Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από alp920 »

Sick Bastard έγραψε:
trouman έγραψε:Και μένα μου φάνηκε περίεργη η θέση του Γιώργου Σαββίδη, όπως και στο παρελθόν απέναντι στον....σαββα. Προφανώς κάτι μας διαφεύγει...
Δεν είναι χαζός ο μικρός όπως κάποιοι πιθανόν νομίζουν..
Μπορεί να είναι ακόμα πιο χαζός απ όσο κάποιοι πιθανόν νομίζουν
Με όλο το σεβασμό που σου έχω λόγω αυτών που γράφεις κατά καιρούς ,το επίπεδο σου είναι για πολύ καλύτερα post.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

eorptol1 έγραψε:Στραβοστομια δεν φεύγει εύκολα ανίκανες άχρηστες διοικησεις το δημιούργησαν και έμεινε κουσούρι, και δυστυχώς όταν στραβώσει το στόμα δεν επανέρχεται εύκολα.... Κατάλοιπο άλλης εποχής......
μπορείς να το γράφεις αυτό σε κάθε ποστ σου σε παρακαλώ;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

alp920 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
trouman έγραψε:Και μένα μου φάνηκε περίεργη η θέση του Γιώργου Σαββίδη, όπως και στο παρελθόν απέναντι στον....σαββα. Προφανώς κάτι μας διαφεύγει...
Με όλο το σεβασμό που σου έχω λόγω αυτών που γράφεις κατά καιρούς ,το επίπεδο σου είναι για πολύ καλύτερα post.
Γιατί το αποκλείεις να νομίζουν κάποιοι ότι είναι πιο χαζός απ όσο νομίζουν;
Πρώτη φορά θα είναι που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο ή τελευταία; Γενικά μιλάω, για όλο τον κόσμο
Επίσης, παιδιά, σας έχει χτυπήσει ο ήλιος στο κεφάλι; Πιείτε λίγο νερό αν είναι γιατί δεν την παλεύετε μία, ε.
Τι σχέση έχει η Α.Σοφιά, και ο πατροκοσμάς με τον θάνατο του κυρ-Σάββα;
Επίσης, κανείς δεν είπε χαζό τον Γιωργάκη.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Nada έγραψε:
Ξεσηκωθηκε κανας τουρκος για την Αγια Σοφία ; ρωτάω να δω αν έχουν κι αυτοί έτσι προχωρημένους, που τους κάνει το ίδιο αν πρόκειται για Σουριναμεζο η τούρκο.

http://chiosnews.com/kk-toyrkias-katadi ... -se-tzami/

ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Καταδικάζει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, με την οποία καταδικάζει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και τονίζει ότι υπερασπίζεται και θα υπερασπιστεί το να παραμείνει η Αγία Σοφία δημόσιο μουσείο, ως ένα από καλύτερα διατηρημένα ιστορικά μνημεία και λαμπρό παράδειγμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.

Μπράβο η Παπαρήγα !!

Ευχαριστώ bro
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Sick Bastard έγραψε:
alp920 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: "trouman"Και μένα μου φάνηκε περίεργη η θέση του Γιώργου Σαββίδη, όπως και στο παρελθόν απέναντι στον....σαββα. Προφανώς κάτι μας διαφεύγει...

Γιατί το αποκλείεις να νομίζουν κάποιοι ότι είναι πιο χαζός απ όσο νομίζουν;

Πρώτη φορά θα είναι που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο ή τελευταία; Γενικά μιλάω, για όλο τον κόσμο
Επίσης, παιδιά, σας έχει χτυπήσει ο ήλιος στο κεφάλι; Πιείτε λίγο νερό αν είναι γιατί δεν την παλεύετε μία, ε.
Τι σχέση έχει η Α.Σοφιά, και ο πατροκοσμάς με τον θάνατο του κυρ-Σάββα;
Επίσης, κανείς δεν είπε χαζό τον Γιωργάκη.
Καλή η ανάποδη εναέρια κ*λοτούμπα με το τριπλό σλάλομ...

αλλά η υποτίμηση της νοημοσύνης των συμφορουμιτών μας, έχει και κάποια όρια.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αλλο το μπορεί να ΕΙΝΑΙ πιο χαζος που εγραψες κι αλλο το μπορεί να ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι πιο χαζός απ όσο νομίζουν (ουτε καν νόμιζαν..).
Ακαταλαβίστικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Κυρ 23 Αύγ 2020, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Και μαλλον μας λες κι εμας χαζους με αυτο.

Και μας βαρεσε κι η ζεστή. Καλα παω να πιω λίγο νερό μηπως σε καταλαβω καλυτερα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άσε φίλε zoran το έχει ξανακάνει κατά συρροή...

και πέρα βρέχει...καμία επίπτωση...
Sick Bastard έγραψε:Εικόνα

Γιωργάκη, δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι αλλά αν αναφέρεσαι σε μερίδα κόσμου του ΠΑΟΚ σε φάση ''είστε αχάριστοι''
σύρε και γαμήσου ρε μαλάκα. Αν, είπα.

Σιγά μην μασήσουμε τώρα...

από την υποτίμηση της νοημοσύνης που νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.
Άβαταρ μέλους
Nada

Δημοσίευση από Nada »

zoran έγραψε:
Nada έγραψε:
Ξεσηκωθηκε κανας τουρκος για την Αγια Σοφία ; ρωτάω να δω αν έχουν κι αυτοί έτσι προχωρημένους, που τους κάνει το ίδιο αν πρόκειται για Σουριναμεζο η τούρκο.

http://chiosnews.com/kk-toyrkias-katadi ... -se-tzami/

ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Καταδικάζει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, με την οποία καταδικάζει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και τονίζει ότι υπερασπίζεται και θα υπερασπιστεί το να παραμείνει η Αγία Σοφία δημόσιο μουσείο, ως ένα από καλύτερα διατηρημένα ιστορικά μνημεία και λαμπρό παράδειγμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας.

Μπράβο η Παπαρήγα !!

Ευχαριστώ bro
Παρακαλώ zoran. Και πίστεψέ με δεν είμαστε λίγοι αυτοί που δεν ακολουθούν το σύνθημα με την Πόλη, ούτε τα συνθήματα με τα ναρκωτικά.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Δημιουργεί κλίμα κατα του Γιώργου (όλοι οι εχθροί μας εχουν καταλάβει ότι ο μονος τροπος να σηκωθεί και να φύγει ο Ιβάν, δεν θα είναι καμμια οικονομική ή αγωνιστικη αποτυχία, αλλα η προσβολη της οικογενειας του και του ίδιου απο ΕΜΑΣ.
Το ειχε πει θα φυγω μόνο οταν δε με θελετε άλλο).

Δεν καταλαβαινω Γιατί το κάνει αυτό ομως , αυτό που θα ευχοταν ο χειροτερος εχθρος μας.

Γιατι σικ ;;

Κι αχάριστο να σε πει αυτος που εβαλε 100 μυρια στην ομαδα σου , μαλλον εχει ΔΙΚΙΟ. Γι Αυτό και το αντεπιχειρημα είναι ενα απλό "σαλτα και ..."

Κι αυτό το "ΑΝ" στο τελος δείχνει την εμπάθεια.
Δηλαδη δεν Είμαι σιγουρος για το τι εννοείς αλλα θα σου πω ενα "σαλτα και γαμ" για καθε ενδεχομενο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

zoran έγραψε:Δημιουργεί κλίμα κατα του Γιώργου (όλοι οι εχθροί μας εχουν καταλάβει ότι ο μονος τροπος να σηκωθεί και να φύγει ο Ιβάν, δεν θα είναι καμμια οικονομική ή αγωνιστικη αποτυχία, αλλα η προσβολη της οικογενειας του και του ίδιου απο ΕΜΑΣ.
Το ειχε πει θα φυγω μόνο οταν δε με θελετε άλλο).

Δεν καταλαβαινω Γιατί το κάνει αυτό ομως , αυτό που θα ευχοταν ο χειροτερος εχθρος μας.

Γιατι σικ ;;

Κι αχάριστο να σε πει αυτος που εβαλε 100 μυρια στην ομαδα σου , μαλλον εχει ΔΙΚΙΟ. Γι Αυτό και το αντεπιχειρημα είναι ενα απλό "σαλτα και ..."

Κι αυτό το "ΑΝ" στο τελος δείχνει την εμπάθεια.
Δηλαδη δεν Είμαι σιγουρος για το τι εννοείς αλλα θα σου πω ενα "σαλτα και γαμ" για καθε ενδεχομενο

[youtube]Q824DQh6nok[/youtube]

Γιατί εδώ στην παραλία που είμαι και βουτάω στα γαλανά νερά του Ιονίου
απεργάζομαι καθημερινά και μανιωδώς πως με τα ποστ που θα κάνω στο PAOKmania
θα ρίξω τον πολυεκατομυριούχο Γιώργο Σαββίδη σε τέτοια κατάθλιψη που θα σηκωθεί και θα φύγει απ τον ΠΑΟΚ.

Ρε σεις, get a grip που λένε και στα Ανάβυντρα, παίξτε με τα κύματα ή/και με κανένα γκομενάκι
και μην παίζετε με τις λέξεις.
Έχει τρομερή ζέστη για να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα, έχει ιδρώσει ο αντίχειράς μου ήδη.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Γιατί φοβάμαι μη μου φύγει ο προεδρος που παρακαλουσα τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει μια φορά.
Δε θελω να το βαλω εδω Μέσα.

Δες το μια φορα στο youtube να θυμηθεις κι εσύ από που ερχόμαστε.
Ναι Αυτό που λέει " ερυθρολευκε άγιε Βασίλη γιατί δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα".

Καλες διακοπές και καλες βουτιες :lol: [quote][/quote]
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

[/quote]

Παρακαλώ zoran. Και πίστεψέ με δεν είμαστε λίγοι αυτοί που δεν ακολουθούν το σύνθημα με την Πόλη, ούτε τα συνθήματα με τα ναρκωτικά.[/quote]

Το θεμα αδερφε μου ομως δεν είναι αν ακολουθουμε το συνθημα και πόσοι είναι αυτοί.
Ο ΠΑΟΚ απ τα αρχικα του, την Ιστορία του, το εμβλημα του ήταν είναι και θα είναι μια ομαδα Κωνσταντινοπολιτων και δε θα πάψει να κοιτα με παράπονο απέναντι στις πατριδες αυτών που την ίδρυσαν και για το λόγο που την ίδρυσαν , για το λόγο που διαλεξαν το άσπρο και το μαύρο κι όχι το φούξια και το πορτοκάλι.
Όσο αυτό δε μας λέει κάτι πια θα πρέπει να αλλαξουμε ομαδα η ονομα.

Και το σύνθημα όταν ακούγεται φαντάζομαι τον δικέφαλο αετό να βρίσκεται στην ΠΟΛΗ και τους ιδρυτές και πιστους τοσες γενιές να αλαφρωνει η ψυχή τους
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Κι έτσι τελειωνοντας κανενας bersekeros δεν προσβάλλει κανενα forum και δεν κρύβεται πίσω από καμμία ομάδα, οταν η ιδια μας η ομαδα, γεννηθηκε για το λόγο αυτό. Για να Μην ξεχάσουν την πατριδα τους και τον πόνο που βίωσαν.

Δε θα παμε να σφαξουμε κανα τούρκο τώρα, αλλα δε θα πουμε και τον αδερφό γιατί ειπε τουρκαλακι.................το τουρκαλακι
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εχει καταντησει βαρετο μαγκες.σε καθε τοπικ μαλωνετε γιαντις μπουρδοιδεολογιες σας.εχει φορα να πατε να τσακωθειτε.νησαφι.στο διαολο και η αριστερα σας και η δεξια σας και ολο το κακο συναπαντημα. Δεν ειστε η πλειοψηφια ουτε στο φορουμ ουτε στην χωρα οι καμμενοι των ιδεολογιων.εδω μεσα ειμαστε για τον ΠΑΟΚ.αν δε μπορειτε να το σεβαστειτε τραβατε στα φορα σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”