Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πήρε η Macron τη φανέλα της Σπαλ, άλλαξε το γαλάζιο σε μαύρο και λίγο το λαιμό, και έτοιμη η νέα φανέλα.
- bersekeros
Χα χα χα...ωραίος!Banksy έγραψε:
Απ τη ζαλάδα της μεσημεριανής σιέστας είδα τη φώτο σε ένα άρθρο και νόμιζα ότι γύρισε στην Κορίνθιανς ο Ζαμπά.

Λέει και KORINTHOS το αυτοκόλλητο, πάνω αριστερά στη φωτογραφία.

-
- Sick Bastard
- invincible
Eχει βγάλει και η Παρτιζαν και η Γιουβε λεπτή γραμμή αλλά η πιο πετυχημένη ιστορικά είναι της Μιλαν όπου εκεί ταιριάζει περισσότερο στα χρώματα γιατί το ασπρόμαυρο δημιουργεί την πιο έντονη αντίθεση σε λεπτή γραμμή και δεν ηρεμεί καθόλου το μάτι και ζαλίζει... εμένα μου αρέσει για jersey 

Εκπληκτική φανέλα με στυλ ρετρό.
Η πλάτη δεν είναι ολόμαυρη όπως γράφετε κάποιοι αλλά έχει τετράγωνο μαύρο.
Λεπτές ρίγες είχαμε πολύ σπάνια τα τελευταία 50 χρόνια, τελευταία φορά του 2018 αλλά όχι τόσες.
Εννοείται καλύτερη απ' την περσινή ασπρίλα.
Ευτυχώς δεν είχαμε καμιά μοντερνιά τελικά.
ΜΠΡΑΒΟ !!!
Η πλάτη δεν είναι ολόμαυρη όπως γράφετε κάποιοι αλλά έχει τετράγωνο μαύρο.
Λεπτές ρίγες είχαμε πολύ σπάνια τα τελευταία 50 χρόνια, τελευταία φορά του 2018 αλλά όχι τόσες.
Εννοείται καλύτερη απ' την περσινή ασπρίλα.
Ευτυχώς δεν είχαμε καμιά μοντερνιά τελικά.
ΜΠΡΑΒΟ !!!
- thanos-xanthi
σκουπα και σε αυτον που σχεδιαζει τις φανελες
τι εμφανιση ειναι αυτη? απογοητευτικη η ριγε
τι εμφανιση ειναι αυτη? απογοητευτικη η ριγε
- invincible
Έλα ρε φίλε η εταιρία σχεδιάζει την φανέλα κάνει μερικά σχέδια τα στέλνει στον Γιώργο και ο Γιώργος διαλέγει... σιγά μην αφήσει ο Γιώργος το ΑΦΧΨΞ να διαλέξει την φανέλα μόνος. Σκουπα λεει 

Η πρώτη εντύπωση όχι η καλύτερη. Τελικά όμως η φανέλα είναι... ροκ! Έχει κανονικό λαιμό χωρίς γιακάδες, κουμπάκια, V και λοιπές φλωριές. Τα χρυσά σηματάκια δεν μου αρέσουν.
- pirate_salonica
Το παράξενο είναι πως ούτε στο site της ΠΑΕ υπάρχει κάτι ούτε σε αυτό της μπουτίκ...
Όχι ρε 'συ άσπρο με πορτοκαλί;pirate_salonica έγραψε:Πάντως θα γούσταρα προσωπικά κάποια στιγμή η δεύτερη φανέλα, σε περίπτωση που είναι λευκή, να έχει και πορτοκαλί πέρα απ' το μαύρο, κάτι σαν τις λευκές εμφανίσεις της εθνικής Ολλανδίας του '70...
Απ' όσο ξέρω φέτος θα έχουμε μαύρη φανέλα (μη γελάτε δεν είχαμε πάντα ακόμα και τα τελευταία χρόνια).
Για άσπρη ή τρίτο χρώμα δεν ξέρω.
Φανελαρα ... όπως πάντα ότι είναι ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο ...
Συμφωνώ με τα αδέρφια ... στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μόλις το συνηθίσεις αρέσει πολύ ... παρά πολύ ...
Έτσι να ζαλίζει τους αντιπάλους και μόλις φάνε δυο τρία μπαλάκια ... μετά θα τους αρέσει !!!!

Συμφωνώ με τα αδέρφια ... στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μόλις το συνηθίσεις αρέσει πολύ ... παρά πολύ ...
Έτσι να ζαλίζει τους αντιπάλους και μόλις φάνε δυο τρία μπαλάκια ... μετά θα τους αρέσει !!!!

- pirate_salonica
Ρε πάλι ασπρόμαυρο, απλά με λίγο πορτοκαλί κάπου... όχι άσπρο με πορτοκαλί. Ουσιαστικά πάλι άσπρο με μαύρο απλά ανεπαίσθητα κάπου ένα τρίτο χρώμα.fossa έγραψε:Όχι ρε 'συ άσπρο με πορτοκαλί;pirate_salonica έγραψε:Πάντως θα γούσταρα προσωπικά κάποια στιγμή η δεύτερη φανέλα, σε περίπτωση που είναι λευκή, να έχει και πορτοκαλί πέρα απ' το μαύρο, κάτι σαν τις λευκές εμφανίσεις της εθνικής Ολλανδίας του '70...
Απ' όσο ξέρω φέτος θα έχουμε μαύρη φανέλα (μη γελάτε δεν είχαμε πάντα ακόμα και τα τελευταία χρόνια).
Για άσπρη ή τρίτο χρώμα δεν ξέρω.
Στον Πελκα του δώσανε φαρδιά..... Στον σβαμπ ταιριάζει τελοια και δείχνει πολύ ωραία.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk