Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Για τον Σβαμπ επίσημη ανακοίνωση μετά της 12 το βράδυ έχουν δικαίωμα κανονικά μέχρι της 12 είναι παίχτης της Ραπιντ 

Το έγκυρο μετροπολις δεν έλεγε ότι αποκλείεται να έρθει ο σβααμπ θεσσαλονικη πριν την τρίτη αφού ακόμα δεν αποφάσισε πως υπέγραψε τώρα?
- ΑποστόληςΑ
Αν εσύ δεν έχεις μάθει ότι οι περισσότεροι ΑΡΔ μεταφέρουν fake news δεν φταίει η ΠΑΕ Σταματήστε τη γκρίνια και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.Totem_pk έγραψε:Ωραιος σχεδιασμος. Στελνουμε Βιερινια πουλαμε Γιαννουλη και θα παρουμε, ξερω γω, το καλυτερο αριστερο μπακ της πορτογαλιας για εκει. Η επειδη εχουμε λυσεις μπορουμε να βαλουμε εκει αριστερα τον μιχαηλιδη, η τον κρεσπο αν επιστρεψει νωρις, αλλα και τον ουαρντα η ισως κανα μπισε.
Και μετα θελουμε τσλ.
3421 που θα παιξουμε χωρις εξτρεμ αλλα με 2 δεκαρια ο τσοριτς θα εχει 10 γκολ 15 ασσιστ.Κλειστε τον χθες,οσο για το βοθροκολις ενα θα πω, η αλλαξοκωλια του με τον γαυρο κανει μπαμ και δεν τηβ κρυβουν κιολας,ειναι το ραδιο που βγαινει και κανει διαγγελματα ο καραπαπας αυτο τα λεει ολα και το σταματαω εδω.
Αποστολη το εβαλα το καταραμενο ναδουλεψει και αυτα που εγραψε εβγαλε. Δεν επηρεαστηκα απο ΑΡΔς γιατι τι να μου πουνε κιαυτοι. Το ψωμι τους προσπαθουν να βγαλουν. Περισσοτερο μπηχτη στους διαφορους μεταγραφικους σχεδιασμους μας ανα τα χρονια ειναι Και φυσικα στον αγαπημενο μας προπονητη:)ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν εσύ δεν έχεις μάθει ότι οι περισσότεροι ΑΡΔ μεταφέρουν fake news δεν φταίει η ΠΑΕ Σταματήστε τη γκρίνια και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.Totem_pk έγραψε:Ωραιος σχεδιασμος. Στελνουμε Βιερινια πουλαμε Γιαννουλη και θα παρουμε, ξερω γω, το καλυτερο αριστερο μπακ της πορτογαλιας για εκει. Η επειδη εχουμε λυσεις μπορουμε να βαλουμε εκει αριστερα τον μιχαηλιδη, η τον κρεσπο αν επιστρεψει νωρις, αλλα και τον ουαρντα η ισως κανα μπισε.
Και μετα θελουμε τσλ.
Η οαμαδα χρειαζεται κανονικους ποδοσφαιριστες σε θεσεις που υποφερουμε χρονια τωρα.
Επειδή κατά καιρούς ειπώθηκε από αρκετούς ότι ρίχνουν καμιά ματιά και σε άλλα φόρουμ, άλλων ομάδων, θέλω να ρωτήσω αν κι εκεί υπάρχει τόση μίρλα και "κλαψωμουνίασις". Ή είναι δικό μας προνόμιο? υποθέτω είναι ο νεοέλληνας τέτοιος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 31 Ιούλ 2020, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τελικα η στροφη σε Αυστριακους και Κροατες δειχνει εντονα Ρεμπε. Οι Γερμανοι τις ξερουν καλα τις χωρες αυτες. Αυτο μακροπροθεσμα σε καλο θα μας βγει.
- ΑποστόληςΑ
Maximus έγραψε:Εμεις εδω ειμαστε, για τον Τσόριτς δεν ξερουμε ακόμα...

-
Γράφουν οι Κροάτες για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Τσόριτς, ότι ενδιαφέρεται να τον πάρει δανεικό ο ΠΑΟΚ από τη Ρόμα. Επισημαίνουν οι συμπατριώτες του ότι παρά το μεγάλο του ταλέντο (για το οποίο η Ρόμα πριν δύο χρόνια έδωσε 6εκ για να τον πάρει), θα πρέπει να καταλάβει ότι μόνο με το ταλέντο αλλά χωρίς σκληρή δουλειά δεν θα επιβιώσει στο σκληρό κόσμο του ποδοσφαίρου. Και καταλήγουν οι Κροάτες ότι σε μια σοβαρή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να δείξει τι αξίζει.
Εγώ λέω ότι εάν τον πάρουμε και έρθει, στην προετοιμασία να τον βάλουμε συγκάτοικο με τον Ουάρντα για να τον μυήσει κατευθείαν στη σοβαρότητα και στο πως θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του...
Εγώ λέω ότι εάν τον πάρουμε και έρθει, στην προετοιμασία να τον βάλουμε συγκάτοικο με τον Ουάρντα για να τον μυήσει κατευθείαν στη σοβαρότητα και στο πως θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του...
- invincible
Άντε πάλι σήμερα πριν από λίγο πάλι Besiktas reach agreement for Akpom and Papiss Cisse
https://www.goal.com/en-qa/news/african ... acofg3rf0g
το γράφουν και Τουρκοσαιτ
https://www.goal.com/en-qa/news/african ... acofg3rf0g
το γράφουν και Τουρκοσαιτ
- sourmenetes
- Moderator
Γενικά μιλησαinvincible έγραψε:Αν εννοείς εμένα εγώ εξήγησα για την διαρροή για αυτό που ρώτησε ο φίλος για απλήρωτους παίχτες του ΠΑΟΚ ...το οποίο έχει σχέση κάποια μικρή σχέση με ανανεώσειςsourmenetes έγραψε:Παίδες μην κάνετε το τοπικ αχταρμά...
Για μεταγραφές μόνο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαι πωλήσεις και μεταγραφές.... που δεν πάει το μυαλό αμέσως
Ο Τσοριτς έχει πάσα καλή και είναι παίχτης που αν τον προσέξεις μιμείται τον Ζινταν στο παιχνίδι τουΑυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι Ζινταν
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
dimitris88 έγραψε:Γράφουν οι Κροάτες για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Τσόριτς...

- sourmenetes
- Moderator
Ονόματα δεν ξέρει κανένα από τα παιδιά.PAOKevolution έγραψε:Σουρμε μπορείς να επιβεβαιώσεις αν τα δημοσιεύματα έχουν κάποια δόση αλήθειας;;
- sourmenetes
- Moderator
Μέχρι 31 είχε συμβόλαιο...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μεγάλη υπογραφή έχει ο Σβαμπ.... άντε ανακοινωστε τον ρεεεει...θα ζήσουμε και χωρίς βιδεο
Σκ είμαστε κλειστά.. Χαχαχα
Από Δευτέρα....