Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ο Βράνιες πάντως το κλοτσάει όπως το κλοτσούσε το τόπι. Ο δικός μας έπαθε (ενεργητικά ή και παθητικά) μετάλλαξη

- black_star_ninja
Καλα κ αυτο σχετικό ειναι. Ο βρανιες στην αρχή δε βλεπόταν. Μετά τον έστρωσε ο προπονητής του. Μπορει κ ο δικος μας να εκανε δουλειά. Προφανώς δεν ταίριαξε σε όσα ζητούσε ο προπονητής.

Θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή (λίγο νωρίτερα βασικά) μετά το νταμπλ και πριν τον πρώτο προκριματικό, περιμένουμε τον εξτρέμ που θα μας ανεβάσει επίπεδο. Και βγαίνει το όνομα του Στοχ. Ψυχρολουσία. Λίγο είδα τα νούμερά του στη Σλάβια και την πορεία της στο Γιουρόπα και αναθάρρησα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο εξτρέμ που περίμενα. 
Μέσα στη χρονιά δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε στιγμή η πιθανότητα να κάνει λάθος ο προπονητής για τον Στοχ. Για τον Μάτος 3ο στόπερ, για τον Βαρέλα αριστερό στόπερ, για τον Βιειρίνια εξτρέμ και για άλλα πολλά είχα τις αμφιβολίες μου. Αλλά για τον Στοχ όχι.
Προσωπική άποψη και γούστο φυσικά, και ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Αλλά θεωρώ πως ήταν κακή κίνηση κρίνοντας από αυτό που ψάχναμε και αυτό που τελικά ήρθε. Ακόμα και στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα δεν μ'άρεσε παρά λίγο στις αρχές και λίγο στο τέλος.

Μέσα στη χρονιά δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε στιγμή η πιθανότητα να κάνει λάθος ο προπονητής για τον Στοχ. Για τον Μάτος 3ο στόπερ, για τον Βαρέλα αριστερό στόπερ, για τον Βιειρίνια εξτρέμ και για άλλα πολλά είχα τις αμφιβολίες μου. Αλλά για τον Στοχ όχι.
Προσωπική άποψη και γούστο φυσικά, και ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Αλλά θεωρώ πως ήταν κακή κίνηση κρίνοντας από αυτό που ψάχναμε και αυτό που τελικά ήρθε. Ακόμα και στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα δεν μ'άρεσε παρά λίγο στις αρχές και λίγο στο τέλος.
Η δεύτερη θητεία του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι καθώς οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι και αποφάσισαν... από κοινού διαζύγιο!
Μια άκρως ιδιόμορφη σεζόν ολοκληρώθηκε στα «ασπρόμαυρα» για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δεν μετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας του Δικεφάλου στο Πήλιο.
ΠΑΟΚ και Στοχ κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους...
Γεγονός που δρομολογεί τις εξελίξεις καθώς ο ΠΑΟΚ θα απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο που δεν είχε την ανάλογη προσφορά ενώ φαίνεται πως και ο Σλοβάκος έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του...
Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να πάρουν και επίσημη μορφή καθώς ο Σλοβάκος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια, ωστόσο, στην παρούσα φάση φαίνεται πως βρέθηκε σημείο επαφής με τον ΠΑΟΚ που φαντάζει η καλύτερη δυνατή λύση και τις δύο πλευρές.
Μακάρι να έρθει αντικαταστάτης του Στοχ,αν και μόνο σαν θαύμα φαντάζει να γίνει κάποια κίνηση τώρα. 
Εδώ όλοι οι μεταγραφέντες έρχονται και ανακοινώνονται 24 ώρες μετά.
Οριακά προλαβαίνουν πάντως,έρχεται αύριο,υπογράφει την Πέμπτη,το βράδυ μπαίνει στην λίστα και μετά ξύπνησα.
Και έτσι να γίνει ποτέ να προλάβει να μπει με την ομάδα και να παίξει κιόλας;
Κουβέντα να γίνεται.
Ας ελπίσουμε να μασάνε σίδερα την Τρίτη οι παίχτες και να περάσουμε,μετά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για την διοίκηση.

Εδώ όλοι οι μεταγραφέντες έρχονται και ανακοινώνονται 24 ώρες μετά.
Οριακά προλαβαίνουν πάντως,έρχεται αύριο,υπογράφει την Πέμπτη,το βράδυ μπαίνει στην λίστα και μετά ξύπνησα.
Και έτσι να γίνει ποτέ να προλάβει να μπει με την ομάδα και να παίξει κιόλας;
Κουβέντα να γίνεται.
Ας ελπίσουμε να μασάνε σίδερα την Τρίτη οι παίχτες και να περάσουμε,μετά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για την διοίκηση.
- 
				Jack_riper
Ετσι και αλλιως χωρις προετοιμασια δεν νομιζω να τον εβαζε καθολου!εδω δεν επαιζε πέρυσι που ήτανε κανονικα στην ομαδαTotem_pk έγραψε:Ffp και δινουμε το ματσακι στο οπεν που τα εσοδα θα ειναι λιγοτερα. Ας ειναι. Δεν θα πληρωσουμε κιολας.
Τωρα για τον Στοχ ρε παιδια ενταξει δεν τον υπολογιζει αλλα παμε σε ενα ματς με 5 αλλαγες και ισως ηταν χρησιμος στον αγωνα. Ειδικα με τα καλα στημενα που εχει. Τα καλυτερα της ομαδας. Και ισως ειναι και ο ποιο εμπειρος σε ευρωπαικα ματς που εχουμε. Τα περισοτερα απο ολους,πρεπει να εχει παιξει.
Παικτης δεν ηρθε παικτη αφηνουμε να φυγει μια βδομαδα πριν το ματς σταθμο.
Α ειναι ο ιος οποτε ισως δεν προλαβαινε το ματς. Ετσι το καταλαβαινω.
Ενταξει η ομαδα του Ιβαν ειναι δεν ειναι δικη μου αλλα ελπιζω να ξερουν τι κανουν εκει στην ΠΑΕ.
- 
				makispaspartou
Η περίπτωση Στοχ επιβεβαιώνει τη διαπίστωση πως όταν δίνεται "γραμμή στα μέσα", οι περιπτώσεις είναι τελειωμένες. Αναμένουμε τη συνέχεια.

- invincible
Μετά την ελευθέρας του Στοχ αν πουληθεί και ο Ουαρντα θα αρχίσω να χάνω την πίστη μου στα τεστ του covid  

- ΑποστόληςΑ
Αυτός που θα έπρεπε να έχει πάρει πόδι εδώ και καιρό, είναι ο Σουηδός.

Ναι αυτό περίμενες εσύinvincible έγραψε:Μετά την ελευθέρας του Στοχ αν πουληθεί και ο Ουαρντα θα αρχίσω να χάνω την πίστη μου στα τεστ του covid

- 
				makispaspartou
Τώρα που εφυγε ο Στοχ ας στείλει κάποιος sms στον Ρέμπε ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμη ο Τάνκοβιτς... Και αύριο που λέει ο λόγος να τον πάρεις παίζει με Μπεσίκτας.. Προέρχεται από παιχνίδια με Χάμαρμπι.

- sourmenetes
- Moderator
Οι κινήσεις γίνονται με φειδώ, αλλά έχουν λογική.
Αυτό.με ικανοποιεί!!!
Υπαρχει μεθοδικοτητα και σιγά σιγά αραιώνει μπάτζετ και χώρος.
Αν έρθει ένας μέσο επιθετικός ακόμα και τώρα θα είμαστε στο συν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό.με ικανοποιεί!!!
Υπαρχει μεθοδικοτητα και σιγά σιγά αραιώνει μπάτζετ και χώρος.
Αν έρθει ένας μέσο επιθετικός ακόμα και τώρα θα είμαστε στο συν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk