Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Totem_pk »

bersekeros έγραψε:Τσιγγάρας ,
μην τον ξεχνάμε τον νέο Δαμανάκη.

Και ο Μιχαηλίδης παίζει 6αρι αν χρειαστεί.
Αυτα θαντα κανει ενας καλος προπονητης. Τετοιες μαγκιες μονο απο διαβασμενο και εμπειρο προπονητη. Μην περιμενετε τετοια απο τν δικο μας
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

icue έγραψε:
laska4 έγραψε:Πάντως εγώ έναν που εμπιστεύομαι λίγο στα μεταγραφικά ονόματι Μάνος τσαλγατιδη έγραψε ένα άρθρο στο σπορτδογ ότι το τέρμα και ο φορ θα προκαλέσουν αίσθηση και θα κάνουν τη διαφορά προ ημερών...να επιβεβαιώσουν οι ειδικοί...
Το οτι εμπιστευεσαι καποιον που γραφει στο sportdog ειναι λιγο καπως :mrgreen: Εκτος αν ειρωνευεσαι.
Τους παίρνουν σαν συνέντευξη, στον ινπαοκ γράφει γενικά ... Και άλλους έχουν πάρει όπως πχ ο βασιλο και ο Κόλκας... Ο συγκεκριμένος τα είχε καλά με τον μιχελ και έβγαζε ειδήσεις από τους λίγους ήταν τότε.... Με τον ρεμπε δεν ξέρω τι σχέση έχει... Επίσης γι'αυτό λέω να το επιβεβαιώσουν αυτοί που έχουν γνώση
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο Μάνος είναι από τους λίγους που αξίζει κανείς να διαβάσει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην χρειαστεί ποτέ να γίνει αρδ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Και εγώ έτσι ελπίζω είναι πολύ δυνατός στις μεταγραφές και στα μέσα αλλά μια παροιμία λέει με όποιον δάσκαλο καθίσεις....
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

το βραδυ θα σας έχω νεα σχετικά με ποδοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gergeo4 έγραψε:το βραδυ θα σας έχω νεα σχετικά με ποδοσφαιριστή
Εικόνα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Άντε ωραία σε πείσαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Shot in the dark laska4. :D
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Παλικάρι χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω στο ελάχιστο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι στόχοι, είναι πλήρως εξαρτώμενοι απ' το αποτέλεσμα της Τρίτης.
Πιστεύω σε βαθμό που θα είναι τελείως διαφορετικοί στην περίπτωση που περάσουμε σε σύγκριση με τον αποκλεισμό μας.
Οπότε...
Παρηγορο πάντως ότι τίποτε δεν κινείται και προς Μπεσίκτας μεριά. Φάγανε άκυρο από Σισέ λένε.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το είπαν όλοι αυτό αν δεν περάσουμε μόνο πουλάμε και μετά αγοράζουμε στα ίδια μετά. Αν περάσουμε μπορούμε 2-3 κινήσεις και χωρίς να πουλήσουμε αν και θα πουλήσουμε και πάλι συμβόλαια που λήγουν ειδικά. Βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι άφησαν να εννοηθεί ότι θα αλλάξει και το σύστημα μετά ... τι εννοούν δεν ξέρω... δεν είναι για πάντα λεει αυτό το σύστημα θα αλλάξει λένε...???

H Φενερ θέλει τον Λημνιό εμείς ζητάμε 4. Πάντως αν δεν έχουν 4 εγώ τον αντάλλαζα εύκολα με τον Jailson. Αν θα βάζαμε μία ρήτρα στον Λημνίο και μία στον Jailson και στους δύο 20% μεταπώληση ...ποιος πιστεύετε στο μέλλον θα έπαιρνε τα περισσότερα από το 20% ο ΠΑΟΚ ή η Φενερ ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Bono. έγραψε:Παλικάρι χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω στο ελάχιστο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι στόχοι, είναι πλήρως εξαρτώμενοι απ' το αποτέλεσμα της Τρίτης.
Πιστεύω σε βαθμό που θα είναι τελείως διαφορετικοί στην περίπτωση που περάσουμε σε σύγκριση με τον αποκλεισμό μας.
Οπότε...
Παρηγορο πάντως ότι τίποτε δεν κινείται και προς Μπεσίκτας μεριά. Φάγανε άκυρο από Σισέ λένε.
Για πρώτη χρονιά, δεν το νομίζω.

Η ομάδα φαίνεται να τρέχει ένα πλάνο εξορθολογισμού οικονομικού και αγωνιστικού. Παίχτες θα φύγουν και παίχτες θα έρθουν, με στόχο να παραμεινούμε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε την αρχή της νέας εποχής με στόχο την προώθηση νέων παικτών και το να μειώσουμε τη διαφορά εσόδων-εξόδων.

Νομίζω ότι φέτος όποιος είναι να έρθει θα έρθει. Απλά αν περάσουμε σε 5 μέρες θα φύγει ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο που έχει αράξει πάνω από την τούμπα.

Πωλήσεις θα γίνουν ούτως ή άλλως, δανεικοί θα έρθουν κατά πως φαίνεται, και αν αγοραστεί κάποιος παίκτης φαίνεται να είναι για λόγους επένδυσης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάλι λέω ότι αν δεν αφήσουμε ένα κάποιο διαθέσιμο ποσό για Σεπτεμβριο μεριά θα είμαστε κορόιδα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

renegade έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι αν δεν αφήσουμε ένα κάποιο διαθέσιμο ποσό για Σεπτεμβριο μεριά θα είμαστε κορόιδα
Βρε παιδιά κάποιος να τους το πει
Να μην έχουμε πρόβλημα
Αυτή δεν έχουν ιδέα
Να σε καλά renegade
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

bersekeros έγραψε:Shot in the dark laska4. :D
Ελπίζω κάνα "mama , I'm coming home " από πριγιο
Άβαταρ μέλους
bersekeros