PAOK TV & PAOK New Media
- ΑποστόληςΑ
Re: PAOK TV & PAOK New Media
ινπαοκ
...Η ΠΑΕ έχει έχει επενδύσει στην τεχνολογία, έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συμμαχίες για να λύσει όλα τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη σεζόν, έχει κάνει συμφωνίες με κατασκευαστές τηλεοπτικών συσκευών για συμβατές εφαρμογές, που διευκολύνουν τη θέαση του PAOK TV και ειδική εφαρμογή για όλες τις συσκευές Android και iOS.
Το πιο σημαντικό βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η συμφωνία με την COSMOTE, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Το σήμα του PAOK TV θα ανέβει στο μπουκέτο της COSMOTE, έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν το κανάλι στο μπουκέτο της COSMOTE και πληρώνοντας τη συνδρομή στο PAOK TV θα μπορούν να παρακολουθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η σεζόν 2020-21 ανοίγει για το PAOK TV με τη μετάδοση του αγώνα της μεθεπόμενης Τρίτης με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το PAOK TV θα μεταδώσει το παιχνίδι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, καθώς τα δικαιώματα μετάδοσης στην Τουρκία και στον υπόλοιπο κόσμο ανήκουν στην φιλοξενούμενη Μπεσίκτας. Αυτή την απόφαση έχει πάρει η ΟΥΕΦΑ με δεδομένο ότι πρόκειται για αγώνες νοκ άουτ στην έδρα μιας από τις δύο ομάδες.
Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, το πρόγραμμα του PAOK TV θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν, καθώς στα σκαριά είναι εκπομπές, αλλά και η μετάδοση των αγώνων της ομάδας μπάσκετ. Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με την ΚΑΕ, που απλά πρέπει να επισημοποιηθεί, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άνοιγμα και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Πηγή : FORZA
...Η ΠΑΕ έχει έχει επενδύσει στην τεχνολογία, έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συμμαχίες για να λύσει όλα τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη σεζόν, έχει κάνει συμφωνίες με κατασκευαστές τηλεοπτικών συσκευών για συμβατές εφαρμογές, που διευκολύνουν τη θέαση του PAOK TV και ειδική εφαρμογή για όλες τις συσκευές Android και iOS.
Το πιο σημαντικό βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η συμφωνία με την COSMOTE, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Το σήμα του PAOK TV θα ανέβει στο μπουκέτο της COSMOTE, έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν το κανάλι στο μπουκέτο της COSMOTE και πληρώνοντας τη συνδρομή στο PAOK TV θα μπορούν να παρακολουθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η σεζόν 2020-21 ανοίγει για το PAOK TV με τη μετάδοση του αγώνα της μεθεπόμενης Τρίτης με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το PAOK TV θα μεταδώσει το παιχνίδι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα, καθώς τα δικαιώματα μετάδοσης στην Τουρκία και στον υπόλοιπο κόσμο ανήκουν στην φιλοξενούμενη Μπεσίκτας. Αυτή την απόφαση έχει πάρει η ΟΥΕΦΑ με δεδομένο ότι πρόκειται για αγώνες νοκ άουτ στην έδρα μιας από τις δύο ομάδες.
Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, το πρόγραμμα του PAOK TV θα εμπλουτιστεί τη νέα σεζόν, καθώς στα σκαριά είναι εκπομπές, αλλά και η μετάδοση των αγώνων της ομάδας μπάσκετ. Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με την ΚΑΕ, που απλά πρέπει να επισημοποιηθεί, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άνοιγμα και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Πηγή : FORZA
- bersekeros
Σωστός.renegade έγραψε:Στην LG πάντως ακόμα δεν έχει το απντειτ και δεν μπορούμε να δούμε
Σήμερα το ξανακοίταζα στη δικιά μου (LG 55 UM 7450 PLA με το Magic Remote) και δεν μπορούσε να συνδεθεί από το app της τηλεόρασης.
Οπότε πήγα και συνδέθηκα bypass, δηλαδή μέσω του Internet browser της τηλεόρασης και συνδέθηκε κανονικά όπως στο PC.
- sourmenetes
- Moderator
Άραγε θα προλάβει το ματς με μπεσικτας το cosmote tv??
Επίσης έχει κανείς σύνδεση τα κανάλια novasports μέσω Vodafone TV??
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό με το cosmote είναι και για τις συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή μόνο για τις ιντερνετικές? ξέρει κανείς?
- navigator11
Ρε το ετήσιο πακέτο πότε θα κυκλοφορήσει; Είμαστε κι εμείς οι άκρως απάλευτοι που πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη σεζόν θα πάρει πίσω τα κεκτημένα. Ξυπνάτε στην παε, λέμε.
σε android TV εγκατεστησα την εφαρμογη σε 55αρα οθονη και ειναι σκετη καυλα 

Πρέπει να κυκλοφορήσει άμεσα.....navigator11 έγραψε:Ρε το ετήσιο πακέτο πότε θα κυκλοφορήσει; Είμαστε κι εμείς οι άκρως απάλευτοι που πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν τη σεζόν θα πάρει πίσω τα κεκτημένα. Ξυπνάτε στην παε, λέμε.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εχω καταλαβει καλα θα ειναι καναλι οπως ειναι τωρα τα 2 pay per view που εχει για ταινιες, τα οποια θα ξηλωθουν (αυτο ηταν ασχετο με το paoktv, θα τα ξηλωναν ετσι και αλλιως) οποτε μαλλον θα μπει στη θεση τους. Για τον δορυφορο αυτα.panta έγραψε:Αυτό με το cosmote είναι και για τις συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή μόνο για τις ιντερνετικές? ξέρει κανείς?
Τωρα απο εκει και περα εχω πολλες αποριες στο πως θα λειτουργησει αυτο το πραγμα. Γιατι για τις ταινιες ειναι κατι απλο, στο ανοιγει το καναλι 24 ωρες και βλεπεις οταν το δειχνει. Δεν ειναι on demand δηλαδη να διαλεγεις εσυ ποτε να το δεις. Γιατι φανταζομαι οτι αν αγορασεις ενα ματς, θα μπορεις να το δεις με καποιο τροπο οποτε θες μετα την ληξη.
Για το ιντερνετικο τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα, γιατι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις περιορισμους.
Εκτιμώ ότι θα ανέβει ως δορυφορικό feed που θα ξεκλειδώνει με κωδικό, πληρωμή στον επόμενο λογαριασμό ή κάποιου άλλου τύπου αναγνώριση. Δεν βρίσκω τον λόγο να είναι και εκεί μέσω ίντερνετ. Κακά τα ψέματα το δορυφορικό σήμα είναι ασυμπιεστο και προς το παρόν κλάσεις ανώτερο από το το livestream. Και μη βιαστεί κάνεις να πει "εγώ έβλεπα κρύσταλλο". Δεν έχουν όλοι 100αρα, ούτε καν Vdsl δεν έχουν όλοι. Το "10mbps" αρκούν για θέαση ήταν μεγάλο ψέμα δυστυχώς. Το δορυφορικό σήμα, τουλάχιστον για live θεάματα, θα αργήσει να αντικατασταθεί. Με λίγα λόγια ελπίζω να είναι μέσω δορυφόρου στο cosmote και να παραμείνει το livestream ως εναλλακτική για τα λάπτοπ και τα κινητά/τάμπλετ.panta έγραψε:Αυτό με το cosmote είναι και για τις συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή μόνο για τις ιντερνετικές? ξέρει κανείς?
Ναι η λογική λέει ότι θα πάρουν τη θέση των on demand καναλιών. ΠΡΟΣΟΧΗ, οχι on demand μέσω ίντερνετ, αλλα μεσω δορυφόρου. Σαν κλειδωμένο τσοντοκάναλο ένα πράγμα, που ανοίγει με συνδρομή/κωδικό.icue έγραψε:Αν εχω καταλαβει καλα θα ειναι καναλι οπως ειναι τωρα τα 2 pay per view που εχει για ταινιες, τα οποια θα ξηλωθουν (αυτο ηταν ασχετο με το paoktv, θα τα ξηλωναν ετσι και αλλιως) οποτε μαλλον θα μπει στη θεση τους. Για τον δορυφορο αυτα.panta έγραψε:Αυτό με το cosmote είναι και για τις συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή μόνο για τις ιντερνετικές? ξέρει κανείς?
Τωρα απο εκει και περα εχω πολλες αποριες στο πως θα λειτουργησει αυτο το πραγμα. Γιατι για τις ταινιες ειναι κατι απλο, στο ανοιγει το καναλι 24 ωρες και βλεπεις οταν το δειχνει. Δεν ειναι on demand δηλαδη να διαλεγεις εσυ ποτε να το δεις. Γιατι φανταζομαι οτι αν αγορασεις ενα ματς, θα μπορεις να το δεις με καποιο τροπο οποτε θες μετα την ληξη.
Για το ιντερνετικο τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα, γιατι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις περιορισμους.

- Maximus
Όχι φίλε μου, δεν θεωρώ ότι είναι ψέμα.Kostas_g4 έγραψε:Εκτιμώ ότι θα ανέβει ως δορυφορικό feed που θα ξεκλειδώνει με κωδικό, πληρωμή στον επόμενο λογαριασμό ή κάποιου άλλου τύπου αναγνώριση. Δεν βρίσκω τον λόγο να είναι και εκεί μέσω ίντερνετ. Κακά τα ψέματα το δορυφορικό σήμα είναι ασυμπιεστο και προς το παρόν κλάσεις ανώτερο από το το livestream. Και μη βιαστεί κάνεις να πει "εγώ έβλεπα κρύσταλλο". Δεν έχουν όλοι 100αρα, ούτε καν Vdsl δεν έχουν όλοι. Το "10mbps" αρκούν για θέαση ήταν μεγάλο ψέμα δυστυχώς. Το δορυφορικό σήμα, τουλάχιστον για live θεάματα, θα αργήσει να αντικατασταθεί. Με λίγα λόγια ελπίζω να είναι μέσω δορυφόρου στο cosmote και να παραμείνει το livestream ως εναλλακτική για τα λάπτοπ και τα κινητά/τάμπλετ.panta έγραψε:Αυτό με το cosmote είναι και για τις συνδέσεις μέσω δορυφόρου ή μόνο για τις ιντερνετικές? ξέρει κανείς?
Δεν μπορεί να βλέπουμε στο youtube live streaming χωρις πρόβλημα (και σε χιλιες άλλες δυο σελίδες επίσης) και παράλληλα στο PAOK TV να έχουμε πρόβλημα...
Κάτι γινόταν πέρσι, ειδικά στις αρχές, και το πρόβλημα ξεκινούσε πρωτίστως από την πλατφόρμα.
Προς το τέλος όμως έφτιαξε.
Ναι, εγώ βλέπω τα novasports μέσω Vodafone TV.sourmenetes έγραψε:Άραγε θα προλάβει το ματς με μπεσικτας το cosmote tv??