Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα με πρώτο και χειρότερο τον Ισλανδό....Φάνηκε πως ο Βαρέλα δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαυτόν...Με τον Μιχαι στα πλέι οφ τα πήγαν εξαιρετικά..Θέλουμε οπωσδήποτε 10άρι και επιθετικό...
Καμία υποχώρηση στο θέμα του Βιεϊρίνια και οποίου αλλού από τους "παλιούς" έχει θέμα να κατανοήσει την αλλαγή της σελίδας. Οποιανού του αρέσει να αποδεχτεί τον νέο του ρόλο, έχει καλώς. Όποιου δεν του αρέσει, εξέδρα ή δρόμο. Άμπελ, Ρέμπε, Γιώργης να κάτσουν μαζί, όπως ήδη έχουν κάνει, και να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο χωρίς τον παραμικρό δισταγμό χάριν συναισθηματισμών.
Αδιόρθωτοι είστε ρε μπαγάσηδες ...
Ακόμα και σήμερα μετά από τέτοια νίκη μεταγραφές ξένων ψάχνετε. Ότι τους πατήσανε τα παοκτσακια τίποτα δεν σας λέει.
Χαλαρώστε και απολαύστε ...
Καλύτερα φορ και παίχτες πίσω από τον φορ από αυτούς που έχουμε χρειάζονται πολλά χρήματα ... όλα θα γίνουν αν δείξουμε υπομονή και πίεση στην σωστή κατεύθυνση
Α ρε ΠΑΟΚαρα μου ... μακάρι να ειμασταν εκεί σήμερα
Ακόμα και σήμερα μετά από τέτοια νίκη μεταγραφές ξένων ψάχνετε. Ότι τους πατήσανε τα παοκτσακια τίποτα δεν σας λέει.
Χαλαρώστε και απολαύστε ...
Καλύτερα φορ και παίχτες πίσω από τον φορ από αυτούς που έχουμε χρειάζονται πολλά χρήματα ... όλα θα γίνουν αν δείξουμε υπομονή και πίεση στην σωστή κατεύθυνση
Α ρε ΠΑΟΚαρα μου ... μακάρι να ειμασταν εκεί σήμερα
- invincible
Ακριβώς αλλά τα φουλ μπακ στοιχίζουν ... δεν είναι εύκολο να βρεις παίχτες να παίζουν όλη την γραμμή με την ίδια ισορροπία... Με προβληματιζει ποιος θα παίξει δεξί φουλ μπακ τώρα...tzoker έγραψε:Τέρμα, σύγχρονο κ γρήγορο μέσο, δεξιά φουλ μπακ κ φορ.
Αυτές είναι οι ανάγκες.
επιτελους!!!! γελασε το χειλακι μας!!
Λοιπον η σουμα λεει
1) μπραβο στο ζιβκοβιτς!!! μας κρατησε στο 3-1 σε τετ α τετ!!! εισαι αδικημενος πιστευω στον κοσμο!!!
2) θελουμε οχι ενα αλλα 2 μεγαλα χαφ!!! ( αφου φυγει ο καντουρι και ισως ακομη ενας!!!) αλλα δυο χρειαζομαστε ετσι φανηκε!!!
3) σεντερφορ επιπεδου εμπειρος γκολτζης!!! ακπομ μεταγραφη!! εχει ταβανι το παιδι! αν και φαινεται καλος εξω απ την περιοχη! αλλα μεχρι εκει !
4) δεκαρι μεγαλο με γκολ και σουτ και ασιστ! δεν προχωρας με πελκα και ας φαινεται καλυτερος και μπισε! θες παικταρα εκει!!!
5)δεξι μπακ ο ΜΑΤΟΣ!! ΕΛΕΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΙΕ ΣΤΟ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!
6)να κουμπωσει στην ομαδα ο ουαρντα!!! μην υποτιμουμε το παικταρα!!
Λοιπον η σουμα λεει
1) μπραβο στο ζιβκοβιτς!!! μας κρατησε στο 3-1 σε τετ α τετ!!! εισαι αδικημενος πιστευω στον κοσμο!!!
2) θελουμε οχι ενα αλλα 2 μεγαλα χαφ!!! ( αφου φυγει ο καντουρι και ισως ακομη ενας!!!) αλλα δυο χρειαζομαστε ετσι φανηκε!!!
3) σεντερφορ επιπεδου εμπειρος γκολτζης!!! ακπομ μεταγραφη!! εχει ταβανι το παιδι! αν και φαινεται καλος εξω απ την περιοχη! αλλα μεχρι εκει !
4) δεκαρι μεγαλο με γκολ και σουτ και ασιστ! δεν προχωρας με πελκα και ας φαινεται καλυτερος και μπισε! θες παικταρα εκει!!!
5)δεξι μπακ ο ΜΑΤΟΣ!! ΕΛΕΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΙΕ ΣΤΟ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!
6)να κουμπωσει στην ομαδα ο ουαρντα!!! μην υποτιμουμε το παικταρα!!
φτανει ρε με ουαρντα.. τους ειπανε να προσεχουν για κορονοι και ηταν χαλκιδικη καθε μερα και κολλησε... τι εμπιστοσυνη να τον εχεις?? δεν καταλαβαινει το παιδι , εχει προβλημα...
προσεξε ομως,η εμπειρια των προαναφερθεντων παικτων ηταν χρησιμοτατη οταν ηταν σε ηλικιες 30-33. Πλεον το ισοζυγιο εμπειριας και αθλητικων δυνατοτητων βγαινει αρνητικο σε ηλικιες 33+. Το ιδιο εγινε και με τον παικταρα Γκαρσια,το ιδιο γινεται τωρα και με Βιερι κλπ κλπ.sourmenetes έγραψε:Ξέρεις πάντα το αποτέλεσμα παίζει το μεγαλο ρόλο.Alastor έγραψε:Ποσο μεγαλο ρολο επαιξε παντως το ριξιμο του μεσο ορου ηλικιας στην 11αδα.
Ουτε Μπισεσβαρ,ουτε Ματος,ουτε Βιερι,ουτε Μαουρισιο που ειναι ολοι στα τελευταια τους
Πρεπει να παρουμε πρεφα πως καλως η κακως με το που φτανουν οι παικτες στα 32-33,πρεπει να γνωριζουν ηδη οτι βλεπουν την πορτα εξοδου του ΠΑΟΚ,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Τοσο οι μεταγραφες οσο και οι αποδεσμευσεις πρεπει να κινουνται πανω σε αυτον τον αξονα
Ναι παίζει μεγάλο ρόλο να έχεις τρεξίματα και. Σου δώσανε το γκολ.
Η απειρία όμως θα μπορούσε να σου στερήσει ακόμα και την πρόκριση. Απλά είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη από άλλες φορες.
Ο Μιχαηλίδης που είναι πολύ καλός παικτης έδειξε κενά σε κάποια πράγματα που ακόμα και ο αντελινο θα σου έδινε παραπάνω.
Επίσης η έλλειψη ποιότητας δε μας έδωσε το δικαίωμα. Να κραατησουμε μπαλα.
Είχε ο αντίπαλος 10 τελικές. Είχε ο αντίπαλος ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ μετά από στημένα!!
Μία μετά από το κόρνερ του πεναλτυ και μια μετά από φάση που σε φάουλ ΑΦΉΣΑΜΕ ΤΟ Μιχαηλίδη, με κάρτα, μαζί με το γιαννουλη!!
Με έναν έμπειρο παίκτη, ο προπονητής ούτε κάν το είδε, δε θα χες αυτά τα τραγικά λάθη. Λέω γω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι δικοι μας εμπειροι φτασαν στην ηλικια πλεον που δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους δυστυχως.... Μακαρι να ταν 2-3 χρονια νεοτεροι,τοτε ναι
Ο λημνιος πρεπει να φυγει αμεσα, γτ αν συνεχισει ετσι στο τελος δεν θα πιανει ουτε 500 χιλιαρικα. Δεν εχει θεση στο ροστερ!invincible έγραψε:1)Βασικά κατά την γνώμη μου ο Γιανούλης δεν πρέπει να πουληθεί ακόμα. Θα πουληθεί στην ρήτρα 10εκ.!
2) Να μείνει ο Ελ Καντουρί
3) Εσίτι δανεικός και ένα γρήγορο μηχανάκι 6αρι
4) Ο Λημνιός αμυντικά δεν κάνει για δεξί μπακ φουλ μπακ θα τον πάρουν το πορτοφόλι θες και εκεί παίχτη
5) 2 φορ
Αν δεν υπολογίζουν τον Ματος τοτε πρεπει να αποκτηθεί δεξι μπακ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή ο. Ματος σήμερα θα σου έδινε λιγότερα από το. Λημνιο;;;
Ο μαου θα σου κράταγε μπάλα που είχες φανερο πρόβλημα;;
Φέρε καλύτερους και ασε έξω τους μεγάλους. Προς το παρόν έχεις έλλειψη.
Αυτό λέω.
Αυτό λέω.
sourmenetes έγραψε:Δηλαδή ο. Ματος σήμερα θα σου έδινε λιγότερα από το. Λημνιο;;;
Αυτό λέω.
Προφανώς αν υπήρχε ο Μαουριτσιο,θα είχε μια έξτρα σούπερ επιλογή ο κόουτς,ας πουλήσουν τον Εσιτι και ας φέρουν έναν παιχταρα στη θέση του.
Όχι όμως να πουλήσουν τον Καντουρι.
Ο Ματος δεν ξερω αν μπορει να καλυψει την πλευρα. Ειναι μεν εμπειρος αλλα η θεση του φουλ μπακ ειναι πολυ απαιτητικη...sourmenetes έγραψε:Δηλαδή ο. Ματος σήμερα θα σου έδινε λιγότερα από το. Λημνιο;;;
Αυτό λέω.
Αν δεν εχει επιστροφες τι να το κανω?
Και οχι ο Μαου δεν θα εδινε τπτ περισσοτερο.
Επιτρεψε μου να θεωρω ευλογια την απομακρυνση του Μαου.
Δεν μου άρεσε ποτε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- giwrgos04dex
Ο ματος του 2020 μπορεί να μην είναι τέλεια λύση για φούλ μπακ αλλά Είναι καλύτερος του λημνιου
Εγώ αν ήμουνα ο Μαουρίτσιο και έβλεπα την εμφάνιση του Σβαμπ.
Θα πήγαινα το πρωί στην τράπεζα θα έβγαζα λεφτά και θα του τα έδινα...
Ότι πιο αμπαλο έχω δει,αναλογικά με τα λεφτά που έπαιρνε..
Θα πήγαινα το πρωί στην τράπεζα θα έβγαζα λεφτά και θα του τα έδινα...
Ότι πιο αμπαλο έχω δει,αναλογικά με τα λεφτά που έπαιρνε..
- giwrgos04dex