μαου.
Δεν μου άρεσε ποτε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ματος με την εμπειρία για πλάκα θα έπαιζε ποιοτικά 45-60 λεπτά.

Όταν έχανες την. Μπάλα και δεν μπορούσες να κρατήσεις ούτε μισο λεπτό, θεωρώ, θα σε βοηθούσε ο μαου.

Τεσπα..

Να έρθουν καλύτεροι

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πες τα ρε σοφλο...
Κι έλεγα ότι μόνο γω είδα ότι με το που μπήκε ο εσιτι τους έκοψε τον βήχα και το εύκολο κατέβασμα

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

laska4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Έρχονται μεταγραφικές «βόμβες»!

Ο ΠΑΟΚ έκανε μόλις δύο μεταγραφές πριν την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας καθώς δεν μπορούσε να ξοδέψει άλλα χρήματα λόγω του προβλήματος που έχει με το Financial Fair Play, πλέον όμως τα δεδομένα αλλάζουν.
Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για την αντεπίθεσή τους στο μεταγραφικό παζάρι καθώς εξασφάλισαν με την πρόκριση τα εκατομμύρια από τους ομίλους του Europa League και κυνηγούν και ακόμη περισσότερα.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε, έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Αμπέλ
Αυτό που περίμενε ο Γερμανός ήταν η ομάδα να πάρει την πρόκριση ομάδα επί της Μπεσίκτας έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία και τους είχε stand by!

Έτσι, λοιπόν, οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική κινητικότητα του Δικεφάλου έτσι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις, που πονάει και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του όπως ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικό up

Sportime
Εεεεεε....

Ποιες επόμενες μέρες;;;

Τα. Επόμενα 24ωρα!!!

Μη χαλάμε τις παραδόσεις!!!

Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:

Αυτό λέω.

Ο Ματος δεν ξερω αν μπορει να καλυψει την πλευρα. Ειναι μεν εμπειρος αλλα η θεση του φουλ μπακ ειναι πολυ απαιτητικη...
Αν δεν εχει επιστροφες τι να το κανω?
Και οχι ο Μαου δεν θα εδινε τπτ περισσοτερο.
Επιτρεψε μου να θεωρω ευλογια την απομακρυνση του Μαου.
Δεν μου άρεσε ποτε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ματος με την εμπειρία για πλάκα θα έπαιζε ποιοτικά 45-60 λεπτά.

Όταν έχανες την. Μπάλα και δεν μπορούσες να κρατήσεις ούτε μισο λεπτό, θεωρώ, θα σε βοηθούσε ο μαου.

Τεσπα..

Να έρθουν καλύτεροι

Ναι φιλε. Θυμαμαι το τελευταιο ματς με την κουλα στην τουμπα. Αυτο που χασαμε στα πλει οφ. Ποσο καλα κρατουσε ο μαου την μπαλα και δεν περασαμε το κεντρο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

tzoker έγραψε:

Αυτό λέω.

Ολους αυτούς δεν τους θέλει ο προπονητής, είτε κάνουν είτε όχι.
Ο Πεπ δεν ηθελε να βλέπει τον Ιμπρα, δεν έπαιζε παρόλο π ήταν ο καλύτερος επιθετικός τους.
Εμείς διαλέξαμε το προπονητή.
Προχωράμε με βαση τις επιθυμίες του.
Κοίτα ο προπονητής ξέρω πολύ καλά τι θέλει.

Και γηπεδικα. Και εξωγηπεδικα.

Ας βοηθήσει την ομάδα να πάει καλύτερα και. Κανείς δε θα κολλήσει αν δει έργο.

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σουρμε μπορείς να επιβεβαιώσεις αυτά τα περί προχωρημενων επαφών;;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Γελάω όταν ακούω για προσωπικότητες
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Φορ που να έχει το 1 με 1
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τέρμα, δεξί μπακ χαφ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έρχεται πολύ σύντομα τερματοφύλακας (θα είναι η πρώτη μας μεταγραφή) και μάλλον πωλείται ο Πασχαλακης...!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”