Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fossa »

Σοβαρά τώρα σ'αρέσουν περισσότερο αυτές από της macron που μας έχει δώσει; Έχεις δει τι εκτρώματα βγάζουν η Adidas και η Nike τελευταία;

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

makispaspartou έγραψε:Σαν την φανέλα του ΠΑΟΚ σάλκε δεν υπάρχει...
Εκτιμώ ότι αναφέρεσαι στην εντός έδρας και όχι στην εκτός, την λευκή, που επίσης ήταν πολύ ωραία.
(2016-17 σεζόν).

Άλλο όμως ήθελα να γράψω.

Κάτι σημειολογικό, που χρειάζεται ενδεχομένως, να το προσέξει ή να το παρατηρήσει κανείς.

Οι πιο άγρια όμορφες και παράλληλα κλασικές αθάνατες ασπρόμαυρες φανέλες του ΠΑΟΚ έιναι εκείνες που είχαν/έχουν/θα εχουν...

ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΙΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και δύο άσπρες και το σημαντικότερο...

Η ΜΑΥΡΗ ΡΙΓΑ να είναι στο κέντρο.

Κοίτα τις ασπρόμαυρες φανέλες που είχαμε κάποιες χρονιές που είχαμε πάρει κάποια κύπελλα.
1972, 1974, 2001,2003, 2017 κλπ

Είναι αθάνατες αυτές οι φανέλες.

Και οι άλλες του '85 και του 2019 αθάνατες είναι.

Αλλά αυτές με τις τρεις μαύρες ρίγες (και δύο άσπρες), με τη μαύρη ρίγα στο κέντρο /μέση , στο μπροστινό μέρος είναι το κάτι άλλο.

Επίσης και από τα συνδεσμίτικα Logo των δικεφάλων την
πιο "άγρια ομορφιά" την έχουν οι δικέφαλοι που έχουν τρεις μαύρες ρίγες μπροστά (και δύο άσπρες)...

με την μεσαία μαύρη στο κέντρο!
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Εγώ πάντως για την ασπρόμαυρη ριγέ αυτή που θεωρώ την καλύτερη με τις ιδανικότερες αναλογίες άσπρης και μαύρης ριγας είναι αυτή που γράφει Γενική Τράπεζα. Την αγόρασα τότε και αυτή χρησιμοποιώ από τότε.
Αν η τρίτη εμφάνιση είναι σε κάποιο εναλλακτικό χρώμα, πιστεύω πως θα μας κακοφανει κάπως που δεν θα δούμε φέτος την ολόμαυρη.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

bersekeros έγραψε:*σεντόνι - πληροφορίες λίγο πιο πάνω ή καλέστε στο 2310521010 κάμερα σε μένα*
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ... βασικά εγώ στο μυαλό μου το έχω σαν "τέσσερις λευκές ρίγες σε μαύρο φόντο". Νομίζω η macron ακριβώς τέτοιο σχέδιο δε μας έχει δώσει - με πέντε μαύρες και τέσσερις λευκές.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

bersekeros
Εγώ πάλι πιστεύω πως αυτές που γράφεις είναι πολύ κλασικές ριγέ που έχει...η μισή ανθρωπότητα. Δηλαδή τρεις ρίγες σκούρες με τη κεντρική σκούρη. Και για κάποιο λόγο την έχω συνδέσει με τον γαύρο που σχεδόν πάντα τέτοια έχει. Αλλά κι εμείς την έχουμε βάλει τόσο πολύ.
Αντίθετα το στυλ πχ της Πόρτο σαν τη δική μας του 1976 (και 2013 όμοια umbro) και πλέον του 2019 θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και λόγω των πρωταθλημάτων φυσικά αλλά και γιατί είναι πιο σπάνιο στυλ.
Γενικά γνώμη μου είναι πως λεπτές ρίγες σαν του 2018 και χοντρές σαν του 2019 είναι πολύ ΠΑΟΚ.
Ή 3 ρίγες αλλά σχετικά χοντρές όπως του 2001-03.

Rock4 θα έχουμε και μαύρη φέτος.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

joshua έγραψε:Η φανέλα είναι εξαιρετική αρκεί μα συνδυαστεί με μαύρο σορτσάκι. Με το λευκό χάνει πολύ!!!
αν τη δεις με μαυρο σορτσακι θα αναθεωρησεις γιαυτο που εγραψες!ασπρη φανελα με μαυρο σορτσακι ειναι για τα πανηγυρια!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

kostas.doumpis έγραψε:
joshua έγραψε:Η φανέλα είναι εξαιρετική αρκεί μα συνδυαστεί με μαύρο σορτσάκι. Με το λευκό χάνει πολύ!!!
αν τη δεις με μαυρο σορτσακι θα αναθεωρησεις γιαυτο που εγραψες!ασπρη φανελα με μαυρο σορτσακι ειναι για τα πανηγυρια!!
Φίλε Κώστα δεν συμφωνώ μαζί σου...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Άσπρη φανέλα/μαύρο σορτσάκι δεν είναι και η ρετρό που είχαμε πέρσι και φορέθηκε μόνο στο εκτός με το Βόλο;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

1000 χρόνια macron! Μια βόλτα στα σχετικά site θα σας κάνει να τρομάξετε με τα σχέδια που φορούν άλλες ομάδες. Ειδικά στις 3ες φανέλες μιλάμε για εκτρωματικά σχέδια, όπως αυτή της City:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γιατι ρε; Ωραία πυτζαμα ειναι
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος με τη Macron. Οι φετινές εμφανίσεις είναι ιδιαίτερες και προσωπικά με άρεσαν. Το μόνο που δε θέλω αν δω ειναι οριζόντια ρίγα. Αναμένουμε και την τρίτη που κύριως παίζει ρόλο κομπάρσου..Έπειτα περιμένουμε την 4η για φέτος φανέλα όπουη Macron έχει δείξει μεγάλο σεβασμό στις ρίζες και την ιστορία μας!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Στο Μαντζεστερ έχουν έντονο μουσουλμανικό, ινδικό και πακιστανικό στοιχείο για αυτό βλέπεις και τέτοιες φανέλες...

Η εταιρεία δεν έχει σχέση αν πληρώσεις μπορεί η εταιρεία να σου κάνει και φανέλα που έχει 300 ευρώ η μία σε ποιότητα και σχεδιασμό. Θα την αγοράσουν πόσοι?

Μην κοιτάς στον ΠΑΟΚ έχουμε τον Γιώργο που ασχολείται λίγο με την φανέλα και βλέπεις αλλαγές μεγάλες κάθε χρόνο αν δεν ήταν ο Γιώργος θα έπαιζαν στο πιο safe και θα έβλεπες τις ίδιες και τις ίδιες βαρετές φανέλες.

Αλλά ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μία φανέλα δεν πούλησε βάση σχεδιασμού και στάιλ. Πάντα οι φανέλες πουλάνε βάση ονομάτων των ποδοσφαιριστών. No1 best selling είναι του CR7 ακόμα και η πιο βαρετή φανέλα να είναι στον κόσμο αμα γράφει το όνομα του γίνεται μόδα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

bersekeros έγραψε: ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΡΙΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και δύο άσπρες και το σημαντικότερο...
Η ΜΑΥΡΗ ΡΙΓΑ να είναι στο κέντρο.
Τέτοια επί macron είχαμε μόνο την χρονιά του πρώτου κυπέλλου επί εποχής Σαββίδη, εκτίμηση μου είναι ότι τέτοια θα έχουμε και του χρόνου γιατί συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο της ομάδας, το κύπελλο του 72, που το σηκώσαμε με τέτοια φανέλα
kostas.doumpis έγραψε:
Φίλε δεν θα συμφωνήσω είναι αλήτικες οι λευκές φανέλες με μαύρο σορτς

Εικόνα

pirate_salonica έγραψε:Άσπρη φανέλα/μαύρο σορτσάκι δεν είναι και η ρετρό που είχαμε πέρσι και φορέθηκε μόνο στο εκτός με το Βόλο;
Δεν ήταν λευκή η συγκεκριμένη ήταν ανοιχτό γκρί προς το ασημί κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Εκτός από τον αγώνα με τον Βόλο φορέθηκε σίγουρα και στο εντός με τον βάζελο στο κύπελλο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εντάξει αυτή η τελευταία
(επετειακή 60 χρόνια Τούμπας
1959-2019) που φαίνεται η Τούμπα στο κάτω μέρος είναι από τις αγαπημένες μου φανέλες.

Την πήρα πρόσφατα στην προσφορά 1+1 49,90 ευρώ μαζί με την ασπρόμαυρη 2019-2020.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Έχετε δίκιο παραπάνω σε ότι γράφετε.
Ευτυχώς ο Γιώργης ασχολείται μ'αυτά και σε συνδυασμό με τη macron έχουμε δει τρομερές φανέλες τη τελευταία εξαετία.
Προφανώς παίζουν ρόλο και τα θέλω της ομάδας αλλά η macron δεν κάνει μια-δυο κόπιες όπως οι 3 "μεγάλες" εταιρείες (puma, Nike, adidas). Φέτος η μόδα έχει να κάνουν διάφορα ανάγλυφα που έχουν σχέση με τη πόλη,τη κουλτούρα κλπ αλλά οι φανέλες είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες κάτι που δεν το βλέπεις στη macron.
Για την εμπορική επιτυχία προφανώς παίζει ρόλο να έχεις καμιά φίρμα ή να πηγαίνει καλά η ομάδα.
Επίσης ενώ σε όλες σχεδόν τις χώρες σε κωλοπιάνουν με 70-90 ευρώ, εδώ τις κρατούν με 55-60 και εννοείται δεν πρέπει να ανέβουν με τίποτα...
Το σορτσάκι είναι βασικό στο μάτι, στη tv αλλά ο λαός δεν αγοράζει φανέλα για το σορτς. Ωραία για μένα θα ήταν να μη φοράμε μόνο ολόμαυρα αλλά με άσπρο σορτς όπως τις πρώτες δεκαετίες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”