Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Προφανώς και συνεισφέραμε ως μορφή αποζημίωσης. 1,5 εκ θα έπαιρνε τον επόμενο χρόνο. Εσύ λες να πήγε στην Γκετεμπόργκ με 400 χιλ?
- pagotatzis
Παγωτά πουλάω δίπλα στο γραφείο του Ρεμπεinvincible έγραψε:@pagotatzis αν δεν έχεις pet shop στο Ροστοφ ή δεν έχεις crossfitadiko ή ΜΜΑ/Boxing κτλ. ή persnonal gym στο Ροστοφ πάντα όλα μιλάμε εγώ δεν σε πιστεύω.
Από εκεί και πέρα να ανακρίνεις ή να βγάλεις πληροφορία από Γερμανό? από τον Β Παγκόσμιο και μετά είναι διαδικασία μάταιη.
Ποιος Henning ρε σεις ? ποιος αργός από την καθυστέρηση είναι ... ο Salaj να μην περάσει ούτε έξω από την Τούμπα ... μας στέρησε CL με την Σαλκε και εμείς θα τον πληρώσουμε συντάξιμα ?
αυτοί και οι δύο ούτε τα κορδόνια του Σφιντέρφσκι και του Ακπομ δεν μπορούν να δέσουν ... δεν λένε τίποτα τα στατιστικά ...
ο Ιμπίσεβιτς είναι άλλη ιστορία ... μία ζωή παιχταράς ήταν ... δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα ...
πάντως εάν ψάχνουν επιθετικό προτιμώ έναν περιφερειακό επιθετικό νέο που μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και έξω από την περιοχή. Αν φύγει κάποιος από Άκπομ και Σφιντέρφσκι αλλάζει η ιστορία ... πιστεύω ακράδαντα πάντως ότι η περσινή χρονιά έχει κάψει όλα τα καλά χαρτιά μας και δεν πρέπει να φύγει κανείς τώρα.
Ας γυμναστεί η ομάδα σωστά, ας έχουμε λίγο τύχη με την ΕΥρώπη και ας φύγουν αυτοί οι παίχτες με σωστά χρήματα ... ο Άκπομ, ο σφιντέρφσκι και ακόμα και ο Λημνιός με τα χαρακτηριστικά που έχουν εύκολα πωλούνται από 10 και πάνω ο καθένας. δεν μπορώ να ακούω να φύγουν τσάμπα τέτοιοι παίχτες και να έρχεται ο Χένινγκς ...
αυτοί και οι δύο ούτε τα κορδόνια του Σφιντέρφσκι και του Ακπομ δεν μπορούν να δέσουν ... δεν λένε τίποτα τα στατιστικά ...
ο Ιμπίσεβιτς είναι άλλη ιστορία ... μία ζωή παιχταράς ήταν ... δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα ...
πάντως εάν ψάχνουν επιθετικό προτιμώ έναν περιφερειακό επιθετικό νέο που μπορεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και έξω από την περιοχή. Αν φύγει κάποιος από Άκπομ και Σφιντέρφσκι αλλάζει η ιστορία ... πιστεύω ακράδαντα πάντως ότι η περσινή χρονιά έχει κάψει όλα τα καλά χαρτιά μας και δεν πρέπει να φύγει κανείς τώρα.
Ας γυμναστεί η ομάδα σωστά, ας έχουμε λίγο τύχη με την ΕΥρώπη και ας φύγουν αυτοί οι παίχτες με σωστά χρήματα ... ο Άκπομ, ο σφιντέρφσκι και ακόμα και ο Λημνιός με τα χαρακτηριστικά που έχουν εύκολα πωλούνται από 10 και πάνω ο καθένας. δεν μπορώ να ακούω να φύγουν τσάμπα τέτοιοι παίχτες και να έρχεται ο Χένινγκς ...
Εγώ αν ήμουν ο ρεμπε πρώτος στόχος μου θα ήταν να απαλλαγώ από τους μπισεσβαρ και ουαρντα και να βρω αγοραστή για τον εσιτι ( μέχρι και 30-40% κάτω από το ποσό που δώσαμε) .
Δεύτερος στόχος οι ανανεώσεις με προτεραιότητα στον τσούμπα
Αν θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις για περισσότερα έσοδα θα δούλευα αυτές των λημνιου και ινγκι.
Όσο για μεταγραφές ( εδώ θα γίνω λίγο αντιτουριστικος),αν υποθέσουμε ότι θα γίνουν τα παραπάνω τότε θα έκανα μόλις δύο προσθήκες...έναν επιθετικό ( η περίπτωση του ιμπίσεβιτς είναι θεωρώ αυτό που χρειαζόμαστε) και ενα χαφ για παρτενέρ του καντουρι,ένα χαφ που να ξέρει μπάλα,ιδανικά δανεικό γιατι έχουμε στα πιτς τους μισιτς αγκουστο
Αν θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις για περισσότερα έσοδα θα δούλευα αυτές των λημνιου και ινγκι.
Όσο για μεταγραφές ( εδώ θα γίνω λίγο αντιτουριστικος),αν υποθέσουμε ότι θα γίνουν τα παραπάνω τότε θα έκανα μόλις δύο προσθήκες...έναν επιθετικό ( η περίπτωση του ιμπίσεβιτς είναι θεωρώ αυτό που χρειαζόμαστε) και ενα χαφ για παρτενέρ του καντουρι,ένα χαφ που να ξέρει μπάλα,ιδανικά δανεικό γιατι έχουμε στα πιτς τους μισιτς αγκουστο
Εν τω μεταξύ διώχνουμε όλα τα εξτρέμ και η πλάκα θα είναι αν διώξουμε κάνα αμπελ (χτύπα ξύλο μην γίνει καμιά στραβή στα ματς με Μπεσίκτας) ο επόμενος να θέλει εξτρέμ...που το πάω τώρα βέβαια....
Αλλά και να διώξουμε Ουαρντα θέλει παίχτη πίσω από φορ ..δεν νομίζω να πάρουμε ιμπισεβιτς για να αντικαταστήσει αυτούς τους δύο ...θα πάρουμε και άλλον εκεί μάλλον
Αλλά και να διώξουμε Ουαρντα θέλει παίχτη πίσω από φορ ..δεν νομίζω να πάρουμε ιμπισεβιτς για να αντικαταστήσει αυτούς τους δύο ...θα πάρουμε και άλλον εκεί μάλλον
laska4 έγραψε:Εν τω μεταξύ διώχνουμε όλα τα εξτρέμ και η πλάκα θα είναι αν διώξουμε κάνα αμπελ (χτύπα ξύλο μην γίνει καμιά στραβή στα ματς με Μπεσίκτας) ο επόμενος να θέλει εξτρέμ...που το πάω τώρα βέβαια....
Απορώ ποια όλα με το μυαλό σου διώχνουμε τον Stoch μόνο που είχε συμβόλαιο 1 χαρτί και δεν έδωσε τα αναμενόμενα που παρακαλούσαμε να τον στείλουμε βρήκαμε φόρμουλα να λύσει το συμβόλαιό του και ο Warda ακόμα είναι μέχρι να φύγει και να φύγει με το καλό ούτε προετοιμασία έκανε και ο χαρακτήραςτου δε μπορούμε 100χρόνια να τον δίνουμε δανεικό μπας κ +μορφωθει ποια εξτρέμ διώξαμε;
Εξτρέμ είναι ο Jaba/Λημνιός/Τζόλης Biseswar(μη πω και τον El-Kaddouri) που τον βάζει 8αρι χώρια που παίζει ο Πέλκας δεν είναι 10άρι εξτρέμ παίζει και στην Εθνική εξτρέμ τον είχαν ακόμα χώρια που θα πάρουμε μετά το ματς της Τρίτης 1με2 εξτρέμ με παρουσίες όπως λένε CL ή EL.
Οι άλλες μεγάλες ομάδες λιγότερα εξτρέμ από εμάς έχουν;;;;
Κοίτα αν παίξει με τρεις μπροστά θες μεταγραφή-εξτρεμ η αλήθεια είναι ...για εμένα μια χαρά έκανε ο ρεμπε για στοχ αφού ο προπονητής δεν τον ήθελε και μπόρεσε να ξεφορτωθεί ένα τέτοιο συμβόλαιο χίλια μπράβο !!! Απλά λέω μια στο εκατομμύριο να γίνει αυτό που έγραψα πιο πάνω γιατί όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε
καλησπέρα σε όλους! επειδη δε θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση τα παιδιά που ελέγχουν το φόρουμ δε θα ξαναανεβάσω κάποια είδηση, οποιος θέλει μπαίνει στο γκρουπ.θα ήθελα να ζητήσω συγνωμη και πάλι για όποια αναστάτωση προκάλεσα.εδω θα είμαι να τα λέμε χαλαρά 
- anekfrastos
και 50% και 60% καλά είναι...renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν ο ρεμπε πρώτος στόχος μου θα ήταν να απαλλαγώ από τους μπισεσβαρ και ουαρντα και να βρω αγοραστή για τον εσιτι ( μέχρι και 30-40% κάτω από το ποσό που δώσαμε) .
Εγώ μέχρι και ελεύθερο τον δίνω και παίζω με Τσιγγάρα.
Δεν τον αντέχω.
- sakis_the_fraud
Μπισε και αμρ ειναι οι 2 παικτες που μπορουν να παιξουν στην θεση αριστερα πισω απο το φορ και εχουν την ατομικη ενεργεια και την καθετη πασα.renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν ο ρεμπε πρώτος στόχος μου θα ήταν να απαλλαγώ από τους μπισεσβαρ και ουαρντα και να βρω αγοραστή για τον εσιτι ( μέχρι και 30-40% κάτω από το ποσό που δώσαμε) .
Αν σκεφτεις οτι στα μισα ματς θα προσπαθεις να ξεκλειδωσεις αμυνες, τετοιοι παικτες χρειαζονται.
Αν βρουμε καλυτερους και γω μαζι σου, αλλα προς το παρον θεωρω πως χρειαζονται
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- anekfrastos
Οταν ήρθε, άκουσα συνέντευξη του πατέρα του σε ένα ράδιο και έλεγε "ΑΑμμρρ βέεερι προφέσιοναλ, βέεεερι χαρντ γουόρκινγκ"...εκεί κατάλαβα τι μας περιμένει...
Αυτό ακριβώςGiorgosAtha έγραψε:Η επιθετική σου γραμμή έχει έναν στα 24 (Akpom), έναν στα 23 (Swide), έναν στα 16 (Κούτσιας)...
ναι λοιπόν η επιθετική σου γραμμή απαρτίζεται ΜΌΝΟ από νιάτα.
Δεν βλέπω το κακό να πάρεις και έναν έμπειρο που και θα λειτουργήσει σαν "δάσκαλός", και θα δώσει ποιότητα, και δεν θα κόψει την εξέλιξη των νεότερων.
Κι επειδή ο Ιμπι ειναι μεγάλο ....πουλέν αν έρθει μην βάλει κανείς στοίχημα πως δεν θα έχει ελπίδες για ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ
Αν είναι αλήθεια πως κυκλοφορούσε παρότι άρρωστος...Magpies4 έγραψε:Δεν νομίζω ο Αμρ να ξαναπαίξει ούτε σε προπόνηση στον ΠΑΟΚ.
Αν........
τότε είναι καμμένο χαρτί και επικίνδυνος (σε ένα ακόμη τομέα)