Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτεχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από Thanos4 »

γιατι οχι? :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ίσως είναι και καλύτερα ο Καμπάνης μαζί με τον Σαββίδη για εκεί μέσα. 8)

Απορία μεγάλη και τρανή που έχω χωρίς να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις.
Τόσα χρόνια παράγοντες με εμπειρία εκεί μέσα και λάθη επι λαθών και επι δεκαετιών....Γιατί κάτι δεν άλλαξε?
Γιατί έστω ένα τμήμα δεν πρόκοψε?
Το βόλλευ το πόλο η ποδηλασία ο στίβος η κολύμβηση και ένα σωρό άλλα θέματα.
Τι συμβαίνει εκεί μέσα??
Ρωτάω πολλά και δεν κάνει ε?

Υ.Γ. ΟΚ ανακαλώ την ερώτηση καθότι είμαι πεποισμένος πως ποτέ δεν υπάρχει και περίπτωση να μάθω μαλλον μπελάδες ανοίγω. :(
rigop

Δημοσίευση από rigop »

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να υπάρξει αλλαγή στον ερασιτέχνη. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια παρουσιάζεται μία αξιόπιστη λύση από έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της θητείας του στην ΠΑΕ. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ακούω ότι ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε γιατί είχε διαφορετική φιλοσοφία σε διάφορα θέματα με τον Ζαγοράκη. Αυτό εγώ το θεωρώ εντιμότατο και καθόλου κατακριτέο. Συζητάμε διαφωνούμε τέλος. Αν είναι έτσι τότε και η στάση που κράτησε μέχρι σήμερα, να μην κάνει αυτό που κάνουν άλλοι δηλ. να φωνάζουν και να δημιουργούν προβλήματα, τον τιμάει. Άλλωστε αποδεικνύει ότι δεν έμεινε για την καρέκλα όπως κάνουν πολλοί.
Την πρότασή του για ένα εννιαίο ψηφοδέλτιο που να εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις την βρίσκω ιδανική για τον ΠΑΟΚ γιατί τα τελευταία χρόνια μόνον έριδες και φασαρίες επικρατούσαν. Από την παρουσία του στην ΠΑΕ μαθαίνω ότι είναι απόλυτος σε θέματα διαφάνειας, άλλωστε με τις προτάσεις του στην τελευταία ΓΣ του ερασιτέχνη αυτό απέδειξε. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει διαφάνεια σε όλα (οικονομικά, γήπεδο, τμήματα).
Καιρός η νέα γενιά να βγει μπροστά και τα τμήματα του ερασιτέχνη να ξεφύγουν από την μιζέρια.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Κατσαρής σκεφτόταν να παραιτηθεί.
Τώρα σκέφτεται να επανέλθει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο.
Με το μπάσκετ πήρανε καμιά απόφαση??
Ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα καθώς επι δεκαετίες ολόκληρες είναι γνωστά.
Τι θα αλλάξει??
Ελπίζω να βρούν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Υ.Γ Η πολυθρόνα μάλλον είναι γλυκιά εκεί μέσα ε?
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

«Δεν έχω αποφασίσει»

Των ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Θανάσης Κατσαρής τελεί υπό παραίτηση. Θα περίμενε κανείς ότι ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ θα είχε πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του Ερασιτέχνη που θα γίνουν τον επόμενο μήνα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που για πρώτη φορά διαφαίνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές αυτές. Και αυτό αν μη τι άλλο θα μπορεί να διασφαλίσει όχι μόνο την ομαλή διαδοχή στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αλλά και τη διευρυμένη σύμπραξη και την πλειοψηφία που απαιτούν τα σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν το επόμενο διάστημα το σύλλογο.

Ο Θανάσης Κατσαρής, όμως, μιλώντας χθες στο «Goal» δήλωσε ότι δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του. «Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Αλλωστε υπάρχει χρόνος για να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις» τόνισε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί ακόμη και ο ίδιος ενός σχήματος είτε ενωτικού είτε παραταξιακού στις ερχόμενες εκλογές.

«Υπάρχει περίπτωση να ηγηθείτε εσείς ενός ψηφοδελτίου;» ρωτήθηκε.

«Σας είπα ότι δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι πρόκειται να κάνω. Και αυτό που λέω σε σας το έχω πει σε όσους με ρωτούν. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν έχω καμία σχέση με όλα όσα γράφονται» απάντησε.

Οσο πάντως ο υπό παραίτηση πρόεδρος του ΑΣ αποφασίζει, ολοένα και περισσότερο ακούγονται οι φήμες ότι ετοιμάζεται ένα ψηφοδέλτιο είτε με τον ίδιο είτε με την καθοδήγησή του μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα στις εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχήμα αυτό, που θα αποτελεί μια συνέχεια της σημερινής διοίκησης, θα μετέχουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν μια πνοή ανανέωσης στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Περιμένει ο Παπαδόπουλος
Την ίδια ώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδόπουλος, που έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για τη δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που εκπροσωπούν όλες τις τάσεις που υπάρχουν στο «δικέφαλο», έχει ήδη συναντηθεί από τη Μεγάλη Τρίτη με τον Θανάση Κατσαρή, με τον οποίον έχει καλές σχέσεις και περιμένει την απάντησή του.

Οι διεργασίες αυτές είναι σίγουρο ότι επηρεάζουν και την ΠΑΕ. Κυρίως γιατί ο Παπαδόπουλος έχει δημόσια δηλώσει ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει μόνος του πρωτοβουλίες, ώστε το θέμα του γηπέδου να προχωρήσει. Κάτι που δείχνει ότι ενδεχόμενη παρουσία του στη διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του ΑΣ θα σημαίνει και τη δρομολόγηση εξελίξεων σε ένα θέμα που είναι ζωτικής σημασίας για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, αλλά και για τον ίδιο τον Ερασιτέχνη.

Την αισιοδοξία τους ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματήσει στην πρώτη θέση στα πλέι οφ δείχνουν οι οπαδοί του «δικέφαλου». Από σχετική ψηφοφορία που διεξάγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα οπαδικά σάιτ και από δείγμα περίπου 1.700 ψήφων, το 68% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το συγκρότημα του Σάντος θα φτάσει στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποσοστό εκείνων που θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει δεύτερος αγγίζει το 23%.

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που απασχολούν τους ιθύνοντες του «δικέφαλου». Μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα παρθούν αποφάσεις και για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί αλλά και για εκείνους που αναμένεται να παραχωρηθούν σε ομάδες προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ξεκινά σήμερα το πρωί η προπώληση των εισιτηρίων του τελευταίου αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 ευρώ (στα πέταλα) έως και 50 ευρώ (στη θύρα 1). Οι φίλαθλοι του «δικέφαλου» αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ επιστρέφει για εντός έδρας αγώνα έπειτα από έναν και πλέον μήνα. Τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα ήταν αυτό κόντρα στο Θρασύβουλο στις 22 Μαρτίου.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2249378
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου... :cry:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλησπέρα αδέρφια.

Βλέπω ότι έχει ξεκινήσει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τις εκλογές του ερασιτέχνη. Δυστηχώς πηγαίνουμε στις εκλογές εντελώς χαλαρά και χωρίς να έχει προκύψει κάποια βασική αλλαγή όσο αφορά την μάνα του συλλόγου. Δράτομαι της ευκαιρίας να γράψω πέντε λόγια για την άποψή μου στο θέμα.

Η άποψή μου βέβαια δεν είναι στην πράξη ισχυρή γιατί δεν είμαι μέλος του ερασιτέχνη. Κόντεψα να γίνω πολλές φορές αλλά πάντα έκανα πίσω γιατί πάντα κάτι γινότανε από αυτούς που ήταν στην διοίκηση του συλλόγου και με αποτρέπανε με τον τρόπο τους. Το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ. Με αποτρέπανε. Δεν με απαγορεύανε.

Τέλος πάντων. Σήμερα ο Σταύρος Κόλκας γράφει ότι υπάρχει έλλειψη παραγόντων στον ΠΑΟΚ. Εγώ λέω ότι υπάρχει έλλειψη δομών στον ΠΑΟΚ που να γεννούν παράγοντες. Αυτή την στιγμή που μιλάμε στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει οργάνωση ούτε στον ερασιτέχνη ούτε στην ΠΑΕ (εκεί έχει ξεκινήσει κάποια) ούτε στην ΚΑΕ, ούτε πουθενά. Είμαστε γενικά ενα σωματείο με παντελή έλλειψη οργάνωσης και λειτουργίας δομών.

Πάμε στις εκλογές και πάλι μιλάμε για Κατσαρή και λοιπούς και εμφανίστηκε μόνο ο Γιάννης Παπαδόπουλος ως ένα σχετικά νέο πρόσωπο. Φέξε μου και γλίστρησα ...
Κάποιοι λένε και συνδέουν τις εκλογές με το γήπεδο και κάποιοι με τον Ζαγοράκη και το τι θα πει αυτός κλπ.

Είμαστε καφενείο ή δεν είμαστε ??? Πέστε μου εσείς ???? Εγώ λέω ότι είμαστε μεγάλο καφενείο.

Και επειδή δεν μένω ποτέ στις διαπιστώσεις θα επαναδιατυπώσω τις προτάσεις μου για όποιους θέλουν να τις διαβάσουν.

1. Οι εκλογές πρέπει να έχουν 1ο σύνθημα την οργάνωση της μάνας του συλλόγου σε επαγγελματικά πρότυπα παράλληλα με την οργάνωση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και των ερασιτεχνικών τμημάτων.

2. Το 2ο σύνθημα των εκλογών που είναι συνηφασμένο με το πρώτο θα πρέπει να είναι η μεγάλη διεύρυνση των ενεργών μελών του συλλόγου.
Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει να υπάρχει άμεση συσχέτιση των ανθρώπων που γίνονται μέτοχοι στην ΠΑΕ. Μην γελιόμαστε η δεξαμενή μελών είναι η ίδια και αφορά κατά μεγάλο ποσοστό την ΠΑΕ.

3. Πρέπει να υπάρχει παραδοχή ότι το γήπεδο θα έρθει σαν προτεραιότητα μετά από ένα χρονικό διάστημα (1-2 ετών) όταν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος του εγχειρήματος. Έχω ξαναπεί ότι εφόσον φύγει το βάρος των χρεών της ΠΑΕ τότε ένα γήπεδο 100 εκατ ευρώ είναι για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ μία πολύ εφικτή επένδυση αν γίνει όπως πρέπει και με τους όρους που πρέπει. Δηλαδή τους όρους του ΠΑΟΚ. Όταν λέω ότι το γήπεδο είναι 2η προτεραιότητα δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύει ο ερασιτέχνης για το θέμα. Είναι άλλο πράγμα να δουλεύει μία ομάδα ειδικών ανθρώπων για να μαζέψει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και άλλο να καλεστούν όλα τα μέλη για να αποφασίσουν το τι θα γίνει.

4. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί η διοίκηση του ποδοσφαίρου με τα του ερασιτέχνη. Έχει ήδη πολλά και μεγάλα βάσανα στο κεφάλι της. Τα σχόλια περί χρίσματος από τον Ζαγοράκη, φίλος με τον Κατσαρή ή φίλος με τον Παπαδόπουλο όλα τα εκλαμβάνω ότι γίνονται εκ του πονηρού και απαξιώνουν τον σύλλογο ΠΑΟΚ σε τέτοιο βαθμό που εκνευρίζομαι απίστευτα. Και είμαι σίγουρος ότι εκνευρίζουν και τον Ζαγοράκη.

5. Το ψηφοδέλτιο που θα κατέβει στην παρούσα φάση πρέπει να είναι ένα και πρέπει να επιλεχτούν οι ανθρώποι που έχουν την όρεξη, τις ικανότητες και το όραμα για να οργανώσουν τον ερασιτέχνη. Εδώ να τονίσω ότι μία στοιχειώδης οργάνωση του ερασιτέχνη μπορεί να έχει τεράστια έσοδα τα οποία σε αυτήν την φάση είναι στον αέρα.

6. Ο Κατσαρής επειδή τονίζεται συνεχώς ότι βάζει λεφτά καλά θα κάνει να παραδεχτεί ότι έχει κουράσει ως πρόεδρος και ότι δεν είναι ικανός να προσφέρει τα πιο βασικά που χρειαζομαστε αυτήν την στιγμή. Οργάνωση και συσπείρωση με μεγάλη διεύρυνση των μελών. Αν είναι ΠΑΟΚτσής μπορεί κάλλιστα να συνυσφέρει χωρίς να είναι πρόεδρος. Τότε θα μεγαλώσει κατά πολύ και την υστεροφημία του.

Μπορώ να γράψω και άλλες προτάσεις αλλά δεν θέλω να κουράσω.

Έτσι και αλλιώς το θέμα μας πονάει όλους γιατί όσο αφορά τον ερασιτέχνη εξακολουθούμε να αισθανόμαστε την απαξίωση που μας είχε μιζεριάσει ως παοκτσήδες πολλά χρόνια.

Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για το συμφέρον του συλλόγου και όχι το δικό τους και άλλων συμφερόντων.

Και ο νοών νοείτο !!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έτσι και αλλιώς το θέμα μας πονάει όλους γιατί όσο αφορά τον ερασιτέχνη εξακολουθούμε να αισθανόμαστε την απαξίωση που μας είχε μιζεριάσει ως παοκτσήδες πολλά χρόνια.

Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για το συμφέρον του συλλόγου και όχι το δικό τους και άλλων συμφερόντων.

Υ.Γ Μα καλά 30 χρόνια με τόσα χρήματα που ''έχουν'' βάλει καμία πρόοδο πουθενά σε κανένα τμήμα?
Ευτηχώς που δεν έχουμε και χρέη και έχουμε και δικό μας γήπεδο σε αντίθεση με άλλες ομάδες....
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

"Μάνα του συλλόγου". "Θεματοφύλακας" του οργανισμού ΠΑΟΚ.

Προκειμένου να αποτελεί την κολώνα του ΠΑΟΚ επιθυμώ την διοίκηση του Α.Σ. να πληροί τα εξής κριτήρια και να διοικεί κάπως έτσι:

- Κάθε έτος αναλυτική παρουσίαση σε συνέντευξη τύπου όλων των εσόδων (από γήπεδο, συνδρομές μελών, κρατικές επιχορηγήσεις ή από όπου αλλού εισπράττει) με τα ανάλογα παραστατικά.

- Κάθε έτος αναλυτική παρουσίαση όλων των εξόδων με τα ανάλογα παραστατικά.

- Ποιοι είναι οι στόχοι για κάθε άθλημα και τι επέτυχαν την χρονιά που πέρασε.

- Αυτονομία από καθε είδους πολιτική ή επιχειρηματική διαπλοκή.

- Ποια είναι τα σχέδια για το νέο γήπεδο της Τούμπας με παρουσιάση μελετών και αναλυτικών προτάσεων και χρονοδιαγράμματα.

Έτσι φαντάζομαι να λειτουργεί ο θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ(όπως το ίδιο επιθυμώ να κάνει και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ) και δεν με απσχολούν τα ονόματα.Η γνώμη μου μετράει όσο μπορεί να μετράει η γνώμη κάποιου που δεν είναι μέλος και η ενημερώση είναι ανύπαρκτη σχεδόν..
fran

Δημοσίευση από fran »

Το πόσταρα στον Κόλκα και είπα να το βάλω κι εδώ για να έχω καλύτερη και σφαιρική ενημέρωση. Παρακαλώ σχολιάστε :

Άντε να πω κι εγώ το μακρύ μου (γιατί αν πω το “κοντό” μου παιζει να παρεξηγηθώ τέτοιες μέρες)

Για αρχή το θέμα της λειψανδρίας παραγόντων. Τώρα είναι η εποχή που το έδαφος είναι πρόσφορο (σορυ για την αγνωστη λέξη ΠΑΟΚτσακια) στα διοικητικά για να ασχοληθούν νέοι και άφθαρτοι. Ήδη έγινε στην ΠΑΕ, όπου όλο το ΔΣ είναι καινούργιοι, και αν παραμείνει έτσι ήρεμη και συσπειρωμένη η φάση σε 2-3 χρόνια θα έχουμε κόσμο να ασχοληθεί και με ΑΣ και με μπάσκετ. Κακά τα ψέματα την τελευταία 15ετία μόνο ελκυστικό δεν ήταν το παραγοντιλίκι στον ΠΑΟΚ με την φαγωμάρα και την λαμογιά που επικρατούσε γι αυτό λέω οτί απο δω και πέρα θα δουμε νέα πρόσωπα.

Πάμε τώρα επι του πρακτέου.
Ειλικρινά διαβάζοντας το άρθρο σου και τα σχόλια των παιδιών έχω ένα δίλλημα το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

1. Κατσαρής.
-Θετικό ότι έχει την εμπειρία στα θέματα των τμημάτων
-Θετικό οτι έβαζε (??) χρήματα όταν ήταν εντελώς μόνος και χωρίς συμπαράσταση απο κανένα
-Θετικό οτι όλα αυτά τα χρόνια ενασχολησης λογικά είναι ατομικά μείον σε χρήματα, πράγμα που υποδηλώνει ακεραιότητα
-Θετικό οτι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο με την διοικητική ηρεμία στην ΠΑΕ και με τα έσοδα που θα παίρνει πλέον θα μπορέσει να ξεφύγει απο την χρυσή μετριότητα στην οποία κινείται όλα αυτά τα χρόνια
-Θετικό οτι χάρισε ένα μεγαλούτσικο ποσό που χρωστούσε η ΠΑΕ τις πρώτες μέρες της διοίκησης Ζαγοράκη

-Αρνητικό οτι αναμφισβήτητα έχει κουράσει και με άστοχες δηλώσεις και στηρίξεις σε ακατανόμαστους πρώην
-Αρνητικό οτι τυχόν επανεκλογή του ενδεχομένως θα απομακρύνει νέο αίμα απο την ενασχόληση του με τον ΑΣ και θα παραμείνουν πάλι οι συγγενείς, οι φίλοι, οι πεθαμένοι και τα δέντρα να ασχολούνται
-Αρνητικό οτι δεν έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να διαχειριστεί το θέμα του γηπέδου
-Αρνητικό οτι έχει έχει άμεση σχέση με κομματικά παρασκήνια στην πλάτη του ΠΑΟΚ
-Αρνητικό οτι δεν δέχτηκε ενιαίο ψηφοδέλτιο

2. Γ. Παπαδόπουλος
-Θετικό οτι έχει τις γνώσεις και την εμπειρία (??) να φέρει εις πέρας το project του γηπέδου
-Θετικό οτι θα μπει νέο αίμα στην διοίκηση, θα ταραχτούν τα νερά και ο ΑΣ θα γίνει ελκυστικότερος στον απλό οπαδό-φίλαθλο. Γενικά το κλειστό club θα βγάλει ταμπέλα ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
-Θετικό οτι στην περίπτωση που έφυγε λόγω διαφωνιών με Ζαγόράκη απο την ΠΑΕ θα υπάρχει και μια προσωπικότητα που θα κάνει θεσμική αντιπολίτευση και μπορεί να κριτικάρει τα λάθη με επιχειρήματα (τραβηγμένο το σενάριο αλλά βλέποντας τι γίνεται δίπλα ας κρατάμε και μια πισινή μη πάθουμε τα ίδια)
-Θετικό οτι στην περίπτωση που έφυγε απο την ΠΑΕ για να πάρει το “κίνημα Ζαγοράκη” και τον ΑΣ ολοκληρώνεται το σχέδιο

Σε καμιά περίπτωση δεν τρώω οτι έφυγε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

-Αρνητικό οτι θα έχει την στήριξη χρυσών τσίγκινων και λαικών μόνο και μόνο διότι πιστεύω οτι οι παρατάξεις στον ΑΣ αποτελούν a priori ανέκδοτο (σας τσάκισα βραδυάτικα) και μάλιστα κρύο
-Αρνητικό οτι στην περίπτωση που η σχέση του με την ΠΑΕ δεν είναι καλές δημιουργούνται ρήγματα στην ενότητα
-Αρνητικό οτι στην περίπτωση που το “κίνημα” θα πάρει και τον ΑΣ δεν θα υπάρχει αντίλογος (το ίδιο τραβηγμένο όσο και το αντίστοιχο θετικό)

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συμπεράσματα που βγάζω απο αυτά που διαβάζω στα ΜΜΕ και στα site (κυρίως οπαδικά). Αν λοιπόν κάποια απο τα συμπεράσματα μου είναι λάθος παρακαλώ διαφωτίστε με και διορθώστε με.
Να πω την αλήθεια αν χρειαζόταν να διαλέξω ποιον θα ψηφίσω (δεν χρειάζεται γιατί δεν είμαι μέλος στον ΑΣ λόγω αδιαφορίας και τραγικού επιπέδου στις ΓΣ απο οτι μεταφέρουν τα ΜΜΕ) θα ήθελα ενιάιο ψηφοδέλτιο που θα έχει και τους 2 μέσα. Θα προτιμούσα επικεφάλής ο Παπαδόπουλος και να έχει την αρωγή του Κατσαρή στα θέματα των τμημάτων ώστε να μπορεί σαν πρόεδρος να τρέξει το θέμα του γηπέδου.

Περιμένω τα σχόλια-διορθωσεις Σταύρο για να σχηματίσω σαφή άποψη αλλά και για να βρω κίνητρο να ασχοληθώ

ΥΓ 1 Σορυ για το Μπεν χουρ ποστάρισμα
ΥΓ 2 Lαμώ την τύχη μου ρε Μπιζέρα ήταν ανάγκη τώρα ??
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Vanroy το 4πτυχο των σκέψεων σου με εκφράζει απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

fran έγραψε: Περιμένω τα σχόλια-διορθωσεις Σταύρο για να σχηματίσω σαφή άποψη αλλά και για να βρω κίνητρο να ασχοληθώ
Συγγνώμη φίλε, αλλά μην περιμένεις από κανένα Κόλκα ή άλλον επαγγελματία δημοσιογράφο για να αποκρυσταλλώσεις άποψη.

Και επειδή έριξα πολύ γέλιο με το άνωθεν ρεπορτάζ της goalday για τον "υπό παραίτηση" Κατσαρή, ας θυμηθούμε τι γραφόταν και λεγόταν πριν ένα χρόνο. Έτσι για να μην τρώμε κουτόχορτο και για να μην μας περνάνε για ηλίθιους οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι της πόλης και όχι μόνο.

http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=18069

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Κατσαρής
Δυο μέρες πριν από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, με αποκλειστικό θέμα το μπάσκετ, ο Θανάσης Κατσαρής παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Μια απόφαση που όπως εξήγησε ήταν ειλλημμένη.

Του Νίκου Καραγιώργη

Ουσιαστικά ο κ. Κατσαρής έκανε πράξη αυτό που είχε πριν από καιρό. Μεσολάβησαν βέβαια κάποια γεγονότα που τον έκαναν να επισπεύσει την αποχώρηση του από την προεδρία του Ερασιτέχνη. Φημολογείται πως σε μια συνάντηση των εκπροσώπων των συνδέσμων του ΠΑΟΚ συμφώνησαν να απαιτήσουν την παραίτηση του. Αυτό ήταν που τον ώθησε να υλοποιήσει αυτό που είχε προαναγγείλει.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, ο Θανάσης Κατσαρής είπε σε συνεργάτη του ότι βρέθηκε λύση στην ομάδα μπάσκετ ή θα βρεθεί λύση σύντομα. Αυτό προκύπτει και από την ανακοίνωση του στην οποία αναφέρει τα εξής: “Η απόφαση για παραίτηση από την προεδρία του ΠΑΟΚ, (την οποία με εμπιστεύτηκαν τα μέλη της μεγάλης μας οικογένειας για έντεκα χρόνια) ήταν ειλημμένη. Δεν επηρεάστηκε ούτε από αρνητικές (απειλές, συκοφαντίες, ύβρεις) ούτε από θετικές (λύσεις στα διοικητικά προβλήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ) καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στους υγιώς σκεπτόμενους και ανιδιοτελώς προσφέροντες φίλους του. Σ’ αυτούς ανήκω και εγώ. Αυτούς ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την λεβέντικη υποστήριξη τους, χωρίς την οποία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν θα ήταν ανεξάρτητος, αυτόφωτος και ισχυρός. Προσωπικά χωρίς αυτήν την υποστήριξη δεν θα είχα την δύναμη και το κουράγιο να κρατήσω όλα αυτά τα χρόνια ακέραιη ολόκληρη την περιουσία του ΠΑΟΚ (ΤΟΥΜΠΑ-ΠΑΛΑΤΑΚΙ), την οποία πολλοί επιβουλεύτηκαν, αλλά κανείς δεν κατάφερε να την αγγίξει. Θα είμαι για πάντα στο πλευρό τους”.

Τα μηνύματα που καταφθάνουν σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας των επιχειρηματιών από την Αθήνα είναι ευχάριστα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στη διάρκεια της αυριανής γ.σ.. Ωστόσο αν δεν επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές κανείς δεν μπορεί να ξέρει που θα οδηγήσει η κατάσταση με δεδομένο ότι ο κ. Ζήτρος έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του. Όσο για τα ενδεχόμενα που υπάρχουν για την κάλυψη της θέσης του προέδρου ένα αναφέρει ότι θα προκηρυχθούν νέες εκλογές ενόψει και της τακτικής γ.σ. που θα γίνει τον Ιούνιο αφού κανονικά οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για του χρόνου. Ένα άλλο σενάριο λέει ότι νέος πρόεδρος θα είναι ο Ηλίας Βιολίδης αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ενώ και ο ίδιος ο κ. Βιολίδης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ΠΑΕ.

Μαι 27, 2008

Ο κύριος Κατσαρής λοιπόν ψευδόταν (όπως φαίνεται) ασύστολα όταν δήλωνε παραίτηση πέρσι. Ας κάνει λοιπόν τη χάρη στον εαυτό του και την όποια υστεροφημία του και ας παραιτηθεί επιτέλους πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Περίμενε βρε fuzztone άιντε να παραιτηθεί ο Κατσαρής έτσι ξαφνικά!

Ο άνθρωπος μπορεί να χρειαστεί να μας φέρει κανάν μεγαλύτερο απο Ζαγοράκη στυλ Γούμενο επιχειρηματία με τα κονέ του Βενιζέλου (ά ρε ΠΑΣΟΚ για πάντα) όπως κάποτε :lol:
Έχει όραμα ο άνθρωπος ακόμα μη το γελάς. :lol:
Στηρίζει τον ΠΑΟΚ και το δείχνουν και οι θέσεις όλων των τμημάτων του ΑΣ χροοοοοοόνια τώρα. :lol:
Την λύση με τα χρέη θα μας την δώσει ο υπουργός αθλητισμού κ. Ιωαννίδης αν προκύψουν..(α ρε ΝΔ για πάντα....).
Και το γήπεδο θα μας κάνει όπως έγινε επι Μπατατούδη και όλα θα γίνουν καααάποια στιγμή. :lol:
Και μέτωπο λαικής βάσης αλά Μπαρτσελόνα θα κάνουμε και χρυσό τον δικέφαλο θα βάψουμε όπως της εκκλησίας γιατί λέμε ΝΑΟ το γήπεδο Τούμπας νομίζεις? :lol:

Υ.Γ Γωνία μαγαζί ο ΠΑΟΚ κάποιες οικογένειες καλά τρώνε εκεί μέσα (νομίζω) τι τα θέλει τα νέα μέλη ο ερασιτέχνης τώρα....
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Το θέμα γκας δεν είναι ότι περιμένω να παραιτηθεί ο Κατσαρής ή αν πίστευα τις "παραιτήσεις" του.

Το πρόβλημα για μένα είναι να εμπιστευόμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφους που δήθεν υπερασπίζουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να διαμορφώνουμε άποψη. Δυσκολεύεται ο μέσος ΠΑΟΚτσής να καταλάβει ότι τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ τα υπερασπίζει ο κάθε επαγγελματίας δημοσιογράφος που κάνει ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ανεξάρτητα από το αν είναι ΠΑΟΚτσής ή όχι.

Ο σωστός λοιπόν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δημοσιογράφος θα έπρεπε να θυμίσει σε όλους μας τα πεπραγμένα του Κατσαρή και όχι να μας πουλάει φούμαρα και ΠΑΟΚτσηδιλίκι ή (ακόμη χειρότερα) να μεταφέρει αυτολεξεί αυτά που του λέει το "περιβάλλον" του όποιου Κατσαρή.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ποσες φορες που περναγα απο την 7 κοντοστεκομουν και το σκεφτομουν να γινω μελος αλλα παντα εφευγα για να μη χασω τα ''αλλα'' σκηνικα εκει γυρω...
διαβαζοντας παλι το παρασκηνιο για τις εκλογες και την πιθανη επανεκλογη του αιωνιου προεδρου, συνειδητοποιω το ποσο παρτακιας φανηκα και δεν εχασα λιγα ευρω και λιγο χρονο για να γραφτω.
Ειναι δυνατον να ερχεται ενας νεος παραγοντας ο Παπαδοπουλος, να ζηταει ενοτητα και να εχουμε τον κατσαρη ακομα και τωρα να εμφανιζεται ως ο Τσαρος του Α.Σ.?
δεν ξερω αν υποθετικα ο Παπαδοπουλος θα προσφερει τοσα οσα περιμενω αλλα δυστυχως απο τον κατσαρη εχω καταληξει οτι δεν μπορει ο ανθρωπος...απο ενα και μοναδικο περιστατικο (και ποσα αλλα ακομα...) καταλαβα οτι ειναι πολυ λιγος οταν τρεχαμε το προπερασμενο καλοκαιρι να μη χασουμε την εξοδο στην ευρωπη που ειχε βγει να κανει δηλωσεις και ηταν σαν παιδακι που ειχε χασει τη μαμα του...τοσο μα τοσο λιγος...
Ο Παπαδοπουλος (μονο αυτος εχει εμφανιστει καλως η κακως) εχει τις γνωσεις αλλα και την εξυπναδα για να προσφερει εργα μιας που ειμαι ανθρωπος που δεν υποστηριζει αποκλειστικα την εμπειρια και μονο.Η εμπειρια θα ερθει και οσοι δουλευουν κανουν λαθη, αρκει να μαθαινουν απο αυτα και να μην επαναλαμβανουν τα λαθη τους.
Ας παρει την ευκαιρια να διοικησει αυτος και επιτελους ας κρινουμε εναν προεδρο με γνωμονα τα εργα του και οχι αλλα κριτηρια του τυπου ειναι ο μοναδικος ή με αλλα ''αυλικα'' χαρακτηριστικα.
Τελος δεν περιμενω απο τον ζαγορακη να δωσει σε καποιον χρισμα ειλικρινα δεν θα το ηθελα αυτο απο την αποψη οτι ειναι στην ΠΑΕ κανει πολυ καλα αυτο που θελει να κανει και επειδη το ξερω οτι δεν προκειται τοσο ευκολα και γρηγορα να βρεθει ενας 2ος ζαγορακης δεν θελω να πεσει στη λουμπα και να στηριξει καποιον που ειναι υπο αμφισβητηση αλλα ουτε και ο νεος προεδρος να εχει την προστασια του ζαγορακη.Να ξεκινησει μονος του χωρις προστασιες και να μας δειξει οτι εχει τα προσοντα αλλα και τη διαθεση.
αργησα να το καταλάβω αλλα ο ΠΑΟΚ χωρις ισχυρο ερασιτεχνη χτιζει παλατια στην αμμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”