PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Λέει ο αμπελ...θα μείνουν μόνο όσοι δεν είναι ικανοποιημένοι από ότι πετύχαμε.
Φύγανε ο Μαουρίτσιο και ο Αντρέ που ήταν αυτοί που περισσότερο τρελενονταν με την αποτυχία.
Υγ Μάου θα λείψεις πραγματικά φέτος... δεν υπάρχει τέτοια μορφή στα αποδυτήρια.
Ελπίζω σε μερικά χρόνια να αναλάβεις την θέση του προπονητή.
Υγ1 Αντρέ μόνο στον ΠΑΟΚ αυτα
Φύγανε ο Μαουρίτσιο και ο Αντρέ που ήταν αυτοί που περισσότερο τρελενονταν με την αποτυχία.
Υγ Μάου θα λείψεις πραγματικά φέτος... δεν υπάρχει τέτοια μορφή στα αποδυτήρια.
Ελπίζω σε μερικά χρόνια να αναλάβεις την θέση του προπονητή.
Υγ1 Αντρέ μόνο στον ΠΑΟΚ αυτα
Πέρα απ το ότι μου την έδιναν τα σουτ εκτος περιοχης,ο Μαουρισιο είναι ψυχάρα, μυαλό και πολυ καλός χαρακτήρας
Πραγματικά τον θέλω μετά στον ΠΑΟΚ σε κάποιο πόστο
Πραγματικά τον θέλω μετά στον ΠΑΟΚ σε κάποιο πόστο
Εν τω μεταξύ ο βιερίνια είπε στον μπίσεσβαρ αυτό που θέλει χιλιάδες κόσμος του ΠΑΟΚ να του πει για το χέρι 

-
Ισχύει παιδιά όπως τα λέτε! Η φυσιογνωμία του Μαουρίτσιο θα λείψει από τα αποδυτήρια. Ξεσήκωνε την ομάδα, συμβούλευε τους μικρούς.
Όσο για τον Μπισεσβαρ...δεν πέφτω από τα σύννεφα.
Όσο για τον Μπισεσβαρ...δεν πέφτω από τα σύννεφα.
Αντίθετα εμένα μου ενίσχυσε την πεποίθηση ότι είναι φοβικός και ο κύριος υπεύθυνος για το ότι χάθηκε η αυτοπεποίθηση και το μέταλο στην ομάδα βάζοντας την αμφιβολία και την πιθανότητα της ήττας μέσα της. Επαναλαμβάνει συνεχόμενα στα αποδυτήρια του εναρκτήριου παιχνιδιου με γκει ότι ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ θα είναι δικό του λάθος. Δημοσιοσχετίστας. Αντί να πει ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, τους υπενθυμίζει συνεχόμενα την πιθανότητα ήττας. Δηλαδή και η ήττα στο παιχνίδι και η έτοιμη δικαιολογία για τους παίκτες. Πόση διαφορά είδαμε στο β ημίχρονο ; Επίσης στο τέλος λεει ότι εδώ είναι όλα ΑΣΠΡΟ ή ΜΑΥΡΟ αλλά δεν το δέχεται, υπάρχει και η ισοπαλία και η ήττα. ΝΑΙ είναι το dna της ομάδας το ασπρομαυρο και στον πρωταθλητισμό απέναντι στην εο όλα θα είναι ΑΣΠΡΟ ή ΜΑΥΡΟ, τουλάχιστον σε θέματα πάθους των παικτών για την νίκη, αν δεν νιώσεις δεν θα το καταλάβεις, τι προσπαθεί να ετοιμάσει δικαιολογίες από τώρα.bersekeros έγραψε:Ο Μπίσεσβαρ και ο Βιερίνια.
Να πω την αμαρτία μου, σε αυτό το επεισόδιο αν και δεν είμαι υπέρ του προπονητή, το έχω γράψει αρκετές φορές,
σε αυτό το επεισόδιο 3, τον συμπάθησα λίγο περισσότερο.
Συμφωνώ, είναι τραγικό πριν από ένα ματς να μιλάς για ήττα, ποιος θα φταίει κτλ.
Να πεθάνετε να φέρετε την νικη
Να πεθάνετε να φέρετε την νικη
Στο ημίχρονο τους μιλούσε και όχι στην αρχή του αγώνα. Είμασταν ήδη πίσω ωστόσο το να μιλάς στο ημίχρονο για την ήττα, συμβιβάζεις την ομάδα με την ήττα και επιπρόσθετα της δίνει και δικαιολογία ότι θα φταίει αυτός οπότε δεν είδαμε και καμιά διαφορά στην απόδοση μετά να τρώνε σίδερα να μην συμβιβαστούν με την ήττα.
Επίσης στο ότι διαπίστωσε στο τέλος ότι στην ομάδα όλα είναι ΑΣΠΡΑ ή ΜΑΥΡΑ ανάλογα με την επιτυχία και την αποτυχία και ότι δεν το δέχεται λόγω ισορροπίας, ισορροπία στα αποτελέσματα έχουν οι ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και όχι στην κορυφή όπου πρέπει να είναι στην τσίτα της επιτυχίας, για αυτό και δεν τον θεωρώ προπονητή πρωταθλητισμού. Μπορεί να είναι καλός προπονητής για ομάδες χωρίς πίεση πρωταθλητισμού αλλά εκεί που καίει για το αποτέλεσμα θα κρατά πισινές και έτοιμες δικαιολογίες. Δυστυχώς.
Επίσης στο ότι διαπίστωσε στο τέλος ότι στην ομάδα όλα είναι ΑΣΠΡΑ ή ΜΑΥΡΑ ανάλογα με την επιτυχία και την αποτυχία και ότι δεν το δέχεται λόγω ισορροπίας, ισορροπία στα αποτελέσματα έχουν οι ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και όχι στην κορυφή όπου πρέπει να είναι στην τσίτα της επιτυχίας, για αυτό και δεν τον θεωρώ προπονητή πρωταθλητισμού. Μπορεί να είναι καλός προπονητής για ομάδες χωρίς πίεση πρωταθλητισμού αλλά εκεί που καίει για το αποτέλεσμα θα κρατά πισινές και έτοιμες δικαιολογίες. Δυστυχώς.
Γιατί έχω την εντύπωση πως αν δεν υπήρχαν κάμερες θα ήταν ελαφρώς αλλιώς ο πορτογάλος;
Μπα, η ιδέα μου.
Μπα, η ιδέα μου.
Ενιωσα κι γω αβολα ακουγοντας αυτη την ομιλια.
Ειναι δυνατον ρε γαμωτο στο ημιχρονο κι ενω χανεις να λες "αν χασετε παιδια, οκ, θα φταιω εγω, αλλα παλεψτε".
Ποιο ειναι το μοτιβεισον δηλαδη προς τους παικτες;
Θα μπειτε μεσα και θα το γυρισετε, γιατι ειστε καλυτεροι! Ξεχαστε την ηττα σαν ενδεχομενο. Τελος.
Τι να πω. Προσπαθω να βρω πραγματα να τον υποστηριξω, να τον "συμπαθησω", αλλα και μεσα απο το πολυ ομορφο και ωμο ντοκιμαντερ της ΠΑΕ, βλεπω καποιον που οσο και να φωναζει δεν εμπνεει κανεναν δυστυχως.
Μακαρι να βγω λαθος.
Παρεπιμπτοντως, τρομερη η συγκκριμενη παραγωγη απο το ΠΑΟΚ TV.
Ωμος ρεαλισμος μεσα απο την ομαδα και μαλιστα σε μια χρονια σκληρη και κακη για αυτη.
Πανεμορφο οσο κι αν ποναει.
Ειναι δυνατον ρε γαμωτο στο ημιχρονο κι ενω χανεις να λες "αν χασετε παιδια, οκ, θα φταιω εγω, αλλα παλεψτε".
Ποιο ειναι το μοτιβεισον δηλαδη προς τους παικτες;
Θα μπειτε μεσα και θα το γυρισετε, γιατι ειστε καλυτεροι! Ξεχαστε την ηττα σαν ενδεχομενο. Τελος.
Τι να πω. Προσπαθω να βρω πραγματα να τον υποστηριξω, να τον "συμπαθησω", αλλα και μεσα απο το πολυ ομορφο και ωμο ντοκιμαντερ της ΠΑΕ, βλεπω καποιον που οσο και να φωναζει δεν εμπνεει κανεναν δυστυχως.
Μακαρι να βγω λαθος.
Παρεπιμπτοντως, τρομερη η συγκκριμενη παραγωγη απο το ΠΑΟΚ TV.
Ωμος ρεαλισμος μεσα απο την ομαδα και μαλιστα σε μια χρονια σκληρη και κακη για αυτη.
Πανεμορφο οσο κι αν ποναει.
Θα διαφωνήσω.
Και το ντοκιμαντέρ είναι όπως η ομάδα,κρύο, χωρίς να προκαλεί συναισθήματα
Και το ντοκιμαντέρ είναι όπως η ομάδα,κρύο, χωρίς να προκαλεί συναισθήματα
Μια χαρά ήταν η ομιλία
Μη παλεύουμε να βγάλουμε απ' τη μύγα ξυγκι.
Στο ημίχρονο μιλούσε και ήδη χάναμε χωρίς η ομάδα να έχει δείξει καθόλου νεύρο.
Πριν το ματς η ομιλία ήταν για νίκη και πάθος και στο α ημίχρονο ήμασταν για τα σκυλιά.
Οπότε τους έλεγε παίξτε και κατηγορήστε εμένα στην ανάγκη αλλά ξυπνήστε
Αυτή η κουβέντα τώρα που κάνετε είναι ο λόγος που πάντα πρώτα απολύονται οι προπονητές ως εύκολη λυση
Μη παλεύουμε να βγάλουμε απ' τη μύγα ξυγκι.
Στο ημίχρονο μιλούσε και ήδη χάναμε χωρίς η ομάδα να έχει δείξει καθόλου νεύρο.
Πριν το ματς η ομιλία ήταν για νίκη και πάθος και στο α ημίχρονο ήμασταν για τα σκυλιά.
Οπότε τους έλεγε παίξτε και κατηγορήστε εμένα στην ανάγκη αλλά ξυπνήστε
Αυτή η κουβέντα τώρα που κάνετε είναι ο λόγος που πάντα πρώτα απολύονται οι προπονητές ως εύκολη λυση
Λέει εκτός κάμερας τι πρέπει να διορθώσουν στο β' σε τακτική,λάθη κτλ
ή απλά αυτό που βλέπουμε; you re the best ktl
Άραγε
ή απλά αυτό που βλέπουμε; you re the best ktl
Άραγε
εγώ στο 3ο επεισόδιο, παρατήρησα έναν μάτος, να κάθεται στην άκρη του πάγκου και να ζει το παιχνίδι πιο παθιασμένα από αυτούς που έπαιζαν μέσα
απορώ με τον παραγκωνισμό του, όπως και με την τοποθέτησή του ουσιαστικά ως τρίτο σέντερ μπακ
αν είναι δυνατόν
παίχτης που έπαιξε τελικό γιουρόπα λιγκ
παίχτης που σε ξελάσπωσε άπειρες φορές
παίχτης που δε μασάει πουθενά
παίχτης που γυαλίζει το μάτι του
τι να με πεις μετά ρε πορτογάλε...
προσπαθείς πολύ να πείσεις και τους παίχτες, αλλά δεν πείθεις μάλλον κανέναν
απορώ με τον παραγκωνισμό του, όπως και με την τοποθέτησή του ουσιαστικά ως τρίτο σέντερ μπακ
αν είναι δυνατόν
παίχτης που έπαιξε τελικό γιουρόπα λιγκ
παίχτης που σε ξελάσπωσε άπειρες φορές
παίχτης που δε μασάει πουθενά
παίχτης που γυαλίζει το μάτι του
τι να με πεις μετά ρε πορτογάλε...
προσπαθείς πολύ να πείσεις και τους παίχτες, αλλά δεν πείθεις μάλλον κανέναν