Δεκέμβρη νομίζω μπορούσε ν υπογράψει όπου θέλει για το καλοκαίριconstadine έγραψε:Νομίζω τέλη Δεκεμβρίου έληγε .
32. Nika Ninua
Re: 32. Nika Ninua
- paokkerkir
Ο παικτης ειχε συμβολαιο στην Γεωργια, δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ισχυει ο νομος Μποσμαν εκει. Επισης, σιγουρα δικαιούταν τροφεια η Dinamo Tbilisi ακομα και ελευθερος να ερχοταν.
Δεν πιστευω οτι ειδικα φετος χαριζουν λεφτα απο την διοικηση, μονο ετσι θα γινοταν η μεταγραφη την οποια προφανώς θελανε πολυ.
Δεν πιστευω οτι ειδικα φετος χαριζουν λεφτα απο την διοικηση, μονο ετσι θα γινοταν η μεταγραφη την οποια προφανώς θελανε πολυ.
Καλώς τον!!! Μου χει λείψει η εποχή που κερδίζαμε φάουλ και μας έπιανε ένα γαργαλητο στην π@@τσ@... Αλλά ρε αδέρφια όταν μιλάμε για μύτες...
Γιασουμακης Γιασουμη...
Γιασουμακης Γιασουμη...
Με το που βγήκε από Γεωργία ξαναβαφτίστηκε;
Ποιός Νίκα; Νικολόζ πλέον στο τράνσφερ και σε λίγο Νικόλας;
https://www.transfermarkt.de/nikoloz-ni ... ler/345194
Εμένα πάντως το Νίκα μου αρέσει. Είναι και προστακτική του πιο ταιριαστού ρήματος για την ομάδα
Καλωσήρθες Νίκα και πάντα νίκα με την ομάδα μας
Ποιός Νίκα; Νικολόζ πλέον στο τράνσφερ και σε λίγο Νικόλας;

https://www.transfermarkt.de/nikoloz-ni ... ler/345194
Εμένα πάντως το Νίκα μου αρέσει. Είναι και προστακτική του πιο ταιριαστού ρήματος για την ομάδα

Καλωσήρθες Νίκα και πάντα νίκα με την ομάδα μας
- bersekeros
διαβάζω πως τον αγοράσαμε όχι για άμεση ένταξη, αλλά για το μέλλον, επειδή φοβηθήκαμε μήπως μας προλάβει άλλη ομάδα και τον αρπάξει.
Να υποθέσω λοιπόν, πως αυτό που είδαμε, ήταν κατά πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο από τους μικρούς μας ή από μικρούς άλλων ελληνικών ομάδων, διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως επενδύουμε για το μέλλον σε ξένους παίχτες αμφιβόλου ποιότητας πρωταθλημάτων, ενώ τα δικά μας παιδιά τα τρώνε οι δανεισμοί κ τα κατσικοχώραφα της β' εθνικής.
Προσωπικά, και έως να δω κάτι που να διαψεύδει το σκεπτικό μου, θεωρώ την μεταγραφή αυτή ως ''άνοιγμα πόρτας'' στον Σαββίδη για δουλειές στην εκεί τοπική αγορά και τίποτα παραπάνω ή ουσιαστικότερο.
Εύχομαι να διαψευσθώ.
Να υποθέσω λοιπόν, πως αυτό που είδαμε, ήταν κατά πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο από τους μικρούς μας ή από μικρούς άλλων ελληνικών ομάδων, διότι δεν μπορώ να καταλάβω πως επενδύουμε για το μέλλον σε ξένους παίχτες αμφιβόλου ποιότητας πρωταθλημάτων, ενώ τα δικά μας παιδιά τα τρώνε οι δανεισμοί κ τα κατσικοχώραφα της β' εθνικής.
Προσωπικά, και έως να δω κάτι που να διαψεύδει το σκεπτικό μου, θεωρώ την μεταγραφή αυτή ως ''άνοιγμα πόρτας'' στον Σαββίδη για δουλειές στην εκεί τοπική αγορά και τίποτα παραπάνω ή ουσιαστικότερο.
Εύχομαι να διαψευσθώ.
Να φανταστώ ότι οι περισσότεροι πιστεύετε ότι ο καλατζε είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Μίλαν.
- zarathustra79
Μπορει ο ninua να είναι εξίσου ταλαντούχος όσο ο kaladge. To προβληματικό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οτι ενώ η ομάδα δείχνει οτι έχει εμφανεις αδυναμίες, δεν ενισχύεται. Και την ίδια ώρα επενδύεται στον ninua ένα σημαντικό ποσο, την ίδια ώρα που χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για τη μη ενίσχυση της ομάδας η οικονομική στενότητα λόγω FFP.
Παρεμπιπτόντως στο βίντεο της προπονησης μου φάνηκε υπερβολικά λεπτός
Ελπίζω να μην είναι εξίσου αδυναμος
Ελπίζω να μην είναι εξίσου αδυναμος
- Sick Bastard
δηλαδή τι ποσό;zarathustra79 έγραψε:Μπορει ο ninua να είναι εξίσου ταλαντούχος όσο ο kaladge. To προβληματικό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οτι ενώ η ομάδα δείχνει οτι έχει εμφανεις αδυναμίες, δεν ενισχύεται. Και την ίδια ώρα επενδύεται στον ninua ένα σημαντικό ποσο, την ίδια ώρα που χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για τη μη ενίσχυση της ομάδας η οικονομική στενότητα λόγω FFP.
- Sick Bastard
- rade paprica
Ακριβώς.zarathustra79 έγραψε:Μπορει ο ninua να είναι εξίσου ταλαντούχος όσο ο kaladge. To προβληματικό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οτι ενώ η ομάδα δείχνει οτι έχει εμφανεις αδυναμίες, δεν ενισχύεται. Και την ίδια ώρα επενδύεται στον ninua ένα σημαντικό ποσο, την ίδια ώρα που χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για τη μη ενίσχυση της ομάδας η οικονομική στενότητα λόγω FFP.
Το πρόβλημα δεν είναι το παιδί αλλά αυτό που λέει ο Ζαρατούστρα. Ο πιτσιρικάς μακάρι να βγει Τσίμιροτ Χ2...ή όπως λεγραψε εδώ ένας φίλος "ο γιος του Φρατζέσκου"
Και το γεγονός ότι ήταν αρχηγός τόσο μικρός δείχνει ότι μάλλον έχει προσωπικότητα