Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από invincible »

Ε θα μειώθηκε και το συμβόλαιό του τότε λογικά ?
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Μια χαρά σκεπτικό, ας έχουμε τριάντα παίκτες ρόστερ για παν ενδεχόμενο.
Ας κάνει ξανα τον Καντουρι εξτρέμ, οπως ο Λουτσεσκου, ο επόμενος.
Δεν το πλιατιάζω άλλο γιατί το χεσαμε το τοπικ

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

invincible έγραψε:Δηλαδή πήρατε τηλέφωνο τον μανατζερ του Ελ Καντουρί τον χοντρό τον μαφιάζο το σήκωσε είπε Προντοοοο και τι του είπατε? είμαστε δημοσιογράφοι από Ελλάδα θα μείνει ο Ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ ? ή θα πάρει μεταγραφή ? και σας είπε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !!!και το έκλεισε ενώ μασουλούσε προσουτο ας πούμε? Με συγκινεί !!! BRAVO
Γιατί τόση ειρωνία ρε φίλε;
Τι σε κανει να το αμφισβητεις και μαλιστα έτσι;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι φίλε μίλησα.δουλεια μου είναι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gergeo4 thanks για την ενημέρωση. :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

invincible έγραψε:Δηλαδή πήρατε τηλέφωνο τον μανατζερ του Ελ Καντουρί τον χοντρό τον μαφιάζο το σήκωσε είπε Προντοοοο και τι του είπατε? είμαστε δημοσιογράφοι από Ελλάδα θα μείνει ο Ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ ? ή θα πάρει μεταγραφή ? και σας είπε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !!!και το έκλεισε ενώ μασουλούσε προσουτο ας πούμε? Με συγκινεί !!! BRAVO
Αν δε σου αρεσει προσπερασε το, φουλ τοξικοτητα ειστε μερικοι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Ομάρ δε νομίζω ότι ψάχνεται να φύγει. Είναι πολύ γνωστό όνομα στην πιάτσα και θα τον συνέφερε καλύτερα να μην κάνει νέα συμφωνία την περίεργη αυτή χρονιά. Δεν τον πήραν και τα χρόνια και πλέον έχουν μεγαλώσει και τα παιδάκια του που ήταν η αιτία που ήθελε να πάει Ιταλία. Του χρόνου θα το πάρει όλο το μαρούλι μόνος του ως ελεύθερος. Νομίζω πως και εμείς δεν θα τον πιέσουμε να πάει πχ σε Ομάδα ή πρωτάθλημα που δεν θέλει.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Bono. έγραψε:Έχει γίνει παράδοση πλέον τα κρίσιμα, από όλες τις απόψεις, ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού, η ομάδα να τα παίζει χωρίς σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση και ενώ τα κενά στο ρόστερ χασκουν ολανοιχτα.
Τα κενά που δημιουργούνται την προηγούμενη χρονιά μας συντροφεύουν κατά κανόνα και την επόμενη, τουλάχιστον στην αρχή της.
Φοβάμαι ότι το ματς με την Μπεσίκτας, θα είναι μια και έξω, για την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Τυχόν αποκλεισμός απ' τους Τούρκους, θα σημάνει και τέλος της Ευρώπης για φέτος.
Η απογοητεύση, η μείωση της αυτοπεποίθησης στις ικανότητες της ομάδας και φυσικά η εσωστρέφεια που θα προκύψουν ειδικά στο θέμα του προπονητή θα είναι ταφόπλακα και για τα επόμενα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Πωπω φιλε, τι μιρλα ειναι αυτη. Τι δραμα βιωνεις ρε φιλε; Και οχι μονο εσυ, αλλα και καποιοι αλλοι συνοπαδοι. Ο αλλος θελει να κανουμε προγραμματισμο στις μεταγραφες για την εποχη μετα τον αποτυχημενο φερειρα. Εσυ εδω δεν μας αποκλειεις απλα απο την Μπεσικτας. Μας εχεις αποκλεισει απο την Ευρωπη γενικοτερα. Σε λιγο θα αρχισουμε να πιστευουμε πως ο ΠΑΟΚ οδευει για 10η θεση και κατω. Αηδιασα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν φύγει ο Καντουρι πάντως δύσκολα θα αποκτηθεί άλλο χάφ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

invincible έγραψε:Δεν ειρωνεύομαι ρε φιλε... απλά έχω την εικόνα του χοντρου μανατζερ στο μυαλό μου και πως μιλάει και πως συμπεριφέρεται και μου κάνει κάπως αστείο να σηκώσει τηλέφωνο σε δημοσιογράφο από Ελλάδα ειδικά αν δεν μιλάει ιταλικά κτλ :mrgreen: σόρυ...
φίλε μου πληροφοριακό το 99% αυτων των ανθρώπων μιλάει και αγγλικά
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman έγραψε:Ο Ομάρ δε νομίζω ότι ψάχνεται να φύγει. Είναι πολύ γνωστό όνομα στην πιάτσα και θα τον συνέφερε καλύτερα να μην κάνει νέα συμφωνία την περίεργη αυτή χρονιά. Δεν τον πήραν και τα χρόνια και πλέον έχουν μεγαλώσει και τα παιδάκια του που ήταν η αιτία που ήθελε να πάει Ιταλία. Του χρόνου θα το πάρει όλο το μαρούλι μόνος του ως ελεύθερος. Νομίζω πως και εμείς δεν θα τον πιέσουμε να πάει πχ σε Ομάδα ή πρωτάθλημα που δεν θέλει.
Συμφωνώ και δεν ξέρουμε τώρα πόσα παιρνει καθαρα στον ΠΑΟΚ αμα άλλαξε και γραφείο κιόλας.... αλλά είναι και η αλλη όψη εγώ θα ήθελα ένα τριετές συμβόλαιο γιατί μετά από ένα τραυματισμό και ελεύθερος να είσαι έχεις ρίξει την αξία στο ήμισυ... Πάντως δεν μας χαλάει να μείνει στο ΠΑΟΚ όπως λενε μερικοί ντεκε καλα να φύγει...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταμάτησαν και τα τουιτ για τον Τσοριτς... :( Εγώ έναν περιφερειακό επιθετικο θα ήθελα και έναν επιτελικό ,μια καινουρια δυάδα δηλαδή πίσω από το φορ και αντικατάσταση οποίου φύγει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα επόμενα οφτοπικ θα υπάρχουν μπαν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αδιαβαστο σε βρίσκω
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν είπα θα γίνουν αλλα οτι γινεται προσπάθεια και οτι το παλεύουν ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”