Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με 250 σελιδες μου θελετε και μεταγραφες.
Ε ρε αλλοτριωση ο ΠΑΟΚτσης
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν δεν γίνει ούτε αυτή την βδομάδα μεταγραφή, δύσκολα να γίνει κάτι μέχρι το πρώτο ματς..

Καλό θα ήταν πάντως, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, να γίνει μια συνέντευξη τύπου Άμπελ- Ρεμπε να μας αναλύσουν λίγο το πλάνο και τον σχεδιασμό τους και να λυθούν πολλές απορίες μας..
Από την στιγμή ειδικά που αυτή είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για αυτό..
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Luigi Vampa έγραψε:Καθόλου ασεβες δεν τον βρίσκω. Όλοι από κάποιον μαθαίνουν. Ενδιαφέρον αυτό με τον Κλοπ. Έχει πει ο Γερμανός ότι έχει επηρεαστεί απ τον Λουτσεσκου η' δικιά σου παρατήρηση. Στη Λίβερπουλ πάντως δεν παίζει 4231
Στην Λιβερπουλ παίζει πολύ απαιτητικό 4 3 3 αλλά δικό του αριστοτεχνικό κομψοτέχνημα είναι το σύστημα και σύγχρονο.

Για να το παίξει αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει 6αρι playmaker deep για deep

θέλει μεζαλα 8αρι σκορερ να βγαίνει και από τα άκρα έχει τον Μισιτς στα καλά του

και έναν boχ to box τον Σβαπ να πούμε.

Στην επίθεση όμως σταματάω να λεω τι μεταγραφές θέλει ... άστο καλύτερα... :mrgreen:

Ναι στο κάτω κάτω αυτά που λεω τα είπε και ο Λουτσεσκου ότι μιλάνε και έξω από την σουιτα μπροστά στις κάμερες με τον Ιβαν ο Μιρτσεα που τον πείραζε ο Ιβαν και είπε μακάρι να γίνει καλύτερος αλλά και εγώ έχω πάρει αήττητο πρωτάθλημα. Δηλαδή η Ντιναμό ποιος ο λόγος να μπλέξει? Θα έπαιρνε αν ήθελε τον γιο αλλά για να μην τον πάρει... πάει να πει ότι ξέρει ποιος είναι ο master και ποιος ο μαθητής. Εδώ έχασε την θέση του ο Μιρτσεα από την Εθνική Τουρκίας για να βλέπει παιχτες του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δε βλέπω αν δεν πωληθεί 'παίχτης να έρθει Παίχτης' εκτός αν έρθει κανένα αρ.μπακ βάζω με *σκο διότι ακόμα φαίνεται σε εμάς ο Vieirinha :idea: , όπως δεν κάναμε μέχρι να ξέρουμε αν δεν ανανεώσει ο Mauricio και ήρθε ο Schwab.
Άβαταρ μέλους
invincible

Τον Μπανκου πάντως προπέρσι συμφωνήσανε με τον παίχτη αλλά δεν τον πουλούσε ο πρόεδρος φέτος είναι ελεύθερος κακώς δεν τον κλείνουν. Τρελά πραγματα. Ο Σταφυλίδης δαγκώνει δεν τα έχουμε καλά με τον συγκεκριμένο μάνατζερ άκουσα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Επίσης αργεί ο Μπαστόν;;
Αυτόν θα τον ήθελα έγραψα και σε προηγούμενο post μου είναι με συμμετοχές Αγγλια/Ισπανία 27 μαζί με τον Swiderski αν πωληθεί με το καλό που λένε ο Akpom και να βρουνε 1 τριτο εξτρεμό επιθετικό είμαστε καλά!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Αυτό το πράγμα που ο Αουγκούστο θεωρείται 6αρι, με ξεπερνάει.

Η θέση 6 όσο "σύγχρονη" μάτια κι αν έχει κανείς, είναι αμυντικογενης.

Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει καμία σχέση με την άμυνα. Το γεγονός πως τοποθετείται εκεί μπορεί να έχει μελλοντικά κάποια θετικά για την αναπτυξη της ομάδας, αλλά για την ώρα είναι απλά επικίνδυνο . Όποτε κι αν έπαιξε..

Επιθετικά έχει να δώσει.

Συνεπώς νομίζω είναι προφανής η ανάγκη να έρθει παίκτης δυνατός εκεί, με ικανότητα να υποστηρίξει την προώθηση του παιχνιδιού (κάτι που π.χ. ο Κανιας έκανε πάρα πολύ δύσκολα)
Στο βραζιλιανικο ποδοσφαιρο μπορεί ο Αουγκουστο να λογιζεται 6αρι, αλλα για ευρωπαικα δεδομενα δεν ειναι με τπτ!
Μπροστα ισως να μπορει να δειξει περισσοτερα. Αλλα με βαση τα οσα ειδαμε μεχρι σημερα ο Αουγκουστο εχει θεμα σταθεροτητας και δεν εδειξε να εχει στοφα μεγαλου παιχτη.
Μακαρι να με διαψευσει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπάνκου και Σταφ είναι ότι πιο κοντινότερο σε Γιαννούλη, αν πωληθεί ο τελευταίος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

invincible έγραψε:
Στην Λιβερπουλ παίζει πολύ απαιτητικό 4 3 3 αλλά δικό του αριστοτεχνικό κομψοτέχνημα είναι το σύστημα και σύγχρονο.

Για να το παίξει αυτό ο ΠΑΟΚ θέλει 6αρι playmaker deep για deep

θέλει μεζαλα 8αρι σκορερ να βγαίνει και από τα άκρα έχει τον Μισιτς στα καλά του

και έναν boχ to box τον Σβαπ να πούμε.

Στην επίθεση όμως σταματάω να λεω τι μεταγραφές θέλει ... άστο καλύτερα... :mrgreen:
.
[/quote]

Επισης στη Λίβερπουλ οι πιο δημιουργικοί παίκτες είναι όσο κ αν φαίνεται περίεργο οι πλάγιοι μπακ της. Έχει όμως κ ένα φοβερό τέρμα, εναν παγκόσμιας κλάσης σέντερ μπακ, ένα Φαμπινιο που κάνει πολύ δουλειά να ενώνει τις γραμμές, κ η τριαδα μπροστά με πιο κομβικό για μένα τον Φιρμινιο βγάζει φωτιές.
Άβαταρ μέλους
invincible

Ναι αυτός στην ουσία το 4 3 3 που παίζει θέλει δύο Fυll back , ένα 6 αρι playmaker, ένα mezzala 8αρι αλλά να σκοράρει κιόλας και ένα box to box και φυσικά 9αρι εργάτη και στα άκρα 2 διεμβολιστές μπαλαδόρους

Αρα θες επιθετικό εργάτη να κλέβει και μπάλες και να πιέζει πολύ

Αντε αριστερά δεξιά θα βάζαμε εμείς τον Μπισε με τον Warda μμμ δεν κλάφτα...

Fυll back αντε Σοαρες Γαινουλη

Center Back Inganson Krespo

mezzala Μισιτς ή Ολιβερια

Σβαπ B2B

6ari playmaker μμμ δεν βρίσκεις με λίγα λεφτά

Τερμα μμμμμμ

Δεν ο Κλοπ στον ΠΑΟΚ πάλι θα έπαιζε ή 3 5 2 ή το 4 2 3 1 του Λουτσέσκου αλλά και στα δύο συστήματα θα ζητούσε 2 σεντερ φορ σκορερ και φυσικά έναν μπουκαδόρο σκορερ γιατί θα ήταν δύσκολο το γκολ
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Αυτό θα έγραφα και εγώ ,για 6άρι που να ξέρει και μπάλα θέλεις πολλά χρήματα.
Η αίσθησή μου είναι ,αφού γράφεται ότι πολλά χρήματα θα πέσουν στο εξτέμ , θα πάμε για 6άρι που είναι καλός αμυντικά (το μηχανάκι της σφήνα).
Ελπίζω να κάνουν την έκπληξη και να φέρουν πολυσύνθετο παίκτη , με λίγα χρήματα .
Άβαταρ μέλους
arionas

Δημοσίευση από arionas »

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ πεθύμησα τον Λεβέκ πίσω και στην κορυφή της επίθεσης τον Κλάους :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ότι γράφει η σφήνα=πετρουλακης η ο πετρωτος είναι πάντα μεγάλος παπάς..... Είναι μεγαλοι ψεύτες εσκεμμένα για τα κλικ, έχει επανειλημμένα αποδειχθεί αυτό.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εγώ πιστεύω ότι τα γράφουν οι άλλοι και τα παίρνουν και βάζουν σάλτσες .
Χιουμοριστικά έγραψα για το το μηχανάκι της σφήνα.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Το <8> το πηρε κανενας αφου εφυγε ο Mauricio; Ειδωμεν...

1 ερωτημα που εχω ειναι για το θεμα με τον Φασιδη ειναι δανεικος πληρωσαμε οπως γραφουν τα σαιτ 500χιλιαδεςΕυρω να τον παρουμε και ειναι μεχρι το 2021 στην Ξανθη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArChAnGeLonfire4 την Πέμ 06 Αύγ 2020, 05:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”