Ούτε κι εγώ.K_geo έγραψε:δε νομίζω να παει δανεικός ο νινουα..
Με Misic και Douglas που ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα είναι ετοιμοπόλεμοι δεν πρόκειται να δανείσουμε κανένα χαφ. Τον Γενάρη βλέπουμε.
Ούτε κι εγώ.K_geo έγραψε:δε νομίζω να παει δανεικός ο νινουα..
Όσο δεν τον παίρνεις υπάρχει κίνδυνος να τον χάσειςGiorgosAtha έγραψε:Το νινι νομίζω πως θα πάρει ρόλο στο rotation.
Δεν έχει καμία λογική να δώσεις λεφτά να φέρεις από τώρα και να δώσεις καπάκια δανεικό έναν παίχτη που μπορείς να πάρεις ως ελεύθερο αφήνοντας τον να παίξει και ένα εξάμηνο στην πρώην ομάδα του και να σου έρθει τον Γενάρη.
Ναι τον φούστη !pagotatzis έγραψε:Αυτός ήταν ;;;gkaletsi έγραψε:Transfermaniac
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πωωωωωω ρε φίλε
Θυμάμαι έβγαινε αργά τα βραδιά και έβαζε τους γρίφους
Τρελένομεσταν όλοι εδώ μάσα
Ωραία χρόνια
Πως περνάει αυτός ο γαμημενος ο καιρός
GiorgosAtha έγραψε:Το νινι νομίζω πως θα πάρει ρόλο στο rotation.
Δεν έχει καμία λογική να δώσεις λεφτά να φέρεις από τώρα και να δώσεις καπάκια δανεικό έναν παίχτη που μπορείς να πάρεις ως ελεύθερο αφήνοντας τον να παίξει και ένα εξάμηνο στην πρώην ομάδα του και να σου έρθει τον Γενάρη.
Οτι να ναι με μαλια.malampar έγραψε:Το παλικαρι δεν μπορει να παιξει ένα ημιχρονο στην u21 της Γεωργιας μεταγραφη τυπου Μελιοπουλου κ Μπουργκανη είναι κ ακομη χειροτερα..Τα σαλιγκάρια τρεχουν ποιο γρηγορα απ αυτόν ..Μεταγραφη για αλλους λογους
κολλητος του ρεμπε ε? για ρωτα τον ειμαστε κοντα σε χαφ ?malampar έγραψε:Φυσικα επιχειρηματικες δοσοληψίες εκτος αν εσυ πιστευεις ότι οι επιχειρηματιες τετοιου βεληνεκούς είναι αγιοι ανθρωποι..Η πρωτη προτεραιοτητα του Ρεμπε ηταν να φερει τον Νινουα τον ειχε τσεκαρει
Εν οίδα ότι τα πάντα οίδα .malampar έγραψε:Εσυ που τον ειδες κ εχεις αποψη? Δες τις συμετοχες του στην υ21 της Γεωργιας το ποιο απλο που μπορεις να κανεις .ΟΧΙ στην εθνικη Γεωργιας γιατι αυτή Δεν