σαν barcode είναι !rainmaker έγραψε:Πρώτη φορά σχηματίζω τόσο αρνητική εικόνα για φανέλα μας.
Ελπίζω να την αδικει η φωτο
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Πολύ καλύτερη από τη "νερόβραστη" περσινή με τις ρίγες μόνο μπροστά πάντως... να δούμε και τις άλλες δύο γιατί πχ. πέρσι η μαύρη ήταν αυτή που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση...
Psiras αν σε φαίνεται αυτή barcode που να δεις αυτήν της West Brom

Πρώτη φορά δε μ αρέσει φανέλα της macron..
Ελπίζω να είναι καλύτερη η δεύτερη και η τρίτη.
Πάνω από όλα ας είναι γουρλιδικες και ας μη μ αρέσουν.
Ελπίζω να είναι καλύτερη η δεύτερη και η τρίτη.
Πάνω από όλα ας είναι γουρλιδικες και ας μη μ αρέσουν.
Τραγικη,οτι χειροτερο εχω δει.
Ειναι δυνατον ρε πουστη να εκαναν τοσο κακη επιλογη,ποιος ενεκρινε τετοιο εκτρωμα;
Ειναι δυνατον ρε πουστη να εκαναν τοσο κακη επιλογη,ποιος ενεκρινε τετοιο εκτρωμα;
Ας κάνουμε και μία με QR code για δεύτερη. Να βγάζεις φωτογραφία τον παίχτη και να ανοίγει το paoktv.psiras67 έγραψε:σαν barcode είναι !rainmaker έγραψε:Πρώτη φορά σχηματίζω τόσο αρνητική εικόνα για φανέλα μας.
Πάντως υπάρχει ομοιογένεια. Η φανέλα αντικατοπτρίζει άριστα το μπάτζετ, το επίπεδο και τους στόχους της ομάδας. Ένας ακόμα λόγος για κολύριο κάθε Κυριακή. Ένας ακόμα λόγος να χαθούν κι άλλα έσοδα.
Τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες, να την δω από κοντά δεν έχω αρνητική προδιάθεση από κοντά.... Η πλάτη πως είναι?
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pirate_salonica έγραψε:Πολύ καλύτερη από τη "νερόβραστη" περσινή με τις ρίγες μόνο μπροστά πάντως... να δούμε και τις άλλες δύο γιατί πχ. πέρσι η μαύρη ήταν αυτή που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση...

gika έγραψε:Ας κάνουμε και μία με QR code για δεύτερη. Να βγάζεις φωτογραφία τον παίχτη και να ανοίγει το paoktv.psiras67 έγραψε:σαν barcode είναι !rainmaker έγραψε:Πρώτη φορά σχηματίζω τόσο αρνητική εικόνα για φανέλα μας.
Πάντως υπάρχει ομοιογένεια. Η φανέλα αντικατοπτρίζει άριστα το μπάτζετ, το επίπεδο και τους στόχους της ομάδας. Ένας ακόμα λόγος για κολύριο κάθε Κυριακή. Ένας ακόμα λόγος να χαθούν κι άλλα έσοδα.

Τραγικη, κακογουστη και προχειροδουλεια..
Σαν πιτζάμα καταδικου...
Το τμημα μαρκετινγκ ηταν το μονο π κρατουσε υψηλο επιπεδο...
Δεν περιμενα να με απογοητευσουν σε τετοιο βαθμο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν πιτζάμα καταδικου...
Το τμημα μαρκετινγκ ηταν το μονο π κρατουσε υψηλο επιπεδο...
Δεν περιμενα να με απογοητευσουν σε τετοιο βαθμο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Ασπρόμαυρα χάλια... Πάντως καλοριζικη να είναι και να συνδυαστεί με επιτυχίες
- bersekeros
Αυτή έχει 10 μαύρες ρίγες εκείνη είχε 7.Σουριναμέζος έγραψε:Ανέβηκε στο Instagram της ΠΑΕ βίντεο με την νέα φανέλα (την εντός έδρας μόνο) είναι ασπρόμαυρη με πολλές ρίγες, ακόμα περισσότερες από την σεζόν 2017-18
Τέτοιες φανέλες, με τόσο λεπτές, άσπρες και μαύρες ρίγες νομίζω φορούσαν/ φοράνε οι διαιτητές στο NCAA.

ελπίζω να τους κόψει και να βάλουν σε ψηφοφορία για την καλύτερη , αλλιώς την βάψαμε φέτος .......
Footlockerbersekeros έγραψε:Αυτή έχει 10 μαύρες ρίγες εκείνη είχε 7.Σουριναμέζος έγραψε:Ανέβηκε στο Instagram της ΠΑΕ βίντεο με την νέα φανέλα (την εντός έδρας μόνο) είναι ασπρόμαυρη με πολλές ρίγες, ακόμα περισσότερες από την σεζόν 2017-18
Τέτοιες φανέλες, με τόσο λεπτές, άσπρες και μαύρες ρίγες νομίζω φορούσαν/ φοράνε οι διαιτητές στο NCAA.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk