Π.Α.Ο.Κ - Πανσερραϊκός Κυριακή 26 Απριλιου 2009
Re: Π.Α.Ο.Κ-Πανσερραικός (Κυριακή 26 Απριλιου 2009 )
δυστυχώς ΔΔΔΕΕΕΕΝΝΝ αν στα αλλα παιχνίδια έμπαιναν 40 την κυριακη θα μπούνε 200!
Το ματσακι ειναι ευκολα ασος.Τωρα ποσο δεν ξερω.Παντως ετσι για να διασκεδασουμε τις εντυπωσεις θα επρεπε φετος να ριξουμε και μια 4αρα για το καλο...Εκτος αν το κρατανε για τα play-off.Τοτε αλλαζει το πραγμα...Μια ωραια φιεστα με πανω απο 20000 ατομα θα ηταν οτι πρεπει!
Μακάρι αλλα αυτά σε εμάς δε γίνονται με τίποτα είμαστε πολύ πίσω ακόμα δυστυχώς.ABOLEYTOI έγραψε:Το σκορ δε με ενδιαφέρει, θέλω τη νίκη και όσο να ναι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη γίνει καμιά μπούκα πάλι για φανέλες και χαζομάρες. Θέλω τουλάχιστον στο τέλος του τελευταίου ματς να μπορέσουν οι παιχταράδες μας να μας χειροκροτήσουν και να μην τρέχουν σαν κυνηγημένοι στα αποδυτήρια.
Τουλάχιστον ας λύσουμε το πρόβλημα με τα αντικείμενα και μετά αυτό.
Παιδιά, από εισιτήρια πώς πάμε? Αν ανέβω από Αθήνα θα βρω? Ή αν βάλω άλλον να ψάξει αύριο μεθαύριο? Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί πρέπει να κλείσω εισιτήρια και για τρένο...
Πιστεύω θα βρείς χαλαρά,πάνω από 20000 δε νομίζω να είναι.
Θα ανέβω για την ορκομωσία μια φίλης και λέω να το συνδυάσω... Αλλά επειδή θα θυσιάσω και 3 εργαστήρια στην σχολή, δεν θέλω να ανέβω τζάμπα...
- Athanasiadhs
Επιτέλους Τούμπα...Είχε παρατραβήξει το κακό..
Να δω πως θα αντέξουμε το καλοκαίρι...

Να δω πως θα αντέξουμε το καλοκαίρι...
- montolivo4
1 μηνας χωρις γηπεδο ειναι μαρτυριο...παμε να κανουμε μια κερκιδαρα την χρωσταμε στην ομαδα....
-
just_paok4
to mats eite duskola eite eukola 8a to paroume giati etsi prepei
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
Μπράβο αδελφέ. Αυτό ακριβώς θέλουμε από την Ομάδα μας. Να χάνουν (όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι) πριν καν πατήσουν το πόδι τους σε Τούμπα. Θα χρειαστεί όμως σταθερότητα που μπορεί να επιτευχθεί με πολύ καλό ρόστερ και πάγκο και πολύ καλή δουλειά όπως αυτή που έγινε φέτος.ABOLEYTOI έγραψε:Όταν σε λίγα χρόνια θα έχουμε εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες, οι εκάστοτε νεοφώτιστοι θα δηλώνουν και με εμάς του παίχτες τους για τιμωρία.
Φανταστείτε για καμιά διετία - τριετία να είμαστε αήττητοι στην Τούμπα, τι θα πει τότε ο Πανσερραικός; "Γιατί να πάω να ματώσω; αφού αυτοί δε χάνουν εκεί μέσα."
- bL4cK_religion
Μακάρι να βγώ λάθος παιδιά αλλά οι περισσότεροι παίκτες πολύ τα play -off σκέφτονται....Μην κάνουν καμιά πατάτα τώρα τελευταία αγωνιστική....ΛΕΩΩΩ εγώ τώρα....απλά με ανησυχεί
Ελπίζω την πατάτα να την φάει η αεκ και έτσι να πάρουμε προβάδισμα 2 βαθμών αντί για 1 απο την ένωση.
Ο Σάντος πάντως λέει να ξεκινήσει με 4-3-3 και φούλ επίθεση με 4 αμυντικούς και 2 ανασταλτικούς μέσους και όλοι οι άλλοι ΝΤΟΥ μπροστά.
Αναστασάκος και Μπακαγιόκο στην κορυφή ενώ δοκιμάστηαν Χούτος και Λάκης στην προπόνηση.
Φούλ επίθεση και τα μάτια ανοιχτά και το ματς θα το πάρουμε όπως και να χει.
Ο κόσμος φίλε να είναι παρόν όπως πάντα και να μην είναι υπερόπτης.
Ο Σάντος πάντως λέει να ξεκινήσει με 4-3-3 και φούλ επίθεση με 4 αμυντικούς και 2 ανασταλτικούς μέσους και όλοι οι άλλοι ΝΤΟΥ μπροστά.
Αναστασάκος και Μπακαγιόκο στην κορυφή ενώ δοκιμάστηαν Χούτος και Λάκης στην προπόνηση.
Φούλ επίθεση και τα μάτια ανοιχτά και το ματς θα το πάρουμε όπως και να χει.
Ο κόσμος φίλε να είναι παρόν όπως πάντα και να μην είναι υπερόπτης.
- DimisK
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:Ελπίζω την πατάτα να την φάει η αεκ και έτσι να πάρουμε προβάδισμα 2 βαθμών αντί για 1 απο την ένωση.
Για να δούμε.....μακάρι...
Πρεπει κατ' αρχην να παρουμε εμεις τη νικη κι απο εκει και περα οτι αλλο ερθει και μας βολευει, ειναι καλοδεχουμενο.
Να παρατηρησω επισης οτι δεν πρεπει να μενουμε στα αποτελεσματα που θα φερνουν οι αμεσοι ανταγωνιστες μας, αλλα θα πρεπει να εχουμε ευθυς εξαρχης τη ψυχολογια και την αποδοση του νικητη. Μονο ετσι μεσοπροθεσμα θα ξαναφτιαξουμε μεγαλη και δυνατη ομαδα, τοσο στα χαρτια οσο και στο γηπεδο.
Ειναι σχετικα ευκολο να πατησεις την κορυφη, το δυσκολο ειναι να διατηρηθεις επι χρονια στο ιδιο επιπεδο. Γι' αυτο η βαση του οικοδομηματος μας πρεπει να ειναι ισχυρη. Εγω αυτο θελω να δω κι αυτο βλεπω να γινετε κι ως τωρα απο τη διοικηση (με πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομη).
Το πρωτο μηνυμα ειναι αισιοδοξο, το ιδιο και οι πραξεις. Επεται η συνεχεια...
Να παρατηρησω επισης οτι δεν πρεπει να μενουμε στα αποτελεσματα που θα φερνουν οι αμεσοι ανταγωνιστες μας, αλλα θα πρεπει να εχουμε ευθυς εξαρχης τη ψυχολογια και την αποδοση του νικητη. Μονο ετσι μεσοπροθεσμα θα ξαναφτιαξουμε μεγαλη και δυνατη ομαδα, τοσο στα χαρτια οσο και στο γηπεδο.
Ειναι σχετικα ευκολο να πατησεις την κορυφη, το δυσκολο ειναι να διατηρηθεις επι χρονια στο ιδιο επιπεδο. Γι' αυτο η βαση του οικοδομηματος μας πρεπει να ειναι ισχυρη. Εγω αυτο θελω να δω κι αυτο βλεπω να γινετε κι ως τωρα απο τη διοικηση (με πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομη).
Το πρωτο μηνυμα ειναι αισιοδοξο, το ιδιο και οι πραξεις. Επεται η συνεχεια...