Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Είστε σίγουροι ότι ο Μητρογλας είναι αυτή τη στιγμή καλύτερος του Ακπομ;
Γενικά οι επιλογές παικτών που θα θέλουν να έρθουν να παίξουν εδώ, θα είναι πολύ πολύ δύσκολες.
Γενικά οι επιλογές παικτών που θα θέλουν να έρθουν να παίξουν εδώ, θα είναι πολύ πολύ δύσκολες.
- invincible
έχει φάει μπαν για δύο νομίζω μεταγραφικούς περιόδους από την ΦΙΦΑ και δεν είναι καθαρό φορ ... Αν θες Ιρανό πάρε από την Πορτογαλία έχει εκεί ένα πάρα πολύ καλό αλλιώς ΑνσαριφαντΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/saman-ghoddos/profil/spieler/204294
Εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός. Η Αμιάν υποβιβάστηκε.
Δεν ξέρω γρίφος ο Μητρογλου αν θα παίξει ξανά και πως θα παίξει και ο Συλλά δεν είχε γραφτεί ενα τουιτ υπήρχε...
- invincible
2,8 εκ τον χρόνο περίπου και 50-50 δανικό να στον δώσει πάλι δεν τον παιρνεις ασε έχουν βρει τον μπελά τουςsakis_the_fraud έγραψε:Ο μητρογλας ποσων χρονων ειναι και τι συμβολαιο εχει;invincible έγραψε:Πάντως αν είναι η Μαρσειγ στο κόλπο για Γιαννούλη θα σε ρίξει και αυτή αντάλλαγμα ή δανικός τον Μητρογλου γιατί ψάχνει ομάδα γράφουν να τον ξεφορτωθεί ή να μοιραστεί το συμβόλαιο διαβάσω γράφουν οι Γάλλοι για Μητρογλου.
Ειχε πει ποτε πως ειναι γαυρος;
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
-
john4serres
invincible έγραψε:Πάντως αν είναι η Μαρσειγ στο κόλπο για Γιαννούλη θα σε ρίξει και αυτή αντάλλαγμα ή δανικός τον Μητρογλου γιατί ψάχνει ομάδα γράφουν να τον ξεφορτωθεί ή να μοιραστεί το συμβόλαιο διαβάσω γράφουν οι Γάλλοι για Μητρογλου.
Ο Jailson είναι ιδανική περίπτωση όπως και ο Μουρικί αν την δώσεις και λεφτά φυσικά. Ο Σόσα αν έρθει Ελλάδα θα κάνει το πάρτι που έκανε και εκεί πέρσι... αλλά μεγάλος... ο Γκουστάβο δεν μου αρέσει περπατάει πλέον αργός...
Ο Νοβακ καλή περίπτωση επίσης. Θα τον αντάλλαζα με τον Jailson τον Λημνιό ναι .Ο Φρει θυμίζει Ελβετός Παπαζογλου.
Μακρια απο το σαπακι τον Μήτρογλου. Πρωην ποδοσφαιριστης.
Για τον Muriqi η Fener ζητάει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια.
Παιχταρα είναι αυτός αλλά παίρνει νομίζω πολλά !!! Ένας στο Τουίτερ πριν κάνα μήνα έλεγε ότι είχε κλείσει ο μούσα ΣιλαMitsospaoki4 έγραψε:Το έγραψε η forza.
Γενικά έχει καλά φορ ανάλογα το μπάτζετ που ψάχνεις..
Υπάρχει πχ αυτός που λήγει κ το συμβόλαιο του
https://www.transfermarkt.com/valere-ge ... eler/60540
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το μπαν έχει να κάνει με τις αγορές και όχι με τις πωλήσεις. Ο Ταρεμι από την Ρίο Άβε δεν πλησιάζεται. Ο Γκοντος είναι πολύ καλή επιλογή.invincible έγραψε:έχει φάει μπαν για δύο νομίζω μεταγραφικούς περιόδους από την ΦΙΦΑ και δεν είναι καθαρό φορ ... Αν θες Ιρανό πάρε από την Πορτογαλία έχει εκεί ένα πάρα πολύ καλό αλλιώς ΑνσαριφαντΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/saman-ghoddos/profil/spieler/204294
Εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός. Η Αμιάν υποβιβάστηκε.![]()
Δεν ξέρω γρίφος ο Μητρογλου αν θα παίξει ξανά και πως θα παίξει και ο Συλλά δεν είχε γραφτεί ενα τουιτ υπήρχε...
- sakis_the_fraud
Ναι γιατι εχει το γκολ με την μια και τα 2 ποδια και επιτοπια ντριμπλα. Η φυσικη κατασταση και η φορμα του παικτη ειναι στοιχεια που δουλευονται.Magpies4 έγραψε:Είστε σίγουροι ότι ο Μητρογλας είναι αυτή τη στιγμή καλύτερος του Ακπομ;
Πολλα παιρνει, 1 μυριο δινουμε, αλλο μισο μπονους και δωρο 1 δειπνο με το Μαρακι μηπως καταφερει να παρει κανενα εξτραδακιinvincible έγραψε:2,8 εκ τον χρόνο περίπου και 50-50 δανικό να στον δώσει πάλι δεν τον παιρνεις ασε έχουν βρει τον μπελά τους
Επομενοοοοοος
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- invincible
15 μόνο από άραβες και κίνα και αυτά πιστόλι . Εντάξει τα αξίζει σαν ένας Πρίγιο είναι στα καλά του αλλά άμα θέλουν Λημνιο και Πέλκα πακέτο και τον Εσίτι δανεικό. Και εμείς δεν έχουμε λεφτά μόνο σε είδος πληρώνουμεjohn4serres έγραψε:invincible έγραψε:Πάντως αν είναι η Μαρσειγ στο κόλπο για Γιαννούλη θα σε ρίξει και αυτή αντάλλαγμα ή δανικός τον Μητρογλου γιατί ψάχνει ομάδα γράφουν να τον ξεφορτωθεί ή να μοιραστεί το συμβόλαιο διαβάσω γράφουν οι Γάλλοι για Μητρογλου.
Ο Jailson είναι ιδανική περίπτωση όπως και ο Μουρικί αν την δώσεις και λεφτά φυσικά. Ο Σόσα αν έρθει Ελλάδα θα κάνει το πάρτι που έκανε και εκεί πέρσι... αλλά μεγάλος... ο Γκουστάβο δεν μου αρέσει περπατάει πλέον αργός...
Ο Νοβακ καλή περίπτωση επίσης. Θα τον αντάλλαζα με τον Jailson τον Λημνιό ναι .Ο Φρει θυμίζει Ελβετός Παπαζογλου.
Μακρια απο το σαπακι τον Μήτρογλου. Πρωην ποδοσφαιριστης.
Για τον Muriqi η Fener ζητάει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια.
Δεν με τρελαίνει ο Γκοντος πάντως όπως και να έιναι θα ζητάνε πολλά λογικά.... ο Ταρέμι τον θέλαμε κάποτε όταν έπαιζε στο Ιραν είχε γραφτεί για ΠΑΟΚ τώρα τον θέλει Πορτο αλλά δεν δίνει πολλά λεφτά ... Είναι και ένας ακόμη Ιρανος ζογκλερ τρελός που έπαιζε Πορτογαλία και έμεινε ελεύθερος γιατί ήταν απλήρωτος αλλά είναι στα μυαλά Ουαρντα αλλά από τριπλά επίπεδα Κουαρέσμα πιάνει...
- invincible
Τον βρήκα . Mehrdad Mohammadi δεν κάνει γκολ ακόμη αλλά από τρίπλα είναι φωτιά... περισσότερο δεύτερος φορ .. φθηνός ... μου τον είχε πει ένας φανατικός μανατζεράκιας δεινός σκάουτερ

Παιχταράς είναι ο Ιρανός και έχει και Σουηδικό διαβατήριο. Ο αποκλεισμός μας από τους ξυλοκόπους οφείλεται στην μαλακία μας και σε αυτόν. Δεν έπαιξε πέρυσι σχεδόν καθόλου γιατί έφαγε 4 μήνες τιμωρία γιατί είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Ουέσκα και δεν πήγε, ενώ μετά τραυματίστηκε και επανήλθε στο τέλος.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το μπαν έχει να κάνει με τις αγορές και όχι με τις πωλήσεις. Ο Ταρεμι από την Ρίο Άβε δεν πλησιάζεται. Ο Γκοντος είναι πολύ καλή επιλογή.invincible έγραψε:έχει φάει μπαν για δύο νομίζω μεταγραφικούς περιόδους από την ΦΙΦΑ και δεν είναι καθαρό φορ ... Αν θες Ιρανό πάρε από την Πορτογαλία έχει εκεί ένα πάρα πολύ καλό αλλιώς ΑνσαριφαντΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/saman-ghoddos/profil/spieler/204294
Εμένα στο μυαλό μου ήρθε αυτός. Η Αμιάν υποβιβάστηκε.![]()
Με ομάδες από championship παζαρεύει και περιμένει λέει πρόταση από BESIKTAS
Ήταν η Νο1 επιλογή του Ίβιτς για αντικαταστάτη του Ζαχαρούχου, αλλά δεν προχώρησε από ότι φαίνεται το deal.
Υπάρχουν και κάποιες φήμες ότι κάτι έχουμε κάνει και εμείς για προμήθεια Ζαχαρούχου γάλακτος, γιατί έτσι μας αρέσει από παιδιά. Προσωπικά παλιότερα μου άρεσε, τώρα δεν....
- GiorgosAtha
Δεν θα με χαλουσε καθολου ο Αραουχο.
Δεν ξερω φετος γιατι ηταν πεσμενος.
Επεσε και πανω σε εναν πολυ καλο Ολιβειρα που ειχε παρει φορα, οποτε ηταν δυσκολο να παρει σειρα αγωνων και να βρει καλο ρυθμο.
Παντως το στυλ του πιστευω ειναι αυτο που ψαχνουμε και θελουμε.
Φορ που υποστηριζει, πλαγιαζει, μοιραζει, βγαινει απο το κουτι.
Δεν ξερω φετος γιατι ηταν πεσμενος.
Επεσε και πανω σε εναν πολυ καλο Ολιβειρα που ειχε παρει φορα, οποτε ηταν δυσκολο να παρει σειρα αγωνων και να βρει καλο ρυθμο.
Παντως το στυλ του πιστευω ειναι αυτο που ψαχνουμε και θελουμε.
Φορ που υποστηριζει, πλαγιαζει, μοιραζει, βγαινει απο το κουτι.
- black_star_ninja
Γιατί πέρσι ανεβασμένος ήταν;; Μόνο την πρώτη χρόνια έβγαλε μάτια. Μετά ήταν μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας. Δεν έχω καταλάβει γιατί συντηρούμε το όνομα του ακόμα. Τον ειδαμε 3 χρονιές. Μας έπεισε;; Μόνο το στυλ του αξίζει να αναφέρουμε νομίζω (πχ θελουμε έναν παίκτη τύπου αραουχο)..