Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
σε ενδεχομενη αποχωρηση Βερνμπλουμ θα φωταγωγηθει ο λευκος
και θα αναψουν ξανα πυρσοι σε ολη την παραλια
και θα αναψουν ξανα πυρσοι σε ολη την παραλια
Αποστόλη αν τους κόψουμε τα καλώδια μπορούμε να τους κερδίσουμε, όπως έκανε το ελληνικό υποβρύχιο στο oruc reis σύμφωνα με τους ρωσους, γιαυτό εσκουζε ο Ερντογαν....ΑποστόληςΑ έγραψε:Βλέπω στην τηλεόραση τον πρίγκηπα της Περσίας.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Σίγουρα δεν πονάμε στις θέσεις τους όμως δεν παύουν να είναι τρείς παίκτες που αυτή την στιγμή είναι ενδεκαδατοι, θεωρώ ρισκαδόρικο να φύγουν τρείς παίκτες ενδεκάδας πριν από ένα ματς που κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό της σεζόν. Με Ρέι η Ζιφκο θα ενοιωθα μεγαλύτερη ανασφάλεια από ότι με Πάσχα στην συγκεκριμένη κατάσταση. Για τον Βαρέλα δεν θεωρώ πολύ πιθανό να φύγει έτσι κι αλλιώς.Gospi έγραψε:Με δεδομενο οτι δυσκολα θα ρθει προταση σε καλα λεφτα για Ινγκασον, εμενα δεν θα με χαλουσε να αποχωρησει ο Βαρελα.
Εχουμε πληροτητα στην αμυνα!
Θεωρω επιβεβλημενο να αποχωρησει καποιος απο τους δυο...
Οσο για Μπισε και Πασχαλακη, θεωρω πως μπορουν να αντικατασταθούν εκ των εσω χωρις να μας κοστισει αγωνιστικα...
Στη θεση του Μπισε Πελκας Ζαμπα η Τζολης
και στη θεση του Πασχα Ζιφκο ή Ρευ
Για τον Μπισε είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν αυτό το wildcard στοιχείο που μπορούν στην μέρα τους να καθαρίσουν ένα παιχνίδι (άσχετα εάν πλέον οι μέρες του έρχονται με μεγαλύτερη σπανιότητα) θα τον ήθελα σε αυτό το ματς, κρίνονται πολλά λεφτά κ είναι ένας παίκτης που σ δίνει την πιθανότητα εάν βρεθεί σε κέφια να το καθαρίσει. Γενικά έχω ένα καλό προαίσθημα για τον Μπισε από την εικόνα του στην μέχρι τώρα προετοιμασία και πιστεύω ότι έχει ρόλο στην ομάδα ειδικά με σωστή διαχείριση του ρυθμου του και όχι με την φανέλα βασικού σπίτι του όπως πέρσι.
Αλλιως αν παμε στις πλεον αναμενόμενες αποχωρήσεις, μιλαμε για Βερμπλουμ και μαλλον Στοχ...
Για τον δευτερο θα στεναχωρηθω γτ τον θεωρω αδικημενο.
Για τον πρώτο με χαρα θα συμμετεχω στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην σχετικη φωταγωγηση του λευκου πυργου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον δευτερο θα στεναχωρηθω γτ τον θεωρω αδικημενο.
Για τον πρώτο με χαρα θα συμμετεχω στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην σχετικη φωταγωγηση του λευκου πυργου!
Αν κατεβουμε με Πασχαλακη Βαρελα Ιγκασον Μιχαηλιδη Γιαννουλη Ματος Ενρικε Σβαμπ Πελκα Ζαμπα Τζολη και Ιμπισεβιτς νομιζω περναμε 
Η πιθανότητα να γίνουν κινήσεις τις αμέσως επόμενες μέρες ενώ επικρατεί παντού σιωπή και μόνο κάποιες φωνές στο paokmania υποστηρίζουν το αντίθετο αγγίζει το μηδέν, αν και θα είχε ενδιαφέρον να δικαιωθούν.
Αν δεν πάρουν πρέφα πως κατεβάσαμε 12άδα, σίγουραicue έγραψε:Αν κατεβουμε με Πασχαλακη Βαρελα Ιγκασον Μιχαηλιδη Γιαννουλη Ματος Ενρικε Σβαμπ Πελκα Ζαμπα Τζολη και Ιμπισεβιτς νομιζω περναμε
- Σουριναμέζος
Ναι με 12 vs 11 θα έχουμε σίγουρα πλεονέκτημαicue έγραψε:Αν κατεβουμε με Πασχαλακη Βαρελα Ιγκασον Μιχαηλιδη Γιαννουλη Ματος Ενρικε Σβαμπ Πελκα Ζαμπα Τζολη και Ιμπισεβιτς νομιζω περναμε
Φετος πονταρουμε στην ανατροπη...joshua έγραψε:Η πιθανότητα να γίνουν κινήσεις τις αμέσως επόμενες μέρες ενώ επικρατεί παντού σιωπή και μόνο κάποιες φωνές στο paokmania υποστηρίζουν το αντίθετο αγγίζει το μηδέν, αν και θα είχε ενδιαφέρον να δικαιωθούν.
Ανατροπη της παγιας τακτικης της ΠΑΕ για ενισχυση της ομαδας μετα τα κρισιμα ματς και αφου εχει χαθει το τρενο της Ευρωπης...
Οχι οτι θα γινει τπτ συνταρακτικο αν γινει η ανατροπη και ερθουν παιχτες πριν το ματς! Δυσκολα να ειναι σε θεση να βοηθησουν αν ερθουν ακομη και αυριο...
Αν θελαν οντως να ενισχυσουν την ομαδα εν οψει Μπεσικτας, θα πρεπε οι οποιες κινησεις να γινουν τοτε π ηρθε και ο Σβαμπ.
Ασχολιαστο δε αυτο που κυκλοφορησε σημερα οτι δωσαμε και 850 χιλιαρικα για εναν 21χρονο στοιχημα απο την Γεωργια την ωρα που τα κενα στο ροστερ ειναι τεραστια και η τσέπη μας αδεια!
Θυμιζει λιγο τον περσινό σχεδιασμο που καιγομασταν και παλι για χαφ και δωσαμε 2μιση μυρια για εναν 22χρονο βραζιλιανο αντι μ φερουμε εναν ετοιμο χαφ...
Μακαρι οντως να γινει η ανατροπη φετος!
- rade paprica
Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχόμαστε να μη γίνει καμία κίνηση ως το ματς.
Ως προς τις αποχωρήσεις εξαιρώ παίκτες που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται και δεν θα δηλωθούν όπως ο Στοχ, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι.
Ως προς τυχόν προσθήκες μάλλον δύσκολα πλέον θα βοηθήσουν μια βδομάδα πριν το ματς, εκτός πάλι αν μιλάμε για τεράστια παικτούρα που να ταιράζει και με τα θέλω του προπονητή (μη ξεχνάμε τον Μπερμπάτοφ), ενώ σε άλλη περίπτωση μπορεί να δημιουργηθεί κακή ψυχολογία στους υπάρχοντες παίκτες που θα νιώσουν ότι απειλούνται
(Ελπίζω απλώς να είμαι υπερβολικός και να μιλάει η αγωνία...)

Ως προς τις αποχωρήσεις εξαιρώ παίκτες που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται και δεν θα δηλωθούν όπως ο Στοχ, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι.
Ως προς τυχόν προσθήκες μάλλον δύσκολα πλέον θα βοηθήσουν μια βδομάδα πριν το ματς, εκτός πάλι αν μιλάμε για τεράστια παικτούρα που να ταιράζει και με τα θέλω του προπονητή (μη ξεχνάμε τον Μπερμπάτοφ), ενώ σε άλλη περίπτωση μπορεί να δημιουργηθεί κακή ψυχολογία στους υπάρχοντες παίκτες που θα νιώσουν ότι απειλούνται
(Ελπίζω απλώς να είμαι υπερβολικός και να μιλάει η αγωνία...)
Είναι το 353 που παίζει ο φερέιρα, όπως είχε γράψει κάποιος εδώ πριν λίγο καιρό...όντως δημιουργεί υπερφόρτωση...Σουριναμέζος έγραψε:Ναι με 12 vs 11 θα έχουμε σίγουρα πλεονέκτημαicue έγραψε:Αν κατεβουμε με Πασχαλακη Βαρελα Ιγκασον Μιχαηλιδη Γιαννουλη Ματος Ενρικε Σβαμπ Πελκα Ζαμπα Τζολη και Ιμπισεβιτς νομιζω περναμε
- bersekeros