;;;;Demir έγραψε:lemina πηρε η μπεσικτας... καλος παικτης...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
lemina πρωην γαλατα, δανεικος απο σαουθαμπτον και παλαιοτερα γιουβε..gergeo4 έγραψε:;;;;Demir έγραψε:lemina πηρε η μπεσικτας... καλος παικτης...
οι αγγλοι λενε εκλεισε δανεικος στην μπεσικτας...
Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πάει ο Λεμινά στη Μπεσίκτας.
100% στη γαλατά είναι ο τύπος. Παιχνίδι των γαλατάδων είναι γιατί τους πόνεσε με Μένσα και προσπαθούν να φανεί ότι έκλεψαν παίχτη από τη Μπεσίκτας.
100% στη γαλατά είναι ο τύπος. Παιχνίδι των γαλατάδων είναι γιατί τους πόνεσε με Μένσα και προσπαθούν να φανεί ότι έκλεψαν παίχτη από τη Μπεσίκτας.
Update
Νεότερες πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι δύσκολα η ομάδα μας τελικά θα κινηθεί για την αγορά του Dan Glazer
https://www.facebook.com/groups/PAOKInsider/
Νεότερες πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι δύσκολα η ομάδα μας τελικά θα κινηθεί για την αγορά του Dan Glazer
Πάντως εγώ έναν που εμπιστεύομαι λίγο στα μεταγραφικά ονόματι Μάνος τσαλγατιδη έγραψε ένα άρθρο στο σπορτδογ ότι το τέρμα και ο φορ θα προκαλέσουν αίσθηση και θα κάνουν τη διαφορά προ ημερών...να επιβεβαιώσουν οι ειδικοί...
- bersekeros
6άρι είναι αυτός από ότι βλέπω.gergeo4 έγραψε:Update
Είναι γρήγορος, box to box;
Βλέπω ότι ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς για την Maccabi Tel Aviv.
https://www.maccabi-tlv.co.il/en/2020/0 ... er-season/
[youtube]7EVE6Q5VfuE[/youtube]
Νομίζω η υπόθεση Ελ Καντουρι θα κρίνει του χάφ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 χάφ ενεργά και 2 στα πίτς. Όσο και αν θέλω ένα ακόμα χάφ με αμυντικές αρετές στην ομάδα ,7 χάφ είναι υπερβολή, ποσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε χρόνια συμμαζέματος.
- Σουριναμέζος
5 ενεργά (Καντουρί, Σβαμπ, Εσίτι, Νινούα, Τσιγγάρας)joshua έγραψε:Νομίζω η υπόθεση Ελ Καντουρι θα κρίνει του χάφ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 χάφ ενεργά και 2 στα πίτς. Όσο και αν θέλω ένα ακόμα χάφ με αμυντικές αρετές στην ομάδα ,7 χάφ είναι υπερβολή, ποσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε χρόνια συμμαζέματος.
2 στα πιτ (Μίσιτς, Ντάγκλας)
υποθέτω ότι θα αποκτηθεί άλλος χαφ μόνο αν αποχωρήσει ένας εκ των Καντουρί ή Εσίτι, αλλίως θα πάμε με αυτή την πεντάδα μέχρι τον Γενάρη και τότε εάν επιστρέψουν καλά Μίσιτς και Αουγκούστο ένας εκ των Τσιγγάρα ή Νινούα θα δωθεί δανεικός ανάλογα με την εικόνα που θα έχουν δείξει στο πρώτο μισό.
-
makispaspartou
Νομίζω περισσότερο κινδυνεύει η θέση του Εσίτι και γιατί δεν έχει πείσει και γιατί πιάνει θέση ξένου και μπορεί το χαφ που θέλουμε να φέρουμε να είναι μη κοινοτικός. Πάντως θα είναι κρίμα να μην επιμείνουμε για Εντουάρντο.. Ελπίζω η αλλεργία μας για τα ταχυδυναμικά χαφ που ξέρουν μπάλα να μην συνεχιστεί...
Και γιατί να μην πουλήσεις εσιτι.... ακόμα και με χασουρα?joshua έγραψε:Νομίζω η υπόθεση Ελ Καντουρι θα κρίνει του χάφ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 χάφ ενεργά και 2 στα πίτς. Όσο και αν θέλω ένα ακόμα χάφ με αμυντικές αρετές στην ομάδα ,7 χάφ είναι υπερβολή, ποσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε χρόνια συμμαζέματος.
Το οτι εμπιστευεσαι καποιον που γραφει στο sportdog ειναι λιγο καπωςlaska4 έγραψε:Πάντως εγώ έναν που εμπιστεύομαι λίγο στα μεταγραφικά ονόματι Μάνος τσαλγατιδη έγραψε ένα άρθρο στο σπορτδογ ότι το τέρμα και ο φορ θα προκαλέσουν αίσθηση και θα κάνουν τη διαφορά προ ημερών...να επιβεβαιώσουν οι ειδικοί...
Γιατί δεν πιστεύω στα θαύματα...Άσε που δεν νομίζω ότι υπάρχει και τέτοια πρόθεση καθώς είναι και ο μόνος αμυντικογενης χάφ στο ρόστερ.renegade έγραψε:Και γιατί να μην πουλήσεις εσιτι.... ακόμα και με χασουρα?joshua έγραψε:Νομίζω η υπόθεση Ελ Καντουρι θα κρίνει του χάφ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 4 χάφ ενεργά και 2 στα πίτς. Όσο και αν θέλω ένα ακόμα χάφ με αμυντικές αρετές στην ομάδα ,7 χάφ είναι υπερβολή, ποσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε χρόνια συμμαζέματος.
- bersekeros
Τσιγγάρας ,
μην τον ξεχνάμε τον νέο Δαμανάκη.
Και ο Μιχαηλίδης παίζει 6αρι αν χρειαστεί.
μην τον ξεχνάμε τον νέο Δαμανάκη.
Και ο Μιχαηλίδης παίζει 6αρι αν χρειαστεί.