20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από bersekeros »

george188 έγραψε:Bersekeros καλό ειναι να βλέπουμε και τις 2 πλευρές.. Σε κανένα διαζύγιο δεν φταίει μονο η μια πλευρά. Όπως ζητάμε απο τη παε να ανέβει επειδή είναι ο αρχηγός, έτσι θεωρώ λογικό να πέσει και ο ίδιος σε λογικά πλαίσια για να τα βρουν
Συμφωνώ φίλε george188, αλλά γιατί εγώ διαισθάνομαι, κάποιον τρίτο ανάμεσα στο ζεύγος που θέλει το διαζύγιο;

Θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

makispaspartou έγραψε:Για πες μας ρε φίλε eorptol .. συμφωνείς με τη συμπεριφορά απέναντί του? ξέρεις πόσα ζήτησε? πες και σε μας που δεν ξέρουμε και κρίνουμε λάθος αφού τα ξέρεις όλα εσύ. Ακούω.. Πες μια γαμημένη φορά την άποψή σου και σταμάτα το μπούλινγκ λες και είσαι pay roll.. έλεος.. θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι ύποπτος...
Βάζουν και δύο νερό στο κρασί τους, κάθονται και συζητάνε και δεν πάνε διακοπές, ποδοσφσιριστης βιερινια για μένα τέλος, ο βιερινια όμως μπορεί άνετα να πάρει θέση στα αποδυτήρια μπορεί και πρέπει από του χρόνου να πάρει αυτήν την θέση.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

PAOKevolution έγραψε:@eortpol Μόνο σου είπες ότι ουσιαστικά πήρε χρηματικά παραπάνω από όσα πρόσφερε... Δε χρειάζεται παραπάνω σχολιασμός... Εδώ μέσα διαβάζουμε ζωγραφιές...
Είπα ότι πληρώθηκε πολύ καλα γιαυτα που προσέφερε δεν το έκανε τζάμπα.... Δες πως το είχε χειριστεί ο Γκαρσία

george188

Δημοσίευση από george188 »

bersekeros έγραψε:
george188 έγραψε:Bersekeros καλό ειναι να βλέπουμε και τις 2 πλευρές.. Σε κανένα διαζύγιο δεν φταίει μονο η μια πλευρά. Όπως ζητάμε απο τη παε να ανέβει επειδή είναι ο αρχηγός, έτσι θεωρώ λογικό να πέσει και ο ίδιος σε λογικά πλαίσια για να τα βρουν
Συμφωνώ φίλε george188, αλλά γιατί εγώ διαισθάνομαι, κάποιον τρίτο ανάμεσα στο ζεύγος που θέλει το διαζύγιο;

Θα δούμε.
Αυτό που βγαίνει απο διαρροές είναι ότι ο ιβάν "στράβωσε" επειδή ο βιειρίνια απέρριψε καλή πρόταση απο μας πριν το ματς με το γαυρο..Προφανώς και τα πλευ οφ δεν βοήθησαν να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Τώρα δεν ξέρω τι να σου πω φιλε bersekeros, θα φανεί σύντομα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Gospi έγραψε:Τραγικο που δεν μπορουν να βρουν μια λυση με τον αρχηγο...
Κραταμε το πουλι στον παγκο και διωχνουμε τον αρχηγο?
ΗΜΑΡΤΟΝ!
Γιατί ο βιερινια ζητάει κλειστό 2ετες πάνω από 1 μήπως?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εισαι σιγουρος? Εγω ειμαι επιφυλακτικος για το τι ισχύει απο οσα διαρρεονται...
Ελπιζω μονο να μην οφειλεται το διαζυγιο σε διαφωνία του αρχηγού με τον Φερειρα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Φεύγει ο ακπομ.... Γιατί τον διώχνουν και κρατάνε το πουλί στον πάγκο
Δεν τα βρίσκουν με βιερινια το ιδιο
Στον επόμενο που θα φύγει το ίδιο.....

Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Mutasevic έγραψε:Ντροπή. Πληρωνεις Βερν να κάθεται μπισε να περπαταει Βαρελά καντουρι εκατομμύρια,τον άσχετο προπονητή μαθητευόμενο μάγο 2μυρια κ τον Αντελινο που τον θέλει ο κόσμος τον κάνεις δεύτερη πρόταση μειωμένη σε σχέση με την πρώτη. Και κάνεις και ένα μήνα αργά αργά τη φάση.τα αποδυτήρια ποιος θα στα κρατησει Ο λημνιος?ξεχασα κ το εκατομμύριο στον στοχ
Ρε φίλε εσύ τώρα γιατί χαλάς την σούπα; Είπαμε το αφήγημα είναι ότι ο Βιερίνια δεν μπορεί να παίξει μπάλα πλέον . Ότι ζητάει παρά πάρα πολλά λεφτά . Για αυτό έχουμε κι τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας να μας πληροφορουνε ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με νέα μειωμένη πρόταση συνεργασίας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ζω για την μερα που θα διαβασω την γνωμη σου και οχι εξυπναδες για τις γνωμες των αλλων!
Το πιο ευκολο πράγμα ειναι να τα βλεπεις ολα καλα.
Αλλα μαλλον εσυ ολα τα βλεπεις καλα.
Μαλλον πρεπει να πεσουμε κατηγορια για να βρεις ψεγαδι, αλλα και παλι δεν παιρνω ορκο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Ασχετα με το αν θεωρουμε καποιο σημαια τον αρχηγο, ασχετο με το που δεν βγαινουν απο την τσεπη μας τα λεφτα νομιζω πως θα επρεπε να κρινουμε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ και ΑΝ επιβεβαιωθουν τα ποσα, οι προτασεις και οι αντιδρασεις αναμεσα στις δυο πλευρες. Εδω με το Φερεϊρα και κραταμε μια πισινη ενω ειχαμε δειγμα ολοκληρης χρονιας για να κρινουμε το οποιο εργο του, στον αρχηγο θα κανουμε κριτικες και αφορισμους που δεν διασταυρωσαμε κατι σιγουρο;
Καπου δεν κολλαει η λογικη του απορριπτομενου μυριου πριν τα πλεϊ οφ και τις προτασης μισοτιμης μετα απο αυτα (γνωμη μου)...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Υπερβολή στο φουλ. Επειδή παίρνει ο Άμπελ 2 να πάρει ο αρχηγός ενάμιση και να περιμένεις από τον νέο με πεντακόσια να σου παίξει μπάλα. Όταν έπαιζε ο Βιερι μπάλα έπαιρνε 1 και κάτι και χαλάλι του. Ας κατέβει ο αρχηγός να ανέβει και ο πρόεδρος να τα βρούνε. Αλλά κάλμα λίγο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Αν στον κύριο Βιεϊρίνια δεν αρέσει η πρόταση, είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Όσοι καθημερινά παλεύουν να βγάλουν τα προς το ζην αλλά ανησυχούν περισσότερο για το πόσα παραπάνω πρέπει να πάρει κάποιος που έχει εξασφαλίσει και τα εγγόνια του, μπορούν να γίνουν Βιεϊρινιακός.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Πόσα θέλει ο ΠΑΟΚτσης; να κάνουμε έναν ερανο να συμπληρωσουμε τη διαφορά...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Obdulio έγραψε:Αν στον κύριο Βιεϊρίνια δεν αρέσει η πρόταση, είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Όσοι καθημερινά παλεύουν να βγάλουν τα προς το ζην αλλά ανησυχούν περισσότερο για το πόσα παραπάνω πρέπει να πάρει κάποιος που έχει εξασφαλίσει και τα εγγόνια του, μπορούν να γίνουν Βιεϊρινιακός.
Αγαπητέ Obdulio, είπαμε να υποστηρίζεις τον Αμπέλ,
αλλά εσύ με αυτά που λες τώρα...προσβάλλεις τον Βιερίνια και την προσφορά του και ότι έχει δείξει μέχρι τώρα ως χαρακτήρας.

Αυτό που έχω υπογραμμίσει το έχει αναφέρει ο ίδιος ο Βιερίνια, όταν τον ρώτησαν εάν νιώθει άγχος.

Μην κοιτάς που αυτολογοκρινόμαστε και δεν γράφουμε τίποτα παραπάνω, γιατί είμαστε ΠΑΟΚ και όχι βιερινιακός...

Οκ κύριοι ...οικονομικό είναι το θέμα...έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε.

Ουδείς αναντικατάστατος.

Τα νεκροταφεία γεμάτα αναντικατάστατους είναι...

ΥΓ Μακάρι να κάνω λάθος.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο Βιερινια είναι ίσως ο σπουδαιότερος αθλητής της σύγχρονης ιστορίας μας.

Μετά την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ έρχεται ο κύριος Ιβάν Σαββίδης με όλα τα στραβά του και τα κακά του.
Από τη στιγμή που το αποφάσισε αυτό, το δεχόμαστε κ προχωράμε, γτ αυτός κάνει κουμάντο. Όποιος διαφωνεί μπορεί απλά να εκφέρει την αποψη, μέχρι εκεί φτάνουν τα δικαιώματα μας.

Είναι ξεκάθαρα προσωπική του άποψη η υπόθεση κ οφείλουμε να τη σεβαστούμε.
Δεν ειμσι της άποψης να ισοπεδώνουμε παίκτες της ομάδας, αλλά ο ρομαντισμός τελειώνει εκεί π ξεκινάει το χρήμα.
ΠΑΟΚ με τη συναισθηματική έννοια είναι μόνο όσοι δίνουν δλδ ο λαός κ ο πρόεδρος, όλοι οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι κ έχουν χρηματική σχέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”