Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από joshua »

sourme δεν λυπαμαι για την υπερασπιση του george ασε που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν του την επεσε ,τουλαχιστον ΟΧΙ με το υφος που υπονοηθηκε στο ποστ με το οποιο συμφωνησες.Βρηκε απλα αφορμη ενα αλλο μελος να κραξει το συμπαν η μαλλον να βγαλει τα γνωστα αποθημενα του για οσους με τους οποιους διαφωνει και εσυ εσπευσες να επιβραβευσεις...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλά ρε ανίκητε, τον Berba πήγες και συνέκρινες με τον Ιμπίσεβιτς? Και ο Natkho όταν ήρθε και ο Noboa μεγαλύτερα ονόματα ήταν από τον Ibisevic. Για να μη σου πω και για Κhacheridi και Wernbloom. Ο Ibisevic είναι ένα καλό όνομα που αν ερχόταν πριν 3-4 χρόνια όντως θα έκανε μπαμ-πάταγο. Αν θυμάσαι ο Misimovic που είχε ακουστεί κάποτε για μας εκείνος ναι ήταν top..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Ενώ τώρα bane η δική σου άποψη στερείται κακεντρέχειας ε? Που χαρακτηρίζεις μίρλες παιδιά με πολύ σοβαρές απόψεις που απλά είναι διαφορετικές από τις δικές σου. Ενώ οι λίγες σοβαρές που λες ως δια μαγείας λογικά θα συμφωνούν μαζί σου. O gergeo4 κρίνεται όπως και ο καθένας εδώ μέσα , όπως κρίνεις κι εσύ τους άλλους. Το παιδί προσπαθεί, απλά θα μπορούσε ευθέως να πει ότι διασταύρωσα την είδηση για Ιμπίσεβιτς και ισχύει, παρά να δημιουργήσει προσδοκίες λέγοντας σας έχω όνομα το βράδυ και τελικά να πει αυτό. Λάθος του, φυσικά μαθαίνει και προσπαθεί αλλά την κριτική ας τη δεχτεί ως αφετηρία για βελτίωση.
Ο bane ξέρει πολύ καλά που αναφέρεται.

Γιατι τιναζεστε κάποιοι;;

Σε σας αναφέρετε;;

Διαφωνείτε ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι που το μονο που κάνουν είναι να προκαλούν και να ειρωνεύονται;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μακη δεν είπα έχω όνομα(που όπως το αναφέρεις εννοείς νεο όνομα) αλλα είπα έχω νεα για ποδοσφαιριστή.ήθελα επιβεβαιωση γι'αυτο είπα για βραδυ .Αν ελεγα κάτι και μετα δεν το επβιεβαίωνα 100% τι θα ελεγα;Συγνώμη λάθος;
makispaspartou

Είναι πολύ ισοπεδωτικό το post sourme και το ξέρεις κι εσύ. Επίσης κάνει αυτό που κατηγορεί. Ας τους κατονομάσει αν τους ξέρει τόσο πολύ καλά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο που αν δεν μας αρεσει καποιος του βαζουμε 1-2 χρονια παραπανω ετσι για να φανει πιο φυσιολογικη η γνωμη μας εχει πολυ πλακα παντως.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ρε Γιώργο τι νέο μας φέρνεις;
Το ότι ενδιαφερθήκαμε για τον Ibisevic, όπως προέγραψα, έχει δημοσιευτεί εδώ και μια εβδομάδα.
Δηλαδή εκείνα τα δημοσιεύματα δεν ήταν έγκυρα, αλλά είναι αυτό που γράφεις τώρα, που κατ' ουσία λέει τα ίδια πράγματα μια εβδομάδα μετά;
Εκτός κι αν στην είδηση που μεταφέρεις υπάρχει κάτι καινούριο που δεν το έπιασα.
Αποστόλη μου γύρνα τις σελιδες να δεις οταν βγήκε η είδηση τι έλεγαν για τηην αξιοπιστια.γι'αυτο προσπαθησα να το επιβεβαιώσω και γω με ατομα που ξερουν τον ιμπισεβις.πιστεψέ ήθελε πολύ προσπάθεια
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ρε Γιώργο τι νέο μας φέρνεις;
Το ότι ενδιαφερθήκαμε για τον Ibisevic, όπως προέγραψα, έχει δημοσιευτεί εδώ και μια εβδομάδα.
Δηλαδή εκείνα τα δημοσιεύματα δεν ήταν έγκυρα, αλλά είναι αυτό που γράφεις τώρα, που κατ' ουσία λέει τα ίδια πράγματα μια εβδομάδα μετά;
Εκτός κι αν στην είδηση που μεταφέρεις υπάρχει κάτι καινούριο που δεν το έπιασα.
Αποστόλη μου γύρνα τις σελιδες να δεις οταν βγήκε η είδηση τι έλεγαν για τηην αξιοπιστια.γι'αυτο προσπαθησα να το επιβεβαιώσω και γω με ατομα που ξερουν τον ιμπισεβις.πιστεψέ ήθελε πολύ προσπάθεια
makispaspartou

gergeo4 έγραψε:μακη δεν είπα έχω όνομα(που όπως το αναφέρεις εννοείς νεο όνομα) αλλα είπα έχω νεα για ποδοσφαιριστή.ήθελα επιβεβαιωση γι'αυτο είπα για βραδυ .Αν ελεγα κάτι και μετα δεν το επβιεβαίωνα 100% τι θα ελεγα;Συγνώμη λάθος;
Γιώργο είπες σας έχω νέα σχετικά με ποδοσφαιριστή και ότι θα μιλήσεις με όνομα. Το μυαλό του μέσου αναγνώστη πάει στο ότι θα ανακοινώσεις κάτι που δεν έχει ακουστεί..μια είδηση για παίκτη που δεν έχει παίξει πουθενά... Δεν λέω ότι το έκανες με πρόθεση , αλλά κατά τη γνώμη μου δημιούργησες προσδοκίες. Θα μπορούσες να το παρουσιάσεις αλλιώς το θέμα. Γιατί είναι κρίμα για τον κόπο που κάνεις να διασταυρώνεις ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για αυτό πρέπει να γίνονται μεταγραφές. Για να μην πηγαίνει αλλού η κουβέντα.
Καλύτερα μπομπίτσες μέχρι να τρυπήσει η τσέπη του Ιβάν. Τον έσωσε τον άτιμο το ffp. Σαν ασφαλιστικό συμβόλαιο λειτουργεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gergeo4 έγραψε:μακη δεν είπα έχω όνομα(που όπως το αναφέρεις εννοείς νεο όνομα) αλλα είπα έχω νεα για ποδοσφαιριστή.ήθελα επιβεβαιωση γι'αυτο είπα για βραδυ .Αν ελεγα κάτι και μετα δεν το επβιεβαίωνα 100% τι θα ελεγα;Συγνώμη λάθος;
Αδερφε ακομα και το κειμενο που εβαλες ειναι σχεδον copy paste απο αντιστοιχα που εχουν γραφτει προ ημερων.Αν ηθελες να προσθεσεις κατι καινουριο θα επρεπε να αναφερθεις σε κατι που δεν εχει ειπωθει,μια επαφη με καποιο ατομο,μια συνομιλια,διαφορετικα δεν γινεται να μην δεχεσαι την κυριως χιουμοριστικη αντιδραση μελων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

icue έγραψε:Αυτο που αν δεν μας αρεσει καποιος του βαζουμε 1-2 χρονια παραπανω ετσι για να φανει πιο φυσιολογικη η γνωμη μας εχει πολυ πλακα παντως.
Επειδη το εχεις ξαναγραψει εσυ πως αναφερεσαι σε καποιον που εχει κλεισει ΗΔΗ τα 36 αν οχι ως καποιον που ειναι στα 37?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βρε παιδες, στο συγχρονο ποδοσφαιρο με τις πολλες αλλαγες και την ιατρικη εξελιξη η ηλικια δεν μετραει και τοσο. Φερτε ποιοτητα στην ομαδα την χρειαζομαστε πλεον πολυ. Επισης θα βοηθηθουν και οι μικροι μας. Λεμε για Μπερμπαντωφ αλλα μαλλον τον διελυσε ο τοτε προπονητης μας.

Δεν ειμαι υπερ των μεγαλων σε ηλικια παικτων αλλα δεν ειμαι και κατα. Εαν υπαρχει κανονικο ποδοσφαιρικο σχεδιο και πλανο ας φερουν οποιον ναναι. Τα χαρακτηριςτικα που χρειαζομαστε ειναι γνωστα εδω και χρονια θα ελεγα. Αντε καντε καμια μεταγραφη και φτιαξτε την ομαδα που θα μας δωσει χαρες γρηγορα.

Ενα πραμα δεν θελω. Να φερνουν παικτες σαν τον Ολιβειρα και τον νομποα για 6 μηνες και μετα να τους νοσταλγουμε εμεις για χρονια.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

makispaspartou έγραψε:
Γιώργο είπες σας έχω νέα σχετικά με ποδοσφαιριστή και ότι θα μιλήσεις με όνομα. Το μυαλό του μέσου αναγνώστη πάει στο ότι θα ανακοινώσεις κάτι που δεν έχει ακουστεί..μια είδηση για παίκτη που δεν έχει παίξει πουθενά... Δεν λέω ότι το έκανες με πρόθεση , αλλά κατά τη γνώμη μου δημιούργησες προσδοκίες. Θα μπορούσες να το παρουσιάσεις αλλιώς το θέμα. Γιατί είναι κρίμα για τον κόπο που κάνεις να διασταυρώνεις ειδήσεις.
θα συμφωνήσω οτι πρέπει να είμαι ποιο ξεκαθαρός και ισως καλύτερα να ανεβάζω αμεσα την είδηση.Ζητώ συγνώμη απ'όλα τα παιδιά για τις προσδοκίες και την αναστάτωση
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ναι ήταν κακεντρέχες το ποστ μου, το παραδέχομαι. Έβγαλα κακεντρέχεια σε ΕΝΑ ποστ, οχι στο σύνολο.
Μίλησες για απόψεις και διαφωνιες, αλλά απορώ που τις συνέκρινες τις απόψεις μου όταν η ενεργή συμμετοχή μου στο φόρουμ έχει ελαχιστοποιηθεί ή εκμηδενιστεί. Και όχι, δεν θα κατονομάσω γιατί σκοπός μου δεν είναι η προσωπική αντιπαράθεση. Λες και έχω σωρεία αντιπαραθέσεων και διαφωνιών στο φόρουμ τόσα χρόνια ώστε να βρω ευκαιρία να βγάλω και μενος.

Αν οι mods θεωρούν ότι είναι εριστικό ή εμπρηστικό το ποστ ας το σβήσουν. Δεν το συνεχίζω γιατί ήδη είμαστε οφ τοπικ.

Αυτόμπαναρομαι εκ νέου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”