Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ρε μάγκες ειλικρινά γιατί δε σέβεστε τπτ από όσα λέμε;;
Έγραψα φτάνει με τα οφτοπικ και βλέπω αναλύσεις για ακαδημιες, ανάλυση για φερευρα, αναλύσεις για οτιδήποτε σας περνάει από το μυαλό!!
Γιατι το γαματε ειλικρινά;;
Τι θέλετε να ξεκινήσουμε με μπαν τη χρονιά;;
Ημαρτον τελικά!!!
Κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι τις ίδιες αναλύσεις στο ίδιο τοπικ!!
Αλλο να κάνουμε χαβαλέ και άλλο αυτό το σπαμαρισμα από τα ίδια άτομα κάθε μέρα!!
Και μεις αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να γράφουμε αλλά καταντάει κουραστικό κάθε μέρα να βλέπω το ίδιο ποστ με. Άλλο τρόπο γραμμένο και σε λάθος τοπικ!!
ΦΤΆΝΕΙ!!
Οποίος δε σέβεται δε θα το σεβαστώ και γω. Και θα φεύγει άπατο το ποστ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγραψα φτάνει με τα οφτοπικ και βλέπω αναλύσεις για ακαδημιες, ανάλυση για φερευρα, αναλύσεις για οτιδήποτε σας περνάει από το μυαλό!!
Γιατι το γαματε ειλικρινά;;
Τι θέλετε να ξεκινήσουμε με μπαν τη χρονιά;;
Ημαρτον τελικά!!!
Κάθε μέρα οι ίδιοι άνθρωποι τις ίδιες αναλύσεις στο ίδιο τοπικ!!
Αλλο να κάνουμε χαβαλέ και άλλο αυτό το σπαμαρισμα από τα ίδια άτομα κάθε μέρα!!
Και μεις αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να γράφουμε αλλά καταντάει κουραστικό κάθε μέρα να βλέπω το ίδιο ποστ με. Άλλο τρόπο γραμμένο και σε λάθος τοπικ!!
ΦΤΆΝΕΙ!!
Οποίος δε σέβεται δε θα το σεβαστώ και γω. Και θα φεύγει άπατο το ποστ!!
Γράφει ο Τοσκίτσης
ΠΑΟΚ: Καμία μεταγραφή πριν την Μπεσίκτας!
Αν ισχύει,για μια βδομάδα λοιπόν,ας μη γράψουμε τίποτα απολύτως εδώ,τζάμπα τα γράφουμε
ΠΑΟΚ: Καμία μεταγραφή πριν την Μπεσίκτας!
Αν ισχύει,για μια βδομάδα λοιπόν,ας μη γράψουμε τίποτα απολύτως εδώ,τζάμπα τα γράφουμε
Ως συνήθως, παραδοσιακά δηλαδή, για όλη αυτή την αρνητική ατμόσφαιρα φταίει η κωμικοτραγική επικοινωνιακή τακτική της ΠΑΕ
Για ποιο πουστη λόγο δεν επικοινωνούν νηφάλια και απλά το τι πρόκειται να επιδιώξουν αυτή τη τη μεταγραφική περίοδο να ξέρουμε τι να περιμένουμε;
Όλα πια στην τύχη γίνονται ώστε να μη ξέρουν τι θέλουν; Δεν έχουν κάποια στόχευση; Πχ σε μικρούς, σε ελεύθερους, σε συγκεκριμένες θέσεις, σε ιδιότητες παικτων;
Πόσο δύσκολο είναι;
Κι αν πάλι φοβούνται τυχόν αθέμιτες ανταγωνιστικές κινήσεις και για αυτό κινούνται έτσι, πάλι μπορούν να μας το πουν. Μάγκες ξέρουμε τι γίνεται, έχουμε λόγο που δε μιλάμε, κάντε υπομονη
Έγραψε ο Γιώργος δηλαδή στο ινσταγκραμ και τ @@ μας κουνιουνται
Για ποιο πουστη λόγο δεν επικοινωνούν νηφάλια και απλά το τι πρόκειται να επιδιώξουν αυτή τη τη μεταγραφική περίοδο να ξέρουμε τι να περιμένουμε;
Όλα πια στην τύχη γίνονται ώστε να μη ξέρουν τι θέλουν; Δεν έχουν κάποια στόχευση; Πχ σε μικρούς, σε ελεύθερους, σε συγκεκριμένες θέσεις, σε ιδιότητες παικτων;
Πόσο δύσκολο είναι;
Κι αν πάλι φοβούνται τυχόν αθέμιτες ανταγωνιστικές κινήσεις και για αυτό κινούνται έτσι, πάλι μπορούν να μας το πουν. Μάγκες ξέρουμε τι γίνεται, έχουμε λόγο που δε μιλάμε, κάντε υπομονη
Έγραψε ο Γιώργος δηλαδή στο ινσταγκραμ και τ @@ μας κουνιουνται
- invincible
rainmaker Μπράβο αυτό ακριβώς τα είπες όλα. Το καλήτερο ποστ προς την ΠΑΕ φέτος για τις μεταγραφές. Είσαι σοβαρή ομάδα? Ανακοινώνεις τι μεταγραφικό σχεδιασμό θα κάνεις πόσους παίχτες και σε ποιες θέσεις μέχρι πότε. Λες δημόσια ποιους υπολογίζεις και ποιοι θα προπονούνται με την δεύτερη ομάδα αν μείνουν και πατήσουν σε συμβόλαια. Λες ποιο είναι το μπατζετ. Έχεις επικοινωνία με τον κόσμο δεν είσαι έρμαιο των ΑΡΔ. Βγάζεις τα θέλω του προπονητή και του ΤΔ. Προσέχεις τι συμβόλαια υπογράφεις και με τι ρήτρες. όλα ξεκινάνε από εκεί. Επικοινωνιακή Πολιτική. Τέλος δεν αποκαλείς ''κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου '' είτε είναι εν ζωή ή πεθάναν τους Σαββα Θεωδορίδη και τους λοιπούς της εγκληματικής οργάνωσης ...εκτός αν δεν γνωρίζεις από ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα συλλυπητήρια φτάνουν μόνο ...
Οσοι ξερετε γραψτε μας τον ισολογισμο της ΠΑΕ αν δεν ξερετε ειστε κουραστικοι ιδιως καποιοι που κουνανε το δαχτυλο
- loukas karadimos
ακριβωςbarlow4 έγραψε:ας ελπισουμε πως με την αλλαγη γυμναστων κ προπονητικου τιμ θα δουμε τουλαχιστιον αθλητικη ομαδα και οχι τις περσινες χλαπατσες.
Ιδανικα εγω μονο τον αμπελ αλερτ απο τον παγκο θα αλλαζα αν ειναι τοσο ασφυκτικο το φφπ στην περιπτωση μας.
-
Προσωπικά πιστεύω πως καλά κάνει η παε και δεν ανακοινώνει τίποτα. Όταν κάτι είναι τελειωμένο το παρουαιαζει και τέλος. Ποιος ο λόγος για πιθανους στόχους, για να μπουν σφήνες οι υπόλοιποι;
Τα εν οίκο μη εν δημο λέγανε οι παλαιοι Αιληναις και εμείς οι Πόντιοι λέμε μιαν οβαξον και επεκει κακαρτσον. Οι δυο αυτές λαϊκές σοφίες πρέπει να είναι ο οδηγός όλων.
Τα εν οίκο μη εν δημο λέγανε οι παλαιοι Αιληναις και εμείς οι Πόντιοι λέμε μιαν οβαξον και επεκει κακαρτσον. Οι δυο αυτές λαϊκές σοφίες πρέπει να είναι ο οδηγός όλων.
Εγω θελω να αλλαξω αυτους που πινανε ναρκωτικα από παιδια...Πεστε μας αυτό το γαμημενο το ffp το ξερεται τι είναι? χρωσταμε ειμαστε πιστωτικοι σε τι ποσα ? τι αναμασατε την ιδια καραμελα συνεχεια
Καλησπέρα!!
Ρε παιδιά εδώ μιλάμε για μεταγραφές ή για τα οικονομικά;;
Μπήκα και εγώ να δω μήπως έχουμε κανένα καινούργιο όνομα και διαβάζω τόσες
σελίδες για τα οικονομικά και τα λάθη.
Τελικά κανένα καινούργιο όνομα ακούστηκε;
Ρε παιδιά εδώ μιλάμε για μεταγραφές ή για τα οικονομικά;;
Μπήκα και εγώ να δω μήπως έχουμε κανένα καινούργιο όνομα και διαβάζω τόσες
σελίδες για τα οικονομικά και τα λάθη.
Τελικά κανένα καινούργιο όνομα ακούστηκε;
- sourmenetes
- Moderator
Συνεχίστε με οφτοπικ.
Απατά θα πηγαίνουν.
Απατά θα πηγαίνουν.
++++tad έγραψε:Αν και μεταγραφακιας ορθά εμιλησες ... όαση το ποστ σου ... γιατί κατά τα αλλά το φόρουμ έχει καταντήσει φόρουμ Football Manager ... και από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει μάνατζμεντ ποτέ στην ζωή τους και δεν έχουν διαχειριστεί ούτε κοτέτσι.Metagrafakias έγραψε:Εγω παλι βλεπω το ποτηρι μισογεματο και θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ θα προχωρησει με πολυ αλλαγμενο και ανανεωμενο ροστερ τη νεα χρονια και αυτοι οι παικτες ηδη υπαρχουν...
Εγω ειδα εναν Μπαλλογιαννη 21 χρονων με μια γεματη χρονια στη σουπερ λιγκ και πολυ καλη τεχνικη και φυσικη κατασταση να μπορει να παιξει και αριστερο μπακ και χαφακι..
Ειδα ενα Τσιγγαρα να ειναι σκυλος στα χαφ με καλη φυσικη κατασταση και καλη τεχνικη να περιμενει να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια...
Ειδα εναν Μιχαηλιδη ετοιμο στοπερ μεγαλης κλασης με τρομερο αριστερο....
Ειδα εναν Μιχαι 21 χρονων τρομερα ποιοτικο και σκυλο στα μαρκαρισματα...
Ειδα εναν Τσαουση να μην εχει να ζηλεψει τπτ απο ολα τα αριστερα μπακ αυτη τη στιγμη της Ελλαδας...
Εναν Διαμαντη πολυ γρηγορο,ψηλο,δυνατο,τεχνιτη να ειναι αξιοπιστη επιλογη για μπακ απ στη 3αδα της αμυνας...
Εναν Τζολη με ετοιμο σωμα για αντρικο ποδοσφαιρο και τρομερη αισθηση του γκολ...
Εναν Κουτσια να ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο της Ελλαδας μακραν απο το 2ο...
Ειδα περυσι εναν Χατζηστραβο να κανει πλακα στη football league και οταν ξεπερασει τον τραυματισμο του να διεκδικει θεση στην 11αδα ανετα....
Και για αυτους που θα μου πουν με τα πιτσιρικα 4-5ος θα εισαι θα τους πω προτιμω να παιξω με αυτα τα πιτσιρικια και αλλα πολλα που εχει η ομαδα Γαιτανιδη,Δουμτση,Γκαργκαλατζιδη,Λυρατζη,Γιαξη κλπ κλπ κι ας κανω και οι ηττες εκτος προγραμματος αλλα να χτιζω ομαδα σιγα σιγα για τα επομενα χρονια και να τα σαρωσω ολα απο το να βλεπω 30αρηδες μετριοτητες με παχυλα συμβολαια να κανουν αγγαρεια ολη τη χρονια και να περπατανε....
Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ σου δικην υπερβολής ... χρειάζονται κι οι μεταγραφές έτοιμων παιχτών αλλά ο ΠΑΟΚ μετά από χρόνια δημιουργίας της δίκης του σχολής ποδοσφαίρου πρέπει να κάνει τα πρώτα βήματα εφαρμογής στην πρώτη ομάδα. Αυτό δεν γίνεται χωρίς ρίσκο. Ας το κάνει λοιπόν να γουστάρουμε ΠΑΟΚ
Τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα ... αργά ή γρήγορα
Οποτε για τι συζητάμε με ότι εχεις ψωνιζεις αλλα ψαρια θα παρεις με 5 ευρω κ αλλα με 25
Καλυτερα να το κλειδωσουμε το τοπικ. Δεν εχει νοημα ύπαρξης. Οχι πριν τις 25.sourmenetes έγραψε:Συνεχίστε με οφτοπικ.
Απατά θα πηγαίνουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όχι μεγάλε.
Δε θα κλειδωνουμε τα τοπικ επειδή δεν μπορείτε να πειθαρχειτε και να καταλαβαίνετε τι ζητάμε.
Το τοπικ θα μείνει ανοιχτό για τις μεταγραφές.
Για φήμες, για άρθρα, για όλα.
Αν δεν έχετε κάτι να γράψετε δεν είναι απαραίτητο να γράφετε κάθε μέρα και τα ίδια και οφτοπικ πράγματα.
Μάθετε να πειθαρχειτε σε ένα χώρο που σας δίνει βήμα να μιλάτε, να ανταλλάσετε ιδέες.
Απλά τα πραγματα
Δε θα κλειδωνουμε τα τοπικ επειδή δεν μπορείτε να πειθαρχειτε και να καταλαβαίνετε τι ζητάμε.
Το τοπικ θα μείνει ανοιχτό για τις μεταγραφές.
Για φήμες, για άρθρα, για όλα.
Αν δεν έχετε κάτι να γράψετε δεν είναι απαραίτητο να γράφετε κάθε μέρα και τα ίδια και οφτοπικ πράγματα.
Μάθετε να πειθαρχειτε σε ένα χώρο που σας δίνει βήμα να μιλάτε, να ανταλλάσετε ιδέες.
Απλά τα πραγματα