Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Απ αυτά που είδαμε στα μέχρι τώρα φιλικά ο Μπαλογιάννης λογιζεται ως συμπληρωμα στο αριστερο ακρο. Ο τσιγγαρας ως εναλλακτικη στα σεντερ μπακ.
Το ποιος θα παραμεινει, θεωρω θα κριθει με βαση την δευτερη θεση που παιζει. Αν λοιπον φυγει ο Γιαννουλης και ερθει αντικαταστατης, τοτε βλεπω να μενει ο Μπαλογιαννης ως μπαλαντερ στα χαφ και στα μπακ χαφ.
Ο Νινουα θεωρω δεδομενο πως θα μεινει το πρωτο εξαμηνο και το δευτερο οταν θα επανελθει πληρως ο Αουγκουστο, θα παει δανεικος.
Ο Βερμπλουμ χαιρεταει, και δεν θα με εκπληξει αν σκασει καμια προταση για εσιτι και πωληση...
Θυμιζει σχεδιασμο στο fm η φαση και δεν το λεω με αρνητικη χροια...
Δυσκολος ο φετινος σχεδιασμος γιατι παιζουν απειροι ασταθμητοι παραγοντες!
Μονο μπροστα θεωρω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα...
Αν επανελθουν σωοι ο Στοχ με τον Ουαρντα μετα τον κορωνοιο τους βλεπω να φευγουν αμφοτεροι με μεταγραφη.
Το ποιος θα παραμεινει, θεωρω θα κριθει με βαση την δευτερη θεση που παιζει. Αν λοιπον φυγει ο Γιαννουλης και ερθει αντικαταστατης, τοτε βλεπω να μενει ο Μπαλογιαννης ως μπαλαντερ στα χαφ και στα μπακ χαφ.
Ο Νινουα θεωρω δεδομενο πως θα μεινει το πρωτο εξαμηνο και το δευτερο οταν θα επανελθει πληρως ο Αουγκουστο, θα παει δανεικος.
Ο Βερμπλουμ χαιρεταει, και δεν θα με εκπληξει αν σκασει καμια προταση για εσιτι και πωληση...
Θυμιζει σχεδιασμο στο fm η φαση και δεν το λεω με αρνητικη χροια...
Δυσκολος ο φετινος σχεδιασμος γιατι παιζουν απειροι ασταθμητοι παραγοντες!
Μονο μπροστα θεωρω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα...
Αν επανελθουν σωοι ο Στοχ με τον Ουαρντα μετα τον κορωνοιο τους βλεπω να φευγουν αμφοτεροι με μεταγραφη.
Γκαρτάσι απλά το ανέφερα σαν είδηση αν και θέλω δεν το υοιοθετώ .pirate_salonica έγραψε:Και πάλι, άμα με λες για λέραΣΠΟΡ... κάτι βρωμάει
Κάποιοι δε θέλετε και το ινστα του Γιώργη..
Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό, από τους πετρωτους χίλιες φορές
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελιές τέλος , έβγαλα λίγο φέτα με λαδάκι και ρίγανη ! ( το τσίπουρο καλά κρατεί 2 litra χύμα )Magpies4 έγραψε:Παγωμένο Γαλλικό κράσι ... έτσι για αλλαγήtheo G4 έγραψε:Εγώ τσιπουράκι με ελιέςinvincible έγραψε:Ανοίγω ρετσίνα
[youtube]XJ3KQDnPd4M[/youtube]
σε λίγο και τον Μέσι θα πάρουμε !
Η ολη φαση μου θυμιζει την χρονια ακριβως πριν αναλάβει ο Σαββιδης της ΠΑΕ. Τοτε που αφησαμε να φυγει / δωσαμε οτι παικτη ειχε αξια με τελευταιο τον Μαλεζα και μετα ανελαβε ο μεγαλος Ιβαν. Αδειασαμε δηλαδη την ομαδα τελειως και ξεκινησαμε απο την πολυ αρχη.
Για να μην παρεξηγηθω η θεση μου ειναι οτι Το τιμ του Ζαγορακη και ο ιδιος μας δωσανε πισω την περηφανια μας και ο Ιβαν μας εδωσε τα ονειρα μας.
Για να μην παρεξηγηθω η θεση μου ειναι οτι Το τιμ του Ζαγορακη και ο ιδιος μας δωσανε πισω την περηφανια μας και ο Ιβαν μας εδωσε τα ονειρα μας.
Τοτε ηταν επειδη δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε. Τωρα θα γινει (αν γινει) επειδη φτιαχνουμε νεο κορμο.
Ζούμε για στορια ΓιώργηParolos έγραψε:Κάποιοι δε θέλετε και το ινστα του Γιώργη..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λέτε να εννοεί και αλλους παίχτες, πέρα απ' τον γεωργιανό;;Parolos έγραψε:Κάποιοι δε θέλετε και το ινστα του Γιώργη..
Μάλλον αυτό που λένε τα παιδιά θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις .....η παλιά ομάδα αλλάζει έρχονται νέοι στα θέλω του ρεμπε και του προπονητή...μην έχουμε και εκπλήξεις με μπισε καντουρι λέω γω
-
john4serres
Και γω θεωρώ ότι με το τέλος του Πηλίου και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αποχωρήσεις.
Θα βγήκαν μερικά συμπεράσματα. Το ροστερ είναι πολυάριθμο (για μια σεζόν), δεν φτιάχνεις έτσι ομάδα.
Θα βγήκαν μερικά συμπεράσματα. Το ροστερ είναι πολυάριθμο (για μια σεζόν), δεν φτιάχνεις έτσι ομάδα.
- invincible
Λοιπόν ένα ζήτημα που έχουμε είναι πρέπει να μάθουμε αν ο ΠΑΟΚ έδωσε το 1εκ. στην Σπορτινκ για Μισιτς ?
2ο ζήτημα ναι υπάρχει του Eduardo για ΠΑΟΚ το γράφει και η MARCA σήμερα αλλά δεν ξέρουμε τελικά αν διάλεξε εμάς ή την Αλαβες που είναι από τις τελευταίες στην βαθμολογία?
3o ζήτημα μήπως υπάρχει του Eduardo από Λουτσέσκου επίσης με ανταλλαγή Μπίσε?
4ο Πότε θα έρθει το φορ? Μήπως περιμένουν να περάσουμε για να κτήσουν τον νέο ΠΑΟΚ ή θα κάνουν 2-3 μεταγραφές τώρα και άλλες 3-4 μετά σταδιακά ?
Ήμαρτον έχω ρίξει δύο φορές το ΒΙΕΤΝΑΜ με τα ΑΡΔ και έχουμε πιει ρετσίνες , σαρντονε κρασια , τσίπουρα,ελιες καλαματας τι θα γίνει θα μας αφήσουν να αγιάσουμε μία φορά?
2ο ζήτημα ναι υπάρχει του Eduardo για ΠΑΟΚ το γράφει και η MARCA σήμερα αλλά δεν ξέρουμε τελικά αν διάλεξε εμάς ή την Αλαβες που είναι από τις τελευταίες στην βαθμολογία?
3o ζήτημα μήπως υπάρχει του Eduardo από Λουτσέσκου επίσης με ανταλλαγή Μπίσε?
4ο Πότε θα έρθει το φορ? Μήπως περιμένουν να περάσουμε για να κτήσουν τον νέο ΠΑΟΚ ή θα κάνουν 2-3 μεταγραφές τώρα και άλλες 3-4 μετά σταδιακά ?
Ήμαρτον έχω ρίξει δύο φορές το ΒΙΕΤΝΑΜ με τα ΑΡΔ και έχουμε πιει ρετσίνες , σαρντονε κρασια , τσίπουρα,ελιες καλαματας τι θα γίνει θα μας αφήσουν να αγιάσουμε μία φορά?
Για Εντουάρντο της αλχιλαλ ξέρουμε αν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί καταρχάς;;;νομίζω είναι ελεύθερος πάντως
- invincible
Ελευθερος δεν είναι έχει μέχρι τον Οκτωμβρη συμβόλαιο εκτός αν τον άφησαν τώρα ελευθερο και δεν το ξέρουμε ο Γκομίς πάντως ανανέωσε αυτός όχι μέχρις στιγμής.