john4serres έγραψε:Καλησπέρα
Ημέρα #11
Επίσημες μετακινήσεις (πάντα)
Μεταγραφές: -
Αποχωρήσεις: -

john4serres έγραψε:Καλησπέρα
Ημέρα #11
Επίσημες μετακινήσεις (πάντα)
Μεταγραφές: -
Αποχωρήσεις: -
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καλά μερικοί δεν παίζονται με τίποτα.
Ζουν για να βγάζουν γκρίνια για τα πάντα.
Μόνοι τους βγάζουν συμπεράσματα, μόνοι τους πλάθουν σενάρια επί σεναρίων, με μοναδικό στόχο να σκορπάνε την απαισιοδοξία. Πριν ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας.
Δεν βαρεθήκατε ? Είστε κουραστικοί. Και προβλέψιμοι.
Για πες μας ποιες? Κατά τη γνώμη σου. Να δούμε και τι άποψη έχεις.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δεν είμαι βέβαιος ότι πλέον είναι τόσο κρίσιμο για τον Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει ο Βιερίνια. Ο κύκλος μπορεί να έκλεισε. Άλλες είναι οι κινήσεις-κλειδί που θα δώσουν νέα πνοή.
Συμφωνώ και επαυξάνω!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Για φορ εξαιρετική περίπτωση και ελεύθερος είναι ο Μπορχα Μπαστον.
Αν μιλάμε για ενα παίχτη χωρίς διάθεση να ανανεώσει ενα συμβόλαιο που λήγει του χρόνου, είχε κακή χρονιά πέρυσι και δεν έδειξε και τα καλύτερα δείγματα εξωγηπεδικής ζωής, τότε πες μου ενα λόγο που η πώληση δεν ειναι σωστή.makispaspartou έγραψε:Επίσης πες εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πώληση του Άκπομ είναι σωστή.
Αυτός στα ξεκινήματα του θεωρήθηκε το next big thing της Φιλανδίας. Έκτοτε δεν ξέρω τι έγινε Και έμεινε ένα πρώην wonderkid που έχασε τον δρόμο τουObdulio έγραψε:Μια επιλογή σε φορ που θα την έβρισκα καλή (είτε πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες, είτε όχι), είναι ο Joel Pohjanpalo που ανήκει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν.
https://www.transfermarkt.com/joel-pohj ... aison/2019
Έχει καλά τελειώματα και είναι πολύ καλός με το κεφάλι.
Είχε κάνει καλή αρχή στην καριέρα του, ταλαιπωρήθηκε στη συνέχεια πολύ από τραυματισμούς, το τελευταίο όμως εξάμηνο που έπαιξε δανεικός στο Αμβούργο φάνηκε ότι παίρνει ξανά τα πάνω του. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια-το Σεπτέμβρη θα γίνει 26 ετών. Στη Λεβερκούζεν σίγουρα δε θα βρει χώρο οπότε θα μπορούσε να υπάρξει μια καλή συμφωνία.
1. Καλή φυσική κατάσταση. Δουλειά επιστημονική στο κομμάτι αυτό.makispaspartou έγραψε:Για πες μας ποιες? Κατά τη γνώμη σου. Να δούμε και τι άποψη έχεις.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Δεν είμαι βέβαιος ότι πλέον είναι τόσο κρίσιμο για τον Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει ο Βιερίνια. Ο κύκλος μπορεί να έκλεισε. Άλλες είναι οι κινήσεις-κλειδί που θα δώσουν νέα πνοή.
Κάποτε λέγαμε ότι επιτέλους ήρθε ο Ιβάν και θα σταματήσουμε να είμαστε λογιστές κλπ κλπ αλλά αυτό παραμένει το ίδιο κουνάμε το δάχτυλο με ειρωνεία..... Και μπόλικη Μιρλα για τα πάντα κυριολεκτικά....zoran έγραψε:Όλη η ελλάδα λογιστές και οικονομολόγοι γίναμε, άλλοι το σπόυδασαν άλλοι το κάνουν απο χόμπι.
Γι αυτό δεν υπάρχει επιχείρηση της προκοπής. Στη θεωρία, στα ξένα πορτοφόλια και στις εκτιμήσεις, αναλύσεις κατόπιν εορτής μπουχτίσαμε.
Θα μιλήσουμε για μεταγραφές ;;