Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ο ΙΒΑΝ επικοινωνεί στα εδώ στελέχη τα θέλω του (Ρέμπε, Γκαγκάτση, Κυριάκο, κτλ) και τα στελέχη κάνουν νύξη στους δημοσιογράφους για το πως θα κινηθεί η ομάδα. Έτσι δουλεύει το πράγμα γιατί υπάρχει σεβασμός και σε αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι και ξέρουν από την παε ότι πρέπει να τους επικοινωνούν κάποια πράγματα γιατί και αυτοί είναι κομμάτι της ομάδας και πολλές φορές σήκωσαν μεγάλο επικοινωνιακό κομμάτι για λογαριασμό της ομάδας, ιδίως σε περιπτώσεις όπως με την υπόθεση της εεα του αυγενάκη.renegade έγραψε:Να φανταστώ ότι τα παραπάνω τους τα είπε προσωπικά ο Ιβάν με σκαιπ εκ Ροστόφ.dimitris88 έγραψε:Σύμφωνα με αυτά που έλεγαν σήμερα Τζαντζαράς και Τσορμπα, το γεγονός της κλήρωσης με την Μπεσίκτας, τσίγκλησε τον ΙΒΑΝ ακόμη περισσότερο γιατί θέλει πρόκριση όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για εθνικούς λόγους, για λόγους εθνικού πρεστίζ και του συλλόγου.
Οπότε πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή πλεύσης τακτικής. Από εκεί που έλεγαν ότι οι κινήσεις θα γίνουν είτε εάν φύγει πρώτα παίκτης, είτε περιμένοντας να δουν πως θα πάει ο πρώτος προκριματικός αγώνας και εάν θα έχουμε εξασφαλίσει τα έσοδα τουλάχιστον του γιουρόπα, τώρα αποφάσισαν να κινηθούν ώστε οι κινήσεις ενίσχυσης να γίνουν άμεσα. Δηλαδή ο φορ και μάλλον ο χαφ, άσχετα εάν πχ πουλήσουμε τον Άκπομ.
Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι μια τέτοια τακτική αλλά ο ΙΒΑΝ είναι πάντα παρορμητικός και επηρεάζεται από γεγονότα (πχ η κλήρωση με τους Τούρκους).
Φυσικά για να έχει νόημα και ουσία η ενίσχυση μας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη, για να έχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα να ενταχθούν οι καινούργιοι παίκτες, διαφορετικά πάνε για μετά το ματς.
Δεν ξέρω εάν με τις συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για το Μίσιτς κάναμε και πάλι κουβέντα μαζί τους για τον Εντουάρντο Ενρίκε, που θέλουμε και αυτόν δανεικό με option.
Αλήθεια το Μπράνταριτς που θέλαμε τόσο πολύ πέρσι και δεν συμφωνούσαν οι Ιταλοί στη ρήτρα, τον ξεχάσαμε, δεν μας κάνει; Πιστεύω εάν επανέλθουμε φέτος οι Ιταλοί δεν θα είναι τόσο αδιάλλακτοι, μετά την αλλαγή δεδομένων στο οικονομικό κομμάτι λόγω covid
Τέτοιες μαλακίες γράφουν οι πουλιτζερικοι αρδ της πόλης μας και μετά είναι λογικό οι οπαδοί να τρώνε τον παπά και να την πέφτουν στον Ιβάν και τον Γιώργο.
Εξάλλου και η νύξη του Γιώργη να μείνουμε συντονισμένοι, σε κάτι τέτοιο παραπέμπει ότι μάλλον κάτι πρέπει να είναι προχωρημένο και κοντά. Συνήθως έτσι ενεργεί ο Γιώργης πριν από μια μεταγραφή.
Οι ίδιοι αρδ το πρωί γράφουν άλλα το βράδυ άλλα.
Μάλλον θα κολλάει το σκαιπ, είναι και δύσκολη γλώσσα τα ρώσικα...γάμησε τα
Αλλά όταν γράφεις ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά από λίγες ώρες ανεβάζει στορυ ο Γιώργος... κάτι πρέπει να πεις.
Ας ευχαριστήσουμε τότε την Μπεσίκτας που θα μας φέρει μια ώρα αρχητερα τις μεταγραφές
Μάλλον θα κολλάει το σκαιπ, είναι και δύσκολη γλώσσα τα ρώσικα...γάμησε τα
Αλλά όταν γράφεις ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά από λίγες ώρες ανεβάζει στορυ ο Γιώργος... κάτι πρέπει να πεις.
Ας ευχαριστήσουμε τότε την Μπεσίκτας που θα μας φέρει μια ώρα αρχητερα τις μεταγραφές
- invincible
Προφυλάσσεταιseaman έγραψε:Μόνο εγώ δεν είδα Γιαννούλη στις φωτογραφίες της προπόνησης?
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο γαύρος δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή ακόμα & πουλάει τους πάντες και αυτή η κυρία από την δεοντολογίας ακόμα να ανακοινώσει τον υποβιβασμό ... Εν το μεταξύ παίζει συνεχεία λουπ το στόρυ των ΑΡΔ over and over ότι αυτός ο Τραυκό όλο κλείνει στον γαύρο... και περιμένουν οι Γάλλοι να τον πουλήσουν για να πάρουν τον Γιανουλη

και αυτή η Μπεσίκτας κάνει λέει έρανο να κάνει μεταγραφές από την μία και από την άλλη θέλει τον Μπαλοτελι ....

Από το νεώτερο βιντεάκι φαίνεται ότι τουλάχιστον στην έναρξη της προπόνησης ήταν. Στα εσωτερικά διπλάκια μετά πάλι δεν τον πήρε το μάτι μου. Ελπίζω να τον έχουμε τουλάχιατον μέχρι το ματσάκι με τη Μπεσίκτας
Εχω εμπιστοσύνη στον Ρέμπε ότι θα διαπραγματευτεί σωστά την τιμή του Γιαννούλη. Θεωρώ πώς 5 χαρτιά είναι λίγα, αλλά κάπου εκεί πρέπει να κινούμαστε.
Ο γαύρος δεν βιάζεται,παίζει αργά προκριματικάinvincible έγραψε:Προφυλάσσεταιseaman έγραψε:Μόνο εγώ δεν είδα Γιαννούλη στις φωτογραφίες της προπόνησης?
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο γαύρος δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή ακόμα & πουλάει τους πάντες και αυτή η κυρία από την δεοντολογίας ακόμα να ανακοινώσει τον υποβιβασμό ... Εν το μεταξύ παίζει συνεχεία λουπ το στόρυ των ΑΡΔ over and over ότι αυτός ο Τραυκό όλο κλείνει στον γαύρο... και περιμένουν οι Γάλλοι να τον πουλήσουν για να πάρουν τον Γιανουλη![]()
![]()
και αυτή η Μπεσίκτας κάνει λέει έρανο να κάνει μεταγραφές από την μία και από την άλλη θέλει τον Μπαλοτελι ....
Τέλη Σεπτεμβρίου
Iakovidis μου μυρίζει.. Τι θες να πεις ???seaman έγραψε:Η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Πορτογάλους για τον Μίσιτς ήταν μονόδρομος και πλήρως αναμενόμενη. Θα ήταν αδιανόητο να πάρουμε όλο το ρίσκο αγοράζοντάς τον και απαλλάσσοντας από αυτό την Σπόρτινγκ, που και αυτή θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη της δύσκολης αυτής κατάστασης. Φαντάζομαι ότι και το φετινό του συμβόλαιο θα μοιράζεται μεταξύ των δύο πλευρών και παράλληλα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τον ξαναδούμε με τη φανέλα μας
Ελπίζω να μην ήταν ο Μίσιτς το χαφ που περίμεναν Τζατζαράς κια Τζορμπατζόγλου.
Ορέ, προπόνηση δεν είχαμε σήμερα? δεν μου κάθεται καλά η έλλειψη ενημέρωσης. Iakovidis μου μυρίζει...
Σιγή ούτε 1 παπάς!
Μόνο η ανακοίνωση μετά του Ninua μεσημερο-απογευμα προφανώς!
Είχαν αρχίσει οι τα ΑΡΔοσάιτ και το σφύριξαν και στο ράδιο ΠΑΟΚτσίδικο πρώτα πρώτα όμως το έγραψε ο Μουστάκιας η Metrosport η εφημερίδα εξώφυλλο πως θα έρθει ο manager του Wernbloom να βρεθεί η χρυσή τομή να λήξη το συμβόλαιο του ακόμα έρχεται....;
Η ομάδα το εξτρεμό-2οΕπιθετικό που χρειαζόμαστε το βρήκα λήγει και το συμβόλαιο του λήγει το 2021 αλλά θα εκεί πρέπει να δώσεις συμβόλαιο 1 χαρτί 1,5 που εδώ τα δίνουμε στον Wernbloom και στον καθένα..
Στη Sporting δανεικός που ήταν έπαιρνε 1χαρτί σαν τον Stoch από όσο λέγαν και σε ράδιο..
Αν του δώσεις και συμβόλαιο ξεφορτωθείς πουλήσεις με το καλό να περάσουμε την Besiktas!
Τρέχωντας θα έρθει... αν έχουμε 1 ματς για να μπoύμε CL
https://www.transfermarkt.com/jese/prof ... ler/134936
Δε το θέλει και τον σέρνει δανεικό για δανεικό και λήγει και το συμβόλαιο το 2021
Μόνο η ανακοίνωση μετά του Ninua μεσημερο-απογευμα προφανώς!
Είχαν αρχίσει οι τα ΑΡΔοσάιτ και το σφύριξαν και στο ράδιο ΠΑΟΚτσίδικο πρώτα πρώτα όμως το έγραψε ο Μουστάκιας η Metrosport η εφημερίδα εξώφυλλο πως θα έρθει ο manager του Wernbloom να βρεθεί η χρυσή τομή να λήξη το συμβόλαιο του ακόμα έρχεται....;
Η ομάδα το εξτρεμό-2οΕπιθετικό που χρειαζόμαστε το βρήκα λήγει και το συμβόλαιο του λήγει το 2021 αλλά θα εκεί πρέπει να δώσεις συμβόλαιο 1 χαρτί 1,5 που εδώ τα δίνουμε στον Wernbloom και στον καθένα..
Στη Sporting δανεικός που ήταν έπαιρνε 1χαρτί σαν τον Stoch από όσο λέγαν και σε ράδιο..
Αν του δώσεις και συμβόλαιο ξεφορτωθείς πουλήσεις με το καλό να περάσουμε την Besiktas!
Τρέχωντας θα έρθει... αν έχουμε 1 ματς για να μπoύμε CL
https://www.transfermarkt.com/jese/prof ... ler/134936
Δε το θέλει και τον σέρνει δανεικό για δανεικό και λήγει και το συμβόλαιο το 2021
Τίποτα. Απλά άργησαν πολύ να δώσουν από την ΠΑΕ reportγια την προπόνηση και φοβήθηκα ότι θα είχαμε νέο κρούσμα. Όλα καλά.theo G4 έγραψε:Iakovidis μου μυρίζει.. Τι θες να πεις ???seaman έγραψε:Η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Πορτογάλους για τον Μίσιτς ήταν μονόδρομος και πλήρως αναμενόμενη. Θα ήταν αδιανόητο να πάρουμε όλο το ρίσκο αγοράζοντάς τον και απαλλάσσοντας από αυτό την Σπόρτινγκ, που και αυτή θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη της δύσκολης αυτής κατάστασης. Φαντάζομαι ότι και το φετινό του συμβόλαιο θα μοιράζεται μεταξύ των δύο πλευρών και παράλληλα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τον ξαναδούμε με τη φανέλα μας
Ελπίζω να μην ήταν ο Μίσιτς το χαφ που περίμεναν Τζατζαράς κια Τζορμπατζόγλου.
Ορέ, προπόνηση δεν είχαμε σήμερα? δεν μου κάθεται καλά η έλλειψη ενημέρωσης. Iakovidis μου μυρίζει...
- constadine
Το paok24 γράφει σήμερα για τον Νινούα ότι έρχεται με μεταγραφή , θα δώσουμε κάτι στην ομάδα του για να έρθει από τώρα και όχι τον Δεκέμβρη .
- sourmenetes
- Moderator
Καλά κάνουν. Βρήκαν κάτι καλό, ανερχόμενο, το κλείσανε.
Αν το βουταγε κάνεις άλλος θα λέγαμε κακώς δεν το πήραμε.
Ο παίκτης θεωρώ πως θα μπορέσει ακόμα και από τα πρώτα ματς να βρεθεί εντός ομάδας. Μόνο που έχει αρ. Πόδι, πολύ καλά στημένα σου δίνει πολλές επιλογές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το βουταγε κάνεις άλλος θα λέγαμε κακώς δεν το πήραμε.
Ο παίκτης θεωρώ πως θα μπορέσει ακόμα και από τα πρώτα ματς να βρεθεί εντός ομάδας. Μόνο που έχει αρ. Πόδι, πολύ καλά στημένα σου δίνει πολλές επιλογές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Και εγώ το πιστεύω αυτό .
Ακόμα θα απελευθερωθεί ο Σβαμπ που έχει καλό κεφάλι και καλές τοποθετήσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή ,που στα πρώτα ματς τον είχε να βαράει τα στημένα .
Ακόμα θα απελευθερωθεί ο Σβαμπ που έχει καλό κεφάλι και καλές τοποθετήσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή ,που στα πρώτα ματς τον είχε να βαράει τα στημένα .
Εγώ πάλι πιστεύω,ότι δεν είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ ακόμα, προβλέπω δανεισμό.