Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Μπερδεύτηκα! Για ποιόν Εντουάρντο μιλάμε; Νόμιζα αναφερόμαστε σε αυτόν της Σπόρτινγκ
Αν φυγουν Μπισε Καντουρι θα παω αεροδρομιο ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΩ!laska4 έγραψε:Μάλλον αυτό που λένε τα παιδιά θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις .....η παλιά ομάδα αλλάζει έρχονται νέοι στα θέλω του ρεμπε και του προπονητή...μην έχουμε και εκπλήξεις με μπισε καντουρι λέω γω
1ον ΔΕΝ θα μας πει τίποτα για το θέμα Misic νομίζεις ξέρει κανένας αρδ; ότι πετάμε εδώ τα γράφουν!
Η διοίκηση δεν είπε τίποτα ούτε λεεί δεν 'σας αφορά αφού βλέπετε εννοεί πως δεν είναι στο ρόστερ που υπάρχουν 1000τρόποι τα νοών νοείτω άρα το 1 εκ. το είπαν όπως το άκουσα και εγώ στο ράδιο αν δεν παίξει πάει το άλλο 1χαρτί χαμένο το είπε ο Ραγκάτσης.
2ον Θα μάθουμε το συντομότερο θέλω να πιστεύω για το θέμα Eduardo
3ον Για να έρθει ο φορ (FW) πρέπει να πουληθεί ο Akpom για να έρθει δεν έρχεται έτσι διότι λήγει το συμβόλαιο του το 2021 ενώ του Swiderski το 2022.
Δε χρειάζόταν να απορείς αυτονόητα είναι όλα αν κυλάει το μυαλό σου σα να σου δίνει το κλικ η διοίκηση να τα σκεφτείς. Τώρα τα αρδοσάιτ τι γράφουν 'αστα και εσύ γράψτα εδώ θα τα χάψει κανένας' φίλος @invincible
Η διοίκηση δεν είπε τίποτα ούτε λεεί δεν 'σας αφορά αφού βλέπετε εννοεί πως δεν είναι στο ρόστερ που υπάρχουν 1000τρόποι τα νοών νοείτω άρα το 1 εκ. το είπαν όπως το άκουσα και εγώ στο ράδιο αν δεν παίξει πάει το άλλο 1χαρτί χαμένο το είπε ο Ραγκάτσης.
2ον Θα μάθουμε το συντομότερο θέλω να πιστεύω για το θέμα Eduardo
3ον Για να έρθει ο φορ (FW) πρέπει να πουληθεί ο Akpom για να έρθει δεν έρχεται έτσι διότι λήγει το συμβόλαιο του το 2021 ενώ του Swiderski το 2022.
Δε χρειάζόταν να απορείς αυτονόητα είναι όλα αν κυλάει το μυαλό σου σα να σου δίνει το κλικ η διοίκηση να τα σκεφτείς. Τώρα τα αρδοσάιτ τι γράφουν 'αστα και εσύ γράψτα εδώ θα τα χάψει κανένας' φίλος @invincible
Hermann έγραψε:Μπερδεύτηκα! Για ποιόν Εντουάρντο μιλάμε; Νόμιζα αναφερόμαστε σε αυτόν της Σπόρτινγκ

Της ομάδας του Lucesku -> Al Hilal για αυτόν: https://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Ed ... eira_Alves
aivas19 έγραψε:Αν φυγουν Μπισε Καντουρι θα παω αεροδρομιο ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΩ!laska4 έγραψε:Μάλλον αυτό που λένε τα παιδιά θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις .....η παλιά ομάδα αλλάζει έρχονται νέοι στα θέλω του ρεμπε και του προπονητή...μην έχουμε και εκπλήξεις με μπισε καντουρι λέω γω

Και εγώ αν φύγει και ο Varela παρέα τους θα κάνω ΠΑΟΚμανια παρεακι πάρτυ!

Αγία 3άδα...!
Δεν ξέρω αν ισχύει να το επιβεβαιώσουν τα παιδιά που ξέρουν άκουσα ότι έκαναν προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων σε καντουρι Βαρελά , ισχύει;
- pagotatzis
Και η Ερασπορ αυτόν εννοούσε ;;;;;;Darkm4n έγραψε:Hermann έγραψε:Μπερδεύτηκα! Για ποιόν Εντουάρντο μιλάμε; Νόμιζα αναφερόμαστε σε αυτόν της Σπόρτινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
Της ομάδας του Lucesku -> Al Hilal για αυτόν: https://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Ed ... eira_Alves
Δεν νομίζω !
Όχι της Σπόρτινγκ το είπαν ξανά πριν 5 λεπτά !pagotatzis έγραψε:Και η Ερασπορ αυτόν εννοούσε ;;;;;;Darkm4n έγραψε:Hermann έγραψε:Μπερδεύτηκα! Για ποιόν Εντουάρντο μιλάμε; Νόμιζα αναφερόμαστε σε αυτόν της Σπόρτινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω !

Να πω κάτι; και οι 2 είτε της Sporting φίλε ή της Al Hilal πιάνουν θέσεις ξένου(Βραζιλιάνοι).

Aν έρθει και ο Γεωργιανός δεν θα πρωτο-προλάβουμε ποιον να διώξουμε μέχρι στιγμής έχουμε ξένους τους

Τι θα μαζέψουμε 8 Ξένους ίσα-ίσα να λέμε έχουμε; Πρέπει να φύγουν κανά 4 και να έχεις επιλογές να πάρεις Ξένο εξτρεμ/επιθετικό και δεξί-μπακ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 11 Αύγ 2020, 15:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
laska4 έγραψε:Δεν ξέρω αν ισχύει να το επιβεβαιώσουν τα παιδιά που ξέρουν άκουσα ότι έκαναν προτάσεις για μειώσεις συμβολαίων σε καντουρι Βαρελά , ισχύει;

Δεν άκουσα τίποτα τέτοιο φίλε προσωπικά εκτός αν πήρε τα αφτιά κανενός άλλου φίλου...!
Αδερφέ μου δεν είμαι ούτε η ΕΡΑ sport , ούτε ο Ρέμπε θα δούμε .Darkm4n έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Να πω κάτι και οι 2 είτε της Sporting φίλε ή τον άλλον πιάνουν θέσεις Ξένου αν έρθει και ο Γεωργιανός δεν θα πρωτο-προλάβουμε ποιον να διώξουμε μέχρι στιγμής έχουμε ξένους τουςMatos/Esiti/Rodrigo/Augusto/Jaba/Warda έρχεται και ο Ninua 7 αν έρθει και αυτός 8 μιλάμε σοβαρά ή αερολογίες ;Άντε ο Γεωργιανός είναι 21, 7 οι άλλοι;;;
![]()
![]()
![]()
- invincible
Τις θέσεις ξένου μην τις αναφέρεις καν προς το παρόν δεν ξέρεις ποιοι θα φύγουν ή θα μείνουν ή θα πάνε δανικοί ή πότε θα αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν Ευρώπη πάρε όσους ξένους θες και παίξε αν θες 

Ειδικά τώρα στην αρχή με AUGOUSTO out ΓΥΠΑ με covit όλα παίζουν .invincible έγραψε:Τις θέσεις ξένου μην τις αναφέρεις καν προς το παρόν δεν ξέρεις ποιοι θα φύγουν ή θα μείνουν ή θα πάνε δανικοί ή πότε θα αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν Ευρώπη πάρε όσους ξένους θες και παίξε αν θες
Ας αλλάξω θέμα μέχρι να πάω για καφέ!
Θυμάστε εκείνον του Βόλου τον Αργεντίνο;;; δανεικό που τον είχαν από την Newell's Old Boys τον
Joaquín Torres ;;;;
Εκείνος μου άρεσε λήγει και το συμβόλαιο του το 2021
https://www.transfermarkt.com/joaquin-t ... ler/359233
Σε εμάς κουμπώνει 100% κατά εμέ! φθηνή λύση.. λήγει το συμβόλαιο του μόνο ακόμα και ο gayΡος κινείται για κάτι καλό από Ελλάδα που πέρασε πχ Bruno στον Ατρόμητο που ο Torres έκανε τα 6πλάσια και τρίπλες και goal+assist στον Βόλο.
Δε ξέρω αν συμφωνείται! Να τον κάνουμε τράμπα με τον Rey θα μας πουν και ευχαριστώ!
Μπουκαδόρος+τρίπλα Αργεντίνος γιατί δεν στέλνεται 1 μήνυμα στην διοίκηση να τον πάρουμε; ε;;;
Θυμάστε εκείνον του Βόλου τον Αργεντίνο;;; δανεικό που τον είχαν από την Newell's Old Boys τον
Joaquín Torres ;;;;
Εκείνος μου άρεσε λήγει και το συμβόλαιο του το 2021
https://www.transfermarkt.com/joaquin-t ... ler/359233
Σε εμάς κουμπώνει 100% κατά εμέ! φθηνή λύση.. λήγει το συμβόλαιο του μόνο ακόμα και ο gayΡος κινείται για κάτι καλό από Ελλάδα που πέρασε πχ Bruno στον Ατρόμητο που ο Torres έκανε τα 6πλάσια και τρίπλες και goal+assist στον Βόλο.
Δε ξέρω αν συμφωνείται! Να τον κάνουμε τράμπα με τον Rey θα μας πουν και ευχαριστώ!
Μπουκαδόρος+τρίπλα Αργεντίνος γιατί δεν στέλνεται 1 μήνυμα στην διοίκηση να τον πάρουμε; ε;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 11 Αύγ 2020, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Όχι αν παίζει με δύο φορ.icue έγραψε:Το να εχει η ομαδα 3 φορ ας πουμε ειναι υπερβολη;