Μπορουμε να παρουμε τον Σεντέρο Λουμινόζο
ΚΑΙ τον Τσιάπας, γιατι και οι δυο αγωνιζονται στα πλαγια μεν, με ευχερεια ομως και απο τις δυο πλευρες δε.
Προτεινω επισης τον Τουπάκ Αμάρο της Πενιαρόλ για αμυντικο χαφ διπλα στον Παμπλο ετσι ωστε να δημιουργηθει κανονικη ταφρος στον χωρο του κεντρου, τον Αουγκούστο Σαντινίστα της Λοκομοτιβ Μανάγκουα για μπακ απ του Μπακαγιοκο, τον Σαντσο Βιλα της Γκουανταλαχαρα για να εχει λιγο ανταγωνισμο ο Μιρο στα δεξια μπακ, τον Λεβ Χασασίν της Δυναμο Τεχερανης (τρομερα εξελιξιμο γκολκιπερ -με μονιμο ολ μπλακ άουφιτ παρεμπιπτοντως- γιατι μονο με Χαλκια δεν την βγαζεις καθαρη) και τον Φο Τσι Τσιν της Τορπέντο Σαιγκόν για αριστερο οπισθοφυλακα (το Βιετναμ ειναι μια ανεξερευνητη παρθενα ζουγκλα ακραιων μπακ για οποιον ειναι μεσα στα κολπα). Tον Φο τον προτεινω μεταξυ αλλων και γιατι αν ο Λινο συνεχισει του χρονου με το ιδιο μαλλι τον βλεπω κουρεμενο στο τελος απο τον Γκαρσια που θελει τις τριχες ισιες προς τα κατω και οχι ηλεκτρόπληκτες προς τα πανω. Αυτες ειναι οι προτιμησεις μου απο της αγορα του τεως τριτου κοσμου (Ασια και Λατινικη Αμερικη. Δεν παραβλεπω το οτι η Αφρικη ανηκει ακομα στον Τριτο Κοσμο, απλα εχω Μπακαπανθηρα που μου μεταφερει απόλυτα το σπίριτ της μπλακ κόντινεντ και δεν χρειαζομαι αλλον).
Απο τον βιομηχανοποιημενο δυτικο καπιταλισμο εχω δυο μονο προτασεις: Τον Μαξιμιλιανό Ρεμπεσκιέρο της ΦΚ Αράς (σεντερφόρι με σουτ κεραυνό που παταει και στην δικη μας περιοχη) και τον Λουί Φρικασέρ της Μπορουσια του Φάκχερτζάμπαχ (στοπερ με ικανοτητα τοσο στο ψηλο οσο και στο πολυ ψηλο -μεχρι τριτο οροφο πηδαει- παιχνιδι).
Πιστευω οτι οι παραπανω παικτες ειναι απολυτα εφικτοι για το βαλαντιο του ΠΑΟΚ , αρκει να συμμετασχουμε ολοι στην ΑΜΚ της βιομηχανιας εμφιαλωσης τζιν και να στηριξουμε το Γκόρντονς τονικ για αυτο που πραγματικα ειναι : το ποτο του μπαροβιου ΠΑΟΚτση που στις 6 η ωρα το πρωι του Σαββατου αρχιζει την Επί της Μπάρας Ομιλία για την συγκριση της Ζαν Μορό με την Όντρει Χέμπορν.
ΠΑΟΚ χαρανταν και τα κουκιά μπαγλάν,
Το Τσάμπιονς Λιγκ θα παρω μες την Τενοχτιτλάν*
(Tenochtitlan
http://en.wikipedia.org/wiki/Tenochtitlan )