Κώδικας: Επιλογή όλων
https://resources.fifa.com/image/upload/dc-200145-26-02-2020-arsenal-football-club.pdf?cloudid=z5ogtflqyi5mksftwfkp
Κώδικας: Επιλογή όλων
https://resources.fifa.com/image/upload/dc-200145-26-02-2020-arsenal-football-club.pdf?cloudid=z5ogtflqyi5mksftwfkp
Ποιός λέει ότι το ταβάνι είναι τα 600 η τα 800?makispaspartou έγραψε:Δύο στοιχεία σου ξεφεύγουν Demir.
1. O Aκπομ λόγω της τραγικής παρουσίας ενός προπονητή έριξε τη χρηματιστηριακή αξία όπως και πολλοί άλλοι.
2. Με 600χιλ ή ταβάνι τα 800χιλ έμπειρο φορ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ δε βρίσκεις. Τουλάχιστον καλύτερο από ΆΚπομ.
Οκ κάνουμε όλοι λάθος τότε που μιλάμε για 20% και εγώ και τα ΜΜΕ η ρήτρα είναι 30% εσύ έχεις δίκιοParolos έγραψε:Έγινες..
Πάρτο κι από το 24 το ποσοστό μεταπώλησης.
δες λιγο την αποφαση της FIFA που παρεθεσα πιο πανω, εκει τα λεει ολα.invincible έγραψε: Οκ κάνουμε όλοι λάθος τότε που μιλάμε για 20% και εγώ και τα ΜΜΕ η ρήτρα είναι 30% εσύ έχεις δίκιοΕυχαριστήμενος ? Και 20% να είναι θα δώσουμε άλλο ένα 10% να ευχαριστηθείς εσύ μην σε νοιάζει είμαστε άπλες
Προσωπικά θα ειμαι "συγκρατημένα απαισιοδοξος", όσο οι συνθήκες (προπονητής/ροστερ) παραμένουν οι ίδιες...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καλά μερικοί δεν παίζονται με τίποτα.
Ζουν για να βγάζουν γκρίνια για τα πάντα.
Μόνοι τους βγάζουν συμπεράσματα, μόνοι τους πλάθουν σενάρια επί σεναρίων, με μοναδικό στόχο να σκορπάνε την απαισιοδοξία. Πριν ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας.
Δεν βαρεθήκατε ? Είστε κουραστικοί. Και προβλέψιμοι.
άρα όλοι κάνουν λάθος και τα ΜΜΕ η Αρσεναλ θα πάρει 800 χιλιάρικα δεν συμφέρει τον ΠΑΟΚ να τον πουλήσει και για αυτόν τον λόγο θα τον κάνει ανταλλαγή με τον Λαρίν . Δεν υπάρχει 20% είναι 30% κακιά ανούσια μεταγραφή του ΠΑΟΚjibbie έγραψε:δες λιγο την αποφαση της FIFA που παρεθεσα πιο πανω, εκει τα λεει ολα.invincible έγραψε: Οκ κάνουμε όλοι λάθος τότε που μιλάμε για 20% και εγώ και τα ΜΜΕ η ρήτρα είναι 30% εσύ έχεις δίκιοΕυχαριστήμενος ? Και 20% να είναι θα δώσουμε άλλο ένα 10% να ευχαριστηθείς εσύ μην σε νοιάζει είμαστε άπλες
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Καλά μερικοί δεν παίζονται με τίποτα.
Ζουν για να βγάζουν γκρίνια για τα πάντα.
Μόνοι τους βγάζουν συμπεράσματα, μόνοι τους πλάθουν σενάρια επί σεναρίων, με μοναδικό στόχο να σκορπάνε την απαισιοδοξία. Πριν ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ομάδας.
Δεν βαρεθήκατε ? Είστε κουραστικοί. Και προβλέψιμοι.