Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Μέχρι τώρα κάναμε δύο μεταγραφές παικτών που και οι δύο ήταν αρχηγοί στις ομάδες που έπαιζαν.
ποσο ευκολα τα βλεπουν καποιοι ολα;
τρομαζω
"καλος" + γνωστος + ακριβος παιχτης ΔΕΝ σημαινει αυτοματα οτι θα πιασει στον ΠΑΟΚ
καλως να ορισει ο παικτης, ταμειο στο χορταρι
τρομαζω
"καλος" + γνωστος + ακριβος παιχτης ΔΕΝ σημαινει αυτοματα οτι θα πιασει στον ΠΑΟΚ
καλως να ορισει ο παικτης, ταμειο στο χορταρι
-
- ΑποστόληςΑ
Και αριστεροπόδαροι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τώρα κάναμε δύο μεταγραφές παικτών που και οι δύο ήταν αρχηγοί στις ομάδες που έπαιζαν.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτη η μεταγραφή δεν είναι προϊόν σκαουτινγκ;;
Είναι μια αγορά που δεν είχαμε παίξει ποτέ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μια αγορά που δεν είχαμε παίξει ποτέ.
- invincible
Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ αν περάσουμε αυτό το ματς.
Μπορεί να δώσουμε δανικό πχ τον Εσίτι κάπου με μία ρήτρα να πάρουμε και τον Βραζιλιάνο της Σπόρτινκ δανικό.
Μπορεί να δώσουμε δανικό στον Καναντι πάλι και τον Ουαρντα να φέρεις άλλον ξένο εκεί.
Μπορεί να πουληθούν και τα δύο φορ μέχρι τον Οκτώβρη να φέρεις άλλους εκεί.
Πολύ έξυπνη μεταγραφή ο νεαρός Γεωργιανός αλλά δεν ξέρουμε ως τι έρχεται και αν πάρει την θέση κάποιου που θα φύγει μελοντικά.
Περιμένω φορ. Τον Γιαννούλη θα τον κτυπήσουν σύγουρα τώρα . Η Νάπολι που ήταν τσιμικας ή Γιανουλης τώρα έμεινε μόνο με Γιανουλη και πόλλες άλλες ομάδες.
Θέλω έτοιμη μεταγραφή για αριστερό μπακ. Ουτε καν ο γαύρος δεν έχει τώρα αρ.μπακ κανένα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κουτρη.
Παίζουμε με τρεις ομάδες που και οι τρεις έχουν το κακό τους το χάλι φτάσαμε στο σημείο να λέμε δυνατούς τους Τσεχους από εκεί που ήταν η πιο εύκολη κλήρωση.
Σύντομα θα γκρεμίσουμε το ΒΙΕΤΝΑΜ Ηλία.
Μπορεί να δώσουμε δανικό πχ τον Εσίτι κάπου με μία ρήτρα να πάρουμε και τον Βραζιλιάνο της Σπόρτινκ δανικό.
Μπορεί να δώσουμε δανικό στον Καναντι πάλι και τον Ουαρντα να φέρεις άλλον ξένο εκεί.
Μπορεί να πουληθούν και τα δύο φορ μέχρι τον Οκτώβρη να φέρεις άλλους εκεί.
Πολύ έξυπνη μεταγραφή ο νεαρός Γεωργιανός αλλά δεν ξέρουμε ως τι έρχεται και αν πάρει την θέση κάποιου που θα φύγει μελοντικά.
Περιμένω φορ. Τον Γιαννούλη θα τον κτυπήσουν σύγουρα τώρα . Η Νάπολι που ήταν τσιμικας ή Γιανουλης τώρα έμεινε μόνο με Γιανουλη και πόλλες άλλες ομάδες.
Θέλω έτοιμη μεταγραφή για αριστερό μπακ. Ουτε καν ο γαύρος δεν έχει τώρα αρ.μπακ κανένα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κουτρη.
Παίζουμε με τρεις ομάδες που και οι τρεις έχουν το κακό τους το χάλι φτάσαμε στο σημείο να λέμε δυνατούς τους Τσεχους από εκεί που ήταν η πιο εύκολη κλήρωση.

- sourmenetes
- Moderator
Όσοι είχαν πληροφορίες ήταν κοντά σε όσα είπαν και όσα γίνονται.Simitis4 έγραψε:ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ?????
Προειχαν τα χαφ και μετά το φορ.
Για να δούμε θα έχουμε και κάτι επιπλέον μέχρι το πρώτο ματς;;
Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ανάλυση που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος της Μπεσίκτας. Είναι στο inpaok. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι κάτι ανάλογο των δικών μας γνωστών δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή τα μιλάω τα ρημάδια τα τούρκικα, έπαθα πλάκα με την ανάλυση του. Αμφιβάλω αν εδώ τεχνικοί διευθυντές κάνουν τέτοια ανάλυση.
Και μάλιστα για έναν υποψήφιο παίκτη της ομάδας του, και που δεν κατέληξε τελικά σ' αυτούς.
Πάντως αν ενδιαφέρει κάποιον τον έχει κάνει φύλο και φτερό από κάθε άποψη και λέει πολύ θετικά πράγματα. Μάλιστα τον χαρακτηρίζει μεγάλο επιτελικό (τσόκ πασά)
πασά=στρατηγός.
Και μάλιστα για έναν υποψήφιο παίκτη της ομάδας του, και που δεν κατέληξε τελικά σ' αυτούς.
Πάντως αν ενδιαφέρει κάποιον τον έχει κάνει φύλο και φτερό από κάθε άποψη και λέει πολύ θετικά πράγματα. Μάλιστα τον χαρακτηρίζει μεγάλο επιτελικό (τσόκ πασά)
πασά=στρατηγός.
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Το κακό είναι ότι εμείς έχουμε όχι χάλια μαύρα αλλά αν παίξουμε οικογενειακό διπλό θα αποκλειστούν οι μαύροι από τους πορτοκαλί και οι πορτοκαλί θα τιμωρηθούν μετά για τα δελτία. Τα πράγματα είναι ζοφεράinvincible έγραψε:
Μπορείς να δώσεις link ή να το βάλεις εδώ γιατί δε το βρίσκω;Γέρος έγραψε:Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ανάλυση που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος της Μπεσίκτας. Είναι στο inpaok. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι κάτι ανάλογο των δικών μας γνωστών δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή τα μιλάω τα ρημάδια τα τούρκικα, έπαθα πλάκα με την ανάλυση του. Αμφιβάλω αν εδώ τεχνικοί διευθυντές κάνουν τέτοια ανάλυση.
πασά=στρατηγός.
- sourmenetes
- Moderator
+++Γέρος έγραψε:Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ανάλυση που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος της Μπεσίκτας. Είναι στο inpaok. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι κάτι ανάλογο των δικών μας γνωστών δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή τα μιλάω τα ρημάδια τα τούρκικα, έπαθα πλάκα με την ανάλυση του. Αμφιβάλω αν εδώ τεχνικοί διευθυντές κάνουν τέτοια ανάλυση.
πασά=στρατηγός.
- PAOKevolution
Hermann έγραψε:Τριετές λέει το inpaok και έρχεται άμεσα.
Δευτέρα 10 Αυγούστου (δηλ.αύριο),γράφει πως έρχεται.