Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Οι τελευταίες μεταγραφές ήταν καταστροφή. Έχουμε πρόβλημα στην αντικατάσταση των επιτυχημένων ανθρώπων στον ΠΑΟΚ,ποδοσφαιριστων, προπονητών και στελεχών. Σκέψου αυτό που έγραψα ότι η πιο πετυχημένη μεταγραφή μας τελευταία ήταν ο Ολιβειρα πριν από 4 μεταγραφικές περιόδους και δες την συνεχόμενη αποδυνάμωση μας σε ποιότητα και προσωπικότητες.Σουριναμέζος έγραψε:Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λες, τρομερά αποτυχημένη μεταγραφική περίοδος ήταν αυτή του περσινού καλοκαιριού που ήρθαν (Εσίτι, Αουγκούστο, Στοχ, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μελιόπουλος) μιλάμε δηλαδή για παίκτες που δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτα. Η πιο πετυχημένη ίσως να ήταν ο Μιχάι ο οποίος μέχρι τα πλει-οφ είχε 1 συμμετοχή.Nikos 74 έγραψε:Τρομερό το ότι η πιο πετυχημένη μεταγραφή πρόσφατα ήταν ο Ολιβέιρα, που έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ εδώ και 15 μήνες! Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, η συνεχής αποδυναμωση λόγω αποτυχίας των μεταγραφών, που αυτόματα μας φέρνει και τον μπαμπούλα του φφπ.
Όμως στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη του 2019 ήρθαν (Μίσιτς, Ινγκασον, Ολιβέιρα, Σφιντέρσκι, επιστροφές Γιαννούλη και Ενρίκε) θεωρώ ότι οι επιλογές αυτές, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο, βγήκαν στην ομάδα. Ενώ το Καλοκαίρι του 2018 που η ομάδα είχε έτοιμες βάσεις και δεν ήθελε πολλές μεταγραφές ήρθαν 2 παίκτες προοπτικής που έχουν βγει στην ομάδα (Ακπομ, Ζαμπά), 2 έμπειροι παίκτες που και δεν βγήκαν και μας φόρτωσαν το ffp (Χατσερίντι, Βερνμπλουμ) και 2 δανεικοί απλά για προσθήκη βάθους που δεν πρόσφεραν ιδιαίτερα αλλά δεν κόστισαν κιόλας (Τόσκα, Καρέλης)
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σιγα σιγα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται. Ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται πάει όπως είναι. Το ματς με τους τουρκους κρινει οικονομικα,αγωνιστικα,ευρωπαϊκα πολλά πράγματα και πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία γιαυτό και πρέπει να μας βρει όλους μια γροθιά. Μετά υπάρχει χρόνος και για τον Πορτογάλο 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 18 Αύγ 2020, 10:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτός που λες με Όλα τα ελαττώματα του έφερε τίτλους, τελείως λάθος το σχόλιο του για θεοδωριδη, αλλά τους σαβιδαιους θα τους κρίνεις συνολικά όχι ότι σε βολεύει, πλήρωσε τα χρέη τους έδιωξε από την επο πήρε τίτλους έκανε paok tv, φυσικά είχαμε και αστοχίες κυρίως στην Ευρώπη, οικονομικά ο σύλλογος πλέον είναι σε άλλο επίπεδο ... Αλλά είναι άδικο τον μελλοντικό πρόεδρό του ΠΑΟΚ γιατί αυτός και. Ο Νίκος θα είναι, να τους απαξιωνουμε έτσι....invincible έγραψε:πάλι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι στιγμής τα περισσότερα λεφτά για μεταγραφές.... οι άλλοι πήραν κάτι 35αρηδες ελεύθερους και εσύ έδωσες κοντά στο 1εκ. μέχρι στιγμή σε μεταγραφές... οι άλλοι πούλησαν πήραν εκατομμύρια και δεν βάζουν φράγκο... πάλι εσύ και φέτος έδωσες τα περισσότερα μέχρι στιγμής
Πως έγινε αυτό ? Θα σου απαντήσω . Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το θέμα των μεταγραφών ο Γιώργος Σαββιδης.
Ο Γιώργος Σαββίδης έχει μυρωδιά ξέρει μπάλα ? Η απάντηση είναι δες τα χομπι του στο ινστραγκραμ και θα δεις κάτι σχετικό με μπάλα? Τα έσβησε όλα θα πει κάποιος.... άστην αυτή την ερώτηση ερώτηση είναι λάθος πάμε άλλη ερώτηση.
Ο Γιώργος Σαββίδης έχει μυρωδιά ξέρει από ελληνικό ποδόσφαιρο ? Η απάντηση είναι ότι αποκάλεσε Κεφάλαιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον Σαββα Θεωδορίδη !
Τον άνθρωπο που έδωσε την γυναίκα του στον πρόεδρο Σωκράτη για μία θέση στην ΠΑΕ
Τον άνθρωπο που ακούγεται σε κασέτες να απειλεί διαιτητές
Τον άνθρωπο μιας εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου
Τον άνθρωπο που για ένα χαρτάκι πήρε την ομάδα και έφυγε
Τον άνθρωπο που σύμφωνα με τον Γεωργίου σου έστειλε τον Κομμίνη και έδωσε τις φωτογραφίες με το όπλο να κάνουν τον γύρο του κόσμου να πλήξουν τον πατέρα σου να τον διώξουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο
Τι να περιμένεις ύστερα στον ΠΑΟΚ από προγραμματισμό στις μεταγραφές.... Ειναι αυτό που έγραψε η θύρα 4 ... Θα μας πιάνουν μια ζωή όλοι στον ύπνο με τις πόρτες ανοιχτές από παντού σε όλα τα θέματα...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι το ευχόμαστε. Κι έχουμε μια κρυφή ελπίδα, να συμβεί η ίδια διάψευση όπως συνέβη με τα όσα- τόσα γράφτηκαν κατά του Λουτσέσκου όταν πρωτοανακοινώθηκε ότι θα είναι η προπονητική επιλογή του ΠΑΟΚmakispaspartou έγραψε:Για μένα ξεκάθαρα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά ήταν ένα και συνεχίζει να είναι.. Αμπέλ Φερέιρα..
Ό,τι τεχνικό τιμ και να του δώσεις , ό,τι παίκτες και να του φέρεις δεν αλλάζει...
Εύχομαι να διαψευστώ για το καλό του ΠΑΟΚ και κατ'επέκταση το δικό μου...
- Maximus
Εχεις δικιο.eorptol1 έγραψε:Αυτό το ότι προβλέψουμε τι θα πει στο μέλλον ο φερειρα δείχνει ότι έχουμε ξεφεύγει στην κριτική και είναι πλέον εμμονή..... Και συνέχεια τα ίδια ακριβώς σχόλια copy paste, σε τι βοήθαςθ αυτο? Το λέμε μια φορά αντε δύο και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θελω να καταντήσω εμμονικός.
Το σταματάω (ελπίζω πιο πέρα από τις 26/8)...
- invincible
Καμία απαξίωση eorptol1 κανείς δεν λέει ότι δεν έφερε τίτλους μιλάμε για μεταγραφές εδώ φιλέ και κατα πόσο γνωρίζει από ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταγραφικό προγραμματισμό και μπάλα και ότι ξοδεύει τα περισσότερα από όλους στις μεταγραφές!
Για μένα το πρόβλημα είναι η μεταγραφική ανομβρία που έρχεται από επιλογή της οικογένειας Σαββίδη (και όχι λόγω FFP) και αφήνει ακάλυπτα σημαντικά κενά στο ρόστερ της ομάδας, με σημαντικότερο αυτό της έλλειψης προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια.
Έχοντας αδειάσει πάνω από 4 εκατομμύρια στο μπάτζετ με τις μη ανανεώσεις Μαουρίσιο, Βιειρίνια και εξοικονομώντας τουλάχιστον άλλα τόσα από τη μείωση της φορολογίας, ταυτόχρονα με την χαλάρωση του FFP για τη φετινή χρονιά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη σοβαρή ενίσχυση της ομάδας για τρίτη συνεχή μεταγραφική περίοδο.
Το χειρότερο είναι ότι αφήνουμε τον γαύρο να πανηγυρίσει πρωτάθλημα και την νέα χρονιά χωρίς καν να πάρει παίκτες. Βλέπουν την λευκή πετσέτα που έχουμε πετάξει, τσεπώνουν εκατομμύρια από πωλήσεις, παίρνουν ποιοτικούς ελεύθερους και θα πανηγυρίσουν το πιο "φθηνό" πρωτάθλημα όλων των εποχών από Δεκέμβρη.
Κρίμα. Μακάρι μια μέρα να μάθουμε τι άλλαξε και που πήγε η καύλα σε κανένα επεισόδιο του PAOK TV.
Έχοντας αδειάσει πάνω από 4 εκατομμύρια στο μπάτζετ με τις μη ανανεώσεις Μαουρίσιο, Βιειρίνια και εξοικονομώντας τουλάχιστον άλλα τόσα από τη μείωση της φορολογίας, ταυτόχρονα με την χαλάρωση του FFP για τη φετινή χρονιά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη σοβαρή ενίσχυση της ομάδας για τρίτη συνεχή μεταγραφική περίοδο.
Το χειρότερο είναι ότι αφήνουμε τον γαύρο να πανηγυρίσει πρωτάθλημα και την νέα χρονιά χωρίς καν να πάρει παίκτες. Βλέπουν την λευκή πετσέτα που έχουμε πετάξει, τσεπώνουν εκατομμύρια από πωλήσεις, παίρνουν ποιοτικούς ελεύθερους και θα πανηγυρίσουν το πιο "φθηνό" πρωτάθλημα όλων των εποχών από Δεκέμβρη.
Κρίμα. Μακάρι μια μέρα να μάθουμε τι άλλαξε και που πήγε η καύλα σε κανένα επεισόδιο του PAOK TV.
-
giliopoulos
Παλι τα ιδια..gika έγραψε:Για μένα το πρόβλημα είναι η μεταγραφική ανομβρία που έρχεται από επιλογή της οικογένειας Σαββίδη (και όχι λόγω FFP) και αφήνει ακάλυπτα σημαντικά κενά στο ρόστερ της ομάδας, με σημαντικότερο αυτό της έλλειψης προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια.
Το μπατζετ σου ειναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ των εσοδων σου, παλι τα ιδια θα λεμε?
Το δικαιολογιες και σαχλαμαρες, πες μου λιγο τι εσοδα εχει η ομαδα και τι μπατζετ και τα ξαναλεμε
O πιτσιρικάς εκτόξευσε, άγνωστο γιατί, την αξία του μέσα σε μισή χρονιά στη Χάντερσφιλντ. Ο Ρέμπε είχε φύγει, λογικό όμως είναι να έχει πληροφόρηση.black_star_ninja έγραψε:Δεν ξερω αν ισχύει αλλα δείτε κ αυτο..
“Goalkeeper Kamil Grabara is also likely to be loaned out, with PAOK and Hamburg just two of the clubs monitoring the situation.“
https://www.goal.com/en-cm/news/aston-v ... ma4f7shqnu
Δεν ξέρω αν ψάχνουμε τόσο νέο τερματοφύλακα
edit: δεν προχωράει αυτή η κίνηση ανέβασε tο sportime
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 18 Αύγ 2020, 11:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φτάσαμε στο σημείο η κριτική να φθάνει και στο επίπεδο της σωστής νοοτροπίας στο επιχειρείν.
ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Η λογική μου λεει οτι ψάχνουμε καποιον έμπειρο. Απο την άλλη ποτε δεν ξέρεις.. θα μάθουμε οταν δούμε ανακοινώσεις απο όλα τα ΜΜΕ συγχρόνως..
- invincible
Το ffp δεν υπάρχει πουθενά ειδικά φέτος. Αλλά πάλι και φέτος εμείς βάζουμε τα περισσότερα λεφτά για μεταγραφές!!! Προσοχή!!! Στον ΠΑΟΚ πάντα υπήρχε λάθος μεταγραφικός σχεδιασμός από την εποχή Σκαρμουτσου που δεν υπήρχε ffp μέχρι σήμερα. Τα έχει πάρει ο Σαββιδης γιατί πουλάνε οι άλλοι και παίρνουν εκατομμύρια και παίζουν σε ομίλους και εμείς είμαστε πίσω σε αυτό το κομμάτι και καταλήγουμε να αγοράζουμε στο τέλος τους ίδιους που πουλάμε.... ....
Πήγε ο Βιερίνια και ζήτησε 1,5εκ. συμβολαιο τον χρόνο για δύο χρόνια με την δικαιολογία ότι είναι ο καλύτερος παικτης στην ομάδα. Πήγε ο προπονητής και είπε εγώ αυτόν θα τον βάλω μέσα 8 φορές τον χρόνο να παιξει δεν τον έχω για βασικό. Τώρα παρακαλάει ο Βιερινια να δει τον Σαββιδη σε λίγο θα παρακαλάει και ο Μαουρίσιο...Τα έχει πάρει με αρκετά συμβόλαια
Πήγε ο Βιερίνια και ζήτησε 1,5εκ. συμβολαιο τον χρόνο για δύο χρόνια με την δικαιολογία ότι είναι ο καλύτερος παικτης στην ομάδα. Πήγε ο προπονητής και είπε εγώ αυτόν θα τον βάλω μέσα 8 φορές τον χρόνο να παιξει δεν τον έχω για βασικό. Τώρα παρακαλάει ο Βιερινια να δει τον Σαββιδη σε λίγο θα παρακαλάει και ο Μαουρίσιο...Τα έχει πάρει με αρκετά συμβόλαια
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Με μεγάλη βεβαιότητα μιλάς. Ξέρεις κάτι από μέσα ;; Και αν ναι από που αν είναι ευκολο να μας πεις. Επειδή βλέπω οτι μιλάς και με αριθμούς.
- invincible
Οι άλλοι οι ειδήμονες των μεταγραφών εδώ μέσα που βγαίναν και σε λέγανε ότι ξέρουν από μέσα και ότι μέχρι αύριο θα κάνουμε δύο μεταγραφές γιατί δεν τους έκανες αυτήν την ερώτηση ? Γιατί έχουν εξαφανιστεί? Εγώ σου το έλεγα εδώ και μέρες δεν θα παρουμε Ιμπισεβιτς δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές πριν την Μπεσίκτας
Ποιος έγραψε πρώτος το όνομα Σβααπ εδώ μέσα ?
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από μέσα και από έξω εγώ σου μιλάω με ρεπορταζ και λογική που διαβάζω...
Εσύ δεν ξέρεις γιατί τα πήρε ο Σαββιδης και τον είπε πάρε 500 χιλ. ? Από που είσαι σε ποια πόλη ζεις ?
Ποιος έγραψε πρώτος το όνομα Σβααπ εδώ μέσα ?
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από μέσα και από έξω εγώ σου μιλάω με ρεπορταζ και λογική που διαβάζω...
Εσύ δεν ξέρεις γιατί τα πήρε ο Σαββιδης και τον είπε πάρε 500 χιλ. ? Από που είσαι σε ποια πόλη ζεις ?
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες φτάνει με τα οφτοπικ.
Θελετε να πείτε κάτι για μεταγραφες, πείτε το.
Το τι έγινε και πόσα λεφτά και από αποζημιώσεις κουράζουν.
Κάθε μέρα που δε βγαίνει κάτι αναλύουμε ένα κάρο άσχετα πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θελετε να πείτε κάτι για μεταγραφες, πείτε το.
Το τι έγινε και πόσα λεφτά και από αποζημιώσεις κουράζουν.
Κάθε μέρα που δε βγαίνει κάτι αναλύουμε ένα κάρο άσχετα πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk