Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Κράτησες τον προπονητη που μεσα σε ολα δεν μπορεσε να νικήσει τον αρη που εχασε,όχι 7 αλλα 17 παίκτες
Οκ
Εχασες δύο παίκτες
Σου αρρωστησαν αλλοι 2
Πονάς σε 2 θέσεις (ας αφήσω του τερματοφύλακα)
Και άααααααααααααααααλλλη μια χρονιά τα ζώα μου αργά
Το ένστικτο μου μέρα με τη μέρα γινεται ολο και πιο μαυρο
Οκ
Εχασες δύο παίκτες
Σου αρρωστησαν αλλοι 2
Πονάς σε 2 θέσεις (ας αφήσω του τερματοφύλακα)
Και άααααααααααααααααλλλη μια χρονιά τα ζώα μου αργά
Το ένστικτο μου μέρα με τη μέρα γινεται ολο και πιο μαυρο
- bersekeros
Ο γέγονε...γέγονε.
Ό,τι μπορούσαν να κάνουν ή μπορουσε να γίνει ή ό,τι γινόταν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους, από άποψη μεταγραφικής ενίσχυσης...έγινε... και σε κάποιες περιπτώσεις, προφανώς δεν έγινε ή δεν κατέστη δυνατό.
Ξημερώνοντας Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, μία εβδομάδα πριν το κρισιμότερο ματς της επόμενης τριετίας...μόνο μία σκέψη έχω στο μυαλό μου.
Το πώς θα νικήσουμε/ προκριθούμε. Προφανώς θα ''πολεμήσουμε'' με ό,τι έχουμε.
Προφανώς και θα είναι ένα ματς πολλών ''ειδικών'' συνθηκών.
Το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι πως κάτω από τις παρούσες συνθήκες θα καταφέρουμε να προκριθούμε.
Δεν μ'ενδιαφέρει αν θα γίνει με μισό μηδέν και με στραβοκλώτσιά στο 90', δεν μ'ενδιαφέρει αν θα είναι από τύχη ή συγκυρίες ή ποδοσφαιρική ικανότητα ή αν εκείνη την ημέρα οι παίκτες την ''ακούσουν'' Κολοκοτρώνηδες στην Άλωση της Τριπολιτσάς ή Μακεδόνες Ιππείς στη Μάχη του Γρανικού Ποταμού ή Σπαρτιάτες Κομάντο.
Το μόνο που θα με απασχολεί είναι το πώς θα προετοιμαστεί η ομάδα ψυχολογικά και τακτικά, στην εξουδετέρωση του αντιπάλου με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, σε οποιοδήποτε τομέα, αγωνιστικό - εξωαγωνιστικό και ψυχολογικό.
Από αύριο ''πολεμάμε με τα διαθέσιμα'' όπλα και η ΝΙΚΗ γίνεται εμμονή.
Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Ό,τι μπορούσαν να κάνουν ή μπορουσε να γίνει ή ό,τι γινόταν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους, από άποψη μεταγραφικής ενίσχυσης...έγινε... και σε κάποιες περιπτώσεις, προφανώς δεν έγινε ή δεν κατέστη δυνατό.
Ξημερώνοντας Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, μία εβδομάδα πριν το κρισιμότερο ματς της επόμενης τριετίας...μόνο μία σκέψη έχω στο μυαλό μου.
Το πώς θα νικήσουμε/ προκριθούμε. Προφανώς θα ''πολεμήσουμε'' με ό,τι έχουμε.
Προφανώς και θα είναι ένα ματς πολλών ''ειδικών'' συνθηκών.
Το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι πως κάτω από τις παρούσες συνθήκες θα καταφέρουμε να προκριθούμε.
Δεν μ'ενδιαφέρει αν θα γίνει με μισό μηδέν και με στραβοκλώτσιά στο 90', δεν μ'ενδιαφέρει αν θα είναι από τύχη ή συγκυρίες ή ποδοσφαιρική ικανότητα ή αν εκείνη την ημέρα οι παίκτες την ''ακούσουν'' Κολοκοτρώνηδες στην Άλωση της Τριπολιτσάς ή Μακεδόνες Ιππείς στη Μάχη του Γρανικού Ποταμού ή Σπαρτιάτες Κομάντο.
Το μόνο που θα με απασχολεί είναι το πώς θα προετοιμαστεί η ομάδα ψυχολογικά και τακτικά, στην εξουδετέρωση του αντιπάλου με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, σε οποιοδήποτε τομέα, αγωνιστικό - εξωαγωνιστικό και ψυχολογικό.
Από αύριο ''πολεμάμε με τα διαθέσιμα'' όπλα και η ΝΙΚΗ γίνεται εμμονή.
Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Κάποιοι νομίζετε ότι υπάρχουν διαθέσιμα εκατομμύρια στην ομάδα για μεταγραφές και απλά οι επιτελείς κοιμούνται ή πίνουν καφεδάκια.
Μακάρι αλλά δυστυχώς το ταμείον είναι μείον.
Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ βρίσκονταν στο εξής δίλημμα
Ή παίρνουμε τώρα παίκτες με πολύ μικρό κασε όμως, αφού δεν μπορουν να συνυπολογιστούν πιθανά έσοδα από ευρώπη ή περιμένουμε και κάνουμε τις κινήσεις μας αφού έχουμε εξασφαλίσει τα οποια ευρωπαϊκά έσοδα.
Τώρα κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ένας μεσοεπιθετικός για παράδειγμα με κασέ πέντε κατοστάρικα θα μπορούσε να φανεί επιδραστικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Είναι και αυτό μία άποψη, αλλά όχι κάτι θέσφατο το οποίο δεν χρήζει αντίλογο.
Και θα πει ο κακοπροαίρετος, έχω Σαββίδη και θα περιμένω να δω αν θα μπω ευρώπη για να κάνω καλές μεταγραφές? Έτσι έκανα επί ζαγοράκη που ήτανε διοίκηση πρωτοδικείου.
Πιστεύω ότι μετά τα τόσα εκατομμύρια πού μπαίνει κάθε χρόνο η ομάδα μέσα, δικαιούται ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης μία παύση στο να χώνει χρήματα
Μακάρι αλλά δυστυχώς το ταμείον είναι μείον.
Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ βρίσκονταν στο εξής δίλημμα
Ή παίρνουμε τώρα παίκτες με πολύ μικρό κασε όμως, αφού δεν μπορουν να συνυπολογιστούν πιθανά έσοδα από ευρώπη ή περιμένουμε και κάνουμε τις κινήσεις μας αφού έχουμε εξασφαλίσει τα οποια ευρωπαϊκά έσοδα.
Τώρα κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ένας μεσοεπιθετικός για παράδειγμα με κασέ πέντε κατοστάρικα θα μπορούσε να φανεί επιδραστικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Είναι και αυτό μία άποψη, αλλά όχι κάτι θέσφατο το οποίο δεν χρήζει αντίλογο.
Και θα πει ο κακοπροαίρετος, έχω Σαββίδη και θα περιμένω να δω αν θα μπω ευρώπη για να κάνω καλές μεταγραφές? Έτσι έκανα επί ζαγοράκη που ήτανε διοίκηση πρωτοδικείου.
Πιστεύω ότι μετά τα τόσα εκατομμύρια πού μπαίνει κάθε χρόνο η ομάδα μέσα, δικαιούται ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης μία παύση στο να χώνει χρήματα
ειναι φανερο οτι πολλες αποφασεις που εχουν ειδη παρθει για τον σχεδιασμο του ροστερ θα τρεξουν μετα την μπεσικτας ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα
εμενα η ανησυχια μου ειναι σε περιπτωση αποκλεισμου αν θα μπορεσει η ομαδα να ενισχυθει με εστω 1-2 παικτες για τα προκριματικα του γιουροπα η θα εχουμε το περσινο σκηνικο που μετα τον αποκλεισμο απο αγιαξ δεν εγινε καμια κινηση και η ομαδα περιμενε τα παιχνιδια με την σλοβαν για να δει αν θα εχουμε τα εσοδα των ομιλων...
εμενα η ανησυχια μου ειναι σε περιπτωση αποκλεισμου αν θα μπορεσει η ομαδα να ενισχυθει με εστω 1-2 παικτες για τα προκριματικα του γιουροπα η θα εχουμε το περσινο σκηνικο που μετα τον αποκλεισμο απο αγιαξ δεν εγινε καμια κινηση και η ομαδα περιμενε τα παιχνιδια με την σλοβαν για να δει αν θα εχουμε τα εσοδα των ομιλων...
Μα αυτος είναι ο τροπος για να εχεις εσοδα και να ΜΗΝ χωνει ο Ιβαν
Αυτο που δεν κανουμε ποτέ
Να ενισχυθουμε δυνατά και γρήγορα σε χρόνο ρεκόρ και χωρις χρονοτριβές
100 χρόνια τα ιδια κανουμε και μυαλο δε βαζουμε και αναρωτιωμαστε τι φταίει
Την παύση που λες την ΕΚΑΝΕ πέρυσι ο ΙΒΑΝ και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα
Βγαίνω και λέω εγώ πως σε ένα παραλληλο συμπαν,πως πέρυσι μετα τον εσιτι πήραμε 2 μεταγραφάρες που μας στοιχησαν 6 εκατ
Τον Αγιαξ δεν τον περάσαμε,περάσαμε ομως την Σλοβαν γιατι έκαναν αυτοί την ΔΙΑΦΟΡΑ
Γιατί και πέρυσι τα ίδια ειπε η ομαδα
Δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση,αν δεν περάσουμε τη σλοβαν,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Εγώ όμως βαρέθηκα την μοίρα μας και την αξία της και θέλω επιτέλους να παίξω στο C.L αμα γινεται.........
Έτσι περάσαμε ομιλους,καναμε και νικες και πηραμε τα λεφτά μας πισω
Επισης ανεβηκε η χρηματιστηριακή αξια των παικτων και ο Στοχ δεν γκρίνιαξε ποτε,γιατι χρειάστηκε λογω τον πολλων μαρς
Και πολλα αλλα
Έτσι έγιναν τα πραγματα,οποιος θελει ας βγει και να πει το αντιθετο
Επρεπε να ρισκάρουμε δυνατή ενισχυση για το 1ο παιχνίδι
Αν και παλι αποτυχουμε,θα εχουμε δυνατη ομαδα με περισσοτερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα
Θα μας τιμωρησει η Ουέφα με το φφπ και αποκλεισμό απμτην Ευρώπη;;;
Μα δεν θα έχει σημασία αν δεν περασουμε ομίλους!!!
Θα έχουμε τιμωρήσει μονοι μας τον εαυτό μας με αποκλεισμό απ την Ευρώπη
Και όχι για ένα χρονο,αλλα για καμιά 5ετία απ την ουσιαστική Ευρώπη
Αυτο που δεν κανουμε ποτέ
Να ενισχυθουμε δυνατά και γρήγορα σε χρόνο ρεκόρ και χωρις χρονοτριβές
100 χρόνια τα ιδια κανουμε και μυαλο δε βαζουμε και αναρωτιωμαστε τι φταίει
Την παύση που λες την ΕΚΑΝΕ πέρυσι ο ΙΒΑΝ και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα
Βγαίνω και λέω εγώ πως σε ένα παραλληλο συμπαν,πως πέρυσι μετα τον εσιτι πήραμε 2 μεταγραφάρες που μας στοιχησαν 6 εκατ
Τον Αγιαξ δεν τον περάσαμε,περάσαμε ομως την Σλοβαν γιατι έκαναν αυτοί την ΔΙΑΦΟΡΑ
Γιατί και πέρυσι τα ίδια ειπε η ομαδα
Δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση,αν δεν περάσουμε τη σλοβαν,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Εγώ όμως βαρέθηκα την μοίρα μας και την αξία της και θέλω επιτέλους να παίξω στο C.L αμα γινεται.........
Έτσι περάσαμε ομιλους,καναμε και νικες και πηραμε τα λεφτά μας πισω
Επισης ανεβηκε η χρηματιστηριακή αξια των παικτων και ο Στοχ δεν γκρίνιαξε ποτε,γιατι χρειάστηκε λογω τον πολλων μαρς
Και πολλα αλλα
Έτσι έγιναν τα πραγματα,οποιος θελει ας βγει και να πει το αντιθετο
Επρεπε να ρισκάρουμε δυνατή ενισχυση για το 1ο παιχνίδι
Αν και παλι αποτυχουμε,θα εχουμε δυνατη ομαδα με περισσοτερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα
Θα μας τιμωρησει η Ουέφα με το φφπ και αποκλεισμό απμτην Ευρώπη;;;
Μα δεν θα έχει σημασία αν δεν περασουμε ομίλους!!!
Θα έχουμε τιμωρήσει μονοι μας τον εαυτό μας με αποκλεισμό απ την Ευρώπη
Και όχι για ένα χρονο,αλλα για καμιά 5ετία απ την ουσιαστική Ευρώπη
Υπάρχει φόβος γιατί πιθανή αποτυχία θα σημαίνει πολλαrenegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ βρίσκονταν στο εξής δίλημμα
Αυτο που λείπει απ το δίλημμα είναι το παίρνω παικτες με μεγαλομεσαιο κασε
Οι οποίοι θα χρειαστούν ακόμα κι αν αποκλειστούμε απο Μπεσίκτας
Αν νομιζει κανεις πως μετά θα περάσουμε αέρα πατερα στο Europa είναι πολύ απλά ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ
Γραναδα
Μιλαν
Αλκμααρ
Ρεηντζερς
Ροστόφ
Στανταρ λιέγης
Κι αυτές ΑΝ θα είμαστε στους ΔΥΝΑΤΟΥΣ!!!
Αρα ρισκαρουμε ομιλους και 10 εκατ
και με προπονητή χωρίς χημεία με την ομάδα αλλα και με ρόστερ που δεν μπορει να βαλει γκολ ουτε στον ατρομητο
Και γω σου λέω ότι παίρνεις τους παικταρσδες αλλά η μπάλα πάει δοκάρι και έξω...τι κάνεις?
Γι αυτό το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι μια ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Δηλαδή το ότι αποκλειστικές πέρσι από μια ομάδα 10 σκαλιά πιο κάτω φταίει το ότι δεν έκανες δύο μεταγραφές?
Λες για ρίσκο 10 εκατομμυριων αλλά δεν λες ότι έχει διαφορά το ρίσκο να χάσεις χρήματα που δεν σου ανήκουν και διαφορετικό είναι να χάσεις κάποια χρήματα από την τσέπη σου.
Στην ουσία ποτέ δεν μπορείς να χάσεις κάτι που ποτέ δεν ειχες
Γι αυτό το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι μια ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Δηλαδή το ότι αποκλειστικές πέρσι από μια ομάδα 10 σκαλιά πιο κάτω φταίει το ότι δεν έκανες δύο μεταγραφές?
Λες για ρίσκο 10 εκατομμυριων αλλά δεν λες ότι έχει διαφορά το ρίσκο να χάσεις χρήματα που δεν σου ανήκουν και διαφορετικό είναι να χάσεις κάποια χρήματα από την τσέπη σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 18 Αύγ 2020, 01:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν σου ΝΑΙ.....υπαρχει τροπος να μου αποδειξεις το αντίθετο;renegade έγραψε:Και γω σου λέω ότι παίρνεις τους παικταρσδες αλλά η μπάλα πάει δοκάρι και έξω...τι κάνεις?
Για μένα ΝΑΙ
Το μονο σιγουρο πως χωρις αυτους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ
Αν σκεφτόμαστε τι να τους κανω τους παικταράδες αφού μπορει η μπάλα να καταλήξει δοκάρι κι εξω
δεν ειμαστε για καμιά Ευρώπη
Βολος Λαμια
Αν αγοράσεις παικταράδες χάνεις λεφτά; Αξία δεν εχουν οι παικτες;renegade έγραψε:Λες για ρίσκο 10 εκατομμυριων αλλά δεν λες ότι έχει διαφορά το ρίσκο να χάσεις χρήματα που δεν σου ανήκουν και διαφορετικό είναι να χάσεις κάποια χρήματα από την τσέπη σου.
Αν αυτοι οι παικτες πουλησουν 1145 φανελες παραπανω,φερουν 5100 παραπανω συνδρομες στο ΠΑΟΚ ΤV
και κανουν την διαφορά και σε φέρουν τιτλους,εχεις χασει λεφτά;
Όργια έκανε φέτος ο τιαμ στην Τουρκία.Magpies4 έγραψε:Αυτό δείχνει πόσο έχουν ξεπέσει οι 3 της τουρκίας, Φενέρ, Μπεσίκτας και Γαλατά.
Άλλαξε θέση,πήγε αριστερά και έκανε πλάκα στο τουρκικό πρωτάθλημα,κάτι που πρέπει να κάνει και ο δικός μας αν θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο
- Maximus
Τωρα συγνώμη που δεν μπορώ να παραθέσω τα τρια ποστ, αλλά απαντάω σε sourmenetes, eorptol, renegade (και λοιπών) και στοιχειοθετώ και επιχειρηματολογώ υπερ εμού, και αν εχω καταλαβει το σκεπτικο τους: doomlord, joshua (και οποιον αλλον συνταυτίζεται)...
Εντάξει για τα οικονομικά, όλοι το ξέρουμε, αλλά φυσικά καποιοι είχαμε προειδοποιήσει από πέρσι το καλοκαίρι ότι θα ειμαστε σφιχτά λόγω ισολογισμού και FFP, τότε που όλοι ονειρευόμασταν μπαμ και μπουμ και όταν οι ΑΡΔ δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι παίζει...
Για βάλτε τα κάτω όμως για φέτος...
Πηραμε Σβαμπ με συμβόλαιο 450 χιλ
Πηραμε Νινουα δινοντας στην ομάδα 850 χιλ + το συμβολαιο του παιχτη
Αυτά χονδρικά είναι 1,5 εκ. (μπορεί και παραπάνω).
Θα μπορούσαμε να συνυπολογίσουμε και το έξτρα τεχνικό τιμ που πλαισίωσε τον μάγο μας, οπότε φτάνουμε μπακαλίστικα στα 2 μύρια.
(Προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανέναν παιχτη, δεν ξέρω πόσο είναι η αποζημίωση για τον μάγο, αλλά θα εκανα συμβιβασμό και θα του τα έδινα (ισως και παραπάνω) για να παει στην ευχη της Παναγίας και θα ανεβαζα ασυζητητι -έστω και χωρίς διπλωμα- τον Πάμπλο στην πρώτη ομάδα. Αλλά ας πουμε ότι αυτο δεν ειπωθηκε ποτέ
)
Με αυτό το 1,5 μύριο λοιπόν - δεν λέω πολλούς- πάρε ΕΝΑΝ παιχταρά έμπειρο μεσοεπιθετικό και μην κάνεις τίποτε άλλο μέχρι το ματς με την Μπεσίκτας.
Μου αρέσει η λογική των projects, αλλά φέτος θεωρώ ότι είναι λάθος η στρατηγική μείωσης του μπατζετ με ελπιδοφορους παιχτες και παράλληλα παραμονής αυτου του προπονητή... Είναι πολύ κρίσιμη χρονιά και από θέμα οικονομικής επιβιωσης (χρειαζομαστε Ευρώπη οπωσδήποτε) αλλά και από άποψη ευρωπαικών πόντων...
Έπρεπε να τα δώσουμε ολα φέτος ακόμα και 1-2 εκ. παραπάνω.
Αν δεν περάσουμε Ευρώπη, τότε για τα επόμενα 3 χρονια πραγματικά δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από αυτή των ελπιδοφόρων projects... Αυτό φυσικά σημαίνει θέσεις 2-4 στην Σουπα Λιγδα.
Και φυσικά περιμένουμε και την ανακοινωση του market pool του Ιντερτοτο Κονφερενς Λιγκ για να γελάσουμε λίγο, εκεί όπου θα παιζουμε από του χρόνου.
Εντάξει για τα οικονομικά, όλοι το ξέρουμε, αλλά φυσικά καποιοι είχαμε προειδοποιήσει από πέρσι το καλοκαίρι ότι θα ειμαστε σφιχτά λόγω ισολογισμού και FFP, τότε που όλοι ονειρευόμασταν μπαμ και μπουμ και όταν οι ΑΡΔ δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι παίζει...
Για βάλτε τα κάτω όμως για φέτος...
Πηραμε Σβαμπ με συμβόλαιο 450 χιλ
Πηραμε Νινουα δινοντας στην ομάδα 850 χιλ + το συμβολαιο του παιχτη
Αυτά χονδρικά είναι 1,5 εκ. (μπορεί και παραπάνω).
Θα μπορούσαμε να συνυπολογίσουμε και το έξτρα τεχνικό τιμ που πλαισίωσε τον μάγο μας, οπότε φτάνουμε μπακαλίστικα στα 2 μύρια.
(Προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανέναν παιχτη, δεν ξέρω πόσο είναι η αποζημίωση για τον μάγο, αλλά θα εκανα συμβιβασμό και θα του τα έδινα (ισως και παραπάνω) για να παει στην ευχη της Παναγίας και θα ανεβαζα ασυζητητι -έστω και χωρίς διπλωμα- τον Πάμπλο στην πρώτη ομάδα. Αλλά ας πουμε ότι αυτο δεν ειπωθηκε ποτέ
Με αυτό το 1,5 μύριο λοιπόν - δεν λέω πολλούς- πάρε ΕΝΑΝ παιχταρά έμπειρο μεσοεπιθετικό και μην κάνεις τίποτε άλλο μέχρι το ματς με την Μπεσίκτας.
Μου αρέσει η λογική των projects, αλλά φέτος θεωρώ ότι είναι λάθος η στρατηγική μείωσης του μπατζετ με ελπιδοφορους παιχτες και παράλληλα παραμονής αυτου του προπονητή... Είναι πολύ κρίσιμη χρονιά και από θέμα οικονομικής επιβιωσης (χρειαζομαστε Ευρώπη οπωσδήποτε) αλλά και από άποψη ευρωπαικών πόντων...
Έπρεπε να τα δώσουμε ολα φέτος ακόμα και 1-2 εκ. παραπάνω.
Αν δεν περάσουμε Ευρώπη, τότε για τα επόμενα 3 χρονια πραγματικά δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από αυτή των ελπιδοφόρων projects... Αυτό φυσικά σημαίνει θέσεις 2-4 στην Σουπα Λιγδα.
Και φυσικά περιμένουμε και την ανακοινωση του market pool του Ιντερτοτο Κονφερενς Λιγκ για να γελάσουμε λίγο, εκεί όπου θα παιζουμε από του χρόνου.
Επίσης έχει μειωθεί κ ο φόρος συμβολαίων,βέβαια δεν ξέρω εάν ισχύει για καινούρια συμβόλαια η για όλα
Τι;;; Ορίστε;;; Σοβαρά μιλάς; ΠΑΟΚτσιδικο οπαδικο φορούμ έκλεισε λόγο θανάτου ΣΘ;;;;pgetsos έγραψε:Το φόρουμ έπεσε προς τιμή του Σάββα Θεοδωριδη. Επιστρέψαμε
Όσο για κάποια θέματα με μπαναρισμενες ΙΡ που υπάρχουν τελευταία, το πρόβλημα αφορά το tapatalk, όχι το σαιτ
Αυτά εδώ που έχει κίνηση
- sourmenetes
- Moderator
Πλάκα κάνει gomare...
Είπαμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπαμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε 1 εβδομάδα παίζουμε ούτε δανεικό δεν στέλνουμε μέχρι τότε όχι να πουλήσουμε που έγραψε εδώ 1 φίλος αλλά και ούτε θα πάρουμε.
Τώρα ο @Demir που λέει να παρακαλάμε μην παίρνουν οι Τούρκοι τους παίχτες που ακούγονται σιγά και να τους πάρουν σε 1 βδομάδα θα 'μπουν να παίξουν;
Σιγά μην πάρουν που ακούγεται ο Mandzukic/Balotelli/Livaja κτλπ.. πήραν τον Mensah δανεικό και τον N'sakala από την Alanyaspor που ακούγεται θα θα θα παρουν ε στα π@π@ριαμας
Τώρα ο @Demir που λέει να παρακαλάμε μην παίρνουν οι Τούρκοι τους παίχτες που ακούγονται σιγά και να τους πάρουν σε 1 βδομάδα θα 'μπουν να παίξουν;
Σιγά μην πάρουν που ακούγεται ο Mandzukic/Balotelli/Livaja κτλπ.. πήραν τον Mensah δανεικό και τον N'sakala από την Alanyaspor που ακούγεται θα θα θα παρουν ε στα π@π@ριαμας