Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Δεν μπορει να παει ο Μισιτς στην Λισαβωνα αλλα μπορουν οι 8 ομαδες του CL (400-500 ατομα) 
Ρε σεις, τι συζητάμε; Ο Μίσιτς τυπικά αυτή τη στιγμή ανήκει στην Sporting. Το ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει με την βοήθεια των εδώ γιατρών και πάλι είναι γνωστό. Ίσως αυτός να είναι ένας καλός λόγος για να μείνει στην πόλη. Και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμα και αν δεν ενδιαφερόταν για την απόκτηση του παίκτη, ήταν να του προσφέρει τα γυμναστήρια και τις εγκαταστάσεις για να προπονείται. Και καμία Sporting δεν θα έλεγε όχι σε αυτό. Θεωρώντας δεδομένη και την πρόθεση του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη και τις τρέχουσες διαβουλεύσεις με την Sporting για την εύρεση κατάλληλης φόρμουλας (FFP, υγεία παίκτη κτλ), ο Μίσιτς δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει να πάει πουθενά εν μέσω πανδημίας.
Και αμα γινει καμια στραβη στην αποθερεπεια του εδω, τι θα γινει; Θα τον στειλουμε πισω και θα πουμε παιδια σορυ, δεν ειναι δικος μας πλεον καντε οτι καταλαβαινετε; 
gika έγραψε:Ρε σεις, τι συζητάμε; Ο Μίσιτς τυπικά αυτή τη στιγμή ανήκει στην Sporting. Το ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει με την βοήθεια των εδώ γιατρών και πάλι είναι γνωστό. Ίσως αυτός να είναι ένας καλός λόγος για να μείνει στην πόλη. Και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμα και αν δεν ενδιαφερόταν για την απόκτηση του παίκτη, ήταν να του προσφέρει τα γυμναστήρια και τις εγκαταστάσεις για να προπονείται. Και καμία Sporting δεν θα έλεγε όχι σε αυτό. Θεωρώντας δεδομένη και την πρόθεση του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη και τις τρέχουσες διαβουλεύσεις με την Sporting για την εύρεση κατάλληλης φόρμουλας (FFP, υγεία παίκτη κτλ), ο Μίσιτς δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει να πάει πουθενά εν μέσω πανδημίας.
Tο είπες αναλυτικά φίλος εγώ το είπα με άλλα λόγια πως αυτή τη στιγμή ανήκει στην SportingLisbon την ομάδα του και δεν φαίνεται ούτε στο transfermarkt πως ενεργοποιήσαμε καμιά ρήτρα.
https://www.transfermarkt.com/josip-mis ... ler/227035
Ποια αποθεραπεία φίλε μου; Δεν έχει κάποιο αθλητικό πρόβλημα ο άνθρωπος.icue έγραψε:Και αμα γινει καμια στραβη στην αποθερεπεια του εδω, τι θα γινει; Θα τον στειλουμε πισω και θα πουμε παιδια σορυ, δεν ειναι δικος μας πλεον καντε οτι καταλαβαινετε;
Που και να είχε δηλαδή, ο Κρέσπο έκανε αποθεραπεία Ισπανία, ο Πέλκας γερμανία κοκ.
Δεν νομίζω σε τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις σαν του Μίσιτς οι ομάδες να βάζουν εμπόδια.
Ειμαστε ειδικοι δηλαδη σε τετοια θεματα; Γιατι και ο Κρεσπο και ο Πελκας πηγαν σε καποιον πιο ειδικο για το προβλημα τους. Τελοσπαντων εγω θεωρω δυσκολο να αφησεις εναν παικτη στα χερια αλλης ομαδας, ακομα και για ατομικο προγραμμα. Ειδικα οταν εχει τετοιο προβλημα και ισως χρειαζεται και πολυ μεγαλυτερη προσοχη.
Ποιος ειδικοτερος απο τον γιατρο που τον εγχειρισε?
Λες και την αποθεραπεια του θεματος του την ανελαβε η ΠΑΕ ή το ιατρικο της τιμ...
Οποιοσδηποτε υποβαλλεται σε επεμβαση που απαιτει παρακολουθηση σε μετεγχειριτικο σταδιο, συνηθως παρακολουθειται απο τον γιατρο που εκανε την επεμβαση!
Ολοι μας θελουμε να γινει καλα και να παιξει στον ΠΑΟΚ, αλλα τη στιγμη που μιλαμε δεν ανηκει στην ομαδα, και αν δεν ανακοινωθει επισημα αποκτηση του, κακως τον λογιζουμε και τον υπολογιζουμε!
Καλυτερα να θεωρουμε οτι δεν θα ξαναπαιξει σε μας, παρα να το εχουμε στο μυαλο μας και να φαμε κανα ξενερωμα παλι αν τον δουμε να παιζει αλλου μετα την αποθεραπεια!
Λες και την αποθεραπεια του θεματος του την ανελαβε η ΠΑΕ ή το ιατρικο της τιμ...
Οποιοσδηποτε υποβαλλεται σε επεμβαση που απαιτει παρακολουθηση σε μετεγχειριτικο σταδιο, συνηθως παρακολουθειται απο τον γιατρο που εκανε την επεμβαση!
Ολοι μας θελουμε να γινει καλα και να παιξει στον ΠΑΟΚ, αλλα τη στιγμη που μιλαμε δεν ανηκει στην ομαδα, και αν δεν ανακοινωθει επισημα αποκτηση του, κακως τον λογιζουμε και τον υπολογιζουμε!
Καλυτερα να θεωρουμε οτι δεν θα ξαναπαιξει σε μας, παρα να το εχουμε στο μυαλο μας και να φαμε κανα ξενερωμα παλι αν τον δουμε να παιζει αλλου μετα την αποθεραπεια!
- bersekeros
Έχω την εντύπωση ότι μερικοί τους αρέσει να γράφουν... αλλά αποφεύγουν να διαβάζουν.
Και εκεί κάπου χάνεται η συνέχεια...
Και εκεί κάπου χάνεται η συνέχεια...
Ναι αλλά να βλέπουμε τι ισχύει ο παίχτης ανήκει στην ομάδα του την Sporting Lisbon εμείς δανεικό τον είχαμε με option αγοράς 2,2 χαρτιά.
Δε φαίνεται πουθενά ούτε από την διοίκηση να 'πουν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα και στο transfermarkt 100 φορές μη τα λέμε δεν λέει τίποτα πως ενεργοποιήσαμε ρήτρα ανήκει στην ομάδα του.
Τώρα για τον Α η Β λόγο που έμεινε εδώ είναι και τα μέτρα με τον ιό ++++ ισχύει λόγο πανδημίας... έμεινε εδώ!
Δε φαίνεται πουθενά ούτε από την διοίκηση να 'πουν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα και στο transfermarkt 100 φορές μη τα λέμε δεν λέει τίποτα πως ενεργοποιήσαμε ρήτρα ανήκει στην ομάδα του.
Τώρα για τον Α η Β λόγο που έμεινε εδώ είναι και τα μέτρα με τον ιό ++++ ισχύει λόγο πανδημίας... έμεινε εδώ!
- bersekeros
Επισήμως ισχύει αυτό που λες και έχεις δίκιο.
Ανεπισήμως έχουν γραφτεί και για συμφωνία και για συζητήσεις αλλά όχι συμφωνία προς το παρόν.
Ανεπισήμως έχουν γραφτεί και για συμφωνία και για συζητήσεις αλλά όχι συμφωνία προς το παρόν.
Μπορούσε να πάει οπουδήποτε ήθελε.... Εγώ άκουσα ότι του βάλαμε το 1 εκατομμυρο και μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις θα μπει το άλλο 1 σε συμφωνία με Σπόρτιγκ δεν ξέρω αν ισχύει, ότι δεν μπορεί να φύγει, φυσικά μπορούσε να φύγει και δεν θα τον εμπόδιζε το θέμα του ιού....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Αυτό που έγραψε η ABOLA είναι ότι κάνανε αλλεπάλληλες συζητήσεις για τον Μισιτς με τον ΠΑΟΚ και τελικά συμφώνησαν ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 1εκ. αμέσως και μέχρι να γίνει καλά ο Μίσιτς μπορεί να δώσει άλλο 1εκ. να τον κάνει δικό της. Μάλιστα έγραφε και την ημέρα που θα έδινε το 1εκ. ο ΠΑΟΚ.
Τι σημαίνει αυτό ? Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Μισιτς δεν μπορεί να τον πάρει άλλος και μόλις είναι 100% καλά θα καταθέσει άλλο 1εκ. να τον κάνει δικό της. Στην ουσία ανήκει στην Σπορτινκ αν δεν γίνει καλά χάνει 1 εκ.
Τώρα στην πρώτη ήταν ο Μισιτς στο γυμναστήριο και έκανε ποδήλατο. Τώρα το κατέθεσε τελικά το 1 εκ. ο ΠΑΟΚ δεν το κατέθεσε δεν ξέρω? Ας πάρει ένα τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Μισιτς ή αν δεν θέλει να ξοδεύεται ας τον στείλει μήνυμα να μάθουμε τελικά.
Μέχρι της 27/7 αυτά έγραφε η ABOLA πάντως μετά χάσαμε την ενημέρωση.
Τι σημαίνει αυτό ? Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Μισιτς δεν μπορεί να τον πάρει άλλος και μόλις είναι 100% καλά θα καταθέσει άλλο 1εκ. να τον κάνει δικό της. Στην ουσία ανήκει στην Σπορτινκ αν δεν γίνει καλά χάνει 1 εκ.
Τώρα στην πρώτη ήταν ο Μισιτς στο γυμναστήριο και έκανε ποδήλατο. Τώρα το κατέθεσε τελικά το 1 εκ. ο ΠΑΟΚ δεν το κατέθεσε δεν ξέρω? Ας πάρει ένα τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Μισιτς ή αν δεν θέλει να ξοδεύεται ας τον στείλει μήνυμα να μάθουμε τελικά.
Μέχρι της 27/7 αυτά έγραφε η ABOLA πάντως μετά χάσαμε την ενημέρωση.
Πριν από λίγο στην ερα ο ΠΑΟΚ κοντά στον Εντουαρτο της Σπόρτινγκ δανικός 1 χρόνο !
- invincible