Σωματοδομικα ίδια κοψια έχει, με τον Κουτσιανικουλη τότε. Κι ο Κουτσιανικουλης έκανε κάτι "μαγικά" και τον είχαν βγάλει Μεσι της Κρήτης. Την εξέλιξη την είδαμε. Ο Τσοριτς ακόμα και στην Αλμερία, αναπληρωματικός ήτανGospi έγραψε:Εδω εσυ ειδες ομοιοτητα με τον Κουτσινικουλη...Obdulio έγραψε:Πραγματικά απορώ πού την είδε ο φίλος την ομοιότητα. O coric είναι πούπουλο στο άνεμοGospi έγραψε:Τι σχεση εχει με τον Λιβαγια? Μισος ειναι σε σωματοδομη και 6 ποντους πιο κοντος...
ο καθενας με τα γουστα του και την οπτικη του...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες μην κάνετε το τοπικ αχταρμά...
Για μεταγραφές μόνο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μεταγραφές μόνο!!
Εδω θεοποιεις τον παλτουρι με 3 καλες κινησεις σε 2 χρονια, στον Τσοριτς θα κολλουσες?Obdulio έγραψε:Τσοριτς κάτι σαν Κουτσιανικουλης.
- Σουριναμέζος
Δεν μου γεμίζει το μάτι ο Τσοριτς, γενικά όπου ακούω ταλέντο φυλαγομαι, προτιμώ έτοιμους παίκτες με ταβάνι μικρομεσαίες ομάδες ισχυρών πρωταθλημάτων. Τέτοιοι ήταν και οι περισσότεροι της φουρνιάς που κλείνει τον κύκλο της κ που αποτέλεσαν τον κορμό της πιο πετυχημένης από άποψη τίτλων τριετίας του συλλόγου.
Ο τσοριτς είναι δεκάρι καραμπινάτο
Υπέρ παίχτης, αν έρθει σε εμάς θα κανεί τρομερή δουλειά
Ψάχνει το παιδί να βρει την Ιθάκη του,
Είναι 2-3 κλάσεις ανώτερος του μισιτς.. δλδ αν ο μισιτς έκανε 10 άρρωστες μπαλιές τη χρόνια (θυμηθείτε την άρρωστη μπαλιά στο 0-1 στο Ηράκλειο στον Λημνιό) αυτός θα κάνει δυσπλασίες τριπλάσιες
Εδώ είμαστε
Είναι 2-3 κλάσεις ανώτερος του μισιτς.. δλδ αν ο μισιτς έκανε 10 άρρωστες μπαλιές τη χρόνια (θυμηθείτε την άρρωστη μπαλιά στο 0-1 στο Ηράκλειο στον Λημνιό) αυτός θα κάνει δυσπλασίες τριπλάσιες
Εδώ είμαστε
- invincible
Αν εννοείς εμένα εγώ εξήγησα για την διαρροή για αυτό που ρώτησε ο φίλος για απλήρωτους παίχτες του ΠΑΟΚ ...το οποίο έχει σχέση κάποια μικρή σχέση με ανανεώσειςsourmenetes έγραψε:Παίδες μην κάνετε το τοπικ αχταρμά...
Για μεταγραφές μόνο!!

Ο Τσοριτς έχει πάσα καλή και είναι παίχτης που αν τον προσέξεις μιμείται τον Ζινταν στο παιχνίδι του

-
Φτωχά νούμερα όμως εκτός και τους βγάζει μόνος τους και τα χάνουν.prax έγραψε:Ο τσοριτς είναι δεκάρι καραμπινάτο
Εδώ είμαστε
-
Ο Καντουρι είναι θεότητα...Dimg4 έγραψε:Εδω θεοποιεις τον παλτουρι με 3 καλες κινησεις σε 2 χρονια, στον Τσοριτς θα κολλουσες?Obdulio έγραψε:Τσοριτς κάτι σαν Κουτσιανικουλης.
bersekeros έγραψε:Για τον Ante Coric πρωτογράφτηκε κάτι την προηγούμενη Παρασκευή...
Μακάρι να ισχύει...και να μην είναι η εβδομαδιαία υπενθύμιση από κανένα payroll.
Αν ισχύει το μοτίβο, περιμένω να ξαναδώ κάτι σύντομα για τον Kevin Stöger.
Τα μανατζερικά γραφεία, πήρανε φωτιά μου φαίνεται...
Πριν κάνα δίωρο που έσκασε στο twitter και το είδα βιαστικά στη δουλειά, η είδηση αφορούσε σε εγχώρια αναδημοσίευση με πηγή το σχετικό από Ιταλία προ τεσσάρων ημερών. Δε νομίζω να είναι κάτι φρέσκο. Θα το κοιτάξω στην πρώτη ευκαιρία
Εδώ είναι τα νούμερά του και τα λεπτά συμμετοχής του
https://www.transfermarkt.com/ante-cori ... aison/2019
Όχι στη Ρόμα, στην Αλμερία στη Β Ισπανίας. Θα τον βρείτε κάπου μεταξύ πάγκου και εξέδρας.
https://www.transfermarkt.com/ante-cori ... aison/2019
Όχι στη Ρόμα, στην Αλμερία στη Β Ισπανίας. Θα τον βρείτε κάπου μεταξύ πάγκου και εξέδρας.
- invincible
Ελα πριν 4 ημέρες το εβγαλε το roma news και το roma press ότι περίμεναν να δούνε αν θα πληρώσουν την ρήτρα οι Ισπανοί και τους ειδοποίησαν ότι δεν θα την πληρώσουν και θα τον δώσουν στον ΠΑΟΚ . Εχει μεγάλη ρήτρα όμως.
-
Προσωπικά αν έμειναν και τρεις μήνες απλήρωτοι λόγω κορωνοϊού δεν το θεωρώ μεγάλο ζήτημα. Αν βγήκε κάποιος και άρχισε να κελαηδάει από τους ποδοσφαιριστές είναι για μένα μεγάλος αχάριστος. Απλά δυστυχώς όταν το αγωνιστικό δεν πάει καλά επικρατεί η εσωστρέφεια και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια και τέτοιου είδους θέματα. Όμως δεν μπορώ να ανέχομαι τον οποιοδήποτε να τα χρησιμοποιεί προπαγανδιστικά αυτά. Για αυτό θέλω να γνωρίζω την πλήρη αλήθεια.invincible έγραψε:Κάποιοι παίχτες στις ΠΑΕ έχουν συμβόλαια σε μηναίο μισθό ή εβδομαδιαίο. Όταν ξέσπασε ο Κοροναιός αρκετές ομάδες σταμάτησαν τις πληρωμές περιμένοντας διεθνές οδηγίες. Μετά κάποιοι τις εφάρμοσαν στο 100% κάποιοι είπαν όχι δεν θα κόψω τόσα πολλά και έκοψαν λιγότερα όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το ότι είναι απλήρωτοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ για 2,5 μήνες το έβγαλε πρώτος ο Ραπτοπουλος πριν 10 ή15 μέρες περίπου. Ήταν πάνω στην εποχή που έφαγε τις μηνύσεις το Μετροσπορτ από τον Καρυ και είχαν πόλεμο. Έτσι ο Καρυ είπε στον Σαγώνια που είναι σκολιξ ρε συ ο τάδε ο παιχτης μου κάθησε χθες τα είπε με παίχτη του ΠΑΟΚ και του είπε ότι είναι 2,5 μήνες απλήρωτοι αυτά εσείς γιατί τα κρύβεται και βγάζετε μόνο τα δικά μου στην φόρα συνέχεια? Και έτσι βγήκε στον αέρα ο Ραπτοπουλος και είπε εγώ έμαθα αυτό πειράζει που το είπα τι μόνο του Καρυ θα βγάζουμε στην φόρα. Ετσι έγινε και το έμαθε και ο κουμπάρος του Ραπτόπουλου. Βέβαια αυτό το είπε παίχτης του ΠΑΟΚ σε παίχτη του Καρυ... ο παιχτης του ΠΑΟΚ όπως δεν είπε ότι παίρνει 100 χιλιάρικα μισθό τον μήνα ... δηλαδή έμεινε 2,5 μήνες απλήρωτος και δεν είχε ο φτωχός ούτε το ρεύμα να πληρώσει...![]()
![]()
Αυτά παθαίνει ο Σαββίδης όταν δεν τους κουρεύει παραπάνω τον μισθό όπως μπορούσε να το κάνει... και δεν τους έχει όλη την χρονιά με πρόστιμα...Επειδή δεν ανανέωσε δύο τις κλίκας με 1,5 εκ. τον χρόνο βγήκαν όλα στην φόρα...![]()
Από παντού τρύπημα
Κατάλαβες γιατί τα πήρε ο Σαββιδης ... αλλά δεν φταίει κανείς ... τέλος πάντων... όταν μοίραζε μπόνους ήταν καλά... Θα είχε ο Μαρινάκης τώρα τον Βερνμπλουμ να λέει εγώ πατάω πάνω στο συμβόλαιο... καθε βράδυ διάρρηξη θα είχε το σπίτι του Βερνμπλουμ
- PAOKevolution
Σουρμε μπορείς να επιβεβαιώσεις αν τα δημοσιεύματα έχουν κάποια δόση αλήθειας;;