Φανέλα ΠΑΟΚ
- Σουριναμέζος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Νομίζω ότι τόσο πολλές ρίγες στην φανέλα είχαμε μόνο την σεζόν 1962-63. Αν θυμάται κάποιος άλλη φανέλα ας πει.
Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα από το σχέδιο, θεωρώ ότι ο ιδανικός αριθμός ριγών στο μπροστά μέρος της φανέλας είναι οι τρεις μαύρες με την μεσαία ακριβώς στο κέντρο, όπως ήταν στις σεζόν (11-12, 13-14, 14-15 και 16-17) από τα πρόσφατα. Υποθέτω ότι η τακτική για την φετινή φανέλα ήταν να είναι κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες καθώς μια κλασσική ασπρόμαυρη όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας όποτε θα θέλησαν να είναι κάτι που μπορεί να κινητοποιήσει κάποιον να την αγοράσει, βέβαια το αν κάποιος θέλει την συγκεκριμένη φανέλα στην ντουλάπα του είναι θέμα γούστου κ βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται (δεν είναι μια safe επιλογή σίγουρα).
Περιμένουμε και τις άλλες 2 και εάν υπάρξει και κάποια ειδική φέτος καθώς συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και οι συγκεκριμένες μου άρεσαν πολύ όλες (15-16 90 Χρόνια, 16-17 all Black Limited, 18-19 Παλιό Έμβλημα, 19-20 60 Χρόνια Τούμπα)
Πάντως το 62-63 που η πρώτη ήταν σαν την φετινή δεύτερη ήταν εκείνη με τον τεράστιο δικέφαλο που έπιανε όλο το μπροστά μέρος δεν ξέρω αν κάποιοι στο σχεδιαστικό τμήμα αρέσκονται σε τέτοιους συμβολισμούς
Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα από το σχέδιο, θεωρώ ότι ο ιδανικός αριθμός ριγών στο μπροστά μέρος της φανέλας είναι οι τρεις μαύρες με την μεσαία ακριβώς στο κέντρο, όπως ήταν στις σεζόν (11-12, 13-14, 14-15 και 16-17) από τα πρόσφατα. Υποθέτω ότι η τακτική για την φετινή φανέλα ήταν να είναι κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες καθώς μια κλασσική ασπρόμαυρη όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας όποτε θα θέλησαν να είναι κάτι που μπορεί να κινητοποιήσει κάποιον να την αγοράσει, βέβαια το αν κάποιος θέλει την συγκεκριμένη φανέλα στην ντουλάπα του είναι θέμα γούστου κ βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται (δεν είναι μια safe επιλογή σίγουρα).
Περιμένουμε και τις άλλες 2 και εάν υπάρξει και κάποια ειδική φέτος καθώς συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και οι συγκεκριμένες μου άρεσαν πολύ όλες (15-16 90 Χρόνια, 16-17 all Black Limited, 18-19 Παλιό Έμβλημα, 19-20 60 Χρόνια Τούμπα)
Πάντως το 62-63 που η πρώτη ήταν σαν την φετινή δεύτερη ήταν εκείνη με τον τεράστιο δικέφαλο που έπιανε όλο το μπροστά μέρος δεν ξέρω αν κάποιοι στο σχεδιαστικό τμήμα αρέσκονται σε τέτοιους συμβολισμούς
Κάθε φορά που βγαίνει η καινούργια εμφάνιση οι απόψεις είναι διαφορετικές. Έχει να κάνει με το γούστο του καθένα και είναι λογικό. Αυτό που δεν έχει να κάνει με γούστο είναι το αδιαπραγμάτευτο μαύρο χρώμα και οι ρίγες. Επομένως, όλα καλά. Προσωπικά η νέα εμφάνιση μου αρέσει πολύ. Ήθελα την πιο λεπτή ρίγα, όπως επίσης ήθελα την πλάτη μαύρη. Καλοφόρετη λοιπόν και καλότυχη.
Υ.γ. να σας θυμίσω ότι είναι κάθετη η ρίγα, όχι όπως οι φαρδίες οριζόντιες που είχαν παλιά σε φυλακές για όσους λέτε για ισοβίτες
Υ.γ. να σας θυμίσω ότι είναι κάθετη η ρίγα, όχι όπως οι φαρδίες οριζόντιες που είχαν παλιά σε φυλακές για όσους λέτε για ισοβίτες

- pirate_salonica
Πάντως θα γούσταρα προσωπικά κάποια στιγμή η δεύτερη φανέλα, σε περίπτωση που είναι λευκή, να έχει και πορτοκαλί πέρα απ' το μαύρο, κάτι σαν τις λευκές εμφανίσεις της εθνικής Ολλανδίας του '70...
Το πιο ενοχλητικο στην φανελα νομιζω ειναι η ολη μαυρη πισω πλευρα.
Βεβαια δεν ξερω τι παιζει με τους κανονισμους για το πισω μερος, αλλα αυτη η διαφορα μπροστα με πισω ειναι απαραδεκτη. Ιδιως σ αυτη τη φανελα π ειναι εντονη η αντίθεση λογω του μπροστα με τις πολλες ριγες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαια δεν ξερω τι παιζει με τους κανονισμους για το πισω μερος, αλλα αυτη η διαφορα μπροστα με πισω ειναι απαραδεκτη. Ιδιως σ αυτη τη φανελα π ειναι εντονη η αντίθεση λογω του μπροστα με τις πολλες ριγες...
Οτι χειρότερο έχω δει ποτέ μου σε φανέλα...
Αν ήθελαν τόσο λεπτή ρίγα, ας μεγάλωναν τα άσπρα διαστήματα... Τότε θα έδειχνε διαφορετική.
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι συνδυάζεται με μαύρο παντελονάκι.
Αν ήθελαν τόσο λεπτή ρίγα, ας μεγάλωναν τα άσπρα διαστήματα... Τότε θα έδειχνε διαφορετική.
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι συνδυάζεται με μαύρο παντελονάκι.
Στη γνωστή τηλε-εκπομπή το ερώτημα θα ήταν: και που πάτε με αυτό το συνολάκι είπατε;
Όλη η προσπάθεια να βγάλουν κάτι διαφορετικό και να μην μοιάζει με τις προηγούμενες για να οδηγήσει σε αγορές όσους θέλουν να αισθάνονται και να είναι σύγχρονοι.
Λόγω της πλάτης ο αντίπαλος δεν θα μπορεί να παίζει με μαύρη φανέλα. Πιθανό ούτε και με λευκή.
Έχει συνεχόμενη ρέντα φέτος η ΠΑΕ.
Έχουμε ένα δεκάλεπτο να ρίξουμε ένα γκολάκι στους Τούρκους μέχρι να συνέλθουν από το γέλιο της εμφάνισης.
Όλη η προσπάθεια να βγάλουν κάτι διαφορετικό και να μην μοιάζει με τις προηγούμενες για να οδηγήσει σε αγορές όσους θέλουν να αισθάνονται και να είναι σύγχρονοι.
Λόγω της πλάτης ο αντίπαλος δεν θα μπορεί να παίζει με μαύρη φανέλα. Πιθανό ούτε και με λευκή.
Έχει συνεχόμενη ρέντα φέτος η ΠΑΕ.
Έχουμε ένα δεκάλεπτο να ρίξουμε ένα γκολάκι στους Τούρκους μέχρι να συνέλθουν από το γέλιο της εμφάνισης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 18 Αύγ 2020, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
-
στην κερκιδα παντως θα ξεχωριζει πολυ!αν θυμηθειτε τον τελικο με αρη στην τουμπα ειχαν βγαλει κατι ψευτικες και τις μοιραζαν!στην κερκιδα φαινοταν παρα πολυ!θυμιζει βραζιλια ,γραφικες καπως και ιδιαιτερες θα ελεγα!
Πολύ άσχημη
Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε χρώμα δεν έχουμε ρίγες στην πλάτη.
Στις διοργανώσεις της Ουέφα απαγορεύονται αλλά στα εγχώρια πρωταθλήματα επιτρέπονται (π.χ. Σέλτικ στα εγχώρια ματς φοράει φανέλα με ρίγες στην πλάτη και στα διεθνή ματς χωρίς)

Στις διοργανώσεις της Ουέφα απαγορεύονται αλλά στα εγχώρια πρωταθλήματα επιτρέπονται (π.χ. Σέλτικ στα εγχώρια ματς φοράει φανέλα με ρίγες στην πλάτη και στα διεθνή ματς χωρίς)
- john4serres
Νουμερο και ονομα εχουν μαυρο φοντο.Gospi έγραψε:Το πιο ενοχλητικο στην φανελα νομιζω ειναι η ολη μαυρη πισω πλευρα.
Το κατω μερος εχει ρίγες.
- Σουριναμέζος
Μια από τις καλύτερες φανέλες που είχαμε ποτέ ήταν η επετειακή για τα 90 Χρόνια ΠΑΟΚ, όμως την χαλούσε πολύ ο τότε χορηγός με εκείνο το μπλε-κόκκινο logo (sportingbet) και δεν ταίριαζε με τον old-school χαρακτήρα της φανέλας. Ο τωρινός χορηγός καθώς έχει ασπρόμαυρο logo είναι πιο διακριτικός για αυτό θα μ άρεζε φέτος η δεύτερη φανέλα να έχει old school χαρακτηριστικά σε λευκό αυτή την φορά που έχουμε κάποια χρόνια που δεν έχουμε καθόλου λευκή φανέλα. Μια όπως η παρακάτω για παράδειγμα κρατώντας το retro σχέδιο αυτό και εκσυγχρονίζοντας την με προσοχή στις λεπτομέρειες θα ήταν ιδανική

bersekeros έγραψε: