Play-off και play-out 2008- 2009
-
Re: Play-off και play-out 2008- 2009
Το διπλο του τυριου ειναι αχαστο,ο ΟΠΑΠ δν εβαλε στο δελτιο τον αγωνα ενω σε αλλες εταιριες εχω βρει την νικη της αελ μεχρι και σε αποδοση 1,25...Λες και παιζουν με τον Ποσειδωνα Μυκονου...

+4fuzztone έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι είναι μεγάλο λάθος να προκαταλαμβάνουμε συμπεριφορές κορακιών και "κατεστημένου" εναντίον μας. Όχι γιατί δεν μπορεί να συμβεί τελικά, αλλά γιατί χωρίς να το θέλουμε δίνουμε άλλοθι στην ομάδα (κυρίως τους παίκτες) σε περίπτωση αποτυχίας. Κι όπως έχουμε πει πολλές φορές, η ατμόσφαιρα αυτή περνά και στην ομάδα με πολλούς τρόπους (καθημερινές συναναστροφές, ραδιόφωνα, εφημερίδες κτλ).
- PAOK_NORTH_ARMY
Μιλάμε για την πιο σιχαμερή ομάδα του πρωταθλήματος, την άεκ. Όσοι από εσάς την έχετε ξεγραμμένη κάνετε μεγάλο λάθος. Στην ουσία είναι η ομάδα με το λιγότερο άγχος αφού και να μη βγει τσου-λου θα παίξει όλο κι όλο ένα προκριματικό για το ουέφα. Και αυτά περί μπουρδέλου και διαξιφισμών μεταξύ των παιχτών και το δήθεν άσχημο κλίμα, μόνο αποπροσανατολισμό προκαλούν. Και στο μεταξύ μας ματς που χάσαμε 1-0 πάλι τα ίδια χάλια είχε (2-3 μέρες πριν το ματς πάλι φάπες πέφτανε)
Άμα κάνουμε το 3x3 στην έδρα μας (που μπορούμε αρκεί να βγάλουμε τα κομπλεξ που έχουμε με το ΠΟΚ φέτος) τότε πιστεύω οτι έχουμε τις δυνατότητες με αξιώσεις να βγούμε στο τσουλου. Πρέπει όμως να εκμεταλευτούμε την έδρα μας 100%. 

γιατι πιστευω τοσο πολυ οτι θα τους τρελάνουμε ολους στα Play off και θα τερματίσουμε πρωτοι????
κατι κατι κατι με τραβάει.
κατι κατι κατι με τραβάει.
- geo_athens4
Φαλεγκο ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Αυτο σε τραβαει..Κ εγω το πιστευω οτι η ομαδα θα παει πολυ καλα στα πλει οφ..Αρκει στα ματς της τουμπας να κανουμε το απολυτο, πραγμα που ειναι ξεκαθαρα εντος των δυνατοτητων μας, αφου θα ειμαστε ολοι εκει και θα το κανουμε κολαση!!!
Ασχετο, εισιτηρια για τα εκτος εδρας παιζει να εχουμε??
Ξερει κανεις κατι??
Αυτο σε τραβαει..Κ εγω το πιστευω οτι η ομαδα θα παει πολυ καλα στα πλει οφ..Αρκει στα ματς της τουμπας να κανουμε το απολυτο, πραγμα που ειναι ξεκαθαρα εντος των δυνατοτητων μας, αφου θα ειμαστε ολοι εκει και θα το κανουμε κολαση!!!
Ασχετο, εισιτηρια για τα εκτος εδρας παιζει να εχουμε??
Ξερει κανεις κατι??
- sidpanos
geo λογικά θα πάει αν δώσουμε - παίρνουμε....
Τα μίνι διαρκείας πότε θα βγούν για τα πλέι οφς?
Τα μίνι διαρκείας πότε θα βγούν για τα πλέι οφς?
- DimisK
- Επικοινωνία:
geo_athens4 έγραψε:Καλα αυτο με τη βαθμολογια ειναι μια μαλακια κ μιση..Περυσι η αρχικη βαθμολογια εξαφανισε καθε ονειρο ρουλη κ πανιωνιου για υπερβαση, ενω φετος η λαρισα απεχει μονο μια νικη απο την πρωτη θεση κ αρα θα τα δωσει ολα..Συνεπως εχω την αισθηση οτι ενας βαθμος πανω ενας βαθμος κατω δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα..
Αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Οι διαφορές ουσιαστικά είναι ανύπαρκτες. Για μένα ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Το +1 ή δεν ξέρω γω τι, είναι παγίδα...
-
παο γαμω τη λεοφωρο και καθε πουστη φλωρο παναθηναικο
αεκ γαμω τη φιλαδελφια τις μανες και τα αδερφια ολων των χανουμιων

αεκ γαμω τη φιλαδελφια τις μανες και τα αδερφια ολων των χανουμιων

εγω ειμαι αυτος που σας ειπα για την τελικη βαθμολογια που θα ξεκινησουν οι ομαδες τα play-off και επεσα μεσα.ε λοιπον θα σας πω και τωρα οτι εκει θα μεινουμε και μετα το τελος τους, υπογραφη μπανε σε ενα μηνα τα λεμε παλι.
αυτο το παλιοαεκακι πρεπει μεσα εξω να το φαμε για πλακα....το θεωρω βλακεια να χασουμε βαθμο απο αυτα τα ματς.
Παμε γερα με λαρισα που πιστευω θα τα δωσει ολα
και με βαζελο μονο νικη εδω και κι μεσα για θετικο αποτελεσμα....
πιστευω αν παρουσιαστούμε οπος ειμαστε σοβαρη δεν μας φοβιζουν οι 3 παλιοομαδουλες που νομιζουν οτι με το χρήμα τα κανουν ολα...
και ετσι και μπουμε σε τιποτα ομιλους τσουλου 15 μιριακια πανω κατω στα ταμεια ΠΡΑΦ........μετα ξεφευγουμε μαγκες....μετα ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ
Παμε γερα με λαρισα που πιστευω θα τα δωσει ολα
και με βαζελο μονο νικη εδω και κι μεσα για θετικο αποτελεσμα....
πιστευω αν παρουσιαστούμε οπος ειμαστε σοβαρη δεν μας φοβιζουν οι 3 παλιοομαδουλες που νομιζουν οτι με το χρήμα τα κανουν ολα...
και ετσι και μπουμε σε τιποτα ομιλους τσουλου 15 μιριακια πανω κατω στα ταμεια ΠΡΑΦ........μετα ξεφευγουμε μαγκες....μετα ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 29/04/2009 θα αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες Playoffs από τα εκδοτήρια του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Α. ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Απλό εισιτήριο ενός αγώνα
Πακέτο τριών εισιτηρίων
ΘΥΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ
VIP 4ου 40€ 80€
VIP 3ου 50€ 100€
1-2-3 30€ 60€
4-4Α-7-7Α-8 15€ 30€
5-6 20€ 40€
περισσοτερες πληροφοριες
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =143H7I4V8
Α. ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Απλό εισιτήριο ενός αγώνα
Πακέτο τριών εισιτηρίων
ΘΥΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ
VIP 4ου 40€ 80€
VIP 3ου 50€ 100€
1-2-3 30€ 60€
4-4Α-7-7Α-8 15€ 30€
5-6 20€ 40€
περισσοτερες πληροφοριες
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =143H7I4V8
Τι έγινε είμαι στο ρουθούνι τους και απειλώ ότι θα τους κάνω και ζημιά?
Αυτά είναι γούστα

Αυτά είναι γούστα

πιο ρουθουνι???λαιμο έπιασες και πας για στομάχι
και ξες τη γινετε μεσα εκει με τα υγρα....

και ξες τη γινετε μεσα εκει με τα υγρα....