Darkm4n έγραψε:seaman έγραψε:Δημοσιεύματα ανύπαρκτα του ελληνικού τύπου επικαλούνται.
Το transfermarkt πάλι τον έχει επαναφέρει ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Δε νομίζω ότι προκύπτει κάποιο θέμα.
και εγώ αυτό είχα πει σε κανα 2 παιδιά για άλλους παίχτες που είχαν αναφέρει για το transfermarkt αλλά αδερφέ τα αλλάζουν συνεχώς να ξέρεις αδερφέ κάθε μέρα αρκετές φορές τα παρακολουθώ εδώ υπόγραψε ο Διαμαντής στον ΟΦΗ και τον έβαλαν μετά απ 2μέρες όπως και έλυσε το συμβόλαιο ελεύθερος ο Vieirinha κ τον είχε στο ρόστερ στο transfermarkt κ πριν κανά 5ημέρο τον έβγαλαν κ είναι ελεύθερος.
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αδερφέ @
seaman αλλά το διάβασα κ εγώ σε κανά 2 αρδοσάιτ τώρα τι ισχυεί άγνωστο.
Αυτό που καταλαβαίνω όλο αυτό τον καιρό σκοτεινέ μου φίλε είναι ότι, δικαίως, υπάρχουν ενδοιασμοί στην ΠΑΕ για τον αν η επένδυση στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Μίσιτς θα είναι επωφελής για την Ομάδα. Προφανώς η ΠΑΕ επεξεργάζεται όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρει, αν δεν έχει πάρει, τις αποφάσεις της. Νομίζω ότι αν ο Μίσιτς μπορεί να επανέλθει, αυτό θα γίνει με τη φανέλα μας. Αν υπάρχει ισχυρή αμφιβολία ως προς αυτό, είναι λογικό η κίνηση απόκτησής του να μην ολοκληρωθεί. Και δεν τίθεται θέμα ανθρωπισμού, καθώς ο αθλητής μια χαρά είναι διασφαλισμένος από το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε η απαλλαγή τους χωρίς να έχουμε να λάβουμε. Το κλείνω εδώ με τις καλύτερες ευχές για υγεία και γρήγορη επάνοδο. Το με πια φανέλα μικρή σημασία έχει μπροστά στα σημαντικά. Η ζωή και ο ΠΑΟΚ προχωρά, ελπίζω έντιμα και για το καλύτερο.