20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

zoran έγραψε:Ο Γκαρσία γιατί δεν εβαλε ποτε το οικονομικο πανω απο τον ΠΑΟΚ ;; γιατι υπογραψε λευκό συμβόλαιο ;
Και υπηρετει ακόμη , στρατιώτης, απ την πρώτη μερα που ηρθε εως σήμερα.
Θα του αξιζε πιστεύω περισσότερο
Ο PG ήταν ένας και, πιστεύω, μοναδικός. Η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χμμ μάλλον δεν τα θυμάστε καλά.
Το καλοκαίρι του 2014 ο Γκαρσία έφυγε από βοηθός του Άγγελου γιατί τον είχαν χωρίς συμβόλαιο από την ΠΑΕ και δεν τα έβρισκαν. Και καλά έκανε λέω εγώ.

Αλλά αυτό που παίζει εδώ μέσα, ότι επαγγελματίες θα παίζουν τζάμπα πραγματικα ωραίο ακούγεται. Φανταζομαι και οι περισσότεροι άμα περνάτε καλά στις δουλειές σας και σας αγαπάνε δουλεύετε και τζάμπα για μερικά χρόνια. Κανένα πρόβλημα.

Και για να προλάβω κάποιους. Ναι αν του έδιναν του Βιειρινια μετα από αυτήν την χρονιά 1 εκατομμύριο και είπε όχι, ε έκανε ΜΑΛΑΚΙΑ ξεκάθαρα. Αλλά δεν θα σβήσω ότι έκανε από το 2008 μέχρι σήμερα για τον ΠΑΟΚ επειδή έκανε μια μαλακια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 19 Αύγ 2020, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Α ρε Ζαγορακη,ειδες τι φωτιες μας αναβεις τωρα?
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Καποιο που να σεβεσαι τον παίκτη. Μπακάλης δεν θα γίνω.
Εάν ισχύουν τα νούμερα που έχουν ακουστεί για την πρώτη πρόταση προς τον Αντελίνο, και δεδομένου των γενικότερων συνθηκών, τότε η πρόταση μου φαντάζει ως ένδειξη σεβασμού στον παίκτη.

Αντιθέτως, η άρνηση του Αντελίνο στην πρώτη πρόταση, μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί από κάποιους ως έλλειψη σεβασμού του Αντελίνο προς τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρομαι στην πρώτη πρόταση μόνο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Obdulio »

ron-swanson έγραψε:Χμμ μάλλον δεν τα θυμάστε καλά.
Το καλοκαίρι του 2014 ο Γκαρσία έφυγε από βοηθός του Άγγελου γιατί τον είχαν χωρίς συμβόλαιο από την ΠΑΕ και δεν τα έβρισκαν. Και καλά έκανε λέω εγώ.

Αλλά αυτό που παίζει εδώ μέσα, ότι επαγγελματίες θα παίζουν τζάμπα πραγματικα ωραίο ακούγεται. Φανταζομαι και οι περισσότεροι άμα περνάτε καλά στις δουλειές σας και σας αγαπάνε δουλεύετε και τζάμπα για μερικά χρόνια. Κανένα πρόβλημα.
Αν κάποιος έχει εκφράσει την άποψη ότι στη δουλειά που κάνει αποτελεί σημαία, στέκει ο αντίλογός σου. Το έχει πει κάποιος; Όχι δεν το έχει πει. Από εκεί και πέρα λίγο σεβασμός για αυτούς που μπορεί να δουλεύουν πχ 8 ωρρες και να πληρώνονται 4. Γι' αυτούς σεβασμός, αλληλεγγύη και αγωνία. Όχι για κάποιους που χρυσοπληρώνονται και ορισμένοι αγωνιάτε μην τυχόν και δε πάρουν ακόμα περισσότερα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ξέρετε να φανταστώ ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα λόγος για να απορρίψει κανείς ένα συμβόλαιο.

Όσο για την συμπεριφορά και τον τρόπο ορισμένων ένα μόνο θα πω...πολύ ζήλια ρε παιδί μου
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

εχω μια απορια

αυτοι που μιλατε για σεβασμο,σημαιες κλπ

ποσα πρεπει να παρει ο Βιερινια τελικα?
οχι υπεκφυγες,ενα νουμερο θελω να δω

ετσι για να καταλαβω ποσα πρεπει να παρει ενας ποδοσφαιριστης34,5 με δυο σοβαρους τραυματισμους
στην καριερα του,ο οποιος αναμφισβητητα εχει προσφερει αρκετα στην πορεια της ομαδος του
την τελευταια τριετια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οσα αξιολογει ο ΤΔ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

renegade έγραψε:Ξέρετε να φανταστώ ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα λόγος για να απορρίψει κανείς ένα συμβόλαιο.

Όσο για την συμπεριφορά και τον τρόπο ορισμένων ένα μόνο θα πω...πολύ ζήλια ρε παιδί μου
δηλαδη εσυ ξερεις καποιον αλλο λογο?

κι αν δεν ξερεις καποιον συγκεκριμενο μπορεις να μου πεις
για ποιο λογο νομιζεις οτι αρνηθηκε την προταση ανανεωσης?

χωρις ιχνος αντιπαραθεσης ρωταω,ετσι για να μου φυγει η απορια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όσα ζητήσει.

Είμαι σίγουρος ότι κανένας Βιειρίνια δεν θα ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα. Σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός σε μια μείωση του βασικού μισθού με μια αύξηση των μπόνους.

Το να παίρνει 1.2, να του προσφέρεις 0.8, να σου λέει θέλω παραπάνω και να του λες πάρε 0.4 είναι σαν να του κάνεις κωλοδάχτυλο πάντως.

Και που παραμένει ακόμα ανοιχτός ο διάλογος, λόγω του ότι είναι ΠΑΟΚάρα συμβαίνει. Αλλιώς θα έφευγε με τα διπλά σε καμιά Αραβία για 1-2 χρόνια και κανείς δεν θα έλεγε και τίποτα.
prist64

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Οσα αξιολογει ο ΤΔ.
ρε κατ ενα νουμερο ρωταω που θεωρει ο μεσος οπαδος οτι ειναι το πρεπον
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

prist64 έγραψε:
renegade έγραψε:Ξέρετε να φανταστώ ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα λόγος για να απορρίψει κανείς ένα συμβόλαιο.

Για να μου φύγει και εμένα η απορία, γιατί στα play off δεν τον έβαλε ο προπονητής παραμόνο 10 λεπτά στο τέλος;
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

εγω εχω ξενερωσει με τον βιερινια , ειναι ξεκαθαρο οτι το θεμα κολαει στα φραγκα και απο τον βιερινια θα περιμενα να ειναι ποιο χαλαρος στο τελος της καριερας του και οχι να προσπαθει να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχια του με τον ΠΑΟΚ ... αμα θελει να γινει πλουσιος ( που ειναι ) να παει στην αραβια , αντε κουρασε η ιστορια του σε 6 μερες εχουμε ματς και αυτος ακομα μιλαει για φραγκα ....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gika έγραψε:Όσα ζητήσει.

Είμαι σίγουρος ότι κανένας Βιειρίνια δεν θα ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα. Σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικός σε μια μείωση του βασικού μισθού με μια αύξηση των μπόνους.

Το να παίρνει 1.2, να του προσφέρεις 0.8, να σου λέει θέλω παραπάνω και να του λες πάρε 0.4 είναι σαν να του κάνεις κωλοδάχτυλο πάντως.

Και που παραμένει ακόμα ανοιχτός ο διάλογος, λόγω του ότι είναι ΠΑΟΚάρα συμβαίνει. Αλλιώς θα έφευγε με τα διπλά σε καμιά Αραβία για 1-2 χρόνια και κανείς δεν θα έλεγε και τίποτα.
το οσα ζητησει δεν ειναι απαντηση

συμβουλη απο καποιον μεγαλυτερο,να μην εισαι σιγουρος για τιποτα και για κανενα οταν μπαινει το χρημα στη μεση

1,2 σε ενα παικτη 31,5 με το βιογραφικο του και την εποχη εκεινη ηταν μια χαρα
μετα απο τρια χρονια και ενα τραυματισμο σοβαρο και τα αβεβαια σημερινα οικονομικα
δυσκολο να πεις με βεβαιοτητα ενα ποσο πανω απο τα μισα

το να παει για ενα τελευταιο χρυσοφορο συμβολαιο,οπου το βρει,ειναι φυσιολογικο και μη κατακριτεο
αν θελει να κλεισει την καριερα του στον Π.Α.Ο.Κ.,θα πρεπει να αναλογισθει και τις οικονομικες συνθηκες
και την ηλικια του και τα θελω του προπονητη του
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gika έγραψε:
prist64 έγραψε:

Για να μου φύγει και εμένα η απορία, γιατί στα play off δεν τον έβαλε ο προπονητής παραμόνο 10 λεπτά στο τέλος;
δεν ειναι μονο δικη σου απορια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”